az43 23.04.15, 08:24 W programie III PR-wczoraj Kowalski,dzisiaj Braun. Coś nieprawdopodobnego-tych psycholi poparło kilkaset tysięcy osób. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
religijnych.uczuc.obraza Re: parada oszołomów 23.04.15, 08:27 Ja tam każdemu kandydatowi podpisałbym listę gdybym spotkał zbierających podpisy. Odpowiedz Link Zgłoś
az43 Re: parada oszołomów 23.04.15, 09:05 "Ja tam każdemu kandydatowi podpisałbym listę gdybym spotkał zbierających podpisy." - ja też.Pod warunkiem,że okażą zaświadczenie o dobrym stanie zdrowia psychicznego.W przypadku Brauna jest to z całą pewnością niemozliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
religijnych.uczuc.obraza Re: parada oszołomów 23.04.15, 09:13 Ja podpisałbym bezwarunkowo. Odpowiedz Link Zgłoś
belphegor-pisu Re: parada oszołomów 23.04.15, 09:20 Kto to jest Bronek? Twój kumpel od kieliszka? Odpowiedz Link Zgłoś
dobry-termin [...] 23.04.15, 08:52 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
az43 Re: parada oszołomów 23.04.15, 09:03 Prawdą jest jedynie to,że kanalio kłamiesz,podobnie jak tacy sami łajdacy jak ty. Robisz to z głupoty czy za pieniądze? Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.filemon Re: parada oszołomów 23.04.15, 09:13 az43 napisał: > Robisz to z głupoty czy za pieniądze? Ci za pieniądze to już dawno przestali, widocznie prikaz był, żeby się przestać ośmieszać z tym zdjęciem. No i masz odpowiedź... Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: parada oszołomów 23.04.15, 09:28 Niech sie ośmiesza , co mu żałujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.filemon Re: parada oszołomów 23.04.15, 09:12 Jesteś wyjątkowo opóźniony (rozwojowo pewnie też) - bieżące instrukcje SMS-owe brzmią: "NIE brandzlujemy się już marnej jakości fotką z premiery filmu". Do wszystkich szeregowych pisiurków widocznie dotarł, bo od tygodnia temat znikł, ale widocznie u ciebie nie ma zasięgu... Odpowiedz Link Zgłoś
belphegor-pisu Re: parada oszołomów 23.04.15, 09:21 Niezależna to ci prawdę powie. Kiedyś nazywała się Prawda i była wydawana w Moskwie. Odpowiedz Link Zgłoś
prawdawaszaboli Re: parada oszołomów 23.04.15, 09:21 > W programie III PR-wczoraj Kowalski,dzisiaj Braun. > tych psycholi Które ich wypowiedzi uzasadniają taką diagnozę ? Dla mnie oszołomstwem była wypowiedź Komorowskiego sprzed paru lat o Rosji jako gwarancie pokoju w Europie... Odpowiedz Link Zgłoś
belphegor-pisu Re: parada oszołomów 23.04.15, 09:22 Jesteś z Prezydentem Polski na ty? Odpowiedz Link Zgłoś
religijnych.uczuc.obraza Re: parada oszołomów 23.04.15, 09:24 Ja bym tą diagnozę poparł objawem w postaci katolickości. Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.filemon Re: parada oszołomów 23.04.15, 09:28 prawdawaszaboli napisał: > > W programie III PR-wczoraj Kowalski,dzisiaj Braun. > > tych psycholi > > Które ich wypowiedzi uzasadniają taką diagnozę ? Hmmmmm, wszystkie? Odpowiedz Link Zgłoś
prawdawaszaboli Re: parada oszołomów 23.04.15, 11:15 "Które ich wypowiedzi uzasadniają taką diagnozę ?" Odpowiedzi bardzo "merytoryczne" :) - na poziomie lemingów... www.dlapolski.pl/pieklo-zamarzlo-grzegorz-braun-w-jaskini-lwa Odpowiedz Link Zgłoś
religijnych.uczuc.obraza Re: parada oszołomów 23.04.15, 11:24 Napisał zawsze merytoryczny emdżik. Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: parada oszołomów 23.04.15, 09:25 A kiedy tam bedą JKM, Kukiz i Duda? Odpowiedz Link Zgłoś
religijnych.uczuc.obraza Re: parada oszołomów 23.04.15, 09:28 JKM już był, w tym tygodniu chyba. Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: jeszcze jeden 23.04.15, 12:10 tym razem w Sejmie ,zuch Grzesiek: "USA są nie tylko strategicznym partnerem militarnym, ale również należą do najważniejszych partnerów w wymiarze gospodarczym. Umowa TTIP podniesie relacje USA i Europy na jakościowo wyższy poziom współpracy nie tylko handlowej, ale i politycznej" Odpowiedz Link Zgłoś