Dodaj do ulubionych

R.I.P. - Władysław Bartoszewski

24.04.15, 20:56

twitter.com/GreKwo/status/591675543973732352

Odszedł kolejny Wielki Polak.
Obserwuj wątek
    • aniechto.only Re: R.I.P. - Władysław Bartoszewski 24.04.15, 21:01
      ["]
    • jola.iza1 Re: R.I.P. - Władysław Bartoszewski 24.04.15, 21:05
      [*]
    • indeed4 Dla mnie pozostanie na zawsze uczestnikiem PW 1944 24.04.15, 21:06
      (czytałem wszystkie jego pamiętniki) i niesłychanie sprawnym (o czym nie każdy wiedział) pracownikiem Biura informacji i Propagandy Komendy Głównej AK.

[']
      • ajr-on Re: Dla mnie pozostanie na zawsze uczestnikiem PW 24.04.15, 21:07
        który nie walczył
        • pies_na_czarnych Re: Dla mnie pozostanie na zawsze uczestnikiem PW 24.04.15, 22:32
          ajr-on napisał:

> który nie walczył

W Starachowicach nie.
          • erte2 Re: Dla mnie pozostanie na zawsze uczestnikiem PW 25.04.15, 10:00
            pies_na_czarnych napisała:
            Żabciu, walka nie zawsze polega na strzelaniu i rzucaniu granatów.
    • az43 Re: R.I.P. - Władysław Bartoszewski 24.04.15, 21:07
      [*]
      Człowiek olbrzymiej przyzwoitości i mądrości.
    • mareksarna Re: R.I.P. - Władysław Bartoszewski 24.04.15, 21:08
      Na zawsze zostaniesz moim nauczycielem (*)
    • indeed4 Sikorski 24.04.15, 21:38
      twitter.com/sikorskiradek/status/591684951382355968
    • rzewuski1 Re: R.I.P. - Władysław Bartoszewski 24.04.15, 21:42
      [*]
      • ewa9717 Re: R.I.P. - Władysław Bartoszewski 24.04.15, 21:50
        Piękny, mądry, szlachetny Człowiek...
        [*]
    • man_sapiens Re: R.I.P. - Władysław Bartoszewski 24.04.15, 22:30
      Wszyscy wiemy, że to nieuniknione. Ale i tak żal. Szkoda, że nie dano nam jeszcze choćby 5 lat z Nim.
    • pies_na_czarnych Re: R.I.P. - Władysław Bartoszewski 24.04.15, 22:35
      [*] Wielki Człowiek.
    • hordol pamiętacie akcję "nie płakałem po papieżu" ? 24.04.15, 22:36
      wyborcza.pl/1,75515,2718840.html
      • indeed4 Magierowski, Gmyz 24.04.15, 22:59
        twitter.com/mmagierowski/status/591695776721588226
        twitter.com/cezarygmyz/status/591690024288186368
      • wiosnaludzikow Re: pamiętacie akcję "nie płakałem po papieżu" ? 25.04.15, 09:39
        Bartoszewski to historyczna postać . Do wczoraj żyjący podręcznik historii.
        To smutne .
        PS
        Trzeba przyznać , że chamów po stronie prawej naszej polityki jest mniej. Zachowują się w miarę godnie a hejterów w tej sprawie , w sprawie śmierci Bartoszewskiego prawie nie ma.
        To dobrze świadczy o prawicy a prezentuje jak prymitywne i wyzute z ludzkich odruchów jest lewactwo, tu na forum prostaków typu : mariner i dziesiątki innych.
        • dr.krisk Re: pamiętacie akcję "nie płakałem po papieżu" ? 25.04.15, 10:03
          wiosnaludzikow napisał:

>
          > Trzeba przyznać , że chamów po stronie prawej naszej polityki jest mniej. Zacho
          > wują się w miarę godnie a hejterów w tej sprawie , w sprawie śmierci Bartoszews
          > kiego prawie nie ma.
          Swego czasu się wybuczeli.
          Wishful thinking.
        • sea_monster Re: pamiętacie akcję "nie płakałem po papieżu" ? 25.04.15, 14:48
          wiosnaludzikow napisał:

> Trzeba przyznać , że chamów po stronie prawej naszej polityki jest mniej. Zacho
          > wują się w miarę godnie a hejterów w tej sprawie , w sprawie śmierci Bartoszews
          > kiego prawie nie ma.

Nie wiesz o czym piszesz albo udajesz, że nie wiesz. Jeszcze nigdy nie musiałem usuwać tylu... wpisów (to zła nazwa) prawicowych hejterów.
          • instant.crush Re: pamiętacie akcję "nie płakałem po papieżu" ? 25.04.15, 15:02
            sea_monster napisał:

> Nie wiesz o czym piszesz albo udajesz, że nie wiesz. Jeszcze nigdy nie musiałem
            > usuwać tylu... wpisów (to zła nazwa) prawicowych hejterów.

Twoja historia na tym forum jak admina jest na tyle krótka, że sformułowania typu "nie wiesz, o czym piszesz" w stosunku do innych powinieneś sobie darować.
            • sea_monster Re: pamiętacie akcję "nie płakałem po papieżu" ? 25.04.15, 15:19
              instant.crush napisał:

> Twoja historia na tym forum jak admina jest na tyle krótka, że sformułowania ty
              > pu "nie wiesz, o czym piszesz" w stosunku do innych powinieneś sobie darować.

Wystarczyłby wczorajszy dzień, aby poznać ilość i wydajność prawicowych hejterów piszących na tym forum. O czym wiosnaludzikow nic nie wie, albo udaje że nic nie wie.

Nic nie wiesz o mojej historii.
              • instant.crush Re: pamiętacie akcję "nie płakałem po papieżu" ? 25.04.15, 15:27
                sea_monster napisał:

> instant.crush napisał:
                >
                > > Twoja historia na tym forum jak admina jest na tyle krótka, że sformułowa
                > nia ty
                > > pu "nie wiesz, o czym piszesz" w stosunku do innych powinieneś sobie daro
                > wać.
                >
                > Wystarczyłby wczorajszy dzień, aby poznać ilość i wydajność prawicowych hejteró
                > w piszących na tym forum. O czym wiosnaludzikow nic nie wie, albo udaje że nic
                > nie wie.

Jeśli te cztery, czy pięć osób, które wczoraj waliły w Bartoszewskiego za tak szokujące wydarzenie, że już Ci to wystarczy w ogólnej ocenie, to znaczy, że niewiele widziałeś na tym forum.

> Nic nie wiesz o mojej historii.

No to od kiedy jesteś adminem na Kraju?
                • sclavus Re: pamiętacie akcję "nie płakałem po papieżu" ? 25.04.15, 17:53
                  ... bo "przed zostaniem adminem na kraju", nie mogło go być na "kraju", co jest dla ciebie oczywistością...???
                  PeeS - a ty kim byłeś, zanim zostałeś na "kraju" instant.crush???
              • ave.duce Proponuję zakończyć ten temat w TYM wątku, 25.04.15, 15:28
                panowie.
          • taniarada Re: pamiętacie akcję "nie płakałem po papieżu" ? 25.04.15, 23:10
            sea_monster napisał:

> wiosnaludzikow napisał:
            >
            > > Trzeba przyznać , że chamów po stronie prawej naszej polityki jest mniej.
            > Zacho
            > > wują się w miarę godnie a hejterów w tej sprawie , w sprawie śmierci Bart
            > oszews
            > > kiego prawie nie ma.
            >
            > Nie wiesz o czym piszesz albo udajesz, że nie wiesz. Jeszcze nigdy nie musiałem
            > usuwać tylu... wpisów (to zła nazwa) prawicowych hejterów.
            >
            Twoją powinnością było to usunąć.Bo ten człowiek nie wie co pisze......../Lub prowadzi do agitacji .
      • instant.crush Re: pamiętacie akcję "nie płakałem po papieżu" ? 25.04.15, 15:34
        hordol napisała:

> wyborcza.pl/1,75515,2718840.html

Wtedy to było trendy i cool. Dzisiaj zamieszczenie osoby ś.p. Bartoszewskiego na takiej koszulce byłoby świadectwem zbydlęcenia i zdziczenia. Jak wiadomo salonowa hołota mierzy inną miarę siebie a inną hołotę prawicową.
        • ave.duce Załóż osobny wątek, Pielo 25.04.15, 15:38
          ps. nie płakałam po papieżu, nie płaczę po prof. Bartoszewskim.
        • hordol Re: pamiętacie akcję "nie płakałem po papieżu" ? 25.04.15, 16:01
          tamta akcja wzbudzałą uznanie gazety wyb.
    • romullos Re: R.I.P. - Władysław Bartoszewski 25.04.15, 00:04
      [ * ]
    • ave.duce R.I.P. - Władysław Bartoszewski 25.04.15, 07:46
      ["]
    • dr.krisk Re: R.I.P. - Władysław Bartoszewski 25.04.15, 08:17
      Tak. Dobrze że był.
      Przeczytałem kilka Jego książek - warto.
    • haen2010 Ostatni taki Polak 25.04.15, 08:21
      Przyzwoity, myślący interesami państwa, narodu, przyszłości Europy. Miejsca Polski w Europie.

Po nim tylko polski chłam i interesowność. Bez zasad.
    • ludwik_7125 Re: R.I.P. - Władysław Bartoszewski 25.04.15, 09:03
      [ * ]
    • wujaszek_joe Re: R.I.P. - Władysław Bartoszewski 25.04.15, 10:18
      strasznie przykra wiadomość.
      niezwykła postać. żywcem wyjęta z podręczników. drugiego takiego już nie będzie.
    • indeed4 Pogrzeb 4 maja na Powązkach 25.04.15, 13:28

www.tvn24.pl/wiadomosci-z-kraju,3/4-maja-pogrzeb-wladyslawa-bartoszewskiego,536691.html
    • a74-7 Re: R.I.P. - Władysław Bartoszewski 25.04.15, 17:03
      "Glosuje na Komorowskiego ,zeby to on mnie pochowal ."
      A slowo cialem sie stalo.
      Ale dlaczego tak szybko ,
      czyzby to nomen omen oznaczalo rowniez koniec tej prezydentury ?
      • sclavus Re: R.I.P. - Władysław Bartoszewski 25.04.15, 17:56
        ... przed rozpoczęciem nowej - tak!
        [*] - dla Bartoszewskiego!!
      • behemot17-13 Re: R.I.P. - Władysław Bartoszewski 25.04.15, 21:42
        Wiesz co mnie wkurza? Że zaśmiecasz ten wątek, a nie powinnaś schodzić poniżej przyzwoitości. Ten wątek jest poświęcony pamięci Władysława Bartoszewskiego.
        • a74-7 Re: R.I.P. - Władysław Bartoszewski 25.04.15, 22:02
          rozumiem twoj bul ,darling,behe;
          ale zastanawia mnie ten nadzwyczajny zbieg okolicznosci , jakby WB przewidywal najblizsza przyszlosc .
          czasami chlapnie sie cus at the bad time ,jakos tak sie to mowilo.
          BMK tez kiedys chlapnal : prezydent gdzies poleci I wszystko sie zmieni - prawda ?
          • behemot17-13 Re: R.I.P. - Władysław Bartoszewski 25.04.15, 22:13
            Cóż, strasznie pleciesz.
    • 13kisiel Re: R.I.P. - Władysław Bartoszewski 27.04.15, 16:23
      Wielki krok dla Ludzkości czyt.humanus :-)
      • kaczejajo Re: R.I.P. - Władysław Bartoszewski 27.04.15, 16:49
        tak wielki jak ten, gdy pijaczyna zabil 95 ludzi i potem swiat z pogarda ominal jego pochowek? Oprocz Prezydenta Rosji, ktory na gluptaka pogrzeb przyjechal sprawdzic, ze glupol w glupolowie chowany?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka