Dodaj do ulubionych

Ruszy proces Renaty Beger

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.04, 21:27
I co z tego ? ta pani, to postać na którą z sympatią patrzy znakomita część
Polaków, a może nawet z nią utożsamia ? Dla wielu naszych rodaków fakt, że
oszustka i tłumok zasiada w ławach poselskich nie ma znaczenia. Widzieliście
twarz Gertycha jak przemawia z trybuny sejmowej ? jak mówi do kamery ? Jak
krętaczy Borowski, Kaczmarek, Janik, słyszeliście bełkot Dyducha ? Jestem
przekonany, że w następnej kadencji znowu zobaczymy w Sejmie tę emanację
naszego społeczeństwa.
Obserwuj wątek
    • Gość: Poniemirski Nikodem Dyzma w spodnicy IP: 138.49.34.* 13.09.04, 21:46
      Cham, zwykly cham.
      • Gość: PEDALY I LISBIJE [...] IP: *.sympatico.ca 13.09.04, 22:17
        Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
    • Gość: marmon Re: Ruszy proces Renaty Beger IP: 82.177.66.* 13.09.04, 21:47
      wreszcie czas przymknac babsko w pierdlu. wszystkie pieniadze ktore pobrala z
      panstwowej kasy jako posel powinna zwrocic wraz z naleznymi odsetkami - w koncu
      otrzymuje je bezprawnie TO JAWNE OSZUSTWO
      • Gość: mm Re: Ruszy proces Renaty Beger IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.09.04, 08:58
        marmon, to za mało. wszystkich zamknąć w pierdlu. ciebie też.
      • Gość: sens Re: Ruszy proces Renaty Beger IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.04, 08:58
        Tak jest. Oszust powinien zwrocic wszystko co wyludzil z odsetkami i nawiazka.
        Moze tego doczekamy w tym smiesznym kraju.
        • Gość: erg samowzbudnik Re: Ruszy proces Renaty Beger IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.04, 12:25
          Odwal się od Adama
          Wszędzie wietrzysz spisek żydów i komunistów.Dosc
    • Gość: Mika A KIEDY ruszy proces Adama Michnika za OSZCZERSTWA IP: *.twmi.rr.com 13.09.04, 21:50
      pod adresem tylu ludzi, których sfora ZYDO-KOMUNY GW zniesławiła i BEZKARNIE
      pomówiła.

• Gość: MacOk Re: A KIEDY ruszy proces Adama Michnika za OSZCZE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.04, 22:06
        mika - to, co wypisujesz jest żałosne. I głupie.
      • Gość: trexx Re: A KIEDY ruszy proces Adama Michnika za OSZCZE IP: *.aster.pl / *.aster.pl 13.09.04, 22:06
        a ciebie to kur*wa pogielo chyba na maxa !!!
        nie porownuj kolku kogos kto jest podejrzany o popelnienie przestepstwa od tego
        komu sie tego nie zarzuca !
        • Gość: Muras Re: A KIEDY ruszy proces Adama Michnika za OSZCZE IP: 208.57.45.* 14.09.04, 01:28
          Renatce nic nie udowodniono bo jest niewinna.
        • Gość: mm Re: A KIEDY ruszy proces Adama Michnika za OSZCZE IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.09.04, 09:00
          trexx, ty kretynie umysłowy, wszyscy mu to zarzucają.
      • Gość: Gide [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.04, 22:16
        Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
      • Gość: Y. Re: A KIEDY ruszy proces Adama Michnika za OSZCZE IP: *.aster.pl / *.aster.pl 14.09.04, 02:20
        Na szczęście nie prędzej niż takie buractwo jak Ty przestanie wypisywać
        brednie, za które normalni ludzie się muszą wstydzić w całej Europie. Czyli
        nigdy.
        • Gość: mm Re: A KIEDY ruszy proces Adama Michnika za OSZCZE IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.09.04, 09:01
          Y, nigdy nie mów nigdy.
      • Gość: lex Re: A KIEDY ruszy proces Adama Michnika za OSZCZE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.04, 08:59
        Konkrety, konkrety bo twoj post jest wlasnie oszczerstwem i belkotem.
      • Gość: Ziuta Re: A KIEDY ruszy proces Adama Michnika za OSZCZE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.04, 09:07
        I znowu ten wstrętny Michnik!!!! Znowu korki we Wrocławiu. Spóźniłam się do
        pracy.Wszystko przez Michnika!!!!!!!!!
      • Gość: ja MÓJ PIES NAZYWAŁ SIĘ mika ALE BYŁ MĄDRZEJSZY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.04, 10:00
        :-))))))))))
    • Gość: trexx popatrzcie na zdjecie... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 13.09.04, 22:17
      ... i kogo widzicie ?
      w najlepszym wypadku "sklepowa z miesnego", albo jeszcze lepiej kuchte ze
      stolowki pracowniczej w zakladach przerobu gnoju...
      jak mozna do bialego kostiumu i bialych butow wziac czarna torebke ?
      a ten krawat i ta czapka !!!
      ludzie, toz to obraza dobrego smaku !!!
      • Gość: Poeta Czarna torebke Renatka z rak truposzce wyrwala IP: *.ahol.com / 80.64.69.* 13.09.04, 23:21
        Tej co ja na swoja liste bezecnie wpisala
        Chciala udowodnic Renatka kochana
        ze truposzka byc moze ozywa co rana
        I czarna torebka z upiornego stroju
        Pcha "wybranke" upiorow do Sejmu RP gnoju
      • Gość: mm Re: popatrzcie na zdjecie... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.09.04, 09:02
        trexx, ty kretynie umysłowy, a ty jak patrzysz w lustro nie zbiera ci się na
        wymioty.
      • Gość: bronek OWSA SIE WCZESNIEJ NAŻARŁA I DLATEGO TAK WYGLĄDA IP: *.outsourcing.atman.pl 14.09.04, 10:45
        :>)
    • Gość: mangrove cudowna IP: *.banklife.com 13.09.04, 22:40
      Dobrze wie ze jak Andreew zostanie prezydentem to ja ulaskawi.
      Naprawde piekna to parka. Dama z gnojostajem.
      • Gość: z daleka Re: cudowna IP: 69.158.96.* 13.09.04, 23:08
        A mi sie bardzo podoba zdjecie Renaty Beger i jej fizjonomia i jej charakter,
        bo ona wlasnie mowi jasno jaki jest ten polski sejm, jacy poslowie, jaka
        polityka. Prezydent nie ma magistra a nadaje tytuly profesorskie. Sedziowie i
        prokuratorzy jezdza pijani. Policjanci kryja mafie. Dlaczego wiec czepiac sie
        Beger? I dlaczego ona ma byc przyczyna zla? Przeciez wiekszosc spoleczenstwa
        jest wlasnie taka. W zachodniej Europie kazdy wie ale tego glosno nie powie,
        ze Polska zostala przyjeta do Unii na wyrost. Jednak oni umieja byc
        dyplomatyczni i jakos trzeba umiec zyc z patologicznym sasiadem.
        • krzysieq To jest dowcip, czy poważny post? 13.09.04, 23:23
          Ja rozumiem, delikatnie mówiąc, brak uznania dla polskiej klasy politycznej, ale
          gloryfikowanie dokonań posłanki Beger to już lekka przesada. Tej kretynce należy
          się 20 lat ciężkich robót w kamieniołomie.
        • Gość: erg samowzbudnik Re: cudowna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.04, 12:31
          No i dyplomatycznie go doić
    • Gość: Antyfałszerz Pani Poseł Beger proszona do pierdla !!!!!!! IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 13.09.04, 23:33
      Mam nadzieje że sąd nie uzna "znikomej szkodliwości czynu"
      • Gość: jac Bo to rzeczywiście mała szkodliwość społeczna czyn IP: 213.17.204.* 13.09.04, 23:40
        Bo to rzeczywiście mała szkodliwość społeczna czynu.
        A co za różnica w tym skapromitowanym sejmie czy siedzi tam Pani Beger, czy jakiś inny Pal..t.
      • Gość: lex Re: Pani Poseł Beger proszona do pierdla !!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.04, 08:55
        Znikoma szkodliwosc to obledna konstrukcja prawna. NIE MA znikomej szkodliwosci
        czynu przestepczego. Wszystkie przestepstwa sa "bardzo" szkodliwe i powinny byc
        karane. Moze niektore nisko ale bezwzglednie. Takie uzasadnienie jedynie
        rozmywa poczucie obowiazku przestrzegania prawa! A falszowanie list to
        przestepstwo o bardzo duzej szkodliwosci spolecznej.
      • Gość: nike Re: Pani Poseł Beger proszona do pierdla !!!!!!! IP: *.itb.uni-bremen.de 14.09.04, 11:54
        oczywiscie, ze uzna "znikoma szkodliwosc". albo w ogole nie dojdzie do procesu,
        bo pani osiol zachoruje, albo sie nie stawi na rozprawe, albo albo.... sobie od
        dawna obiecuje, ze przestane czytac polskie gazety... sila przyzwyczajenia jest
        jednak wieksza. tylko potem sie musze denerwowac. nic dziwnego, ze w polsce
        ludzie zyja krotko i sa cali zestresowani...
    • Gość: mielcar Re: Ruszy proces Renaty Beger IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.04, 23:56
      Renato, ach Renato !!!!!
      Popsułaś nam niejedno lato !!!!!!
    • Gość: begeromaniak owsianka anana kofana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.04, 23:58
      gdyby nie posłanka Beger to życie polityczno-kabaretowe
      w RP nie było by tak pełne.
      tylko Ona potrafi rozbawic mnie do łez i za to należy się jej podziękowanie od wyborców.
      hehe.
    • Gość: mrseska Re: Ruszy proces Renaty Beger IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 14.09.04, 00:31
      Zero intelektu plus totalne bezguscie(patrz zdjecie).Tylko usiasc i plakac.
      • Gość: Muras Re: Ruszy proces Renaty Beger IP: 208.57.45.* 14.09.04, 01:26
        Tak piszecie bo jej zazdroscicie jej urody i inteligencji.
        A poza tym jest dobra Polaczka i patriotka.
        • Gość: Y. Re: Ruszy proces Renaty Beger IP: *.aster.pl / *.aster.pl 14.09.04, 02:19
          No i przy okazji złodziejka i oszustka. Nie ma co, faktycznie patriotka. Rotfl
      • Gość: ryza Re: Ruszy proces Renaty Beger IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.09.04, 09:05
        mrseska, modlę się za ciebie, już się wypłakałem.
    • Gość: Blekot Re: Ruszy proces Renaty Beger IP: *.home.cgocable.net 14.09.04, 03:58
      Zabawny ten facet. Rok w zawiasach to praktycznie nic. A od kiedy to przestepca
      dyktuje sadowi, co maja mu dac? No, ale taki kRAJ, takie pOSLY i taki SAD.
    • Gość: Adam Re: Ruszy proces Renaty Beger IP: *.lub73.int.pl / *.int.pl 14.09.04, 07:36
      Kiedy ruszy proces Stefana Michnika?
      • chilum Re: Ruszy proces Renaty Beger 14.09.04, 12:14
        Już się skończył.
        Dzisiaj o 11.

--

"Talk is cheap"
    • Gość: hala Re: Ruszy Beger IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.04, 08:50
      Niech ta okropna baba wraca juz do swoich kielbas bo niedobrze sie robi..
      • Gość: mm Re: Ruszy Beger IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.09.04, 09:06
        hale na hale
    • Gość: mm Re: Ruszy proces Renaty Beger IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.09.04, 08:55
      kosoń, coś ci się stało w oko że tylko jedną stronę widzisz? idź do okulisty,
      do psychiatry już pewnie za późno.
    • Gość: Ziuta Koszmar. Co byście zrobili, gdyby do was przyszła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.04, 09:13
      policja z pytaniem czy popieraliście Renatkę w wyborach. Podpis na liście jest,
      PESEL się zgadza, adres też. Zawału można dostać albo ze wstydu pod ziemię się
      zapaść.
      • Gość: meerkat ALE jesli WIEKSZOSC SPOLECZENSTWA POPIERA? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.04, 09:22
        To ekspercki rzad koalicyjny Giertycha&Leppera stanie sie rzeczywistoscia?

Cyz to ci sami Polacy, ktorzy okreslaja nas, Amerykanow, jako prymitywnych
        ignorantow i glupkow bo PONOWNIE wybieramy George'a W. BUSHA?

Przypuszczem,ze tak, ale nie jestem pewien....
        Czy ktos moze mi tu to naswietlic???
        dziekuje!
        • Gość: Lysyy Re: ALE jesli WIEKSZOSC SPOLECZENSTWA POPIERA? IP: *.chello.pl 14.09.04, 09:38
          Tak, to ci sami
          Nie wiem czy widziałeś sondaż gdzie poza Ameryką wygrałby wybory Bush...
          Otóż w Polsce i (tu nie jestem pewien) Nigerii i chyba Filipinach, mogę się
          mylić. W każdym bądź razie w krajach 3 świata.

Podsumowując, jesli chodiz o poparcie dla poliytyków to i Amerykanów i Polaków
          drąży ta sama choroba.

Chorobliwe zamiłowanie do bęcwałów i ćwierćinteligentów
    • Gość: wilku Re: Ruszy proces Renaty Beger IP: *.c.pppool.de 14.09.04, 09:29
      Usunac ja na stale z zycia publicznego. Nalozyc na nia wysokie kary pieniezne
      lacznie z utrata majatku osobistego, Oglosic to wszem i wobec, jacy ludzie sa w
      Samoobronie, moze sie niektorym oszolomom wreszcie oczy otworza.......
    • Gość: A.Lepper PORA : RENIA DO WIĘZIENIA IP: 195.136.247.* 14.09.04, 09:36
      • Gość: bronek Re: PORA : RENIA DO WIĘZIENIA IP: *.outsourcing.atman.pl 14.09.04, 10:43
        załóż sie ze mną Andrzej , że nic z tego nie będzie
    • feliks-50 jesli sie przyznal to 14.09.04, 10:03
      nalezy pozbawic ja mandatu !! to chyba proste i powinna zwrocic wszystkie
      pobory i diety ! Wtedy bedzie ok !
    • Gość: bronek TRZEBA JEJ BĘDZIE OWSA PODSYPAĆ IP: *.outsourcing.atman.pl 14.09.04, 10:43
    • Gość: pawel Re: Ruszy proces Renaty Beger IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.04, 10:53
      Ta Pani powinna dawno siedzieć w pierdlu podobnie jak Pan Przewodniczący
      Andrzej L. i kilkoro innych członków tego ugrupowania pod nazwa „Samoobrona”.
      Niestety żaden z niezawisłych sądów nie mam na tyle odwagi żeby skończyć ten
      cyrk.
    • Gość: samsob Re: Ruszy proces Renaty Beger IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.04, 11:27
      > do przesłuchania jest aż 4 tys. świadków. <
      >
      Taką liczbą świadków, to sąd może udowodnić, iż Pani Begier jest kosmitką.
      A co z ekonomią procesową?
      pzdr.
    • Gość: Kuba Re: Ruszy proces Renaty Beger IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.04, 12:27
      Reniu nie przejmuj się , jestem z Tobą.Naprawdę jesteś sexsi.
    • Gość: JM. Re: Ruszy proces Renaty Beger IP: *.proxy.astra-net.com 14.09.04, 12:46
      Ale jaja same straty dla Samoobrony.Spadek poparcia,kurwiki w oczach,owies
      podskoczy w cenie a Leper znow pojdzie wysypywac zboze na tory, albo bic ludzi
      po golym tylku.
    • Gość: Jarek Kolejna kompromitacja Wymiaru "Sprawiedliwości" IP: *.itpp.pl 14.09.04, 13:43
      Czasami zastanawiam się czy jest gdzieś granica kompromitacji polskiego
      sądownictwa.
      Przecież cały ten wymiar "Sprawiedliwości" powinno się postawić przed sądem za
      kpinę z prawa i za kompletny upadek wiary w coś takiego jak elementarna
      sprawiedliwość i wiara w Państwo.
    • Gość: KISS A przesłuchają Anana Kofana?????? IP: *.ds7-k.us.edu.pl 14.09.04, 13:55
      Co?
      • Gość: :) Re: A przesłuchają Anana Kofana?????? IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 14.09.04, 14:24
        Do szanownej Pani Beger.Wszyscy wiemy, że ziemia się kręci ale czy naprawdę
        stopnie są dobrze policzone(szkoła podstawowa równoleżniki i południki dzieci
        tego nie wiedzą.) przecież ziemia nie jest okrągła.Niech Pani weźmie sobie
        jajko do ręki i pomyśli albo niech Pani stuknie się w głowę.Albo niech pani
        weżmie obwód po równoleżniku 0 lub inną technikę i zobaczymy co Pani
        wyjdzie.Jacy posłowie to mat..,a historycy i ich druga wojna światowa, a
        dokładnie jej rozpoczęcie.Ja już nic nie napiszę bo mi się płakać chce.
        1.Ziemia się kręci kiedyśtam Kopernik.
        2.Ale stopnie to?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka