Dodaj do ulubionych

Mam do pisowców jedno bardzo ważne pytanie

07.05.15, 08:49
Powiedzcie mi drodzy wolacy, jeśli bronkobul jest taki słaby, beznadziejny, kaleki umysłowo, bez podpisów, bez poparcia, nieznający zasad ortografii i kindersztuby

TO DLACZEGO PAN PREMIER JAROSŁAW KACZYŃSKI NIE WYSTARTOWAŁ PRZECIWKO URZĘDUJĄCEMU FAJTŁAPIE?

Przecież taki geniusz rozniósłby w pył bronkobula?
Powiedzcie mi proszę o co chodzi?
Obserwuj wątek
    • 13kisiel Re: Mam do pisowców jedno bardzo ważne pytanie 07.05.15, 08:52
      to koszerne i jedynie słuszne forum...PiS tu nie pisze :-)))
      • zapijaczony_ryj Bo geniusz juz raz dostał wpierdy w debacie z 07.05.15, 09:05
        Komorowskim. Moze to zwyczajny idiota z wyższej półki kulturowej a nie geniusz
    • m.c.hrabia Re: Mam do pisowców jedno bardzo ważne pytanie 07.05.15, 08:58
      Powiedzcie mi proszę o co chodzi?

gieniusz gieniuszem ,ale to po prostu śmierdzący tchórz
      • 13kisiel tchórz który... 07.05.15, 08:59
        nie przyszedł na debatę :-)))
        • zapijaczony_ryj Jaką debatę, to była klasówka gnojków 07.05.15, 09:07
          13kisiel napisał:

> nie przyszedł na debatę :-)))
    • dr.krisk To proste! Bo musiałby się z Komorowskim przywitać 07.05.15, 09:10
      Na przykład rękę podać. A to byłby Niesłychany i Niespotykany Afront.
      • yoma Re: To proste! Bo musiałby się z Komorowskim przy 07.05.15, 09:25
        Mógłby za klasykiem podać nogę, tylko wtedy by się pewnie wykopyrtnął.
        • ave.duce Re: To proste! Bo musiałby się z Komorowskim przy 07.05.15, 09:46
          Zwłaszcza, że chodnika podgrzewanego tam (jeszcze?) niet.

wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114873,3901720.html
    • volupte Re: Mam do pisowców jedno bardzo ważne pytanie 07.05.15, 09:23
      Bo Jarzbaw ma być premierem po jesiennych wyborach i potrzebuje na prezia człowieka mu posłusznego jak kiedys jego brat. Sam prezydentem i premierem byc nie moze , a szkoda;-)
    • gtxl.1 Re: Mam do pisowców jedno bardzo ważne pytanie 07.05.15, 09:27
      adam111115 napisał:

> Powiedzcie mi drodzy wolacy, jeśli bronkobul jest taki słaby, beznadziejny, kal
      > eki umysłowo, bez podpisów, bez poparcia, nieznający zasad ortografii i kinders
      > ztuby
      >
      > TO DLACZEGO PAN PREMIER JAROSŁAW KACZYŃSKI NIE WYSTARTOWAŁ PRZECIWKO URZĘDUJĄCE
      > MU FAJTŁAPIE?
      >
      > Przecież taki geniusz rozniósłby w pył bronkobula?
      > Powiedzcie mi proszę o co chodzi?

Tusk, który przegrał w 2005 wybory prezydenckie z Lechem Kaczyńskim, nie odważył się stanąć w następnych wyborach prezydenckich, tylko wystawił Bronka.
      Wiedział juz wtedy, że zostanie "krulem ojropy"?
      • wsk175 Re: Mam do pisowców jedno bardzo ważne pytanie 07.05.15, 10:12
        Pytanie okazało się za trudne dla tutejszych obszczymurów z pisu.
        • gtxl.1 Re: Mam do pisowców jedno bardzo ważne pytanie 07.05.15, 10:38
          wsk175 napisał:

> Pytanie okazało się za trudne dla tutejszych obszczymurów z pisu.

Widzisz stary motocyklu... nie potrafisz odpowiedzieć na proste pytanie.
          Przecież to, co napisałem obszczymurku nawet dla leminga jest niezbyt skomplikowane.
          Jeżeli chcesz to mogę to pytanie inaczej sformułować.
          Dlaczego Tusk nie startował w poprzednich wyborach prezydenckich,m jako lider partii?

• szwampuch58 Re: Mam do pisowców jedno bardzo ważne pytanie 07.05.15, 10:44
        teeeee kartofel ,pytanie nie dotyczy Tuska
        • gtxl.1 Re: Mam do pisowców jedno bardzo ważne pytanie 07.05.15, 10:56
          szwampuch58 napisał:

> teeeee kartofel ,pytanie nie dotyczy Tuska

Pytanie karTofel brzmi..... TO DLACZEGO PAN PREMIER JAROSŁAW KACZYŃSKI NIE WYSTARTOWAŁ PRZECIWKO URZĘDUJĄCEMU FAJTŁAPIE?

Ja zadałem również pytanie, dlaczego Tusk nie wystartował w wyborach prezydenckich, po sromotnie przegranych poprzednich wyborach z takim fajtłapą jakim był Lech Kaczyński.
          To pytanie jest odpowiedzią, dlaczego teraz w wyborach prezydenckich nie wystartował żaden lider partii, łącznie z J.Kaczyńskim.
          Napisałem prawdę karTofelku?

• szwampuch58 Re: Mam do pisowców jedno bardzo ważne pytanie 07.05.15, 11:05
            teeee kartofel,jak cie nikt nie poinformowal ,w zyciu ,ze odpowiadac pytaniem na pytanie jest niegrzecznie, to cie informuje teraz
            • gtxl.1 Re: Mam do pisowców jedno bardzo ważne pytanie 07.05.15, 12:12
              szwampuch58 napisał:

> teeee kartofel,jak cie nikt nie poinformowal ,w zyciu ,ze odpowiadac pytaniem n
              > a pytanie jest niegrzecznie, to cie informuje teraz

Nikt karTofelku mnie o tym nie poinformował?.......a masz"cuś "w temacie albo ad rem do powiedzenia?

• erte2 Re: Mam do pisowców jedno bardzo ważne pytanie 07.05.15, 11:15
        gtxl.1 napisał(a):
        Tusk, który przegrał w 2005 wybory prezydenckie z Lechem Kaczyńskim, nie odważył się stanąć w następnych wyborach prezydenckich, tylko wystawił Bronka.

Twoja skleroza to oczywiście nie twoja wina więc bez złośliwości ci przypominam że w 2010 Donald Tusk był urzędującym premierem, z sukcesami i dużymi szansami na następną kadencję i(co zresztą się sprawdziło), więc po prostu nie chciał przerywać swojej misji. Przypominam ci jeszcze że w PO były prawybory, więc to nie Tusk wyznaczał kandydata tylko został on wyłoniony w demokratycznych wyborach.
        Więc jeśli chcesz coś napisać a ułomna pamięć nie pozwala ci na napisanie prawdy - może najpierw sięgnij do źródeł....
        • gtxl.1 Re: Mam do pisowców jedno bardzo ważne pytanie 07.05.15, 12:19
          erte2 napisał:

> gtxl.1 napisał(a):
          > Tusk, który przegrał w 2005 wybory prezydenckie z Lechem Kaczyńskim, nie od
          > ważył się stanąć w następnych wyborach prezydenckich, tylko wystawił Bronka.

> ]
          >
          > Twoja skleroza to oczywiście nie twoja wina więc bez złośliwości ci przypominam
          > że w 2010 Donald Tusk był urzędującym premierem, z sukcesami i dużymi szansami
          > na następną kadencję i(co zresztą się sprawdziło), więc po prostu nie chciał p
          > rzerywać swojej misji. Przypominam ci jeszcze że w PO były prawybory, więc to n
          > ie Tusk wyznaczał kandydata tylko został on wyłoniony w demokratycznych wyborac
          > h.
          > Więc jeśli chcesz coś napisać a ułomna pamięć nie pozwala ci na napisanie prawd
          > y - może najpierw sięgnij do źródeł....

erte2....dobry człowieku.....nie potrafisz podobnie jak karTofel szwampuch przetrawić mojego prostego przesłania?
          Ja...was karTofle...zapytałem.....dlaczego zarzucacie, że w tych wyborach prezydenckich żaden z liderów partii nie odważył się na kandydowanie na urząd prezydenta?
          Moje pytanie "grzmiało"....dlaczego Donald Tusk nie zgłosił swojej kandydatury w wyborach prezydenckich, tylko delegował tak "strażnika żyrandola"?

Dlaczego więc lemingi zarzucacie teraz, że żaden z liderów partii nie zgłosił swojej kandydatury?
          Potrafisz na to erte2...dobry człowieku odpowiedzieć?

• adam111115 Re: Mam do pisowców jedno bardzo ważne pytanie 07.05.15, 14:05
            Wiosna, znowu widzisz Tuska? Mimo że nie o niego pytałem, nic o po nie pisałem to ty nadal Tuska widzisz :)

Erte juz odpowiedział dla ciebie, ja dodam że dziś panprezes nie jest premierem wiec co ty porównujesz.
            poza tym spodziewalbym się że jako he he lewicowiec zagaisz o Millera.

Jak rozumiem nie przejdzie ci przez klawiaturę proste zdanie : panprezes bał się dostać wpierdy od bula. Boisz się czy ci nie wolno?
            • gtxl.1 Re: Mam do pisowców jedno bardzo ważne pytanie 07.05.15, 15:00
              adam111115 napisał:

> Wiosna, znowu widzisz Tuska? Mimo że nie o niego pytałem, nic o po nie pisałem
              > to ty nadal Tuska widzisz :)
              >
              > Erte juz odpowiedział dla ciebie, ja dodam że dziś panprezes nie jest premierem
              > wiec co ty porównujesz.
              > poza tym spodziewalbym się że jako he he lewicowiec zagaisz o Millera.
              >
              > Jak rozumiem nie przejdzie ci przez klawiaturę proste zdanie : panprezes bał si
              > ę dostać wpierdy od bula. Boisz się czy ci nie wolno?

adaśku.....za głupi jesteś żeby to zrozumieć co ja napisałem, razem z tym twoim erte2 skretyniałym starcem.

• edd.y Wnikliwa opinia 07.05.15, 10:32
      adam111115 napisał:

"... bronkobul jest taki słaby, beznadziejny, kaleki umysłowo, bez podpisów, bez poparcia, nieznający zasad ortografii i kindersztuby..."

Chyle czola przed tak wnikliwa i doglebna analiza profilu kandydata.
      • alistair-p Re: Wnikliwa opinia 07.05.15, 10:48
        Ale to straszny obciach umoczyć z kimś takim.Jak będzie wyglądał dr.Duda,wybitny językoznawca,ekspert bon tonu i magister elegantiarum?
        • edd.y Re: Wnikliwa opinia 07.05.15, 11:26
          Nie umoczy. POzamiata.
          • 13kisiel Re: Wnikliwa opinia 07.05.15, 11:33
            intelektualnie Bronek jest ubezwłasnowolniony skoro boi się tandetnej debaty :-)))
            • edd.y Re: Wnikliwa opinia 07.05.15, 12:20
              Szezlong (sie zlong).
    • jola.iza1 Re: Szczerze, chociaż nie Pisowam 07.05.15, 13:23
      Bo tylko PO nie zauważyło, że idzie młode. Idzie wielkimi krokami, być może jeszcze raz wygra Bronisław Komorowski, ale cała formacja raz ostatni. Inaczej mówiąc wszyscy myślą perspektywicznie, oprócz platformy. Troszkę żal, że w tym momencie, na tym zakręcie geopolitycznym ważni są tylko : My, i znajomi króliczka.
      • volupte Re: Szczerze, chociaż nie Pisowam 07.05.15, 13:37
        A gdzie ci młodzi?
        • jola.iza1 Re: Szczerze, chociaż nie Pisowam 07.05.15, 13:51
          Partyjni ? Sam sprawdź, bo chyba tego dotyczył post założycielski :)
          • volupte Re: Szczerze, chociaż nie Pisowam 07.05.15, 14:09
            Nie tego dotyczył. Ale ci partyjni młodzi , to młodzi wiekiem a starzy duchem, bo który z tych wiekszych partii głosi coś innego niz lider , a przynajmniej sie z nim spiera o imponderabilia ?
            • jola.iza1 Re: Szczerze, chociaż nie Pisowam 07.05.15, 15:24
              Oj dotyczył właśnie. A czy się nie spiera tego nie wiem, to się okaże, nie było takiej debaty :). Ogórek na bank się spiera z SLD :) Jarubasowi też niekoniecznie po drodze z szefami PSL. Duda szybciej, niż myślisz oderwie się od Kaczyńskigo. Zatem ?
    • adam111115 Re: Mam do pisowców jedno bardzo ważne pytanie 07.05.15, 14:07
      Pół dnia minęło, zero sensownej odpowiedzi od pisiorstwa. Jedynie gtxl vel wiosna jak zwykle Tuska widzi
      • volupte Re: Mam do pisowców jedno bardzo ważne pytanie 07.05.15, 14:10
        To sa raczej dwie osoby , chociaz o dosć podobnych pogladach.
      • chrabya Eureka! 07.05.15, 14:16
        adam111115 napisał:

> Pół dnia minęło...<

POczekaj cierpliwie do niedzieli. Wszytko dla ciebie bedzie jasne. Bedziesz mial epifanie
        i epilepsje. Googluj synku, googluj...
        • adam111115 Re: Eureka! 07.05.15, 14:34
          Będziecie fałszować?
          • chrabya Re: Eureka! 07.05.15, 15:03
            Eee tam, falszowanie to nie nasza specjalnosc. Bedziemy glosowac i POzamiatamy.
            PO calosci.
            • kotek.filemon Re: Eureka! 07.05.15, 16:11
              chrabya napisał(a):

> Bedziemy glosowac i POzamiatamy. PO calosci.

A to ładnie, że PO sobie POsprzątacie. Bo myślałem, że g*wno na forum zostawicie jak się fundusze skończą...
      • gtxl.1 Re: Mam do pisowców jedno bardzo ważne pytanie 07.05.15, 15:02
        adam111115 napisał:

> Pół dnia minęło, zero sensownej odpowiedzi od pisiorstwa. Jedynie gtxl vel wios
        > na jak zwykle Tuska widzi

Ty widzisz zawsze podwójnie albo nawet jeden do potęgi piątej.
        Co mam ci powiedzieć hejterze, jak ty i tak nic nie zrozumiesz.
        Jak widzisz wiosnę, to dobrze, bo taka jest pora roku teraz.

• jola.iza1 Re: Mam do pisowców jedno bardzo ważne pytanie 07.05.15, 15:30
        forum.gazeta.pl/forum/w,28,157526997,157527119,Re_Czy_znacie_kogos_kto_glosuje_na_Bronka_.html
      • gtxl.1 Re: Mam do pisowców jedno bardzo ważne pytanie 07.05.15, 15:37
        adam111115 napisał:

> Pół dnia minęło, zero sensownej odpowiedzi od pisiorstwa. Jedynie gtxl vel wios
        > na jak zwykle Tuska widzi

ćwir, ćwir, ćwir......
        • wsk175 Re: Mam do pisowców jedno bardzo ważne pytanie 07.05.15, 16:46
          Pisiorki nie znają niestety odpowiedzi na to pytanie.
          A za parę dni będzie płacz, że wybory sfałszowane !
          • gtxl.1 Re: Mam do pisowców jedno bardzo ważne pytanie 07.05.15, 16:51
            wsk175 napisał:

> Pisiorki nie znają niestety odpowiedzi na to pytanie.
            > A za parę dni będzie płacz, że wybory sfałszowane !

Ja, nie znam ale może mi odpowiesz dlaczego wielki Donaldini, nie wystartował w poprzednich wyborach prezydenckich tylko wystawił tego nieuka z Ruskiej Budy?
            Czyżby faktycznie nie mógł przeboleć tego wpie..., który dał mu taki fajtłapa jak L.Kaczyński?

• adam111115 Re: Mam do pisowców jedno bardzo ważne pytanie 07.05.15, 19:34
              Ty naprawdę gtxl jesteś albo ograniczony albo pisowski agent jak kisiel tylko odrobinę mądrzejszy.

Tusk nie wystartował bo był premierem z szansami na drugą kadencję. Wystawił marszałka Sejmu.

Panprezes ani nie jest premierem ani nim jesienią nie będzie więc dlaczego nie wystartował?

Czy zrozumiałeś w końcu czy nadal będziesz brnął jak kisiel?
              • gtxl.1 Re: Mam do pisowców jedno bardzo ważne pytanie 08.05.15, 08:03
                adam111115 napisał:

> Ty naprawdę gtxl jesteś albo ograniczony albo pisowski agent jak kisiel tylko o
                > drobinę mądrzejszy.
                >
                > Tusk nie wystartował bo był premierem z szansami na drugą kadencję. Wystawił ma
                > rszałka Sejmu.
                >
                > Panprezes ani nie jest premierem ani nim jesienią nie będzie więc dlaczego nie
                > wystartował?
                >
                > Czy zrozumiałeś w końcu czy nadal będziesz brnął jak kisiel?

Jestem przekonany, że ty zatrzymałeś się na poziomie kisiela.
                Ja przecież wyraźnie dałem do zrozumienia, że żaden szef partii z PiS,SLD,PSL nie kandyduje w tych wyborach.
                Trudno więc ten zarzut stawiać jedynie Kaczyńskiemu.
                Każdy z nich ma gdzieś rolę strażnika żyrandola, miał również w pogardzie to Tusk, nie zgłaszając swojej kandydatury w poprzednich wyborach.
                Teraz już dotarło do ciebie o co mi chodziło?

Odnośnie pisowskiego agenta, to jestem pod wrażeniem twojej ,snajpera i don kichota przenikliwości i bystrości umysłu. Nakryliście mnie "agenta", a ja myślałem, że zdołam ukryć swoje prawdziwe sympatie polityczne. "Czapki z głów przed wami i waszą "bystrością|.
    • adam111115 Re: Mam do pisowców jedno bardzo ważne pytanie 07.05.15, 21:59
      Cały dzień minął i tylko głupia odpowiedź gtxla plus 2 nowe nicki. gdzie jest żulia, wawerka, avenger, a74, samanta, profil idioty czy głupia rada?

Czy kwiat pisiorstwa nie umie na proste pytanie odpowiedzieć?
      • volupte Re: Mam do pisowców jedno bardzo ważne pytanie 07.05.15, 23:57
        No tak , tylko on ze zdziwieniem bełkocze, czemu Tusk wolał realna władzę , a nie żyrandol. I w sumie troche racji ma , bo kasa podobna , a premier ma zapie..., prezio natomiast nieróbstwo.
      • gtxl.1 Re: Mam do pisowców jedno bardzo ważne pytanie 08.05.15, 14:43
        adam111115 napisał:

> Cały dzień minął i tylko głupia odpowiedź gtxla plus 2 nowe nicki. gdzie jest ż
        > ulia, wawerka, avenger, a74, samanta, profil idioty czy głupia rada?
        >
        > Czy kwiat pisiorstwa nie umie na proste pytanie odpowiedzieć?

Jak ja "uwielbiam" twoje kwilenie.....adasiu z obozowym numerkiem.

• wsk175 Re: Mam do pisowców jedno bardzo ważne pytanie 08.05.15, 00:18
      heheheheheh
      Dobry żart na początek weekendu.
    • haen2010 Dobrze zrobił 08.05.15, 08:16
      Kaczor był bez szans z dubeltówką Bronka.

Zobaczymy, co się stanie, gdy Kukiz z Korwinem zdecydowanie poprą Dudę w drugiej turze. To może być ze dwadzieścia procent głosujących. Prosty rachunek pokazuje wielkie kłopoty Bronka. Resztki palikociarni oleją Bronka, a prawie całe SLD już na niego głosuje, bo diva ich rozczarowała.

Wynik drugiej tury jest otwarty.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka