Dodaj do ulubionych

Duda o zamachu smoleńskim

08.05.15, 13:32
"Ja jestem osobiście zbulwersowany tym że prokuratura właściwie oficjalnie wykluczyła możliwość wystąpienia zamachu"

www.youtube.com/watch?v=RPJnzHXktZY
S.
Obserwuj wątek
    • kotek.filemon Re: Duda o zamachu smoleńskim 08.05.15, 13:45
      snajper55 napisał:

> "Ja jestem osobiście zbulwersowany tym że prokuratura właściwie oficjalnie wykl
      > uczyła możliwość wystąpienia zamachu"

Nie można przebywać taki szmat czasu w towarzystwie Prezesa Tysiąclecia i nie zapaść na obłęd indukowany. Niedasie...
      • dystans4 Re: Duda o zamachu smoleńskim 08.05.15, 14:44
        Trzeba mieć zamiast mózgu odpowiedniom cewkie i reszte nastawionom na częstotliwości nadawane przez Prezesa, Antoniego i nadajniki zza Urała.
    • rzewuski1 Re: Duda o zamachu smoleńskim 08.05.15, 13:51
      Jak się przebywa miedzy wronami czy w tym wypadku sępami to musi się wydalać podobne dzięki..
    • platfusy.ida.do.paki No jasna sprawa 08.05.15, 14:01
      Przecież raport MAK/Millera to czysta bzdura a śledztwo jest totalnie spierdo.lone.
      • religijnych.uczuc.obraza Re: No jasna sprawa 08.05.15, 14:09
        A jak się prowadzi takie śledztwa, żeby nie można było powiedzieć że są spie...ne?
      • snajper55 Re: No jasna sprawa 08.05.15, 14:59
        platfusy.ida.do.paki napisał:

> Przecież raport MAK/Millera to czysta bzdura a śledztwo jest totalnie spierdo.l
        > one.

Cytujesz Dudę czy Macierewicza?

S.
    • pies_na_czarnych Re: Duda o zamachu smoleńskim 08.05.15, 14:13
      snajper55 napisał:

> "Ja jestem osobiście zbulwersowany tym że prokuratura właściwie oficjalnie wykl
      > uczyła możliwość wystąpienia zamachu"
      >
      > www.youtube.com/watch?v=RPJnzHXktZY
      > S.

Ja osobiście jestem zbulwersowany tym, że duda łże jak bura suka.
      Podaje jakich znajomych mamusi i tatusia, podobno naukowców w dziedzinie wytrzymałości materiałów i bredzi o "drzazgach metalu". Przecież to jest totalna bzdura. Takie pojęcie w tej dziedzinie nie istnieje.
      • snajper55 Re: Duda o zamachu smoleńskim 08.05.15, 22:09
        pies_na_czarnych napisała:

> Ja osobiście jestem zbulwersowany tym, że duda łże jak bura suka.

A co ma, prawdę mówić? Widziałeś pislamistę mówiącego prawdę? Przecież taki prędzej się udławi, słowo prawdy kołkiem w gardle mu stanie.

S.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka