snajper55 08.05.15, 13:32 "Ja jestem osobiście zbulwersowany tym że prokuratura właściwie oficjalnie wykluczyła możliwość wystąpienia zamachu" www.youtube.com/watch?v=RPJnzHXktZY S. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kotek.filemon Re: Duda o zamachu smoleńskim 08.05.15, 13:45 snajper55 napisał: > "Ja jestem osobiście zbulwersowany tym że prokuratura właściwie oficjalnie wykl > uczyła możliwość wystąpienia zamachu" Nie można przebywać taki szmat czasu w towarzystwie Prezesa Tysiąclecia i nie zapaść na obłęd indukowany. Niedasie... Odpowiedz Link Zgłoś
dystans4 Re: Duda o zamachu smoleńskim 08.05.15, 14:44 Trzeba mieć zamiast mózgu odpowiedniom cewkie i reszte nastawionom na częstotliwości nadawane przez Prezesa, Antoniego i nadajniki zza Urała. Odpowiedz Link Zgłoś
rzewuski1 Re: Duda o zamachu smoleńskim 08.05.15, 13:51 Jak się przebywa miedzy wronami czy w tym wypadku sępami to musi się wydalać podobne dzięki.. Odpowiedz Link Zgłoś
platfusy.ida.do.paki No jasna sprawa 08.05.15, 14:01 Przecież raport MAK/Millera to czysta bzdura a śledztwo jest totalnie spierdo.lone. Odpowiedz Link Zgłoś
religijnych.uczuc.obraza Re: No jasna sprawa 08.05.15, 14:09 A jak się prowadzi takie śledztwa, żeby nie można było powiedzieć że są spie...ne? Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: No jasna sprawa 08.05.15, 14:59 platfusy.ida.do.paki napisał: > Przecież raport MAK/Millera to czysta bzdura a śledztwo jest totalnie spierdo.l > one. Cytujesz Dudę czy Macierewicza? S. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Duda o zamachu smoleńskim 08.05.15, 14:13 snajper55 napisał: > "Ja jestem osobiście zbulwersowany tym że prokuratura właściwie oficjalnie wykl > uczyła możliwość wystąpienia zamachu" > > www.youtube.com/watch?v=RPJnzHXktZY > S. Ja osobiście jestem zbulwersowany tym, że duda łże jak bura suka. Podaje jakich znajomych mamusi i tatusia, podobno naukowców w dziedzinie wytrzymałości materiałów i bredzi o "drzazgach metalu". Przecież to jest totalna bzdura. Takie pojęcie w tej dziedzinie nie istnieje. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Duda o zamachu smoleńskim 08.05.15, 22:09 pies_na_czarnych napisała: > Ja osobiście jestem zbulwersowany tym, że duda łże jak bura suka. A co ma, prawdę mówić? Widziałeś pislamistę mówiącego prawdę? Przecież taki prędzej się udławi, słowo prawdy kołkiem w gardle mu stanie. S. Odpowiedz Link Zgłoś