inocom 11.05.15, 20:48 ze swoją inicjatywą :) wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,143907,17899086,Wybory_prezydenckie_2015__Komorowski_zapowiada_blyskawiczne.html Czy wyborcy Kukiza oddadzą głos na błazna, z którego zlewa Kukiz? Wątpię. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
x2468 Re: Bronisław Komorowski wyśmiany przez Kukiza 11.05.15, 20:52 Z Kukiza natomiast śmiał się koń. Odpowiedz Link Zgłoś
inocom Re: Bronisław Komorowski wyśmiany przez Kukiza 11.05.15, 20:54 x2468 napisał: > Z Kukiza natomiast śmiał się koń. Nawet osioł nie wymyśliłby referendum przed II turą wyborów prezydenckich, jak to sobie wymyślił Bronek, który słynie z tego, iż nie dotrzymuje słowa. Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: Bronisław Komorowski wyśmiany przez Kukiza 11.05.15, 21:28 x2468 napisał: > Z Kukiza natomiast śmiał się koń. > -ty idz sobie POcieszac Braka Odpowiedz Link Zgłoś
13kisiel Re: Bronisław Komorowski wyśmiany przez Kukiza 11.05.15, 20:54 Kto się nie śmieje z dziada z który nie bryka na krzesło?....ten nie skaczeee !!! Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: Bronisław Komorowski wyśmiany przez Kukiza 11.05.15, 21:02 No i ? Odpowiedz Link Zgłoś
inocom Re: Bronisław Komorowski wyśmiany przez Kukiza 11.05.15, 21:03 m.c.hrabia napisał: > No i ? Głosów Kukiza niet. A Duda sapie i za gardło chwyta. Odpowiedz Link Zgłoś
simera16 Re: Bronisław Komorowski wyśmiany przez Kukiza 11.05.15, 21:12 Tjaaa...marnej konduity jest ten , który po zachłyśnięciu się chwilowym sukcesem(?) śmieje się ze swych przeciwników. Świadczy to nie tyle o kulturze, co szacunku do innych. Odpowiedz Link Zgłoś
inocom To dlatego BK nie wziął udziału w debacie? 11.05.15, 21:18 simera16 napisał: > Tjaaa...marnej konduity jest ten , który po zachłyśnięciu się chwilowym sukcese > m(?) śmieje się ze swych przeciwników. Świadczy to nie tyle o kulturze, co szac > unku do innych. Mógł już wtedy ogłosić swój pomysł :) Odpowiedz Link Zgłoś
simera16 Re: To dlatego BK nie wziął udziału w debacie? 11.05.15, 21:25 inocom napisał: Mógł już wtedy ogłosić swój pomysł :) > Tanią erystyką się posługujesz... ps Komorowski mi zwisa i powiewa. A co do Kukiza; nie cierpię bufonów. Odpowiedz Link Zgłoś
inocom Re: To dlatego BK nie wziął udziału w debacie? 11.05.15, 21:30 simera16 napisał: > inocom napisał: > Mógł już wtedy ogłosić swój pomysł :) > > > Tanią erystyką się posługujesz... Wystarczy, że prawdziwą i skuteczną. Odpowiedz Link Zgłoś
simera16 Re: To dlatego BK nie wziął udziału w debacie? 11.05.15, 21:36 inocom napisał: > simera16 napisał: > > > inocom napisał: > > Mógł już wtedy ogłosić swój pomysł :) > > > > > Tanią erystyką się posługujesz... > > Wystarczy, że prawdziwą i skuteczną. > Poznaj znaczenie słowa może, co? (Erystyka – sztuka doprowadzania sporów do korzystnego rozwiązania bez względu na prawdę materialną) Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: To dlatego BK nie wziął udziału w debacie? 11.05.15, 21:36 Popieram :-) Ja nawet Komorowskiego nie lubie , a mimo to na niego zagłosuję. Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: To dlatego BK nie wziął udziału w debacie? 11.05.15, 21:34 Nie wział bo taki jest zwyczaj. Który z urzedujacych wziął w takiej ogolnej debacie? Odpowiedz Link Zgłoś
inocom Re: To dlatego BK nie wziął udziału w debacie? 11.05.15, 22:23 volupte napisał: > Nie wział bo taki jest zwyczaj. Który z urzedujacych wziął w takiej ogolnej deb > acie? Np. taki Obama. Ma rację Kukiz, iż w Polsce wypaczono demokrację. To nie naród zatrudnia prezydenta, ale prezydentowi wydaje się, iż zatrudnia naród :) Tworki? Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: Bronisław Komorowski wyśmiany przez Kukiza 11.05.15, 21:30 simera16 napisał: > Tjaaa...marnej konduity jest ten , który po zachłyśnięciu się chwilowym sukcese > m(?) śmieje się ze swych przeciwników. Świadczy to nie tyle o kulturze, co szac > unku do innych. - masz skleroze,albo hiPOkryta jestes Odpowiedz Link Zgłoś
simera16 Re: Bronisław Komorowski wyśmiany przez Kukiza 11.05.15, 21:39 141288bs napisał: > simera16 napisał: > > > Tjaaa...marnej konduity jest ten , który po zachłyśnięciu się chwilowym s > ukcese > > m(?) śmieje się ze swych przeciwników. Świadczy to nie tyle o kulturze, c > o szac > > unku do innych. > > - masz skleroze,albo hiPOkryta jestes > Bo? Że niby ja "jechałem" po tym, czy tamtym? A czy ja pretenduję (pretendowałem) do bycia prezydentem RP? A te swoje "PO" wklejane we wyrazy, to głęboko w dupie mam jako i twoje zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: Bronisław Komorowski wyśmiany przez Kukiza 11.05.15, 21:23 Kukiz to ,,pozyteczny idiota" dla PO. Swoim działaniem doprowadzi do zmiany konstytucji ( bo PiS sie wystraszy przeszkodzić) i wprowadzi JOWy które tak po prawdzie PO zawsze chciała , ale nie miała sama siły przebicia , aby pod to zmienic konstytucję. Odpowiedz Link Zgłoś
simera16 Re: Bronisław Komorowski wyśmiany przez Kukiza 11.05.15, 21:26 volupte napisał: > Kukiz to ,,pozyteczny idiota" dla PO. Swoim działaniem doprowadzi do zmiany kon > stytucji ( bo PiS sie wystraszy przeszkodzić) i wprowadzi JOWy które tak po pra > wdzie PO zawsze chciała , ale nie miała sama siły przebicia , aby pod to zmieni > c konstytucję. > Się mi zdaje. że zwolennicy JOW myślą, iż u nas szwajcarskie realia. Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: Bronisław Komorowski wyśmiany przez Kukiza 11.05.15, 21:32 A jakie to ma znaczenie teraz , czy szwajcarskie czy nie. Ta błyskawiczna reakcja Bronka gdy zobaczył jak wielkiego PO ma sojusznika w sprawie JOW , co zarzucili wiedzac że nie ma sensu bez poparcia. Bronek sie obawia ze moze jednak przegrać , więc trzeba ze wszystkm zdąrzyć do sierpnia. A jak wygra to wcale sie z tego nie wycofa , bo to swietny bat na PiS w jesiennych wyborach. Kukiz rulez, powinni go za te 20% na rekach nosić. Odpowiedz Link Zgłoś
lech1966 Re: Bronisław Komorowski wyśmiany przez Kukiza 11.05.15, 21:40 I tak większość zagłosuje przeciw Komorowskiemu za to że olał wyborców przed 1 turą.. Komorowski to jest polityczny trup. Panika w KPrrezydenta musi być ogromna,,,niszczarki pracują pewnie 24h/doba Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: Bronisław Komorowski wyśmiany przez Kukiza 11.05.15, 21:40 A co niszczą? Odpowiedz Link Zgłoś
simera16 Re: Bronisław Komorowski wyśmiany przez Kukiza 11.05.15, 21:41 lech1966 napisał: > I tak większość zagłosuje przeciw Komorowskiemu za to że olał wyborców przed 1 > turą.. > Komorowski to jest polityczny trup. > Panika w KPrrezydenta musi być ogromna,,,niszczarki pracują pewnie 24h/doba > Podobał ci się ten spęd 10 kandydatów i ta tragifarsa "debatą" zwana? Co sie z niej dowiedziałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
lech1966 Re: Bronisław Komorowski wyśmiany przez Kukiza 11.05.15, 22:31 simera16 napisał: > lech1966 napisał: > > > Podobał ci się ten spęd 10 kandydatów i ta tragifarsa "debatą" zwana? Co sie z > niej dowiedziałeś? Nie podobał mi sie ten spęd,,,ale jeszcze bardziej mi sie nie spodobał brak PBK na tym spędzie. Myślę że wydawało mu się że dostał władzę dożywotnio i nie musi sie starać,,,wystarczy być NOTARIUSZEM platformy. i się przeliczył, naród jeszcze jest głupi,,,ale już nie wszystko od PBK kupi... Odpowiedz Link Zgłoś
behemot17-13 Re: Bronisław Komorowski wyśmiany przez Kukiza 11.05.15, 21:34 Wyśmianie jest na miejscu i w czasie. Ale, Kukiz niewiele się różni od Komorowskiego, Dudy i innych politykierów. Wciskanie kitu zawsze na czasie. Odpowiedz Link Zgłoś
simera16 Re: Bronisław Komorowski wyśmiany przez Kukiza 11.05.15, 21:43 behemot17-13 napisał: > Wyśmianie jest na miejscu i w czasie. Ale, Kukiz niewiele się różni od Komorows > kiego, Dudy i innych politykierów. Wciskanie kitu zawsze na czasie. > Przeciwnika się szanuje, nie wyśmiewa. Odpowiedz Link Zgłoś
behemot17-13 Re: Bronisław Komorowski wyśmiany przez Kukiza 11.05.15, 22:06 Nie zgadzam się. W rywalizacji o miejsce pod żyrandolem jest miejsce dla zachowania godności. Umizgi Komorowskiego i Dudy w kierunku Kukiza potwierdzają słowa mojego dziadka - polityka to prostytucja. Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: Bronisław Komorowski wyśmiany przez Kukiza 11.05.15, 22:10 Ale prostytutki tez bywaja różnej klasy:-) Odpowiedz Link Zgłoś
behemot17-13 Re: Bronisław Komorowski wyśmiany przez Kukiza 11.05.15, 22:16 Fakt. Odpowiedz Link Zgłoś
sverir Re: Bronisław Komorowski wyśmiany przez Kukiza 11.05.15, 21:41 > Czy wyborcy Kukiza oddadzą głos na błazna, z którego zlewa Kukiz? Wątpię. A podobno wyborcy Kukiza to ludzie wolni, którym nie trzeba mówić, na kogo mają głosować:) Odpowiedz Link Zgłoś
inocom Nie tylko Kukiz się śmieje :) 11.05.15, 21:44 sverir napisał: > > Czy wyborcy Kukiza oddadzą głos na błazna, z którego zlewa Kukiz? Wątpię. > > A podobno wyborcy Kukiza to ludzie wolni, którym nie trzeba mówić, na kogo mają > głosować:) tvn24bis.pl/z-kraju,74/referendum-ws-systemu-podatkowego-to-chwyt-wyborczy,541319.html Orłowski mało co się nie zapluł ze śmiechu. Mógł umrzeć :) Odpowiedz Link Zgłoś
simera16 Re: Nie tylko Kukiz się śmieje :) 11.05.15, 21:46 inocom napisał: > sverir napisał: > > > > Czy wyborcy Kukiza oddadzą głos na błazna, z którego zlewa Kukiz? W > ątpię. > > > > A podobno wyborcy Kukiza to ludzie wolni, którym nie trzeba mówić, na kog > o mają > > głosować:) > > tvn24bis.pl/z-kraju,74/referendum-ws-systemu-podatkowego-to-chwyt-wyborczy,541319.html > Orłowski mało co się nie zapluł ze śmiechu. Mógł umrzeć :) > A wali mnie kto się do rechotu dołączył. Co to za usprawiedliwienie? ps Nie chodzi mi o obronę Komorowskiego, a o małość Kukiza. EOT Odpowiedz Link Zgłoś
inocom Re: Nie tylko Kukiz się śmieje :) 11.05.15, 21:47 simera16 napisał: > Nie chodzi mi o obronę Komorowskiego, a o małość Kukiza. EOT Ponoć miał zdobyć 2 promile :) Niestety pokrzyżował plany Bronka. Odpowiedz Link Zgłoś
lech1966 Re: Nie tylko Kukiz się śmieje :) 11.05.15, 21:56 simera16 napisał: > inocom napisał: > > > sverir napisał: > ps > Nie chodzi mi o obronę Komorowskiego, a o małość Kukiza. EOT Piszesz o małości Kukiza,,,,to powiedz mi dlaczego aż taka panika zburzyła stoicki wręcz spokój PBK. Nagle ktoś,,,,,kto umył uszy PBK że usłyszał wreszcie PO 5 LATACH głos narodu To jest dopiero kpina z wyborców i małość i wielki strach PBK Odpowiedz Link Zgłoś
simera16 Re: Nie tylko Kukiz się śmieje :) 12.05.15, 20:11 lech1966 napisał: > > Piszesz o małości Kukiza,,,,to powiedz mi dlaczego aż taka panika zburzyła stoi > cki wręcz spokój PBK. Nagle ktoś,,,,,kto umył uszy PBK że usłyszał wr > eszcie PO 5 LATACH głos narodu > To jest dopiero kpina z wyborców i małość i wielki strach PBK > Co mnie obchodzi PBK? Nie jest to mój kandydat i tyle w temacie. A Kukiz to prostaczek, który ma swoje 5 minut, a jedynie co pokazuje, to bufonadę. Odpowiedz Link Zgłoś
sverir Re: Nie tylko Kukiz się śmieje :) 11.05.15, 21:51 > Orłowski mało co się nie zapluł ze śmiechu. Mógł umrzeć :) Dobra, dobra, śmiej się, ale nie możesz zaprzeczyć, że umiesz samodzielnie podejmować decyzje. Do życia potrzebujesz Kukiza. Odpowiedz Link Zgłoś
inocom Re: Nie tylko Kukiz się śmieje :) 11.05.15, 21:54 sverir napisał: > Dobra, dobra, śmiej się, ale nie możesz zaprzeczyć, że umiesz samodzielnie pode > jmować decyzje. Do życia potrzebujesz Kukiza. Jeszcze raz i wyraźnie, proszę. Odpowiedz Link Zgłoś
sverir Re: Nie tylko Kukiz się śmieje :) 12.05.15, 20:16 > Jeszcze raz i wyraźnie, proszę. Zapytaj Kukiza:) Odpowiedz Link Zgłoś
kwant1000 Re: Ludzie Kukiza to elektorat z mniejszych ośrodk 11.05.15, 21:53 najczęściej ok. 20 tys mieszkańców. albo poprą dudę albo oleją wybory albo bardzo sporadycznie poprą komorowskiego Komorowski ma już praktycznie pozamiatane.... sytuacja przypomina egzekucję odroczoną w czasie Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: Ludzie Kukiza to elektorat z mniejszych ośrod 11.05.15, 22:11 Tak sobie tłumacz. Odpowiedz Link Zgłoś
man_sapiens Re: Bronisław Komorowski wyśmiany przez Kukiza 11.05.15, 22:02 Gimbaza się śmieje... Odpowiedz Link Zgłoś
inocom prof. Witold Orłowski też 11.05.15, 22:09 man_sapiens napisał: > Gimbaza się śmieje... To już chyba jakaś epidemia. Po 8 latach rządzenia i po 5 latach prezydentury, PO chce się zapytać suwerena, jakim jest naród, czy uprościć system podatkowy w Polsce :) tvn24bis.pl/z-kraju,74/referendum-ws-systemu-podatkowego-to-chwyt-wyborczy,541319.html Odpowiedz Link Zgłoś
lech1966 Re: prof. Witold Orłowski też 11.05.15, 22:12 PIs i Duda po jesiennych wyborach będą chyba musieli ogłosić amnestie, żeby zwolnić miejsce dla aktywu PO i PSL Odpowiedz Link Zgłoś
inocom Ależ po co? 11.05.15, 22:19 lech1966 napisał: > PIs i Duda po jesiennych wyborach będą chyba musieli ogłosić amnestie, żeby zw > olnić miejsce dla aktywu PO i PSL Takich fachowców na taśmie zatrudni ten czy inny dyskont. Usłyszeć od wodza "dzień dobry", to o wiele więcej znaczy, niż posłać ich wszystkich na papu, na koszt podatnika. I tak już na jego koszt żyli zbyt długo. Teraz niech przynajmniej będą użyteczni, dla społeczeństwa. Odpowiedz Link Zgłoś
paragonik Re: Bronisław Komorowski wyśmiany przez Kukiza 11.05.15, 22:16 Moim zdaniem Kukiz robi błąd dystansując się wobec tej propozycji. Oczywiście jest to propozycja koniunkturalna, ale skoro forsuje JOW-y jako jedyny praktycznie punkt programu, to skoro dostał w tej grze "sprawdzam", to sorry ale nie może odejść od stołu. Nawet jeśli ludzie bardziej głosowali pod hasłem "NIE wobec wszystkiego i wszystkich", a nie dlatego, że popierają JOW-y, to zauważą zakłamanie postawy "chcę dobra kraju i chcę JOW-y bo są dobre dla kraju, ale tylko gdy to będzie moja propozycja i nie poprę cudzej propozycji". Odpowiedz Link Zgłoś
inocom Referendum musiałoby być 17 maja 2015 11.05.15, 22:20 paragonik napisał: > Moim zdaniem Kukiz robi błąd dystansując się wobec tej propozycji. To nierealne. :) Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: Bronisław Komorowski wyśmiany przez Kukiza 11.05.15, 22:22 Dobrze kombinujesz:-) Odpowiedz Link Zgłoś
ufomax Elektorat Kukiza zagłosuje wbrew komuś. 11.05.15, 23:03 Na celownik wezmą Gajowego. Odpowiedz Link Zgłoś
13kisiel Re: Elektorat Kukiza już się smieje na 11.05.15, 23:07 fejsie z Bronka :-))) Odpowiedz Link Zgłoś