Dodaj do ulubionych

Prowokator i gbur

18.05.15, 00:47
Na poczatku udalo sie bulowi wprowadzic zdenerwowanie A.Dudy,ale na krotko.W dalszej czesci
A.Duda panowal nad swoimi emocjami i spokojnie punktowal bula,ktory absolutnie nie panowal nad soba,ciagle wtracajac sie w wypowiedz A.Dudy.- Pokazal na jak wielkie chamstwo i gburowatosc jest go stac,a przez to zaprzeczyl sobie,ze jest prezydentem laczacym a nie dzielacym.
Obserwuj wątek
    • 141288bs Re: Prowokator i gbur 18.05.15, 00:57
      Wykazal sie zanikami pamieci.
      I takie to to,chce zalapac sie na druga kadencje. - Cale szczescie,ze wielu dostrzeglo "wartosc"tego prowokatora i gbura.
      • snajper55 Duda nie pamiętał że był przciwko dopłatom rolnicz 18.05.15, 02:24
        ym. No cyrk. Wypierał się własnych poglądów.

S.
    • panire Re: Prowokator i gbur 18.05.15, 00:59
      Owszem, Bronek wyprowadził go z równowagi. Tak jak Kwaśniewski Wałęsę.

Ale w żadnym razie Duda się nie opanował. Na końcu to już był jakiś niekontrolowany potok słów człowieka w szoku. Port w Gdyni i zabory, krew przodków i Jan paweł....jakiś ciąg skojarzeń zestresowanego umysłu. Zresztą on cały czas miał podobny słowotok.

Bronek wiedział co chce powiedzieć. Jasne wyraźne komunikaty.

Nawet tam gdzie merytorycznie Duda miał rację wypadał jak przyparty do muru, a tam gdzie Komorowski mógł być odparty łatwo, Komorowski dominował. TO świadczy jak Duda został celnie trafiony.
      • 141288bs Re: Prowokator i gbur 18.05.15, 01:06
        Szczegolna dominacje mial w sprawie likwidacji sadow.
        Czy taki blamaz przystoi urzedujacemu prezydentowi? - Przeciez jest to swiadectwem ogromnego
        zaniku pamieci prezydenta urzedujacego.On powinien byc natychmiast przebadany pod katem
        sprawnosci umyslowej. Taki prezydent jest niebezpieczny dla naszego Kraju!!!
        • fiu-bzdziu2010 Re: Prowokator i gbur 18.05.15, 01:13
          zanikami pamięci to się popisał Duda- coś nie mógł skojarzyć że od 9 lat blokuje etat na uczelni przez swój urlop bezpłatny, przez co uczelnia nie może zatrudnić pracownika na etat, tylko na śmieciówki

jakoś tak to było
          • 141288bs Re: Prowokator i gbur 18.05.15, 08:39
            -fiu-bzdziu2010 napisała:

> zanikami pamięci to się popisał Duda- coś nie mógł skojarzyć że od 9 lat blokuj
            > e etat na uczelni przez swój urlop bezpłatny, przez co uczelnia nie może zatrud
            > nić pracownika na etat, tylko na śmieciówki
            >
            > jakoś tak to było
            - w/g ciebie powinien rozwiazac umowe o prace? - dlaczego Bronek tego nie zrobil?a w godzinach pracy prowadzi swoja kampanie...mozesz mi na to odpowiedziec?
        • boblebowsky Re: Prowokator i gbur 18.05.15, 02:53
          Zaklinaj, zaklinaj:)))

141288bs napisał:

> Szczegolna dominacje mial w sprawie likwidacji sadow.
          > Czy taki blamaz przystoi urzedujacemu prezydentowi? - Przeciez jest to swiadect
          > wem ogromnego
          > zaniku pamieci prezydenta urzedujacego.On powinien byc natychmiast przebadany p
          > od katem
          > sprawnosci umyslowej. Taki prezydent jest niebezpieczny dla naszego Kraju!!!
    • piq nie oglądałem debaty, ale wydaje mi się,... 18.05.15, 02:59
      ...że zacząłeś, biedaku, panikować. Wygląda na to, że Bron był niezły, skoro tak się sfrustrowałeś z nagła.
      • 141288bs Re: nie oglądałem debaty, ale wydaje mi się,... 18.05.15, 08:42
        piq napisał:

> ...że zacząłeś, biedaku, panikować. Wygląda na to, że Bron był niezły, skoro ta
        > k się sfrustrowałeś z nagła.
        - nie Bronk byl w swoim stylu, nawet lepszy w klamstwach od E.Kopaczowej
      • kota7 Re: nie oglądałem debaty, ale wydaje mi się,... 18.05.15, 08:43
        fakt, kisiele sraczki dostały
    • 13kisiel Re: Prowokator i gbur 18.05.15, 08:59
      stary pryk z wsi w niedziele Polacy go wyleczą z chamstwa :-)))
      • 141288bs Re: Prowokator i gbur 18.05.15, 09:13
        13kisiel napisał:

> stary pryk z wsi w niedziele Polacy go wyleczą z chamstwa :-)))
        >
        -tego nie da sie,,,gburem byl i gburem zdechnie
        • w_v_w Re: Prowokator i gbur 18.05.15, 09:18
          ...ale jako byly prezio :D
    • sclavus Re: Prowokator i gbur 18.05.15, 09:20
      ... ty też chciałeś zabić "milicjanta"???
      • 141288bs Re: Prowokator i gbur 18.05.15, 16:47
        sclavus napisał:

> ... ty też chciałeś zabić "milicjanta"???
        - to nie ja tym chwalilem sie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka