indeed-44 19.05.15, 00:27 a potem przepraszają - jeden na TT, drugi na FB twitter.com/Joanna_Senyszyn/status/600424537994436608 Jaja sobie robią? W normalnym kraju po takiej wpadce prowadzący natychmiast by stracił robotę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
indeed4 Video z fragmentem dzisiejszego programu 19.05.15, 00:31 "Lis na żywo" twitter.com/Samueljrp/status/600424446659268609 Odpowiedz Link Zgłoś
bew-is Re: Video z fragmentem dzisiejszego programu 19.05.15, 06:33 To nie jest normalny kraj. Jak kraj rzadzony przez buractwo i zlodziei moze byc normalny? indeed4 napisał: > "Lis na żywo" > > twitter.com/Samueljrp/status/600424446659268609 Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.filemon Re: Video z fragmentem dzisiejszego programu 19.05.15, 11:35 bew-is napisał(a): > To nie jest normalny kraj. Jak kraj rzadzony przez buractwo i zlodziei moze byc > normalny? Ale PiSs już od dawna nie rządzi... Odpowiedz Link Zgłoś
bew-is Re: Video z fragmentem dzisiejszego programu 19.05.15, 11:40 W tym problem. Rzadzi mafia wybierana przez kryminalistow i sluzby WSI. kotek.filemon napisał: > bew-is napisał(a): > > > To nie jest normalny kraj. Jak kraj rzadzony przez buractwo i zlodziei mo > ze byc > > normalny? > > Ale PiSs już od dawna nie rządzi... > > Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Video z fragmentem dzisiejszego programu 19.05.15, 15:10 Za polityczne gierki Lis wyleciał z TVN i Polsatu.Reżimowa TVP go pieści. Odpowiedz Link Zgłoś
fiu-bzdziu2010 Re: Lis i Karolak obrażają w TVP2 córkę Andrzeja 19.05.15, 00:36 pełna zgoda - łapy precz od dzieci polityków Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Re: Lis i Karolak obrażają w TVP2 córkę Andrzeja 19.05.15, 00:43 Niby dlaczego? Jeśli się pchają na świecznik, żeby pocelebrycić to nie ma zmiłuj. Odpowiedz Link Zgłoś
panire Re: Lis i Karolak obrażają w TVP2 córkę Andrzeja 19.05.15, 04:19 Jak ktoś pisze w necie to niech odpowiedź dostaje w necie. Jak ktoś coś zrobi w realu niech w tym miejscu dostane adekwatną odpowiedź a nie w necie. Przecież to jest jakaś paranoja, że media rozprzestrzeniają jakieś wpisy z Twittera, Facebooka. Wpis w internecie będący pomówieniem może raptem załatwić niewinną osobę. Przecież wyciągane są nieraz wpisy, które pisane są do określonej grupy znajomych, a nie publicznie. CHory ciężko naród kapusi i miłośników linczu. Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Re: Lis i Karolak obrażają w TVP2 córkę Andrzeja 19.05.15, 08:20 Dziewczyno - zmieniłaś login i bełkoczesz dalej... Jeśli ktoś nie wie, dlaczego lewactwo przegrywa wszystkie wybory, niech poczyta usypiające wypociny tego wielonickowego żeńskiego trolla od Kazimiery Szczuki. Odpowiedz Link Zgłoś
panire Re: Lis i Karolak obrażają w TVP2 córkę Andrzeja 19.05.15, 08:33 to ja wiem, że tutejszym emerytom się zdaje, że ich dziadowskie partie wygrywają wybory ze względu na ich seksi wypociny w necie, armie trollów suto opłacanych przychodzą im szkodzić. taki matrix dla dziadków :)))))))) a to po prostu zwykła miażdżyca tętnic szyjnych. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Lis i Karolak obrażają w TVP2 córkę Andrzeja 19.05.15, 03:04 fiu-bzdziu2010 napisała: > pełna zgoda - łapy precz od dzieci polityków To niech dzieci polityków nie wypisują bredni na publicznych portalach. Jakby głupia kózka nie skakała... S. Odpowiedz Link Zgłoś
panire Re: Lis i Karolak obrażają w TVP2 córkę Andrzeja 19.05.15, 04:00 przecież nie ona to pisała, ciężko to zrozumieć? konto satyrycznie pewnie jakiś dzieci z partii miłości. Odpowiedz Link Zgłoś
jola.iza1 Re: Snajper, Tobie się 19.05.15, 15:37 już wszystko pokomordoliło, i kojarzy z Dudą ? Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Snajper, Tobie się 19.05.15, 16:04 jola.iza1 napisała: > już wszystko pokomordoliło, i kojarzy z Dudą ? Mnie się wszystko kojarzy z Kaczyńskim. Tak mówi kilka osób z forum Kraj. Z Dudą? Jesteś pierwsza. S. Odpowiedz Link Zgłoś
erka_46 Snajper, przestań pieprzyć... 19.05.15, 19:02 snajper55 napisał: > jola.iza1 napisała: > > > już wszystko pokomordoliło, i kojarzy z Dudą ? > > Mnie się wszystko kojarzy z Kaczyńskim. Tak mówi kilka osób z forum Kraj. Z Dud > ą? Jesteś pierwsza. > > S. ...idż sobie postrzelać. Odpowiedz Link Zgłoś
antyprawak Pozamiatane 19.05.15, 00:43 To co Bronek zdobył w debacie, Lis ordynarną manipulacją mu przetracił w 10 min. Głosy Kukizowców wiadomo na kogo teraz pójdą. Odpowiedz Link Zgłoś
platfusy.ida.do.paki Ja mam takie pytanie: 19.05.15, 00:49 Czy oni z tego strachu już zwariowali kompletnie? Odpowiedz Link Zgłoś
bard333 Re: Lis i Karolak obrażają w TVP2 córkę Andrzeja 19.05.15, 00:44 czegoś innego się spodziewałeś po tych szmaciarzach? przecież obaj walczą o życie... Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Re: Lis i Karolak obrażają w TVP2 córkę Andrzeja 19.05.15, 00:55 twitter.com/RobertTekieli/status/599510372534644736 Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Czego spodziewac sie mozna od zlodziei... 19.05.15, 08:37 i buraczanych tatusiow z rodzinki. Buraczany tatus jadac kolejka slyszal...a zlodziej Lis na poczekaniu wyciagnal kroliczka z rekawa. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Lis i Karolak obrażają w TVP2 córkę Andrzeja 19.05.15, 03:06 bard333 napisał: > czegoś innego się spodziewałeś po tych szmaciarzach? przecież obaj walczą o życie... Rozumiem, że zbliża się mordowanie. Listy proskrypcyjne już gotowe? Bojówki ostrzą noże i ładują pistolety? Tego właśnie po pislamistach można się spodziewać. S. Odpowiedz Link Zgłoś
panire Re: Lis i Karolak obrażają w TVP2 córkę Andrzeja 19.05.15, 05:39 Tak się zbliża jak zbliża się zabieranie wam Oskarów. POwiaki nawet konta założą sztuczne....niedługo będą strzelać do swoich konkurentów wewnątrz partii i mówić, że PIS morduje. PIS faszyści a banderowcy na Ukrainie to bracia...A może by Michnik domalował pejsy ludziom spadającym z płonącego budynku, albo wożonym po mieście w śmietniku całych umorusanych w ramach ćwiczenia wyobraźni. Odpowiedz Link Zgłoś
bew-is Re: Lis i Karolak obrażają w TVP2 córkę Andrzeja 19.05.15, 06:49 To przeciez w czasie rzadow partii milosci pojawial sie regularnie weekendowy samobojca. Za "rezimowych" rzadow PIS tego nie bylo. snajper55 napisał: > bard333 napisał: > > czegoś innego się spodziewałeś po tych szmaciarzach? przecież obaj walczą > o życie.. > Rozumiem, że zbliża się mordowanie. Listy proskrypcyjne już gotowe? Bojówki ost > rzą noże i ładują pistolety? Tego właśnie po pislamistach można się spodziewać. > S. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Lis i Karolak obrażają w TVP2 córkę Andrzeja 19.05.15, 15:15 bew-is napisał(a): > To przeciez w czasie rzadow partii milosci pojawial sie regularnie weekendowy s > amobojca. Za "rezimowych" rzadow PIS tego nie bylo. Masz rację. Nie było samobójstw. Blidę zamordowali siepacze Ziobry i jego prawej ręki - Andrzeja Dudy. S. Odpowiedz Link Zgłoś
bew-is Re: Lis i Karolak obrażają w TVP2 córkę Andrzeja 19.05.15, 17:03 Blida sama odebrala sobie zycie. Najwyrazniej miala cos na sumieniu i bala sie aresztowania. Czlowiek niewinny, gdy go nieslusznie aresztuja, nie odbiera sobie zycia, tylko sie broni. Ona miala na obrone srodki, nie byla wiec niezaradna sierotka i na pewno udowodnilaby swoja niewinnosc, gdyby rzeczywiscie byla niewinna. snajper55 napisał: > bew-is napisał(a): > > > To przeciez w czasie rzadow partii milosci pojawial sie regularnie weeken > dowy s > > amobojca. Za "rezimowych" rzadow PIS tego nie bylo. > > Masz rację. Nie było samobójstw. Blidę zamordowali siepacze Ziobry i jego prawe > j ręki - Andrzeja Dudy. > > S. Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Re: Lis i Karolak obrażają w TVP2 córkę Andrzeja 19.05.15, 19:11 snajper rozumiem, ze netykiete masz w glebokim powazaniu? Poszczelaj sobie z markera, to ci ulzy :D Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.filemon Re: Lis i Karolak obrażają w TVP2 córkę Andrzeja 19.05.15, 11:38 bard333 napisał: > czegoś innego się spodziewałeś po tych szmaciarzach? przecież obaj walczą o życie... PiSdusie, ale o wam cię rozchodzi stale z tą "walką o życie"? Lis jest już na liście do kaesa po wprowadzeniu trybunałów rewolucyjnych z PiSdy rodem...? Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Lis i Karolak obrażają w TVP2 córkę Andrzeja 19.05.15, 15:20 bard333 napisał: > czegoś innego się spodziewałeś po tych szmaciarzach? przecież obaj walczą o życ > ie... Prywatne stacje tv-TVN i Polsat pogoniły Lisa za polityczne gierki.Państwowa TVP go faworyzuje. Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Re: Lis i Karolak obrażają w TVP2 córkę Andrzeja 19.05.15, 19:13 Zawsze moze wyemigrowac :D Odpowiedz Link Zgłoś
panire Karolak i Lis mają paranoję 19.05.15, 04:14 Nawet jakby ona to napisała, nie bardzo rozumiem jak można to w mediach podawać jako poważny wpis, który komentowany jest z w ten sposób. Jednocześnie bronił Wojewódzkiego za wpis o Ukrainkach Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Karolak i Lis mają paranoję 19.05.15, 04:16 panire napisał: > Nawet jakby ona to napisała, nie bardzo rozumiem jak można to w mediach podawać > jako poważny wpis, który komentowany jest z w ten sposób. A dlaczego nie??? Bardzo łagodnie był komentowany. Jako wybryk głupiej siksy. S. Odpowiedz Link Zgłoś
panire Re: Karolak i Lis mają paranoję 19.05.15, 04:22 masz jakieś problemy z młodymi kobietami? chcesz o tym porozmawiać? Odpowiedz Link Zgłoś
panire Re: Karolak i Lis mają paranoję 19.05.15, 04:35 Ten pan pokazał mentalność powską. Żarty z gwałtów na Ukraince to taka konwencja radosna. Ewidentny wpis ironiczny córki na tłiterku zostaje odebrany jako zamach na suwerenność kultury polskiej. "Wybryk głupiej siksy" ....myślę, że warto tu dodać jakieś określenia z przemówienia Gomułki o studentach. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Karolak i Lis mają paranoję 19.05.15, 15:13 panire napisał: > Ten pan pokazał mentalność powską. > > Żarty z gwałtów na Ukraince to taka konwencja radosna. To nie były żarty z Ukrainek, tylko z buców, którzy je zatrudniają. > Ewidentny wpis ironiczny córki na tłiterku zostaje odebrany jako zamach na suwerenność > kultury polskiej. To to były jednak wpisy córki Dudy? Ustalcie jedną wersję, gdyż przed chwilą czytałem, że to fałszywka. S. Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Karolak i Lis mają paranoję 19.05.15, 15:31 snajper55 napisał: > panire napisał: > > > Nawet jakby ona to napisała, nie bardzo rozumiem jak można to w mediach p > odawać > > jako poważny wpis, który komentowany jest z w ten sposób. > > A dlaczego nie??? Bardzo łagodnie był komentowany. Jako wybryk głupiej siksy. > > S. Wpis 20-latki z Lutego komentowany wyb(i)orczo w Maju! Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Karolak i Lis mają paranoję 19.05.15, 16:07 zoil44elwer napisał: > Wpis 20-latki z Lutego komentowany wyb(i)orczo w Maju! A jak długo wpisy wolno komentować? Czy wolno komentować zeszłoroczną wypowiedź Dudy, że dopłaty rolnicze powinny być zlikwidowane? S. Odpowiedz Link Zgłoś
1zzarda Qvrestwo to qvrestwo - a jak Semka kilka godzin 19.05.15, 04:27 wcześniej studentkę z Krakowa..... to ok? Odpowiedz Link Zgłoś
panire Dziennikarstwo Lisa 19.05.15, 05:05 Ludziom się wydaje, że zaprasza gościa do programu i prowadzi z nim wywiad. Po czym jakimś zbiegiem okoliczności gość Karolak jadąc do programu dowiedział o wpisie z 23 lutego. Data sprzed trzech miesięcy. Jakimś zbiegiem okoliczności redaktor Lis miał właśnie na kartce przed sobą wpis z 23 lutego. Data sprzed trzech miesięcy. Czyli cała rozmowa jest reżyserowana. Lis po prostu tworzy spektakl medialny z rozpisanymi rolami. Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Re: Dziennikarstwo Lisa, to ten co 19.05.15, 07:05 kiedys pocieszal maltretowana przez meza zone przyjaciolki a potem z rozpedu, zostawil swoje dzieci i zone dla tej biednej kobiety? :D Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow ekipa PO nie ma zasad 19.05.15, 05:59 Czyż to nie wyjaśnia standardów tej ekipy ? www.rmf24.pl/raport-podsluchy-tasmy-wprost/fakty/news-bartek-zarzadza-na-telefon-jest-nagranie-rozmowy-bienkowska-,nId,1735524 Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Lis i Karolak obrażają w TVP2 córkę Andrzeja 19.05.15, 06:17 indeed-44 napisał: > a potem przepraszają - jeden na TT, drugi na FB > > twitter.com/Joanna_Senyszyn/status/600424537994436608 > > Jaja sobie robią? W normalnym kraju po takiej wpadce prowadzący natychmiast by > stracił robotę. > > Jak slusznie zauwazyles w normalnym kraju a nie gdzie kroluje "ch. doopa i kamieni kupa":D Odpowiedz Link Zgłoś
panire Re: Lis i Karolak obrażają w TVP2 córkę Andrzeja 19.05.15, 08:41 Akurat ten zwyczaj przejęli od prawicy przejęli od dziennikarstwa wyklętego, które głównie zajmuje się lustracją genetyczną i każdą kartkę z takimi rewelacjami uznaje za świętą. Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Re: Lis i Karolak obrażają w TVP2 córkę Andrzeja 19.05.15, 08:49 ...to "resortowe dzieci" brzydza sie prawica :D Zonk! Odpowiedz Link Zgłoś
panire Re: Lis i Karolak obrażają w TVP2 córkę Andrzeja 19.05.15, 09:49 A może kwestią lustracji żyją dzieci resortowe? Jeden z trójki dwójki? autorów wiekopomnego dzieła miał takiego ojca. Podobnie jak połowa prawicy, a zwłaszcza dziennikarstwa wyklętego. To wszystko jest zbudowane na mechanizmie projekcji i zaprzeczania. Odpowiedz Link Zgłoś
jaszogun Karola będzie musiał się wynieść do Hollywood 19.05.15, 07:42 a tam będzie zerem. Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Re: Karolak będzie musiał się wynieść do Hollywood 19.05.15, 08:10 ...nie bedzie musial, w 3RP osiagnal ten poziom :) Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Uwierzycie? Coś takiego Lis uznał 19.05.15, 08:17 za autentyczne twitter.com/KiniaDuda/status/565090377183809536 Co za matoły, chryste... Odpowiedz Link Zgłoś
panire Re: Uwierzycie? Coś takiego Lis uznał 19.05.15, 08:35 po Macierewiczu prawda staje się coraz bardziej tolerancyjna, w wiele rzeczy ludzie wierzą.. Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Re: Uwierzycie? Coś takiego Lis uznał 19.05.15, 09:40 Dziecko, wciąż robisz to samo. Zasypujesz moje wątki infantylnymi lewackimi wypocinami, których nikt nie czyta, a w końcu ośmieszasz się tak, że dochodzisz do ściany i nie pozostaje ci nic innego jak założyć kolejne konto. Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
panire Re: Uwierzycie? Coś takiego Lis uznał 19.05.15, 09:57 Uwierzę w nieczytanie zaraz po tym jak przestaniesz odpisywać. A do tego, żeby przysr... trzeba czegoś więcej niż ciosów zadanych w swojej fantazji. Ale fantazjuj dalej będę wiedział co cię boli ... Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 To samo: 19.05.15, 10:02 forum.gazeta.pl/forum/w,28,157660562,157661326,Re_Lis_i_Karolak_obrazaja_w_TVP2_corke_Andrzeja_.html EOT. Odpowiedz Link Zgłoś
panire Re: To samo: 19.05.15, 10:07 Ale nie wiem z czego jesteś tak dumny, że raz jeszcze? Z ewidentnej paranoi ?:)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Hoho - Roman Imielski z GW ostro 19.05.15, 09:37 i bezpardonowo twitter.com/romanimielski/status/600546724462120960 Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: i Kukiz 19.05.15, 10:57 Po obejrzeniu debaty i przeczytaniu Twojego wpisu dochodzę do wniosku, że pan Komorowski dwukrotnie wykorzystał czas telewizyjny do reklamy portalu, w którym pracuje jego córka. Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Re: i Kukiz 19.05.15, 11:36 Redaktor Imielski made my day :-))) twitter.com/Indeed46/status/600553633168621569 Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: i Kukiz 19.05.15, 12:03 Ale dlaczego się oburza? Powinien być zadowolony, że ktoś zakwalifikował go do TVN. Wszakże to nobilitacja w środowisku dziennikarskim, przecież niżej niż dziennikarz GW już upaść nie można. Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Re: i Kukiz 19.05.15, 12:13 Nie chodzi o TVN, zobacz całą rozmowę (trzeba przewinąć ekran najpierw do góry i potem na dół) Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Re: i Kukiz 19.05.15, 12:26 Na tłiterku nie ma Wiedźmina ;-) Jak klikniesz w link z tweetem, to potem przewiń ekran (normalnie, przyciskiem z boku) - wtedy zobaczysz całość rozmowy, a nie tylko pojedyncze ćwierki ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: i Kukiz 19.05.15, 13:13 Bosz... przecież żartuję. Jak głosowałem na PO to też żartowałem. I pragnę wszystkich przeprosić za ten niesmaczny żart. Wybaczcie mi bracia i siostry. Moja wina, moja wina, moja b. wielka wina. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Tak to jest, kiedy się ufa 19.05.15, 11:00 Ależ nie moja droga. Tak jest gdy za ratowanie prezydenta biorą się ikony prawdziwego dziennikarstwa i wykorzystują metody, które w genach przekazali im rodzice. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Tak to jest, kiedy się ufa 19.05.15, 11:31 Ależ nie, mój drogi. Tak to jest, kiedy partii nadaje się nazwę "Prawo i Sprawiedliwość" - mając w pogardzie zarówno jeden człon, jak i drugi - co w genach przekazali rodzice. I uważa się, że cel uświęca środki - a insynuacje i rzucone bezpodstawne oskarżenia do niego prowadzą. Nic dziwnego, że inni też idą na łatwiznę, chwytając za przysłowiowy miecz. Nie trudź się z odpowiedzią. Baj. Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Fajna jest ta starannie ukrywana zawiść 19.05.15, 11:55 i złość, że media nie cytują błyskotliwych produkcji użytkowników FK czy FzD tylko tłiterek :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Tak to jest, kiedy się ufa 19.05.15, 12:15 ave.duce napisała: > Ależ nie, mój drogi. > Tak to jest, kiedy partii nadaje się nazwę "Prawo i Sprawiedliwość" - mając w p > ogardzie zarówno jeden człon, jak i drugi - co w genach przekazali rodzice. > I uważa się, że cel uświęca środki - a insynuacje i rzucone bezpodstawne oskarż > enia do niego prowadzą. Nic dziwnego, że inni też idą na łatwiznę, chwytając za > przysłowiowy miecz. > > Nie trudź się z odpowiedzią. Baj. Odpowiedź Tobie nie nastręcza mi trudu, a wręcz sprawia satysfakcję, że mogę skromnie Ci służyć pomocą w zrozumieniu skomplikowanego świata. Zupełnie nie rozumiem skąd się u Ciebie wytworzyła tak zwana pisofobia, która jest charakterystyczna chorobą dla wściekłych homofobów mających problemy z alkoholem. Mam tu na myśli zapijaczonego_ryja. Pragnę zwrócić Twoją uprzejmą uwagę na to że nie rozmawiamy o genezie, ani za podwójnym kłamstwie, jakie kryje się w semantycznym nadużyciu jakim jest nazwa partii, bo bez trudu dojdziemy do podobnego wniosku analizując, co oznacza przymiotnik "obywatelska" w nazwie tej drugiej. Takie tam pytanie naprowadzające: czy tego typu prowokację ( jaką popełnił funkcjonariusz medialny - Lis) możemy określić dumnym przymiotnikiem "esbecka"? tak/nie* * niepotrzebne skreślić. Ps. Ależ Ty nie masz podstaw zwracać się do mnie słowami "mój drogi:, w przeciwieństwie....;P Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Lis i Karolak obrażają w TVP2 córkę Andrzeja 19.05.15, 11:06 Jedno jedyne słowo jakie mi się nasuwa po zapoznaniu się z video to rzeczownik "bolszewickie ścierwo", a w zasadzie dwa ..... Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Re: Lis i Karolak obrażają w TVP2 córkę Andrzeja 19.05.15, 11:41 Na stronach TVP czy TVN24 zero (!) info o całej sprawie. Teraz wyobraźmy sobie że rządzi PiS, a w czasie kampanii prezydenckiej TV publiczna wycina taki numer córce nie A. Dudy tylko Komorowskiego - i reakcje mainstreamowych mediów... -- Uwaga, FK! Zwijamy się stąd i przenosimy na Forum Kraj nr 2 forum.gazeta.pl/forum/f,252722,Forum_Kraj_nr_2.html Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Lis i Karolak obrażają w TVP2 córkę Andrzeja 19.05.15, 12:04 O JA PIERDZIELĘ!!!!!!!!! - Wyobraziłem sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Re: Lis i Karolak obrażają w TVP2 córkę Andrzeja 19.05.15, 12:14 :-))) Też sobie wyobraziłeś poranną dyskusję w TOK FM? Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Lis i Karolak obrażają w TVP2 córkę Andrzeja 19.05.15, 12:22 Gdzie tam... Przestałem słuchać, muszę dbać o zdrowie psychiczne. Poza porannymi audycjami prowadzonymi przez Wróbla. Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Re: Lis i Karolak obrażają w TVP2 córkę Andrzeja 19.05.15, 15:19 Wyobraziłem sobie płomienne tyrady śmiertelnie przerażonego (nachodzi IV RP!) niezależnego komentatora Wołka :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: Lis i Karolak obrażają w TVP2 córkę Andrzeja 19.05.15, 16:09 Zabawne to twoje bolszewickie oburzenie:-) Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: Lis i Karolak obrażają w TVP2 córkę Andrzeja 19.05.15, 11:43 Co jak co, ale trzydziestoletnia dorosła kobieta powinna sobie z nimi poradzić sama. Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Re: Lis i Karolak obrażają w TVP2 córkę Andrzeja 19.05.15, 11:52 "Wiemy o niej, że ma 19 lat i jest studentką prawa" Akurat tutaj najmniej chodzi o naruszenie jej dóbr osobistych... Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: Lis i Karolak obrażają w TVP2 córkę Andrzeja 19.05.15, 12:14 indeed4 napisał: > "Wiemy o niej, że ma 19 lat i jest studentką prawa" > > Akurat tutaj najmniej chodzi o naruszenie jej dóbr osobistych... > Za naruszenie jej dóbr osobistych powinien beknąć sztab wyborczy tatusia za wystylizowanie jej na trzydziestoparoletnią kobietę. Jest studentką prawa, tatuś po prawie - taki przypadek. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Lis i Karolak obrażają w TVP2 córkę Andrzeja 19.05.15, 12:17 O mój Boże! Czy w takim razie ktoś "beknie" za stylizację pierwszej damy "na kaszalota"? Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Re: Lis i Karolak obrażają w TVP2 córkę Andrzeja 19.05.15, 12:20 > Za naruszenie jej dóbr osobistych powinien beknąć sztab wyborczy tatusia za wystylizowanie > jej na trzydziestoparoletnią kobietę. To fakt. Niewykluczone że w ramach sabotażu do otoczenia córki kandydata przeniknął stylista Ewy Kopacz :-P kobieta.fakt.pl/moda-i-uroda/kopacz-na-westerplatte-,artykuly,543569.html Odpowiedz Link Zgłoś
veglie Re: Lis i Karolak obrażają w TVP2 córkę Andrzeja 19.05.15, 11:54 Uczniowie Goebbelsa. Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Re: Lis i Karolak obrażają w TVP2 córkę Andrzeja 19.05.15, 11:56 A gdzież tam, ofiary głupoty jakiegoś osła ze sztabu BK... Odpowiedz Link Zgłoś
veglie Re: Lis i Karolak obrażają w TVP2 córkę Andrzeja 19.05.15, 12:01 Ofiary? :-D Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Re: Lis i Karolak obrażają w TVP2 córkę Andrzeja 19.05.15, 12:40 Tak myślę. Gdyby było inaczej, obaj by błyskawicznie (z ostrożności procesowej) nie przeprosili, tłumacząc się jak Karolak "zmanipulowaniem" twitter.com/KarolakTomasz/with_replies Odpowiedz Link Zgłoś
fiu-bzdziu2010 Re: Lis i Karolak obrażają w TVP2 córkę Andrzeja 19.05.15, 12:12 ha, ha, ha "szczwany jak lis" - tak to leciało????? na własne życzenie tak we wnyki wpaść??? Odpowiedz Link Zgłoś
bikej5 Kompromitacja TV Publicznej(sic) 19.05.15, 12:20 i samego Lisa. W Natemat niech sobie manipuluje ile chce,w Publicznej TV powinien być rzetelny i bezstronny. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Kompromitacja TV Publicznej(sic) 19.05.15, 12:24 Tego się nie da zrobić. Lis to taki wymazany brylantyną Pospieszalski dla lemingów. Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Re: Kompromitacja TV Publicznej(sic) 19.05.15, 12:33 Pospieszalski?! Na moje oko to wypisz-wymaluj wybrylantowany Sakiewicz. Odpowiedz Link Zgłoś
platfusy.ida.do.paki Re: Kompromitacja TV Publicznej(sic) 19.05.15, 12:39 Ani Sakiewicz ani Pospieszalski. Lis wychodzi poza skalę. Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Re: Kompromitacja TV Publicznej(sic) 19.05.15, 14:59 W końcu to nie byle kto - bycie przywódcą antypisowskiej sekty zobowiązuje. erykmistewicz.pl/media/w-polityce/siedem-pytan-do-eryka-mistewicza-tomasz-lis-walczy-o-przywodztwo-w-sekcie-antykaczynskiej-to-jego-paliwo-wpolityce-pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Kompromitacja TV Publicznej(sic) 19.05.15, 12:34 bikej5 napisała: > i samego Lisa. > > W Natemat niech sobie manipuluje ile chce,w Publicznej TV powinien być rzetelny > i bezstronny. Pełna zgoda. Odpowiedz Link Zgłoś
iq-ok Nie to żebym bronił Lisa 19.05.15, 12:57 Kompromitacja niezaprzeczalna. Tyle tylko, że zdarzyła się ona w sytuacji gdy tata "sponiewieranej Kingi" w debacie prezydenckiej jako pierwsze własne pytanie wybiera oskarżycielskie pytanie o Jedwabne a chwilę później rozgrzesza z kretyńskim uśmieszkiem kretyńskie wypowiedzi własnej asystentki Madzi Żuraw. Zaś jego koledzy partyjni i akolici od miesięcy grzmią z oburzenia i lżą najgorszymi słowy "Idę" i jej twórców. W tym kontekście święte oburzenie pani Szydło "jak można było przypisać taką wypowiedź Kindze Dudzie" brzmi cokolwiek obłudnie. Takie i głupsze jeszcze wypowiedzi padały z ust kolegów partyjnych i zwolenników kandydata Dudy (a ich prawdziwości nie da się podważyć) i nigdy nie spotkały się z oburzeniem pani Szydło. Więc nie płaczcie obłudnie nad "krzywdą Kingi" bo nawet jeśli takiego wpisu nie było to nie sposób uznać za niedorzeczność przypuszczenie, że pod takim wpisem z radością podpisałoby się wielu zwolenników jej taty. Odpowiedz Link Zgłoś
iq-ok Re: Nie to żebym bronił Lisa 19.05.15, 13:11 Ja bredzę:):) Inkryminowany (fałszywy) wpis na tle tego co na co dzień wypisują po wszystkich forach, tweeterach i facebookach zwolennicy "polityki historycznej" , "obrony godności narodu" , "Marysi z Gorzowa", czy "Marysi z Gdańska" to bardzo umiarkowany jest. Pewnie dlatego tak zabolało bo w kontekście tych bzdur nie było wcale niedorzecznym uznać go za prawdziwy. I jeszcze raz powtarzam Lis się zbłaźnił, ale oburzenie brzmi fałszywie. Odpowiedz Link Zgłoś
romullos Re: Nie to żebym bronił Lisa - otóż to! 19.05.15, 13:21 iq-ok napisał: > Kompromitacja niezaprzeczalna. >[...] > Więc nie płaczcie obłudnie nad "krzywdą Kingi" bo nawet jeśli takiego wpisu nie > było to nie sposób uznać za niedorzeczność przypuszczenie, że pod takim wpisem > z radością podpisałoby się wielu zwolenników jej taty. Otóż to! Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Nie to żebym bronił Lisa 19.05.15, 16:07 ABWera prześwietliła życie rodziny Dudów i Kornhauserów aż do 1945?/Karolak jedzie do studia Lisa i taksówkarz opowiada mu o tekście Kingi Dudy z lutego.W studio TVLis przypadkiem ma już wydruk tekstu KD! Odpowiedz Link Zgłoś
iq-ok Re: Nie to żebym bronił Lisa 19.05.15, 18:56 Nie takie ekwilibrystyki sztaby wyborcze wyczyniały. W sprawie "dziadka z Wermachtu" Kurski kopsnął się aż do Berlina:):) Problem w tym, że wtedy to było ordynarna, pozbawiona szacunku dla historii własnego narodu manipulacja (co jeśli jesteś prawdziwym Ślązakiem powinieneś rozumieć, jak ja to rozumiem jako wnuk babki urodzonej w dawnych Prusach Wschodnich). Tu też była zapewne manipulacja (oburzająca zapewne). Zabolała niektórych bo córce kandydata przypisano poglądy powszechnie uważane za co najmniej niepoprawne w sytuacji gdy większość jego elektoratu takie właśnie poglądy wyznaje a kandydat próbuje udawać, że ich absolutnie nie podziela. To jest jednak różnica. Odpowiedz Link Zgłoś
l.george.l Nie obrażają, i niepotrzebnie przepraszają 19.05.15, 13:07 Przytoczona wypowiedź, choć zaczerpnięta z prześmiewczego konta, całkowicie jest zgodna z poglądami Dudy, które wyraził podczas debaty. O co więc ten zgiełk? Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Re: Nie obrażają, i niepotrzebnie przepraszają 19.05.15, 13:12 A moze corka Andrzeja Dudy nie jest "sterowalna", tak jak dzieci Komorowskiego, podobno :D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: Nie obrażają, i niepotrzebnie przepraszają 19.05.15, 13:14 moze corka Andrzeja Dudy nie jest "sterowalna" a może wręcz odwrotnie . Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Re: Nie obrażają, i niepotrzebnie przepraszają 19.05.15, 13:21 Podobnie jak dzieci Komorowskiego? Niewykluczone :D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Zaslyszane w sieci :) 20.05.15, 18:09 I choćby przyszło stu Karolaków I każdy zjadłby trzy miski flaków I choćby nie wiem jak się wytężał. nie popchną Bronka - taki to ciężar. I choć popychać będzie Majchrowski Ciągnąć Saleta i Korzeniowski Nie dadzą rady podsadzić Bronka Puści on tylko głośnego bąka. I choćby Holland to filmowała Z Wajdą i Kutzem ekipa cała. Choćby Olbrychski machał szabelką Gorzały pijąc butelkę wielką A Penderecki wspólnie z Rubikiem By napisali piękną muzykę I choćby film ten zdobył Oscara Bronek to kicha, obciach i siara. Nie wybierajcie smieci Odpowiedz Link Zgłoś
iq-ok Re: Nie obrażają, i niepotrzebnie przepraszają 19.05.15, 13:15 Niewykluczone. W takim razie dostało jej się niezasłużenie za publiczne wypowiedzi taty i jego zwolenników :):) Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Jest gorzej, niż myślałem 19.05.15, 14:25 twitter.com/katarynaaa/status/600636103247458304 Pytanie tylko, czy Dudę takie przeprosiny usatysfakcjonują. Odpowiedz Link Zgłoś
l.george.l A może niech córka Dudy odpowie na pytanie: 19.05.15, 15:41 Kto wymordował Żydów w Jedwabnem? I co sądzi na ten temat jej tatuś, a co dziadziuś od strony mamusi. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: A może niech córka Dudy odpowie na pytanie: 19.05.15, 16:13 Tak naprawdę to nie wiadomo. Środowiska żydowskie zablokowały śledztwo IPN. Niestety nie udało się przeprowadzić śledztwa do końca. Jak również nie udało się znaleźć odpowiedzi na pytanie, w jaki sposób do spalonej stodoły trafiło popiersie Lenina. Sądzę, że mogli w tym mordzie uczestniczyć Polacy. Wiele na to wskazuje i nie sposób zaprzeczać ustaleniom. Ale były to jednostki, a nie tak jak twierdzi kandydat Komorowski- naród. Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: Lis i Karolak obrażają w TVP2 córkę Andrzeja 19.05.15, 16:03 a jak ją obrazili? Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Re: Lis i Karolak obrażają w TVP2 córkę Andrzeja 19.05.15, 16:06 Kontynuujesz cykl "pytania głupie i głupsze"? Ok - nie będę ci przeszkadzał. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Lis i Karolak obrażają w TVP2 córkę Andrzeja 19.05.15, 16:08 indeed4 napisał: > Kontynuujesz cykl "pytania głupie i głupsze"? Ok - nie będę ci przeszkadzał. Nie słyszałeś, że nie ma głupich pytań, są tylko głupie odpowiedzi? S. Odpowiedz Link Zgłoś
baabeczka Re: Lis i Karolak obrażają w TVP2 córkę Andrzeja 19.05.15, 16:25 Ale pisi jazgot obrazonych. oni moga obrazac na prawo i lewo',ale ich biada...natychmiast przemysl nienawisci" a Sakiewicze,Samuele i inne Gmyzy moga pisac co chca. Odpowiedz Link Zgłoś
13kisiel Re: Lis i Karolak obrażają w TVP2 córkę Andrzeja 19.05.15, 16:49 PiS niech to wykorzysta ...nikt nie lubi "pedofilii politycznych"jakim okazał się pan resortowy lisek :-))) Będzie to strzał w 10 zaraz po taśmach Bieńkowskiej !!! Odpowiedz Link Zgłoś
l_zaraza_l Olaboga! No pokaranie... 19.05.15, 17:28 "O Pospieszalskim i jego ataku na Komorowskiego TVP dalej milczy. Słychać za to lament sztabu Dudy, który domaga się przeprosin w głównym wydaniu "Wiadomości" za "bezprecedensowy atak na rodzinę kandydata". Hejter Pospieszalski milczy. Ani myśli przepraszać za ordynarną agitkę. Czy PiS i prawica rozdzierały szaty, gdy Jacek Kurski, który próbuje odzyskać łaski prezesa Kaczyńskiego i jak donoszą dziennikarze pali się do pomocy sztabowi Dudy, w marcu tego roku zaatakował syna prezydenta Tadeusza Komorowskiego. Kurski niby powołując się na doniesienia niszowej gazety, pytał w mediach o rzekome związki syna prezydenta z byłym oficerem WSI Piotrem P., głównym podejrzanym w SKOK Wołomin, co okazało się fałszywką. Czy ktoś z prawicy narzekał na upadek obyczajów, gdy ostatnio rzucono się na córkę prezydenta Zofię Komorowską? Córka zasiada w stowarzyszeniu (formalnie, bo od 5 lat w nim nie działa ) wydającym szanowany portal MamPrawoWiedzieć.pl. Dostało się jej, bo prezydent powołał się podczas debaty na dane z portalu. Zresztą w tym stowarzyszeniu jest też żona prof. Glińskiego związanego z PiS. Czy ktoś pamięta, że zlustrowano rodziców żony prezydenta w "Gazecie Polskiej"? Wtedy też reakcji nie było. Żeby nie wspomnieć o słynnym dziadku Tuska z Wehrmachtu, którym atakował tenże sam Jacek Kurski w wyborach prezydenckich w 2005 r." wyborcza.pl/1,75968,17945757.html#MTstream O opcji niemieckich, dolnej półce, ustawianiu ludzi tam gdzie stało ZOMO, nawet nie warto wspominać. Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Znaczy co, Lis ma odwołać przeprosiny? 19.05.15, 17:32 polska.newsweek.pl/andrzej-duda-tomasz-lis-twitter-kinga-duda,artykuly,363493,1.html Odpowiedz Link Zgłoś
l_zaraza_l Re: Znaczy co, Lis ma odwołać przeprosiny? 19.05.15, 17:40 indeed4 napisał: > polska.newsweek.pl/andrzej-duda-tomasz-lis-twitter-kinga-duda,artykuly,363493,1.html Co klasa to klasa. Popełnia się błąd i się przeprasza. Ale co PiSięta mogą na ten temat wiedzieć?... Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Re: Znaczy co, Lis ma odwołać przeprosiny? 19.05.15, 17:56 Powiem tak, Lis jest tak swietnym aktorem wsrod dziennikarzy, jak Karolak dziennikarzem wsrod aktorow Zenada! Lis nie mial wyjscia, sprawe w sadzie przegralby i nie skonczzylo by sie na przeprosinach. Dupek! Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Znaczy co, Lis ma odwołać przeprosiny? 19.05.15, 18:55 Wydaje mi się, że my Polacy jesteśmy za mało "Charlie". W Londynie, Bostonie czy NY oskarżenie tak znamienitej dziennikarskiej persony byłoby nie do pomyślenia. Takie wieśniactwo mogło zdarzyć się tylko w o Polsce albowiem wiemy, że chociaż Dudówna tego nie powiedziała, to na pewno pomyślała. 100% Lis nie przepraszaj, historia Ci tego nie wybaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Re: Znaczy co, Lis ma odwołać przeprosiny? 19.05.15, 19:02 Te "znamienita dziennikarska persone" zamknac w cudzyslow nalezalo :D No popatrz i ten "znamienity" przeprosil...wiesniak nieprawdaz? Myslisz, ze ktos go bedziw pamietal za jakis czas? watpie"D Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Znaczy co, Lis ma odwołać przeprosiny? 19.05.15, 19:14 Ten człowiek doskonale został wyszkolony w technikach manipulacji. On to zrobił świadomie i z zimną kalkulacja. Taką samą jaką było zapodanie, iż żona dudy jest Żydówką, co nota bene zostało entuzjastycznie przemilczane przez uczulone na tego typu ekscesy środowisko agorowego salonu. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Błąd! 19.05.15, 18:49 winno być: co kasa to kasa. O honor to ja bym tego pana naprawdę nie podejrzewał. Honorowi ludzie nie robią esbeckich prowokacji. Z tym się trzeba urodzić. Przestraszył się awantury jaką wywołał i postanowił się ukorzyć. Chyba nie wierzysz, że tak wytrawny intelektualista nie potrafi posługiwać się tweeterem? Kasa, mówię Ci kasa... Aaaa i to, że Pospieszalski jakoś nie powoduje żebym rozgrzeszył tego funkcjonariusza. Ps. przesłuchałaś sobie - tą "sfałszowaną" przez mówiących cyrlicą - taśmę Bieńkowskiej? Posłuchaj bo to następny element zamachu stanu , który miał wyjaśnić Bartłomiej Sienkiewicz. Odpowiedz Link Zgłoś
iq-ok Duda i jego sztab chyba zgłupieli 19.05.15, 18:36 No oczywiście Lis się skompromitował brakiem profesjonalizmu. Ale teraz Duda i jego zwolennicy przebijają Lisa swym bezrozumnym lamentem. Nazywanie "bezprzykładnym i podłym atakiem" na swoją rodzinę przypisanie jego córeczce wpisu na Tweeterze, z którego treścią w głębi duszy zgadza się połowa jego elektoratu (i daje temu codziennie dowód) to albo kretynizm albo schiza. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Duda i jego sztab chyba zgłupieli 19.05.15, 18:51 Rozgrzeszamy go brakiem profesjonalizmu, migreną, czy permanentnym przepracowaniem? Bo już się pogubiłem, którą opcję mam wesprzeć....;P Odpowiedz Link Zgłoś
iq-ok Re: Duda i jego sztab chyba zgłupieli 19.05.15, 19:00 Ja tam nie wiem. Stawiałbym na panikę. Bo tak dobrze żarło i zdechło. Why:):):) Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Duda i jego sztab chyba zgłupieli 19.05.15, 19:18 Panikę? Tomasz Lis się niczego i nikogo nie boi. No może poza jedną sprawą jaką jest potencjalnie możliwy brak kasy na sushi. Pamięta jak zmiękłą rura Figurskiemu i chciałby za wszelką cenę uniknąć perspektywy odcięcia od kasy. A przecież pamiętasz kto go w poprzedniej erpie od kasy odgrodził. Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Re: Duda i jego sztab chyba zgłupieli 19.05.15, 19:39 bedzie na utrzymaniu "lisicy" :D Odpowiedz Link Zgłoś
iq-ok Re: Duda i jego sztab chyba zgłupieli 19.05.15, 19:56 Oj Wielgusie nie rżnij głupa bo wiem, że nim nie jesteś. To nie Lis ma problem (jedna manipulacja mniej czy więcej nie robi mu różnicy). I na sushi zawsze mu starczy (cienkie to ogólnie było) Problem ma Duda bo: 1. Jego wyborcy oczywiście zwyczajowo się oburzą się na "bezprzykładny atak" mordoru na cześć córeczki, ale też co poniektórzy zastanowią się czemu ich wybraniec uważa za wstydliwe poglądy, które sami wyznają. Oczywiście uznają to za przebiegłą taktykę ale.. 2. Dla reszty nie wyborców Dudy te lamenty są śmieszne bo jeśli nawet córka kandydata takowych wpisów nie popełniła to w ich rozumieniu (moim zdaniem słusznym) jak najbardziej mogła, o czym przekonuje jej ojciec w praktyce kampanijnej. Nie można wielgusie zjeść ciastko i nadal je mieć. Paść się poparciem ludzi, którzy w gruncie rzeczy utożsamiają się z fałszywym wpisem na profilu fałszywej Kingi, i równocześnie uważać ten wpis za podły atak na rodzinę. Akolici Dudy może i ten machiawelizm pochwalą, ale na reszcie robi to dość podłe wrażenie. Odpowiedz Link Zgłoś
13kisiel chamstwo na zlecenie przeprasza 19.05.15, 21:49 https://youtube.com/devicesupport Odpowiedz Link Zgłoś
iq-ok Re: chamstwo na zlecenie przeprasza 19.05.15, 22:10 Przeprasza bo popełniło fatalny (dla profesjonalistów) błąd. Ale to nie zmienia faktu, że byli niedaleko od prawdy bo tatuś pokrzywdzonej popiera i karmi się poparciem chamów kisieli, którzy w swej głupocie uznali za obraźliwe, że ich poglądy przypisano córce ich wybrańca. Idź się lecz przygłupie. Odpowiedz Link Zgłoś
erka_46 tobie to już żadne leczenie... 20.05.15, 07:08 iq-ok napisał: > Przeprasza bo popełniło fatalny (dla profesjonalistów) błąd. > > Ale to nie zmienia faktu, że byli niedaleko od prawdy bo tatuś pokrzywdzonej po > piera i karmi się poparciem chamów kisieli, którzy w swej głupocie uznali za ob > raźliwe, że ich poglądy przypisano córce ich wybrańca. > > Idź się lecz przygłupie. - nie pomoże,twoje iq jakim jest takim pozostanie. Odpowiedz Link Zgłoś
iq-ok Re: tobie to już żadne leczenie... 20.05.15, 10:31 >twoje iq jakim jest takim pozostanie Pewnie tak. I jest to poziom dla ciebie nieosiągalny. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Duda i jego sztab chyba zgłupieli 20.05.15, 10:06 Nie jestem wyborcą Dudy. Ale nie lubię być dymany. Sorry ja wiem, że jest to homofobia, ale nie lubię. A od ośmiu lat to rządząca PO stara się mi dobrać do d..py. Mam ją dalej za to nagradzać? A w kwestii ogólniejszej, skoro nie ma różnicy na polu manipulacji pomiędzy PO a PiS to niby dlaczego mamy głosować na Komorowskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Re: Duda i jego sztab chyba zgłupieli 20.05.15, 10:26 ...w zadnym wypadku, jesli ktos czyha na moja "czworke" to wybieram ja!!! Bronek precz od mojej "czworki" masz w domu wieksza, to dymaj, ale co ja gadam, nawet "niebieska tabletka" nie pomoze:D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
iq-ok Re: Duda i jego sztab chyba zgłupieli 20.05.15, 19:03 >A od ośmiu lat to rządząca PO stara się mi dobrać do d. > .py. Mam ją dalej za to nagradzać? No daj spokój od ośmiu lat masz takie poczucie? Straszne :):). Ale nie zmuszaj mnie bym cytował twe wypowiedzi sprzed lat choćby czterech bo wyszedłbyś na ofiarę syndromu sztokholmskiego. > A w kwestii ogólniejszej, skoro nie ma różnicy na polu manipulacji pomiędzy PO > a PiS to niby dlaczego mamy głosować na Komorowskiego? Mnie akurat wisi na kogo zagłosujesz. Ja tu nie robię za agitatora. Ja tylko zwróciłem uwagę na rażącą niekoherencję przekazu obrońców czci Kingi Dudy. Odpowiedz Link Zgłoś
erka_46 nieuczciwości nagradzać nie można 20.05.15, 07:36 iq-ok napisał: > No oczywiście Lis się skompromitował brakiem profesjonalizmu. > > Ale teraz Duda i jego zwolennicy przebijają Lisa swym bezrozumnym lamentem. > > Nazywanie "bezprzykładnym i podłym atakiem" na swoją rodzinę przypisanie jego c > óreczce wpisu na Tweeterze, z którego treścią w głębi duszy zgadza się połowa j > ego elektoratu (i daje temu codziennie dowód) to albo kretynizm albo sch > iza. - chłopcze drogi,mówisz ,że iq twe ok,ja mam watpliwosci,bo nie o córkę pana Dudy chodzi,a o fałszywy wpis jedynie oraz o jego treść oszczerczą. Film IDA jest dobry ale fałszywy,bo pokazał pół prawdy a nawet ćwierć jedynie,no ale mało to ważne,człowiek uczciwy wie kim w tym czasie był Niemiec,którego w Idzie zabrakło. Jednak najważniejszy jest ten przekaz,że Ida mimo,że Żydówka chrzescijanką została,do czego nikt jej nie zmuszał.Za to można dać jej medal. Jednakże uważam,że z polskiego punktu widzenia OSKAR się Idzie nie należał,bo manipulacji nagradzać nie można,z uwagi na brak w nim całej prawdy o Idzie. To tak jakbyś Lisowi dzisiaj 100 000 złotych nagrody za jego ostatni program wręczał. Odpowiedz Link Zgłoś
erka_46 post scriptum 20.05.15, 07:39 erka_46 napisał: > To tak jakbyś Lisowi dzisiaj 100 000 złotych nagrody za jego ostatni program wr > ęczał. - chociaż nic nigdy nie wiadomo,nagrodę jeszcze może dostać jeśli pan prezydent prezydentem zostanie po niedzieli. Odpowiedz Link Zgłoś
iq-ok Re: nieuczciwości nagradzać nie można 20.05.15, 14:35 > - chłopcze drogi,mówisz ,że iq twe ok,ja mam watpliwosci,bo nie o > córkę pana Dudy chodzi,a o fałszywy wpis jedynie oraz o jego treść oszczerczą I po co ten protekcjonalizm i dywagacje o moim IQ skoro całym wpisem udowadniasz, że nie jesteś właściwą osobą do oceniania niczyjej inteligencji. Przecież właśnie o Tobie i tobie podobnych zwolennikach Dudy pisałem. Nazwałeś fałszywy wpis oszczerczym po czym napisałeś niemal dokładnie to co w nim było zawarte i znacznie więcej. Więc na czym niby "oszczerstwo" i "bezprzykładny atak" polegały? Czy Duda ma prawo czuć się urażony przypisaniem jego córce poglądów typowych dla jego zwolenników :):):). Czy on was czasem tym oburzeniem nie obraża :). Skup się chwilę i pomyśl o tym zanim rzucisz się "dawać odpór". Odpowiedz Link Zgłoś