Dodaj do ulubionych

Zblazowana mina Bula bezcenna

25.05.15, 00:57
Niedowierzający, zdruzgotany, z ledwością sapał i bredził coś o wolności dla wszystkich

Słuchaj panie Leśny dziadku, z całą przyjemnością głosowałem na Dudę, bo ty jesteś za stary by zrozumieć, co to znaczy wolność, równość w obecnych czasach. Już lepiej zagłosować na kogoś kto dzieli i oficjalnie traktuje nierówno niż kogoś kto kłamie, oszukuje, robi co innego niż obiecuje.

Najbardziej obciachowy prezydent RP w historii którego najlepiej wymazać z wikipedii.

PO - posługują się przymiotnikiem "Obywatelska" a zachowują iście na odwrót - "Platforma Kościelna".
Jednyny sukces 5 lat to karta dużej rodziny, dzieciorobów po raz kolejny promować. Ale żeby związki partnerskie przyjąć, to niedasię.

Zbite gęby działaczy PO bezcenne. Tylko debil głosował na coś tak zakłamanego. Dzielą Polaków, traktują LGBT jako coś gorszego, a udają Obywatelskich.
Na śmietnik z nimi!
Obserwuj wątek
    • lech1966 Re: Zblazowana mina Bula bezcenna 25.05.15, 01:04
      dawidowski777 napisał:
      >
      > PO - posługują się przymiotnikiem "Obywatelska" a zachowują iście na odwrót - "
      > Platforma Kościelna".
      > Dzielą Polaków, traktują LGBT jako coś gorszego, a udają Obywatelskich.
      > Na śmietnik z nimi!

Podobnie myślę,,choć nie jestem kościelny to wole Dudę jak PBK. Nie chcę mi sie więcej pisać. To chyba wystarczy. Mam gdzieś PBK. Wolę PAD mimo że nie lubie PIS
      • gtxl.1 Re: Zblazowana mina Bula bezcenna 25.05.15, 01:17
        lech1966 napisał:

> dawidowski777 napisał:
        > >
        > > PO - posługują się przymiotnikiem "Obywatelska" a zachowują iście na odwr
        > ót - "
        > > Platforma Kościelna".
        > > Dzielą Polaków, traktują LGBT jako coś gorszego, a udają Obywatelskich.
        > > Na śmietnik z nimi!
        >
        > Podobnie myślę,,choć nie jestem kościelny to wole Dudę jak PBK. Nie chcę mi sie
        > więcej pisać. To chyba wystarczy. Mam gdzieś PBK. Wolę PAD mimo że nie lubie P
        > IS
        >

Hehhh, toś mi brat.
        • lech1966 Re: Zblazowana mina Bula bezcenna 25.05.15, 01:21
          Nie lubię podziałów na Polskę kościelna i nie kościelna,,dla wszystkich musi tu się znaleźć miejsce...Wszyscy mamy prawo tu być..
      • x2468 Re: Zblazowana mina Bula bezcenna 25.05.15, 01:18
        Poczekam na miny jakie będziecie mieli po posmakowaniu manny z nieba obiecanej przez Kunika
        • douglasmclloyd Re: Zblazowana mina Bula bezcenna 25.05.15, 03:05
          x2468 napisał:

> Poczekam na miny jakie będziecie mieli po posmakowaniu manny z nieba obiecanej
          > przez Kunika

Andrzej Dupa wyglądał na przerażonego zwycięstwem, tyle gruszek na wierzbie naobiecywał.
    • 13kisiel Re: Zblazowana mina Bula bezcenna 25.05.15, 01:41
      pierdnął i wyszedł dalej spać pod żyrandolem...:-)))
      • lech1966 Re: Zblazowana mina Bula bezcenna 25.05.15, 01:45
        Na szczęście tylko na chwilke
    • zoil44elwer Re: Zblazowana mina Bula bezcenna 25.05.15, 02:51
      Czy myśliwy POdziękuje Lisowi za niedźwiedzią przysługę? Ta chamska zagrywka Lisa i Karolaka "odebrała" Komorowskiemu ze 3%.
      • lech1966 Re: Zblazowana mina Bula bezcenna 25.05.15, 02:55
        Ale kogo to obchodzi????????????
        • dawidowski777 Re: Zblazowana mina Bula bezcenna 25.05.15, 03:00
          Polaków, których cieszy każda porażka. Bul bul bul... bedzie bul cała noc. Wynocha z pałacu, pakować manatki:)
    • douglasmclloyd Andrzej Dupa z przerażeniem w oczach 25.05.15, 03:03
      "Cieszył się" ze zwycięstwa.
    • dawidowski777 Re: Zblazowana mina Bula bezcenna 27.05.15, 18:26
      Dlaczego prezydent kraju schował się po wynikach wyborów jak tchórz na tak długo? Dlaczego dopiero dziś przemówił? Aż tak zabolała porażka i przybicie trumny do wozu pt. PO?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka