Dodaj do ulubionych

Czarzasty o Michniku: dupowłaz

30.05.15, 12:53
100% racji ma Czarzasty nazywając tak głównego dupowłaza rządu i PO oraz I jątrzyciela RP Michnika!
Obserwuj wątek
    • indris Nic już nie pomoże... 30.05.15, 13:06
      ...niedobitkom d...włazów Busha.
      • gelati Re: Nic już nie pomoże... 30.05.15, 14:34
        Michnik to jednak zalosny idota. I ciemny jasnowidz.
    • penire Re: Czarzasty o Michniku: dupowłaz 30.05.15, 14:39
      Nie wiem w jaką d...włazi Michnik, ale wiem, że SLD właziło w d....Michnika...więc byłbym ostrożny w takich zarzutach bo głupio trochę być trzecim w szeregu....
      • gtxl.1 Re: Czarzasty o Michniku: dupowłaz 30.05.15, 14:41
        penire napisał:

> Nie wiem w jaką d...włazi Michnik, ale wiem, że SLD właziło w d....Michnika...w
        > ięc byłbym ostrożny w takich zarzutach bo głupio trochę być trzecim w szeregu..
        > ..

W jaka dupę włazi Michnik...?.....od 1989 roku w każdą, która ma szansę sprawować władzę.

• gelati Michnik w dupie 30.05.15, 14:49
          W dupe Dudzie juz nie wejdzie. Nie ma miejsca.
          • penire Re: Michnik w dupie 30.05.15, 14:56
            Duda mocno spina poślady jako świeży prezydent
        • erka_46 hmmmm... 30.05.15, 14:49
          gtxl.1 napisał(a):
          > W jaka dupę włazi Michnik...?.....od 1989 roku w każdą, która ma szansę sprawow
          > ać władzę.
          >
          >

...bo on,pan Michnik,reprezentuje "neutralną" prasę.
          • penire Re: hmmmm... 30.05.15, 14:54
            GW neutralną, a dziennikarstwo wyklęte obiektywną...prosto od pana boga.
            • erka_46 Re: hmmmm... 31.05.15, 07:39
              penire napisał:

> GW neutralną, a dziennikarstwo wyklęte obiektywną...prosto od pana boga.

Bóg jest neutralny,Michnikowi też może służyć radą,jedynie od Michnika zależy czy rad pragnie wysłuchać.
          • erte2 Re: hmmmm... 30.05.15, 20:04
            erka_46 napisał:
            ..bo on,pan Michnik,reprezentuje "neutralną" prasę.
            Nie dupku, nie neutralną. Adam Michnik pisze tak jak myśli, tak jak pisał w latach '60., '70., '80., i tak jak w wolnej (m.in. dzięki niemu) już Polsce.
            "Gazeta Wyborcza" nie powstała jako państwowy biuletyn informacyjny - tylko jako zaangażowane w wybory '89. pismo o jednoznacznej orientacji politycznej. I mam nadzieję takie pozostanie.
            A Czarzasty? Cóż, nie dziwię się jego nienawiści do Michnika; tyle razy pokrzyżował mu już plany - a to przyczyniając się do upadku PZPR z którą wiązał swoją przyszłość, a to ujawniając "grupę trzymającą władzę" w której towarzysz Włodzimierz miał sporo do powiedzenia, a to pisząc o jego intrygach i podchodach w publicznym radio.
            A za lat, powiedzmy, pięćdziesiąt Adam Michnik będzie ADAMEM MICHNIKIEM, a czarzasty.... Nie ma w alfabecie takich małych literek.
            • erka_46 co ty mi cwaniaczku z jakimś Czarzastym... 31.05.15, 08:01
              ...wyjezdżasz,nic nie mam z nim i nie pragnę mieć wspólnego.
              Pan Michnik,nic mi do niego,wiem jedno,jak Lenin na plecach durnych roboli doszedł do tego co ma dzisiaj.
              Dziś się ich boi, głośno wrzeszczy na Polskę całą do braci POlaków,żeby goowniarzom władzy nie oddawali.
              Goowniarze Andrzeja i Pawła poparli,Adamów mając w doopie.
              Nadzieję mam,że wreszcie na oczy przejrzeli ci gó...arze uspieni.

No cóż,zapomniał wół kiedy cielakiem.
              Jednak jest to dowód na to,że alkohol źle wpływa na muzg.
    • nachlany_wolak A tyś dupowłazem u Michnika 30.05.15, 14:49
      wPiSując się na jego portalu
      • kota7 Re: A tyś dupowłazem u Michnika 30.05.15, 14:51
        pajac nawet tego nie zauważył
      • penire Re: A tyś dupowłazem u Michnika 30.05.15, 14:52
        żeś se POpisał wolak....jak zawsze z ciemnej. ...d...y
        • gtxl.1 Re: A tyś dupowłazem u Michnika 30.05.15, 14:55
          penire napisał:

> żeś se POpisał wolak....jak zawsze z ciemnej. ...d...y

Dla mnie wolak...to każdy z POPiS.....
      • wiosnaludzikow Re: A tyś dupowłazem u Michnika 31.05.15, 06:39
        nachlany_wolak napisał:

> wPiSując się na jego portalu
        A to na portalu u Michnika można pisać tylko wtedy kiedy ma się odpowiednie poglądy i czci Kim Ir Michnika ?
        Owszem, zachowanie moderatorów na to wskazuje.
    • xystos Re: Czarzasty o Michniku: dupowłaz 30.05.15, 14:50

..pamietam SVT reportarz w.ktorym Adas zapewial.
      ".. ale.ja.sie niesku...lem"sic , jak widac klamal.

ZEN
      • gelati Medal dla Michnika 30.05.15, 14:56
        Agencja TASS wreczy za miesiac Michnikowi specjalny medal o miedzynarodowym znaku Q.
        Q-TASS. Zasluzyl sobie.
        • penire Re: Medal dla Michnika 30.05.15, 15:01
          Duda ma dostać order PISdy. Pis da mu order jak Pis dał mu prezydenturę.
        • nachlany_wolak Anonimowo w internecie 30.05.15, 15:11
          to jesteś bokserem wagi ciężkiej i dowalisz każdemu.
          • penire Re: Anonimowo w internecie 30.05.15, 15:22
            Wolak w necie - PISior w świecie...

• gelati Re: Anonimowo w internecie 30.05.15, 16:31
            Chetnie dalbym ci w morde. Trzy razy. Podaj adres to sie pofatyguje.
            • nachlany_wolak Nie ma sprawy 30.05.15, 18:34
              Wychodź na ulicę i przywal mi w mooodę. Łatwo mnie poznać: 1,89 wzrostu, krępy, muskuły typowe dla leminga od machania hantelkami. Będę chodził po twojej okolicy do 12 w nocy. Czekam.
              • xystos Re: Nie ma sprawy 30.05.15, 20:39
                Wolak odpusc sobie,nieuczyla.cie.Mama ze cherlawych sie niebije ? wlej w siebie sete-ja stawiam.

ZEN
        • lech1966 Re: Medal dla Michnika 30.05.15, 15:16
          Hahahahahahahha Gelati,,,ale się uśmiałem...Ale co prawda,,to prawda
      • ayran Re: Czarzasty o Michniku: dupowłaz 30.05.15, 15:21
        Pamiętarz reportarz?
        • xystos Re: Czarzasty o Michniku: dupowłaz 30.05.15, 20:34

.. tak,wtedy kazdy polak w szwecji byl dumny z.Adasia

..ale ludziska sie zmieniaja,niektorzy bardziej niz inni.

ZEN
          • ayran Re: Czarzasty o Michniku: dupowłaz 30.05.15, 20:58
            Zastanawiam się, co skłania takiego przygłupa jak ty, z najwyższym trudem składającego litery w coś, co tylko nieznacznie przypomina język polski, oraz kompletnie nierozumiejącego tego, co w tym języku czyta, do uporczywego pisania na forum polskiej gazety.
    • ukos Przekrętas robi za autorytet PiSu 30.05.15, 16:01
      Kogoś to dziwi?
      • jane-panzram Re: Przekrętas robi za autorytet PiSu 30.05.15, 16:16
        Ty albo jesteś młody (nie pamiętasz czasów, gdzie przyzwoitość jeszcze coś znaczyła - a to było ledwo dekadę temu), albo naprawdę jesteś histerykiem żyjącym strachem przed PiS.

Czarzasty krytykując Michnika w ogóle nie staje po stronie PiS. Tylko histerycy tak na to patrzą. On go krytykuje, ponieważ Michnik naprawdę na tę krytykę zasługuje.
        Teraz tak się wszystko popieprzyło, że wszelka krytyka platformy uważana jest za stawanie po stronie PiS - i odwrotnie. Tak mózgi wszystkim zaczadziały, że zapomnieli o tym, że jak ktoś zasługuje na krytykę - to po prostu zasługuje.
    • jane-panzram Re: Czarzasty o Michniku: dupowłaz 30.05.15, 16:13
      Czarzasty ma rację.
      Tylko, że teraz nie powinno się Michnika traktować jako intelektualistę (bo takowy by w doopę obecnej władzy nie właził - bo ona niczym na to nie zasługuje), tylko jako polityka.
      A polityk ma swoje cele. Celem Michnika jest: żadnego PiS u władzy.
      PO nie zasługuje na żadne pochwały, tylko na krytykę za inercję, nic-nie-robienie, aferałów.

Problem w tym - że jeśli będzie się krytykować PO, to będzie na tym zyskiwał PiS. Michnik, jako polityczne zwierzę, to wie. On jest skazany na wchodzenie w doopę władzy - a możliwe też, że na tyle jest oderwany od życia zwykłych ludzi, że on wręcz z prawdziwego przekonania włazi jej w doopę, bo naprawdę ją uważa za świetną [gdyby tak było, to niestety ta domniemana inteligencja Michnika to "pogłoska stanowczo przesadzona"]
      • penire Re: Czarzasty o Michniku: dupowłaz 30.05.15, 16:27
        "Tylko, że teraz nie powinno się Michnika traktować jako intelektualistę (bo takowy by w doopę obecnej władzy nie właził - bo ona niczym na to nie zasługuje), tylko jako polityka"

A kiedy było inaczej? On zawsze był politykiem. A jako intelektualista......przecież on ciągle powtarza to samo co usłyszał u swoich rozlicznych przyjaciół i powtarza to nieustannie....kilka haseł na krzyż i nawet zbitki słowne te same. W noc wyborczą powiedziałem: Michnik napisze jutro "szkoda polski" i rano czytam : szkoda polski :)))) Jemu może teksty pisać algorytm komputerowy. Wrzucić kilka hasełek : getto ławkowe, totalitaryzm, polska Jagielońska i ciągle te same opowieści świadczące raczej o mechanizmach obronnych jego psychiki niż świecie...
        • gelati W konkluzji... 30.05.15, 16:34
          ... Michnik to zalosny q-tas.
    • indeed4 Krótko: to platformerski doodbytniczy czopek! 30.05.15, 16:35
      Słuszne spostrzeżenie.

PS. Nazywanie kogoś czopkiem, kondomem oraz podpaską absolutnie nie łamie netykiety.
      • indeed4 10/10 30.05.15, 17:01
        "Media mainstreamowe, które stawiały na Komorowskiego, po pierwsze trochę przestrzeliły. A po drugie robiły to w sposób nieumiejętny. Większość z rzeczy, które były nagłaśniane w mediach ludzi po prostu denerwowało. Adam Michnik powiedział np., że Komorowski przegra tylko wtedy, gdy ciężarną zakonnice przejedzie po pijaku na pasach. To było żenujące! Totalny brak dystansu do polityki. A Monika Olejnik, która generalnie stanęła na pozycji wiceprzewodniczącej PO. Dziś oczywiście zmieniła już kurs i mówi, że kampania była prowadzona fatalnie i była pełna błędów. Czy przed wyborami ktoś słyszał od niej takie słowa? To obłuda, która wypływa ustami i uszami"

newsowi.pl/aktualnosci/402-czarzasty-media-pokazaly-zenujacy-brak-dystansu-do-polityki
        • gelati Re: 10/10 30.05.15, 17:09
          Wiekszosc gazecianych pismakow w wszyscy w Gownianej to zalosni durnie.
          Chyba sie nie pozbieraja po porazce PO.
    • indeed4 Re: Czarzasty o Michniku: dupowłaz 30.05.15, 17:19
      twitter.com/RobertTekieli/status/599510372534644736
      • jane-panzram Re: Czarzasty o Michniku: dupowłaz 30.05.15, 17:36
        To najlepsze wytłumaczenie działań Michnika.
        GW ma kredyt pod zastaw siedziby na Czerskiej zresztą. Jak nie będzie w GW ogłoszeń rządowych i reklam spółek skarbu państwa, to zbankrutuja w szybkim tempie.
        • indeed4 Re: Czarzasty o Michniku: dupowłaz 30.05.15, 17:45
          > To najlepsze wytłumaczenie działań Michnika.

Działań? Raczej histerii - w Agorze i mainstreamowych mediach (zwłaszcza rządowej TV) od niedzieli panika, jak w czasie pożaru w burd*elu ;-)
          • gelati Na POhybel szmacie GW 30.05.15, 17:49
            Do piachu z nia. I Michnikiem.
      • volupte Re: Czarzasty o Michniku: dupowłaz 30.05.15, 17:53
        Raczej odwrotnie , od wiosny nakład wzrośnie bo to będzie jedna z niewielu gazet opozycyjnych.
        • gelati Michnik to -tas! 30.05.15, 17:56
          Wont.pie.
        • jane-panzram Re: Czarzasty o Michniku: dupowłaz 30.05.15, 18:10
          Jeślibys się interesował tym rynkiem, to byś wiedział, że papierowe wydania gazet to rzecz na umarciu.
          Nie samego gw, tylko wszystkich. Nakłady spadają systematycznie, od lat
          Nie tylko u nas, to dzieje się też w USA. Po prostu net zmienił wszystko.

W necie wszystko jest szybciej, formy są krótsze.
          • volupte Re: Czarzasty o Michniku: dupowłaz 30.05.15, 18:28
            sma sobie przeczysz. Przed chwilą napisałes o braku reklam . To który z tych powodów , powodem bankructwa ? Bo jak widac GW w necie ma spory udział informacyjny.
            • jane-panzram Re: Czarzasty o Michniku: dupowłaz 30.05.15, 20:20
              jeśli pis postanowi się mscic na gw, zabierze czy ograniczy im ogłoszenia i reklamy (te związane z firmami państwowymi), to im zabierze kilkaset milionów w skali roku.

Poza tym wiele miejsc typu urzędy, firmy państwowe prenumeruja gazety. Innymi słowy: kupują te gazety, czyli jakąś istotną część nakładu wykupują.

Ale masz rację: tak czy smak w gazecie zdają sobie sprawę na pewno, że papierowe gazety czeka marna przyszłość. Bo widać to po tym, co dzieje się w USA. Tam wiele dzienników pada.
              Więc pewnie gw przetrwa, ale czy ich będzie stać na tak wielu dziennikarzy, to pewna nie jestem.
    • damakier1 Czarzasty to co najwyżej 30.05.15, 18:10

może Michnika w dupę pocałować.
    • volupte Re: Czarzasty o Michniku: dupowłaz 30.05.15, 18:18
      Zabawne , dupowłaz Milerowy zarzuca to samo Michnikowi:-)
      • jane-panzram Re: Czarzasty o Michniku: dupowłaz 30.05.15, 18:25
        Czarzasty jest w partii. Michnik to w teorii dziennikarz.

Chociaż faktycznie, sama nie rozumiem jego dalszego poparcia dla przywództwa Millera.
        • gelati Michnik orator 30.05.15, 19:33
          Wiekszosc przypadkowych sluchaczy nie rozumie Michnika z powodu jego belkotliwego jakania. Na drugi dzien Guwniana tlumaczy to co wybelkotal.
          • jane-panzram Re: Michnik orator 30.05.15, 21:01
            Tak, jak go przeczytałam raz, to on tak gmatwa wypowiedzi, tak je okrasza obficie sformuowaniami-etykietkami, że wg mnie to granicę bełkotu faktycznie przekracza.
            Czytasz to, a na koniec nie wiesz, o co autorowi chodziło. Napisałby to samo trzema zdaniami, ale rozwiewa na sto niezrozumiałych.
            • jane-panzram Re: Michnik orator 30.05.15, 21:02
              rozwleka
          • erte2 Re: Michnik orator 31.05.15, 00:29
            gelati napisał(a):

Wiekszosc przypadkowych sluchaczy nie rozumie Michnika...
            Jesteś tego najlepszym przykładem. Po prostu nie ogarniasz, nie jesteś w stanie zrozumieć zdań nieco bardziej złożonych; trafiają do ciebie jedynie proste przekazy i polecenia. Ale musisz się z tym pogodzić i jakoś z tym żyć. Tacy jak ty też są potrzebni do prostych robót i nieskomplikowanych zadań.
    • haen2010 On pamięta 30.05.15, 19:25
      Przychodzi Rywin do Michnika - to był capstrzyk dla całego, postkomunistycznego dziadostwa. Łącznie z Czarzastym.
      • taniarada Re: On pamięta 30.05.15, 19:56
        Mieszkamy w jednej Polsce ,ale Michnik nie.On mieszka w innej Polsce. W tej podzielonej i judzącej.Cały KOR i Solidarnościowcy mieli papiery wyczyszczone u głuchego Kiszczaka.On sprawował i jego ludzie ,by Magdalenka gdakała pod dyktando komunistów.Podzielili w sobie władzę i obsadzili się stanowiskami.Żadnemu esbekowi nie spadł włos z głowy.Sprzedali Polaków jako nowoczesnych niewolników Europy.
        • haen2010 Re: On pamięta 30.05.15, 20:24
          Oczywiście. Kaczory też się uwłaszczyli na Polsce w Magdalence. To ta sama hołota.
          • taniarada Re: On pamięta 30.05.15, 20:52
            Czy uwłaszczyli nie wiem.Tu można poczytać.www.tygodnikprzeglad.pl/teczki-kaczynskich/
    • behemot17-13 Re: Czarzasty o Michniku: dupowłaz 30.05.15, 20:48
      Śpieszmy się kochać SLD, bo tak szybko odchodzą. Czarzasty swoją katastrofę w wyborach prezydenckich próbuje zatuszować, zaciemnić wielce trafnymi wypowiedziami. Śpieszmy się kochać SLD, bo tak szybko się zwijają, sweterek zdejmij.
      • ayran Re: Czarzasty o Michniku: dupowłaz 30.05.15, 21:02
        Właśnie usłyszałem, że WC zostanie szefem komitetu wyborczego partii.
        • wiosnaludzikow Re: Czarzasty o Michniku: dupowłaz 31.05.15, 07:45
          ayran napisał:

> Właśnie usłyszałem, że WC zostanie szefem komitetu wyborczego partii.
          Niesamowite !
      • taniarada Re: Czarzasty o Michniku: dupowłaz 30.05.15, 21:03
        Na jesieni parę partii pójdzie w nie byt .Oj jak słodko o jak wspaniale.
        • gelati Jesien sredniowiecza 30.05.15, 21:25
          Dla PO i SLD:) Slyszycie ten szelest lisci?
          • jane-panzram Re: Jesien sredniowiecza 30.05.15, 21:33
            No platforma niech tonie, ale tylko nie SLD :/
    • mao111 Re: Czarzasty o Michniku: dupowłaz 31.05.15, 00:24
      Towarzysz Czarzasty to cham i menel. Mam nadzieje, że ludzie Ziobry znów dadzą mu kolbą w łeb jak w 2006. To będzie jedyny pożytek z V RP.
    • zoil44elwer Re: Czarzasty o Michniku: dupowłaz 31.05.15, 08:08
      Gwoli prawdy to prawicowi politycy wchodzili AM w D,bo Nadredaktor spenetrował archiwa SB.Lewicowi dostawali od AM po doopie.
    • az43 Re: Czarzasty o Michniku: dupowłaz 31.05.15, 08:54
      Kim i czym jest Czarzasty w porównaniu z Michnikiem?Niczym,małym gó...jadem.Czego dokonał Czarzasty?Niczego nie dokonał.Co robił Czarzasty kiedy Michnik siedział w więzieniu żeby dzisiaj Czarzasty mógł opowiadać brednie?Nic,mam zmieniała mu pieluszki bo nawet pampersów wtedy nie było.
      Czarzasty i ci co się jego głupotami podniecaja-małe polskie gnidy.
      • inez.krupa Grypsera Michnika 31.05.15, 09:05
        Michnik grypsuje?
        • zoil44elwer Re: Grypsera Michnika 01.06.15, 08:20
          inez.krupa napisał(a):

> Michnik grypsuje?

Zacina (jąka) siem.
      • indeed4 Tak się Michnikowi odwdzięcza, niewdzięcznik... 31.05.15, 10:40
        za wieloletni sojusz z komuchami i robienie za dupochron SB-cji. Wstyd!

Hehehe....
      • erka_46 Chwała Michnikowi 01.06.15, 08:15
        az43 napisał:

Nic,mam zmieniała mu pieluszki bo nawet pampersów wtedy nie było.
        > Czarzasty i ci co się jego głupotami podniecaja-małe polskie gnidy.

- goowniarze pampersy dziś mają dzięki niemu ,pozatym podniecać się nie ma najmniejszego powodu,ewentualnie pęc można ze śmiechu
    • indeed4 "To co robi Wyborcza to jest włazidupstwo" 31.05.15, 10:34
      Przecież to, co robi "Wyborcza", to jest włazidupstwo, a do tego nieskuteczne! Jak się nazywa redaktor „Gazety Wyborczej”, który powiedział: „żeby Komorowski przegrał, musiałby po pijanemu potrącić na pasach zakonnicę w ciąży”? Ileż buty i arogancji trzeba w sobie mieć, żeby mówić takie rzeczy?

Czarzasty zwraca uwagę, że "Wyborcza”"ma podobny "dotyk śmierci" jak Aleksander Kwaśniewski, który kogo poprze, to ten ktoś nie wygrywa wyborów.

wpolityce.pl/polityka/254210-czarzasty-dobija-gazete-michnika-to-co-robi-wyborcza-to-jest-wlazidupstwo-a-do-tego-nieskuteczne
      • gelati Re: "To co robi Wyborcza to jest włazidupstwo" 31.05.15, 20:10
        Michnik to zlamany q-tas.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka