mariner4 17.06.15, 19:15 Nie jednoczy się z lewicą? M. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
uu1 Dla Ciebie 17.06.15, 19:21 pani M.Ogórek, dżentelmenie. mariner4 napisał: > Nie jednoczy się z lewicą? ------------------ Odpowiedz Link Zgłoś
jlang75 Re: Dla Ciebie 17.06.15, 19:25 Dzentelmenie? Do Marinera..... żarty się ciebie trzymają Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Dla Ciebie 17.06.15, 19:39 jlang75 napisał: > Dzentelmenie? Do Marinera..... żarty się ciebie trzymają Masz rację, to żart chybiony. -------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
iq-ok No dobra... 17.06.15, 19:36 p.Ogórek, ale to śmieszne jest w wykonaniu faceta, który zwykł pisać Komorowski, Duda etc. A pytanie marynarza jak najbardziej zasadne. Gdzie jest p.Ogórek??? Zameldowała się (zameldowano ją???) do polityki a ona tak po angielsku :):):) I w jakim to świetle stawia twórcę projektu "Ogórek", uups "p.Ogórek". Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: No dobra... 17.06.15, 20:03 iq-ok napisał: > p.Ogórek, ale to śmieszne jest w wykonaniu faceta, który zwykł pisać Komorowski > , Duda etc. To zarzut do mnie? > A pytanie marynarza jak najbardziej zasadne. Gdzie jest p.Ogórek??? > Zameldowała się (zameldowano ją???) do polityki a ona tak po angielsku :):):) > I w jakim to świetle stawia twórcę projektu "Ogórek", uups "p.Ogórek". Niesłychanie śmieszne. Odpowiedz Link Zgłoś
iq-ok Re: No dobra... 17.06.15, 21:35 > To zarzut do mnie? Jak najbardziej. Nie piszesz o Dudzie "pan Duda", o Komorowskim "pan Komorowski". Pewnie słusznie. Więc nie pojmuję czemu każesz pisać o Ogórek "pani Ogórek". > Niesłychanie śmieszne. Wyobraź sobie że śmieszne:). Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: No dobra... 17.06.15, 21:40 iq-ok napisał: > > To zarzut do mnie? > Jak najbardziej. Nie piszesz o Dudzie "pan Duda", o Komorowskim "pan Komorowski". Wolisz: mijasz się z prawdą czy kłamiesz? Zacytuj jeden mój post w którym piszę tak jak twierdzisz. ----------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
iq-ok Re: No dobra... 17.06.15, 21:59 Nie rżnij głupa serdeńko. Nie we wszystkich swoich postach zachowujesz wymaganą od marynarza etykietę i "pan/paniujesz". Co więcej udzielasz się w wątkach gdzie nikt jej nie przestrzega i jakoś cię nie razi. Aż tu nagle czi pani Ogórek zechciałeś bronić. Błaznujesz słoneczko. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: No dobra... 17.06.15, 22:08 iq-ok napisał: > Nie rżnij głupa serdeńko. N w m. > Nie we wszystkich swoich postach zachowujesz wymaganą od marynarza etykietę i " > pan/paniujesz". Kłamiesz świadomie. > Co więcej udzielasz się w wątkach gdzie nikt jej nie przestrzega i jakoś cię nie razi. Razi ale ja nie jestem adminem. > Aż tu nagle czi pani Ogórek zechciałeś bronić. Mam takie hobby. > Błaznujesz słoneczko. Kto to mówi? ------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
iq-ok Re: No dobra... 17.06.15, 22:20 > Kłamiesz świadomie. Nie kłamię. Dla przykładu. forum.gazeta.pl/forum/w,28,157333435,157344493,Re_To_juz_nie_na_dr_Ogorek_.html A gdzie p. Joanna Kluzik-Rostkowska? Błaznuj dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: No dobra... 17.06.15, 22:28 iq-ok napisał: > > Kłamiesz świadomie. > Nie kłamię. > Dla przykładu. > forum.gazeta.pl/forum/w,28,157333435,157344493,Re_To_juz_nie_na_dr_Ogorek_.html > A gdzie p. Joanna Kluzik-Rostkowska? Trzeba było w szkole uważać. Niegrzeczną formą jest - Kowalski, grzeczną Franciszek Kowalski. Jeżeli nazwisko poprzedzasz imieniem nie musisz dodawać pan/i, chociaż oczywiście będzie to forma bardzo grzeczna. Masz jeszcze jakieś wąty? --------------- Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl.1 Re: No dobra... 17.06.15, 20:05 iq-ok napisał: > p.Ogórek, ale to śmieszne jest w wykonaniu faceta, który zwykł pisać Komorowski > , Duda etc. > > A pytanie marynarza jak najbardziej zasadne. Gdzie jest p.Ogórek??? > > Zameldowała się (zameldowano ją???) do polityki a ona tak po angielsku :):):) > > I w jakim to świetle stawia twórcę projektu "Ogórek", uups "p.Ogórek". Myślałem, że należysz do tych, którzy cokolwiek "kumają". Bo to, że marynarze nie kumają...jest od dawna publiczną tajemnicą. Odpowiedz Link Zgłoś
iq-ok Re: No dobra... 17.06.15, 21:40 Ale co mam kumać??? Koleś wyskoczył z głupawym tekstem. Pewnie podobnie bym zareagował gdyby zwolennik Ikonowicza czy Palikota zapodał , że nie "Ikonowicz" a "pan Ikonowicz". Kumanie nie ma tu nic do rzeczy. I co mnie obchodzi, że nie lubicie marynarza. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: No dobra... 17.06.15, 21:53 iq-ok napisał: > Ale co mam kumać??? Nawet nie kumasz co powinieneś kumać? > Koleś wyskoczył z głupawym tekstem. Pewnie podobnie bym zareagował gdyby zwolen > nik Ikonowicza czy Palikota zapodał , że nie "Ikonowicz" a "pan Ikonowicz". W pewnych "kręgach" mówi się - Kowalski, Malinowski, a w innych panie Kowalski, panie Malinowski. Najwyraźniej tego nie wiesz. > Kumanie nie ma tu nic do rzeczy. Rzeczywiście. > I co mnie obchodzi, że nie lubicie marynarza. Bajeczka o lali. -------------- Odpowiedz Link Zgłoś
iq-ok Ale beka. 17.06.15, 22:09 Lewicowiec (ponoć) będzie mnie uczył, że potocznie mówi się Kowalski , Malinowski ale o kadydatce lewicy mówi nie Ogórek a pani Ogórek. Paranoja jakaś. No chyba , że chciałeś nam sprzedać ten swój antymileryzm dystansując się od Ogórkówej taką subtelną kpiną. To było by coś ale , ku... dokąd my zajdziemy z tak płochliwą lewicą Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Faktycznie 17.06.15, 22:16 iq-ok napisał: > Lewicowiec (ponoć) będzie mnie uczył, że potocznie mówi się Kowalski , Malinows > ki ale o kadydatce lewicy mówi nie Ogórek a pani Ogórek. Czytać ze zrozumieniem też nie umiesz? Przykre. > Paranoja jakaś. > > No chyba , że chciałeś nam sprzedać ten swój antymileryzm dystansując się od Og > órkówej taką subtelną kpiną. > > To było by coś ale , ku... dokąd my zajdziemy z tak płochliwą lewicą Ty możesz najwyżej zajść tam, dokąd zaszedł góral zatrzymany na granicy. btw - powtarzam - bajeczka o lali. ------------------------------ Odpowiedz Link Zgłoś
iq-ok Raczej śmiesznie 17.06.15, 22:25 Pajac wystąpił w obronie czci Magdaleny (jakby ją urażono) i dalej brnie w kretynizmy. Po co? On sam nie wie. EOT Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Raczej śmiesznie 17.06.15, 22:33 iq-ok napisał: > Pajac wystąpił w obronie czci Magdaleny (jakby ją urażono) i dalej brnie w kretynizmy. ""Jeżeli mnie pijany obrzyga w autobusie, to nie jest obelga, ale nieprzyjemne" - więc oszczędź sobie fatygi. > Po co? On sam nie wie. Sądziłem, że się czegoś nauczysz. Ale to syzyfowy wysiłek. :- ( > EOT Żegnam ozięble z domieszką współczucia. ----------------- Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: No dobra... 18.06.15, 09:47 Pani M Ogórek dostała więcej głosów niż np Jarubas(zsl) czy Palikot(rp) Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 Nie ten Ogórek 18.06.15, 08:22 Tylko ta Ogórek. Tego Ogórka też cenię bardzo. Dawno go nie słyszałem. M. Odpowiedz Link Zgłoś
cymber.gaj Re: Gdzie jest Ogórek??? 17.06.15, 19:33 mariner4 napisał: > Nie jednoczy się z lewicą? W jej imieniu robi to Leszek Miller. i.iplsc.com/prezes-pis-jaroslaw-kaczynski-i-lider-sld-leszek-miller-podc/0003NYGZNWOPIFN0-C116-F4.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
inocom Na małosolne poszła. 17.06.15, 22:02 mariner4 napisał: > Nie jednoczy się z lewicą? > M. Odpowiedz Link Zgłoś
pispisia Re: Gdzie jest Ogórek??? 17.06.15, 22:54 trza Millera pytać, szkoda kobitki , bo ładniutka była, a to , że głupia, no cóż , nie można mieć wszystkiego i długich nóg i rozumu Odpowiedz Link Zgłoś
tomjani Re: Gdzie jest Ogórek??? 18.06.15, 08:16 psipsia napsipsiała: > trza Millera pytać, szkoda kobitki , bo ładniutka była, a to , że głupia, no có > ż , nie można mieć wszystkiego i długich nóg i rozumu Psipsio, jak rozbrajająco głupiutka jesteś - każdy widzi, ale mam nadzieję że jesteś co najmniej tak samo ładna jak pani Ogórek? :O) Odpowiedz Link Zgłoś
haen2010 Wygłupiło się biedactwo umysłowe 18.06.15, 08:42 Przeceniła swoje możliwości. Miała niezłą pracę i widoki na przyszłość. Złamała karierę mężusiowi, kiedy mu się bliżej przyjrzano. Tak kończy każdy zadający się z Millerem. Lista jego politycznych trupów nie ma końca. Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl.1 Re: Wygłupiło się biedactwo umysłowe 18.06.15, 09:39 haen2010 napisał: > Przeceniła swoje możliwości. Miała niezłą pracę i widoki na przyszłość. Złamała > karierę mężusiowi, kiedy mu się bliżej przyjrzano. > > Tak kończy każdy zadający się z Millerem. Lista jego politycznych trupów nie ma > końca. Palikot nie zadał się z Millerem a jest politycznym trupem. Odpowiedz Link Zgłoś