indris 22.07.15, 22:46 Na pytanie: czy należało by rozebrać Pałac Kultury w Warszawie 81% respondentów odpowiedziało TAK a 19% NIE. Ten wynik coś mówi o tym, jaka publiczność ogląda tę telewizję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
a12avenger2 Re: Sondaż TV Republika 22.07.15, 23:12 > Ten wynik coś mówi o tym, jaka publiczność ogląda tę telewizję. Sikorski, Radosław, mudzahedyńska ksywka "Radek"...? ;-))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: Sondaż TV Republika 22.07.15, 23:23 a12avenger2 napisał: > > Ten wynik coś mówi o tym, jaka publiczność ogląda tę telewizję. > > Sikorski, Radosław, mudzahedyńska ksywka "Radek"...? ;-))))))))))))))) Radek był, jest i na zawsze pozostanie w moich oczach przygłupem. I cieszę się, że już go mądrzejsi w końcu wymiksowali z polskiej polityki. Odpowiedz Link Zgłoś
piq to TiVi dla zapiekłych kretynów,... 22.07.15, 23:36 ...którym gdyby się powiedziało, że trzeba rozebrać wszystko, co ruscy zbudowali w Warszawie, to by rozebrali inwestycje miejskie i rządowe z czasów Starynkiewicza. Przykładem takiego idioty jest choćby dyrłow, który już wpisał się w tym wątku. Odpowiedz Link Zgłoś
a12avenger2 Re: to TiVi dla zapiekłych kretynów,... 22.07.15, 23:48 Pikachu, ślepyś? Głuchyś? Zaspanyś? To "zdRadek" z sejmowej mównicy nieustannie nawoływał do rozebrania PKiN, a nie ja (sic!)... I przyznam, że choć "sercem" popierałem go w tej krucjacie, to "rozumem" wiedziałem, że to niemożliwe; i to niekoniecznie ze względu na aspekt ideowo-społeczny, co na koszta tegoż i kwestie bezpieczeństwa (wątpię, aby III RP, po upadku tych wielkich kombinatów budowlano-inżynieryjnych, dysponowała know-how to rozbiórki tak dużego i wysokiego obiektu) Warszawian. Oczyma wyobrażni widziałem megakatastrofę budowlaną i zgruzowany kwartał Warszawy... PS. Zapomniało się zółtemu chomikowi, że IIRP jednak rozebrała warszawski, carski, prawosławny Sobór, będący symbolem rosyjskiej dominacji nad Polską (tak jak PKiN - sowiecko-stalinowskiej nad PRL-em)? Odpowiedz Link Zgłoś
erte2 Re: to TiVi dla zapiekłych kretynów,... 23.07.15, 07:17 a12avenger2 Dobry człowieku, to co wygłaszał Radosław Sikorski było swoistą parafrazą słynnego powiedzenia Katona którym zaczynał każde swoje przemówienie w rzymskim Senacie: "Ceterum censeo Carthaginem esse delendam", co w wolnym tłumaczeniu brzmi "Kartagina musi być zburzona". Była to swoista metafora, pewnego rodzaju przesłanie które potrafią zrozumieć ludzie w miarę inteligentni i jako tako wykształceni. Ale skąd ty możesz o tym wiedzieć, wielbicielu Rydzyka i Bashobory, wyznawco smoleńskiej religii i elektoracie Dudy, Macierewicza, Hofmana i Kaczyńskiego.... Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: to TiVi dla zapiekłych kretynów,... 23.07.15, 10:26 ... nie wymagaj od niego... - nie ma sensu! Jeśli potrafił z jednego powiedzenia wyrwanego z kontekstu zrobić "krucjatę, którą popierał" (siedząc w Niemczech), to mówi o nim wszystko! Odpowiedz Link Zgłoś
a12avenger2 erte2 & sclavus... 23.07.15, 15:28 Po pierwsze; doskonale znam antyczną genezę tych radkowych wystąpień. Jednak z premedytacją ją pomijam; gdzież takiemu aroganckiemu bufonowi jak Sikorski do znanego, rzymskiego dowódcy i senatora... Po drugie; ad meritum, lemingi. Ad meritum, a nie ad personam. Wątek jest o sondażu, o PKiN i o Radku; a nie o mnie. Cóż, jaki pan, taki kram (jakie PO, tacy jej wyborcy...)... Po trzecie; nie martwcie się moją wiedzą, wykształceniem i zainteresowaniami. It's not your business. Zresztą, historia, a zwłaszcza już starożytna (antyczna) jest jest mi wielce bliska... ;-) Po czwarte; głupiutkiś, sclavusiku. Mylisz mnie ze Ślązakiem (Silesiusem) Monachijskim. Który, jak mniemam, jest rezydentem w Bundesrepublice. Ja większość czasu mieszkam w Polsce. Choć, przyznaję, w Niemczech czasem bywam. Odpowiedz Link Zgłoś
13kisiel Re: Sondaż TV Republika 23.07.15, 06:56 Publiczność Polska nie esbecka czy sowiecka :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj To nie telewizja, to antypolska gadzinówka 23.07.15, 07:07 Czasem z ciekawości ogląda. Takiego zakłamania to nawet w "Prawdzie" nie uswiadczysz.To centrum zakłamania i manipulacji. Dziwne, ze KRRiT nie reaguje na takie robienie ludziom wody z mózgu! Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: To nie telewizja, to antypolska gadzinówka 23.07.15, 15:39 O, Ryj przeciw wolności słowa... Odpowiedz Link Zgłoś
fiu-bzdziu2010 Re: Sondaż TV Republika 23.07.15, 15:41 ta sama publika, co u Jaśka Pospiszalskiego, u niego to nawet po 99% w każdej sondzie Odpowiedz Link Zgłoś