Dodaj do ulubionych

Kuria mać!

07.08.15, 19:06
Za kawałek nieużytku, dokładnie 721 m 2, położonego nad brzegiem rzeki w Bydgoszczu, tak powiedział Vincent, a on wie co mówi, kuriewni winszują sobie 1 milion sześćset tysięcy złotych, to daje 2,3 tys za metr, jeśli to nie jest grzech chciwości, to ja nie wiem na czym polega katolicyzm.
Więcej niczego nie napiszę w tym temacie, bo mam swój honor, w przeciwieństwie do .....

wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,138764,18515330,konflikt-biskupa-z-ratuszem-duchowny-chce-od-miasta-1-6-mln.html?lokale=local#BoxNewsLink
Obserwuj wątek
    • bogucjusz Oto wielka "tajemnica" wiary: 07.08.15, 19:49
      grunty, wpływy i dolary.
      • ave.duce Re: Oto wielka "tajemnica" wiary: 07.08.15, 20:04
        www.wyspy.net/file/wyciskacz.gif
    • man_sapiens Re: Kuria mać! 08.08.15, 12:21
      Czego się czepiasz, przecież jak wezmą tą kasę to powiedzą "Bóg zapłać". A to jest przecież warte bardzo dużo.
    • pies_na_czarnych Re: Kuria mać! 08.08.15, 12:39
      Poznań, Bydgoszcz odważyły się powiedzieć nie.
      Nawet małe kamyczki mogą spowodować lawinę.
    • stanczyk-5 Re: Kuria mać! 08.08.15, 12:40

Degeneracja moralna nietylko ludzi swiedzkich objela,rowniez ludzi stanu duchowego niestety

jezeli Biskup,jezeli Katolik to wcale niemusi
      oznaczac Chrzescijanin ,Papiez Franciszek probuje z trendem chciwosci wsrod duchowienstwa walczyc lecz raczej polegnie w tym boju.

Do Kosciola na Nabozenstwo owszem ale ja nieczcze ksiedza,trzeba wysluchac jego kazania gdyz tak uchodzi ale moj kontakt z Bogiem moze byc inny-taki jak w czasach Christosa i Pierwszych Chrzescijan

Prawoslawie lezy blizej zrodel Chrzescijanstwa ni Katolicyzm,chyba konvertuje.

Jeżeli, co daj Boże, Bóg jest - to chwała Bogu.
      Ale jeżeli, co nie daj Boże, Boga nie ma - to niech nas ręka Boska broni...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka