bain_de_sang 29.03.04, 10:18 Co z naszą wiosną? Znowu jest zimno. Jedyny plus, że ominęło mnie kopanie działki, he,he. marcin Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
raduch Re: Dzień dobry 29.03.04, 13:27 bain_de_sang napisał: > Co z naszą wiosną? Znowu jest zimno. Jedyny plus, że ominęło mnie kopanie > działki, he,he. > Melduję posłusznie, że u mnie jest. Wiosna, nie działka do skopania.:-) > marcin R Odpowiedz Link Zgłoś
bain_de_sang Re: Dzień dobry 29.03.04, 13:34 raduch napisał: > Melduję posłusznie, że u mnie jest. Wiosna, nie działka do skopania.:-) Faaajnie macie. A jak rozwiązałeś problem działki? marcin z zaciekawieniem Odpowiedz Link Zgłoś
raduch Re: Dzień dobry 29.03.04, 13:59 bain_de_sang napisał: > Faaajnie macie. A jak rozwiązałeś problem działki? To proste. Zapuścilim wysoki żywopłot. > marcin z zaciekawieniem R Odpowiedz Link Zgłoś
bain_de_sang Re: Dzień dobry 29.03.04, 15:49 raduch napisał: > To proste. Zapuścilim wysoki żywopłot. No tak, ale moja Babcia lubi siać. Pomysł z żywopłotem by się jej nie spodobał. marcin Odpowiedz Link Zgłoś