Dodaj do ulubionych

Dzisiaj po mszy rozmawiałem z dwoma Paniami:

15.08.15, 17:03
Jedna z tych Pań powiada: dlaczego rozdawana bezpłatnie gazeta z tytułem Pana Prezydenta Dudy jest drukowana przez Pis ? Druga Pani odpowiada, bo Pan Duda to jest Nasz prezydent. Słusznie.
A ja odpowiedziałem: Przecież pan Duda kandydował z Pisu. To czyba NORMALNE. Tak samo NORMALNE jest, kiedy Pan Komorowski kandydował z ramienia Platformy Obywatelskiej.
Więc w czym jest problem? ........ cisza.......
A co Wy na to?
Obserwuj wątek
    • m.c.hrabia Re: Dzisiaj po mszy rozmawiałem z dwoma Paniami: 15.08.15, 17:06
      ???????
      • dobry-termin Re: Dzisiaj po mszy rozmawiałem z dwoma Paniami: 15.08.15, 17:32
        hrabia, im odpowie, musi cierpliwie wysłuchać instruktażu...
    • nachlany_wolak Modliłeś się znowu o śmierć jakiejś ciotki? 15.08.15, 17:11
      forum.gazeta.pl/forum/w,54,158405717,158407322,Witamy_w_Bydgoszczu.html
    • czan-dra Re: Dzisiaj po mszy rozmawiałem z dwoma Paniami: 15.08.15, 17:34
      Ale co chcesz przez to powiedzieć, że Duda to Wasz prezydent, nic nowego, że to PiSowski lokajczyk, nic nowego, że zmienia zdanie z szybkością karabinu maszynowego, noc nowego?
      Nie bardzo rozumiem, po kiego założyłeś ten wątek, może chciałeś się pochwalić, że bywaqsz w kościele?
      • dobry-termin Re: Dzisiaj po mszy rozmawiałem z dwoma Paniami: 15.08.15, 17:44
        zmienia zdanie... jakieś fakty?
        • czan-dra Re: Dzisiaj po mszy rozmawiałem z dwoma Paniami: 15.08.15, 17:50
          Co do wieku przejścia na emeryturę, zmienił, co do 500 PLN na dzietne rodziny, zmienił, co do "Polski w ruinie", zmienił, dzisiaj już jest piękna, a to dopiero niecałe dwa tygodnie, co nas jeszcze czeka, aż boję się pomyśleć.
          • wsk175 Re: Dzisiaj po mszy rozmawiałem z dwoma Paniami: 15.08.15, 17:53
            Zrobił laskę prezesowi i od razu inaczej na świat patrzy.....
      • volupte Re: Dzisiaj po mszy rozmawiałem z dwoma Paniami: 15.08.15, 17:57
        ale bywanie tam , to obciach:-)
    • adalberto3 Myślałem, że obie panie zostały wycałowane ... 15.08.15, 17:55
      ... po rękach przez pana prezydenta. Może lepiej nie prowokować ?
    • sclavus Re: Dzisiaj po mszy rozmawiałem z dwoma Paniami: 15.08.15, 17:58
      Jutro - po mszy - porozmawiaj z trzema paniami...
      ... potem załóż wątek: "Dzisiaj po mszy rozmawiałem z trzema Paniami"
      • czan-dra Re: Dzisiaj po mszy rozmawiałem z dwoma Paniami: 15.08.15, 18:00
        Dobre, za miesiąc będzie rozmawiał z tyloma paniami, że nie będzie miał czasu się tym podzielić na FK.
        • sclavus Re: Dzisiaj po mszy rozmawiałem z dwoma Paniami: 15.08.15, 18:04
          wymyśli coś idiotycznie nowego - idiotycznych pomysłów ma przepastna kieszeń... ;)
          • wsk175 Re: Dzisiaj po mszy rozmawiałem z dwoma Paniami: 15.08.15, 18:06
            Jak z DWOMA , to z panami.
    • alistair-p Potem się dziwi że ląduje na Oslej n/t 15.08.15, 18:05

• dobry-termin Re: Dzisiaj po mszy rozmawiałem z dwoma Paniami: 15.08.15, 18:39
      zobaczcie sami, ile mamy tu polszewickich odpowiedzi, a ile odpowiedzi dotyczy tylko samego tematu..... ?
      • m.c.hrabia Re: Dzisiaj po mszy rozmawiałem z dwoma Paniami: 15.08.15, 18:55
        a ile odpowiedzi dotyczy tylko samego tematu.....<

a o jakim temacie bredzisz.
    • marta595 Re: Dzisiaj po mszy rozmawiałem z dwoma Paniami: 15.08.15, 18:45
      dobry-termin napisał(a):

> Jedna z tych Pań powiada: dlaczego rozdawana bezpłatnie gazeta z tytułem Pana P
      > rezydenta Dudy jest drukowana przez Pis ? [...]
      > A co Wy na to?

A gdzież i kiedyż to była rozdawana bezpłatnie gazeta z tytułem Pana Prezydenta Dudy, że tak pozwolę sobie zapytać?Przed, w trakcie, czy po mszy?W samej świątyni, czy przed nią?
      • taniarada Re: Dzisiaj po mszy rozmawiałem z dwoma Paniami: 15.08.15, 19:05
        A ja się pytam ile wysiłku złożył były wysiłku włożył Bronisław Komorowski, by namówić Polaków do radosnego świętowania. Nie pomogły kotyliony, baloniki ani czekoladowy posążek pseudo-orła. Czy po dzisiejszym wielkim świętowaniu Polaków zrozumie gdzie tkwił błąd?95. rocznica Bitwy Warszawskiej pokazuje że równowaga pomiędzy tym co narodowe i katolickie prowadzi do zwycięstwa. Cud nad Wisłą uratował Europę przed zalewem bolszewizmu, a Polacy ocalili niepodległość. Trzeba pamiętać, że gdy bolszewicy przekroczyli linię Bugu, na Jasną Górę przybyło 18 polskich biskupów. W sanktuarium, w którym od wieków władcy zawierzali Ojczyznę Królowej Polski, wezwali naród do modlitwy. Dziś te dwie rzeczywistości splatają się równie mocno. Andrzej Duda ni próbuje od tego uciekać. Dobrze wie, że nie ma Polski bez Kościoła i nie boi się o tym mówić.wpolityce.pl/polityka/262386-nareszcie-swieto-ktore-laczy-i-przywraca-godnosc-polska-rzeczywistosc-zaczyna-sie-scalac-wbrew-medialnej-propagandzie
    • porannakawa01 Re: Dzisiaj po mszy rozmawiałem z dwoma Paniami: 15.08.15, 19:03
      Dlaczego tutaj, na FK zakładasz takie erotyczne wątki ociekające wazeliną?
      • taniarada Re: Dzisiaj po mszy rozmawiałem z dwoma Paniami: 15.08.15, 19:10
        porannakawa01 napisała: Napiszę tylko raz.Pisać każdy może i wyznaczać standardy .Ty nie wyznaczasz ,wręcz nawołujesz do nienawiści .Widzę ,że sztandarowych hajterów rozsławiania chwały PO zabolał ten post.I tak trzymać.
        • porannakawa01 Re: Dzisiaj po mszy rozmawiałem z dwoma Paniami: 15.08.15, 20:23
          taniarada 15.08.15, 19:10
          porannakawa01 napisała: Napiszę tylko raz.Pisać każdy może i wyznaczać standardy

Standardy można trzymać lub obniżać do poziomu szamba skąd bulgot pisiurków.
          Kaczyniaki obniżali standardy - czy to higieny osobistej, czy to zapijaczenia, czy to kultury osobistej albo dyskusji.
          Po obniżeniu standardów sprowadzali interlokutora do swojego poziomu gdzie ten nie miał sznas gdyż na tym poziomie się nie dyskutuje.
          Chciałeś?
          Masz!
    • mariner4 Jesteś pewien, ze to były "panie"? 15.08.15, 19:58
      ja mam wątpliwości.
      M.
    • man_sapiens Re: Dzisiaj po mszy rozmawiałem z dwoma Paniami: 15.08.15, 20:31
      Z dwoma paniami a nie z dwiema paniami?
      A to to dopiero transseksualny gender, in vitro jedne!
      • wsk175 Re: Dzisiaj po mszy rozmawiałem z dwoma Paniami: 15.08.15, 21:03
        Łazi menda nie wiadomo gdzie i gada nie wiadomo z kim .
        Wafelka chociaż pedofil w kiecce dał do poniamkania ?
    • zapijaczony_ryj Wracaj na mszę i módl się 16.08.15, 08:22
      o rozum!
      • taniarada Re: Wracaj na mszę i módl się 16.08.15, 08:34
        zapijaczony_ryj napisał: Tobie to nic nie pomoże .Nawet bomba atomowa jak mawia Rokita.Szczególny przypadek dla psychologów .Człowiek co swoje frustracje codziennie wylewa na internecie i nie szanuje innych . Stek pomówień i insynuacji .Nawet nie pozdrawiam.
        • zapijaczony_ryj Re: Wracaj na mszę i módl się 16.08.15, 08:50
          taniarada napisał(a):

> zapijaczony_ryj napisał: Tobie to nic nie pomoże .Nawet bomba atomowa jak mawia
          > Rokita.Szczególny przypadek dla psychologów .Człowiek co swoje frustracje codz
          > iennie wylewa na internecie i nie szanuje innych . Stek pomówień i insynuacji w
          > Nawet nie pozdrawiam.

zalinkuj choć jedno!!
          Pomówienie, albo insynuację w mojego autorstwa!!!

ps. Wolę
          • kolter Re: Wracaj na mszę i módl się 16.08.15, 08:56
            zapijaczony_ryj napisał:

> zalinkuj choć jedno!!
            > Pomówienie, albo insynuację w mojego autorstwa!!!
            >
            > ps. Wolę

apelujesz do plagiatora znanego z tego ze lata nieustanie z donosami do moderacji ,czyli do osobnika o niskim poczuciu własnej wartości :))
    • m.c.hrabia Re: całą noc nie spałem ,twa zagadtka jest 16.08.15, 08:59
      zajebista, co ty chciałeś swym wątkiem zakomunikować , nadal ni w ząb :))

> dlaczego rozdawana bezpłatnie gazeta z tytułem Pana Prezydenta Dudy jest drukowana przez Pis ? Druga Pani odpowiada, bo Pan Duda to jest Nasz prezydent. Słusznie.
      A ja odpowiedziałem: Przecież pan Duda kandydował z Pisu. To czyba NORMALNE. Tak samo NORMALNE jest, kiedy Pan Komorowski kandydował z ramienia Platformy Obywatelskiej.
      Więc w czym jest problem? ........ cisza.......<
    • behemot17-13 Re: Dzisiaj po mszy rozmawiałem z dwoma Paniami: 16.08.15, 09:04
      Prośba, zapodaj tytuł bibuły. Bo wiesz, jedna baba drugiej ...
    • x2468 Re: Dzisiaj po mszy rozmawiałem z dwoma Paniami: 16.08.15, 09:08
      Rozmawiałeś z Paniami czy parafiankami?
      Uwaga tej drugiej była jak najbardziej słuszna. Duda to prezydent pis.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka