Dodaj do ulubionych

A premier Ewa to gdzie dzisiaj meble wywiozła?

18.08.15, 11:37
Ja co prawda nie zdążyłem doczytać a taka informacja może być ważna dla potencjalnych terrorystów.

Może ze względów bezpieczeństwa - przypomnijmy, że jednym z jego elementów jest wożenie po Polsce własnych mebli - następne posiedzenie gabinetu zorganizować w "Wilczym Szańcu"?
Obserwuj wątek
    • zapijaczony_ryj Do Tallinna? 18.08.15, 11:44
      tw_wielgus napisał:

> Ja co prawda nie zdążyłem doczytać a taka informacja może być ważna dla potencj
      > alnych terrorystów.
      >
      > Może ze względów bezpieczeństwa - przypomnijmy, że jednym z jego elementów jest
      > wożenie po Polsce własnych mebli - następne posiedzenie gabinetu zorganizować
      > w "Wilczym Szańcu"?
      • tw_wielgus Ejże tam to się wybierał Duda, 18.08.15, 12:05
        a Ewa to chyba gdzieś na południe miała zarezerwowane bilety na "Pendolino".
        Swoją drogą dziwne, meble z gabinetu Prezesa Rady Ministrów wchodzą do "Pendolino", a Ochojska nie.
        • romullos Re: Ejże tam to się wybierał Duda, 18.08.15, 14:37
          Ochojska nie, a meble z gabinetu Prezesa Rady Ministrów wchodzą do "Pendolina",
          pewnie to znów Tuska wina?
        • zapijaczony_ryj Re: Ejże tam to się wybierał Duda, 18.08.15, 17:40
          tw_wielgus napisał:

> a Ewa to chyba gdzieś na południe miała zarezerwowane bilety na "Pendolino".
          > Swoją drogą dziwne, meble z gabinetu Prezesa Rady Ministrów wchodzą do "Pendoli
          > no", a Ochojska nie.

KAczyński się wybiera by zadrzeć z Rosją, a Kopacz na posiedzenie rzadu bez podsłuchów PiS_dzielców
        • religijnych.uczuc.obraza Re: Ejże tam to się wybierał Duda, 18.08.15, 18:01
          A kiedy Ochojska nie wsiadła do pendolino?
    • m.c.hrabia Re: A premier Ewa to gdzie dzisiaj meble wywiozła 18.08.15, 11:46
      breivik dzisiaj zaspał, pół dnia pisu w zad.
      • tw_wielgus Re: A premier Ewa to gdzie dzisiaj meble wywiozła 18.08.15, 12:06
        Bardzo pociesznie zgrzytasz zębami, leminży synu.
      • jlang75 Re: A premier Ewa to gdzie dzisiaj meble wywiozła 18.08.15, 12:11
        Najważniejsze hrabio że Misiek Kamiński wysyła ci dyrektywy na czas. Co do Evity Peron to może Kamiński z Wołkiem zaprosili ja na grób Pinocheta?
        • tw_wielgus Re: A premier Ewa to gdzie dzisiaj meble wywiozła 18.08.15, 12:18
          Kopacz jedzie do małopolski. Być może Kamiński chce się pochwali się tym, że załatwił L.Kaczyńskiemu pochówek na Wawelu i pokazać gdzie to jest?
          • oliwa.sprawiedliwa Re: A premier Ewa to gdzie dzisiaj meble wywiozła 18.08.15, 12:23
            premier Ewa przybrała image "popatrzcie, jestem jedną z was", ale :
            czy wyobrażalnym jest, że wchodzę np. do przedziału z dziećmi posiadającymi zwierzątka i z radosnym okrzykiem zwracam się do obcego dziecka "o chrystusie, daj mi to", "to" oznacza zwierzątko trzymane przez dziecko, i czynię to w dobie walki z molestowaniem dzieci.

W tym przypadku premier nie zachowuje się już jak jedna z nas. Bezwiednie demonstruje, że jest ponad, że jej wolno.

No, dysonans jak się patrzy.
            Odraza
            • oliwa.sprawiedliwa Re: A premier Ewa to gdzie dzisiaj meble wywiozła 18.08.15, 12:25
              no, chyba że przedział z dziećmi to była ustawka
          • jlang75 Re: A premier Ewa to gdzie dzisiaj meble wywiozła 18.08.15, 13:47
            Do małopolski...hmmm to zapewne będzie jakieś spotkanie z braćmi Sowa, Markiem małopolskim marszałkiem i Kaziem czyli ojcem Rydzykiem dla lemingów. Może będą jakieś rządowe zamówienia dla Krakchemii SA gdzie Kaziu Sowa ksywka "ksiądz" pełni szlachetną funkcję członka rady nadzorczej wraz z byłym generałem BORu Marianem Janickim
    • religijnych.uczuc.obraza Re: A premier Ewa to gdzie dzisiaj meble wywiozła 18.08.15, 17:26
      Może na górę Garbarkę? Ponoć to właśnie tam pan prezydent ma pracować nad ustawà obniżającą wiek emerytalny.
      • jlang75 Re: A premier Ewa to gdzie dzisiaj meble wywiozła 18.08.15, 17:54
        na świętą górę prawosławia... a co on ma tam niby robić? Brąk to wszystkie ważne decyzje podejmował w Budzie Ruskiej razem z dużą Anką gdy wywozili guano na taczkach.
        • religijnych.uczuc.obraza Re: A premier Ewa to gdzie dzisiaj meble wywiozła 18.08.15, 17:59
          Jutro się tam wybiera, też się zastanawiam po ki hooj. Liczyłem że zajmie się obniżaniem wieku emerytalnego a nie będzie swą obecnością wspierał mniejszości, w dodatku wstydliwej bo religijnej.
    • wiosnaludzikow Re: A premier Ewa to gdzie dzisiaj meble wywiozła 18.08.15, 19:18
      tw_wielgus napisał:

> Ja co prawda nie zdążyłem doczytać a taka informacja może być ważna dla potencj
      > alnych terrorystów.
      >
      > Może ze względów bezpieczeństwa - przypomnijmy, że jednym z jego elementów jest
      > wożenie po Polsce własnych mebli - następne posiedzenie gabinetu zorganizować
      > w "Wilczym Szańcu"?
      Trzeba obserwować samolot rządowy bo za panią premier non stop lata.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka