kombatant_fk.zapijaczony.ryj 22.08.15, 12:26 państwo", czyżbym coś przespał? a co z Polską w ruinie? Przed chwilą Benito Budyń powiedział w Szczytnie: "Gratuluję policji naszego wspaniałego państwa"! To jak to jest naprawdę, bo ja już się pogubiłem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oszolomm-z-radia-maryja Re: Kondominium się przeobraziło w "Nasze wspania 25.08.15, 14:49 Polska jest jak matka trzeba ja kochać niezal od tego w jakim ona jest stanie Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa01 Re: Kondominium się przeobraziło w "Nasze wsp 25.08.15, 14:56 oszolomm-z-radia-maryja 25.08.15, 14:49 Polska jest jak matka trzeba ja kochać niezal od tego w jakim ona jest stanie Piszesz obok tematu. Nikt nie pisze czy kochać czy nie kochać! Pisze o tym, że Maliniak jeszcze niedawno opowiadał o Polsce w ruinie. I po kilku dniach jego prezydętowania za pomocą sił nadprzyrodzonych, dzięki jego wstawiennictwu (u Trójcy Św?) wspaniałym państwem siem stało. Maliniak wtedy oślepł i w ślepocie bredził czy teraz doszedł do wniosku, że jak dureń o Polsce w ruinie bo wszyscy się z tego osądu jego i kaczyniaków prześmiewali. Maliniak jest jak słup reklamowy. Głosi ostatni przekaz, kto mu tam co ostatnio nakleił do głoszenia. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj A PiS się broni, zawet na portaluGW ma agentów 25.08.15, 17:12 forum.gazeta.pl/forum/w,396,158535200,158535200,Pani_Premier_Ewo_Kopacz_na_co_PAni_czeka_.htmlporannakawa01 napisała: > oszolomm-z-radia-maryja 25.08.15, 14:49 > Polska jest jak matka trzeba ja kochać niezal od tego w jakim ona jest stanie > > Piszesz obok tematu. > Nikt nie pisze czy kochać czy nie kochać! > > Pisze o tym, że Maliniak jeszcze niedawno opowiadał o Polsce w ruinie. > I po kilku dniach jego prezydętowania za pomocą sił nadprzyrodzonych, dzięki je > go wstawiennictwu (u Trójcy Św?) wspaniałym państwem siem stało. > Maliniak wtedy oślepł i w ślepocie bredził czy teraz doszedł do wniosku, że jak > dureń o Polsce w ruinie bo wszyscy się z tego osądu jego i kaczyniaków prześmi > ewali. > Maliniak jest jak słup reklamowy. > Głosi ostatni przekaz, kto mu tam co ostatnio nakleił do głoszenia. > > Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj DEgeneraci z PiS matki nie kochaja 25.08.15, 17:01 oszolomm-z-radia-maryja napisał: > Polska jest jak matka trzeba ja kochać niezal od tego w jakim ona jest stanie Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 To kazirodcy 25.08.15, 17:18 Nie powiem, co oni z tą matką robią, bo mi moderator post wytnie. S. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: Kondominium się przeobraziło w "Nasze wsp 25.08.15, 17:10 oszolomm-z-radia-maryja napisał: > Polska jest jak matka trzeba ja kochać niezal od tego w jakim ona jest stanie nie wszyscy ją kochaja, nawet jak pracują u Michnika: forum.gazeta.pl/forum/w,396,158535200,158535200,Pani_Premier_Ewo_Kopacz_na_co_PAni_czeka_.html Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Kondominium się przeobraziło w "Nasze wsp 25.08.15, 17:17 oszolomm-z-radia-maryja napisał: > Polska jest jak matka trzeba ja kochać niezal od tego w jakim ona jest stanie Ale w jakim ona w końcu jest stanie? Wspaniałym czy opłakanym? Kiedy pislamiści kłamią a kiedy mówią prawdę? S. Odpowiedz Link Zgłoś
etta2 Re: Kondominium się przeobraziło w "Nasze wsp 25.08.15, 17:23 PiSlamiści ZAWSZE KŁAMIĄ, moźesz to przyjąć jako pewnik. Odpowiedz Link Zgłoś
dobry-termin Re: Kondominium się przeobraziło w "Nasze wspania 25.08.15, 18:02 ryju, oddaj wyłudzoną rentę. Złodzieju. Odpowiedz Link Zgłoś