Dodaj do ulubionych

Kondominium się przeobraziło w "Nasze wspaniałe

22.08.15, 12:26
państwo", czyżbym coś przespał? a co z Polską w ruinie?
Przed chwilą Benito Budyń powiedział w Szczytnie:
"Gratuluję policji naszego wspaniałego państwa"!
To jak to jest naprawdę, bo ja już się pogubiłem?
Obserwuj wątek
    • oszolomm-z-radia-maryja Re: Kondominium się przeobraziło w "Nasze wspania 25.08.15, 14:49
      Polska jest jak matka trzeba ja kochać niezal od tego w jakim ona jest stanie
      • porannakawa01 Re: Kondominium się przeobraziło w "Nasze wsp 25.08.15, 14:56
        oszolomm-z-radia-maryja 25.08.15, 14:49
        Polska jest jak matka trzeba ja kochać niezal od tego w jakim ona jest stanie

Piszesz obok tematu.
        Nikt nie pisze czy kochać czy nie kochać!

Pisze o tym, że Maliniak jeszcze niedawno opowiadał o Polsce w ruinie.
        I po kilku dniach jego prezydętowania za pomocą sił nadprzyrodzonych, dzięki jego wstawiennictwu (u Trójcy Św?) wspaniałym państwem siem stało.
        Maliniak wtedy oślepł i w ślepocie bredził czy teraz doszedł do wniosku, że jak dureń o Polsce w ruinie bo wszyscy się z tego osądu jego i kaczyniaków prześmiewali.
        Maliniak jest jak słup reklamowy.
        Głosi ostatni przekaz, kto mu tam co ostatnio nakleił do głoszenia.
        • zapijaczony_ryj A PiS się broni, zawet na portaluGW ma agentów 25.08.15, 17:12
          forum.gazeta.pl/forum/w,396,158535200,158535200,Pani_Premier_Ewo_Kopacz_na_co_PAni_czeka_.htmlporannakawa01 napisała:

> oszolomm-z-radia-maryja 25.08.15, 14:49
          > Polska jest jak matka trzeba ja kochać niezal od tego w jakim ona jest stanie
          >
          > Piszesz obok tematu.
          > Nikt nie pisze czy kochać czy nie kochać!
          >
          > Pisze o tym, że Maliniak jeszcze niedawno opowiadał o Polsce w ruinie.
          > I po kilku dniach jego prezydętowania za pomocą sił nadprzyrodzonych, dzięki je
          > go wstawiennictwu (u Trójcy Św?) wspaniałym państwem siem stało.
          > Maliniak wtedy oślepł i w ślepocie bredził czy teraz doszedł do wniosku, że jak
          > dureń o Polsce w ruinie bo wszyscy się z tego osądu jego i kaczyniaków prześmi
          > ewali.
          > Maliniak jest jak słup reklamowy.
          > Głosi ostatni przekaz, kto mu tam co ostatnio nakleił do głoszenia.
          >
          >
      • zapijaczony_ryj DEgeneraci z PiS matki nie kochaja 25.08.15, 17:01
        oszolomm-z-radia-maryja napisał:

• snajper55 To kazirodcy 25.08.15, 17:18
          Nie powiem, co oni z tą matką robią, bo mi moderator post wytnie.

S.
      • zapijaczony_ryj Re: Kondominium się przeobraziło w "Nasze wsp 25.08.15, 17:10

nie wszyscy ją kochaja, nawet jak pracują u Michnika:
        forum.gazeta.pl/forum/w,396,158535200,158535200,Pani_Premier_Ewo_Kopacz_na_co_PAni_czeka_.html
      • snajper55 Re: Kondominium się przeobraziło w "Nasze wsp 25.08.15, 17:17

Ale w jakim ona w końcu jest stanie? Wspaniałym czy opłakanym? Kiedy pislamiści kłamią a kiedy mówią prawdę?

S.
        • etta2 Re: Kondominium się przeobraziło w "Nasze wsp 25.08.15, 17:23
          PiSlamiści ZAWSZE KŁAMIĄ, moźesz to przyjąć jako pewnik.
    • dobry-termin Re: Kondominium się przeobraziło w "Nasze wspania 25.08.15, 18:02
      ryju, oddaj wyłudzoną rentę. Złodzieju.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka