damyradeza500 23.08.15, 10:36 Palikot nadal walczy , też niezłomny.palikot.pl/damy-rade/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
13kisiel Re: Palikot 23.08.15, 11:16 znowu się nachlał małpek na deptaku...:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
kolter sio niemoto od rydzyka 23.08.15, 12:07 13kisiel napisał: > znowu się nachlał małpek na deptaku...:-))) > Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Małpki 23.08.15, 12:30 nachlany_wolak napisał: > to była domena ś.p. Lecha Kaczyńskiego. od kiedy ktos kto nadużywa małpek/kaczuszek jest świętej pamięci ?? Odpowiedz Link Zgłoś
13kisiel Re: Palikot 23.08.15, 12:17 Palikot dostał od studentów wódkę z twarzą Kwaśniewskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Palikot 23.08.15, 12:06 damyradeza500 napisał(a): > Palikot nadal walczy , też niezłomny.palikot.pl/damy-rade/ ktos musi przynajmniej medialnie czarną sotnie na smycz spinać Odpowiedz Link Zgłoś
a74-7 Re: Palikot 23.08.15, 12:21 tak,tak,tylko taki medialny pajac jak Palik…sorry starsza siostra Conchity Wurst da rade :-) Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Palikot 23.08.15, 12:26 ... ty się lepiej przypatrz baczniej tej, co z worka wyszła: jak baba z bazaru!! *** Palikot namieszał kościołowi , to i odgryza się teraz kościół, bardziej bo z bożą pomocą Dudy... Odpowiedz Link Zgłoś
a74-7 Re: Palikot 23.08.15, 12:30 a ty nadajesz jak baba z magla,slejwus, wiec zapytam cie - czy ma ona jakies konekcje z baba z siwo broda , pewnie cus wiesz skoro ja do watku o Palikocie wciagasz? Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Palikot 23.08.15, 12:34 a74-7 napisał: dlaczego pani atakuje adwersarza w tak prymitywny sposób jak przekręcanie nicku ?? Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Palikot 23.08.15, 12:32 a74-7 napisał: > tak,tak,tylko taki medialny pajac jak Palik…sorry starsza siostra Conchity Wurst da rade :-) powiedz no czy Palikot w przeciwieństwie do twojego prezydenta juz dorobił sobie po kilku tygodniach opinii obłudnego łgarza ?? Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Palikot 23.08.15, 12:41 volupte napisał: > do dziś nie zrobił mimo ze zgasł. no a co moze w sejmie ktos kto nie bywa na popijawach u biskupów ?? tak jak to robi 75% sejmu Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Palikot 23.08.15, 12:52 volupte napisał: > Może zacząć chodzic na te popijawy:-) taa a potem igraszki na kolanach lub od tyłu ?? bo moze trafić na ta kurie gdzie od biskupa po sam dół wszyscy lubią w glinę Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: Palikot 23.08.15, 12:53 Palikot juz nie taki apetyczny , lata lecą , a oni pewnie lubia swieże mięsko. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Palikot 23.08.15, 13:03 volupte napisał: > Palikot juz nie taki apetyczny , lata lecą , a oni pewnie lubia swieże mięsko. perwers chodzący na co dzień w sukience lubi poniżenie seksualne ofiary :)) pomyśl, zerznąć Palikota to prawie nominacja na kardynała :))) Odpowiedz Link Zgłoś
artexe Re: Palikot 23.08.15, 12:47 kolter napisał: > a74-7 napisał: > > > tak,tak,tylko taki medialny pajac jak Palik…sorry starsza siostra > Conchity Wurst da rade :-) > > powiedz no czy Palikot w przeciwieństwie do twojego prezydenta juz dorobił sob > ie po kilku tygodniach opinii obłudnego łgarza ?? Tak, Palikot to łgarz, mówię to jako zdeklarowany ateista. W sieci zniknęło nagranie ze ślubowania Palikota w sejmie kiedy ślubował...tak mi dopomóż Bóg. ekai.pl/wydarzenia/komentarze/x47977/pamietam-jak-palikot-slubowal-tak-mi-dopomoz-bog/ Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: Palikot 23.08.15, 12:49 a co takie slubowanie ma wspólnego z kłamstwem? Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Palikot 23.08.15, 12:59 volupte napisał: > a co takie slubowanie ma wspólnego z kłamstwem? jak widać ślubowanie sprzed chyba 6 lat nadal kogoś w oczy kole Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Oszołomem może być i ateista 23.08.15, 12:55 artexe napisał(a): > Tak, Palikot to łgarz, mówię to jako zdeklarowany ateista. nie, ty to mowisz jak typowy oszołom !!nie przyjmujący do wiadomości ze ktos może zmienić światopogląd , mi klecha też mówił ze nie ważne ze w kościele nie bywam ,bo mój tzw chrzest jest dla sety katolickiej niezmywalny.. > W sieci zniknęło nagranie ze ślubowania Palikota w sejmie kiedy ślubował...tak > mi dopomóż Bóg. > > ekai.pl/wydarzenia/komentarze/x47977/pamietam-jak-palikot-slubowal-tak-mi-dopomoz-bog/ no i co jak rozumiem jest to nagranie z 2011 roku ?? Odpowiedz Link Zgłoś
artexe Re: Oszołomem może być i ateista 23.08.15, 12:58 nie, ty to mowisz jak typowy oszołom !!nie przyjmujący do wiadomości ze ktos może zmienić światopogląd , mi klecha też mówił ze nie ważne ze w kościele nie bywam ,bo mój tzw chrzest jest dla sety katolickiej niezmywalny. Dzięki i synku za słowa otuchy. Mam gdzieś ciebie, Palikota i innych oszołomów. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Oszołomem może być i ateista 23.08.15, 13:01 artexe napisał(a): > nie, ty to mowisz jak typowy oszołom !!nie przyjmujący do wiadomości ze ktos mo > że zmienić światopogląd , mi klecha też mówił ze nie ważne ze w kościele nie by > wam ,bo mój tzw chrzest jest dla sety katolickiej niezmywalny. > > > Dzięki i synku za słowa otuchy. Mam gdzieś ciebie, Palikota i innych oszołomów. nie musisz mi tu swoich preferencji seksualnych ,i to co do tyłka wpychać pozwalasz ujawniać Odpowiedz Link Zgłoś
artexe Re: Palikot 23.08.15, 12:44 kolter napisał: > damyradeza500 napisał(a): > > > Palikot nadal walczy , też niezłomny.palikot.pl/damy-rade/ > > ktos musi przynajmniej medialnie czarną sotnie na smycz spinać ekai.pl/wydarzenia/komentarze/x47977/pamietam-jak-palikot-slubowal-tak-mi-dopomoz-bog/ Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Palikot 23.08.15, 12:50 artexe napisał(a): > kolter napisał: > > > damyradeza500 napisał(a): > > > > > Palikot nadal walczy , też niezłomny.palikot.pl/damy-rade/ > > > > ktos musi przynajmniej medialnie czarną sotnie na smycz spinać > > ekai.pl/wydarzenia/komentarze/x47977/pamietam-jak-palikot-slubowal-tak-mi-dopomoz-bog/ ja też do 32 roku zycia byłem bardzo mocno wierzący ,ale mi przeszło Odpowiedz Link Zgłoś
xystos Re: Palikot 23.08.15, 12:53 ATEISTA to tez czlowiek wierzacy wierzy ze niewierzy Odpowiedz Link Zgłoś
artexe Re: Palikot 23.08.15, 13:03 xystos napisał: > ATEISTA to tez czlowiek wierzacy > wierzy ze niewierzy > To największy idiotyzm, który można wygłosić. Ateizm synu, jest zaprzeczeniem teizmu. Znajdź tylko odpowiedzieć na to, co to jest teizm i przekroczysz Rubikon, swojej głupoty. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Palikot 23.08.15, 16:30 xystos napisał: > ATEISTA to tez czlowiek wierzacy > wierzy ze niewierzy kolejny szkolony na kursach parafialnych ?? nie kolo, ateizm jest czymś odwrotnym ot teizmu ,generalnie ty wierzysz w swojego plebana ja zaś wiem ze nie Odpowiedz Link Zgłoś
xystos Re: Palikot 23.08.15, 12:48 Palikot dobrze sie zapowiadal,gdyby byl konsekwentny wobec raz obranej wizji polski bylby dzis sila z ktora inne ugrupowanie by sie liczyly a Palikot jak wimpel na wietrze ... niestabilny ZEN Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Palikot 23.08.15, 12:58 xystos napisał: > > Palikot dobrze sie zapowiadal,gdyby byl konsekwentny > wobec raz obranej wizji polski bylby dzis sila z ktora > inne ugrupowanie by sie liczyly > > a Palikot jak wimpel na wietrze ... > niestabilny to ze popierał rządowe mało popularne projekty , nie koniecznie przynoszą mu popularność ,ale moze dobrze świadczą o odpowiedzialności za Polskę , bo jak rozumiem nie jednostka a cale społeczeństwo tu musi żyć Odpowiedz Link Zgłoś
a74-7 Re: Palikot 23.08.15, 13:09 a mnie zastanawia dlaczego Palikot tak dystansuje sie od Ojczyzny piszac do Prezydenta: "Polek i Polakow……. w ich Ojczyznie." Przeciez to jego Ojczyzna rowniez:-) Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Palikot 23.08.15, 16:44 a74-7 napisał: > a mnie zastanawia dlaczego Palikot tak dystansuje sie od Ojczyzny piszac do Prezydenta: > "Polek i Polakow……. w ich Ojczyznie." Przeciez to jego Ojczyzna rowniez:-) no i ?? Odpowiedz Link Zgłoś