Dodaj do ulubionych

Niepomaganie imigrantom-polityczne qvrestwo!

13.09.15, 08:44
Nie chcecie pomóc muzułmanom i chrześcijanom wschodnim, to qvrva pomóżcie chrześcijanom z Niemiec Francji itp., którzy pomagają tamtym
Obserwuj wątek
    • 13kisiel Re: Niepomaganie imigrantom-polityczne qvrestwo! 13.09.15, 08:45
      to lewackie kraje ...:-)))
      • man_sapiens Re: Niepomaganie imigrantom-polityczne qvrestwo! 13.09.15, 17:31
        Chrystus, to był dopiero lewak.
      • zwyczajny Niepomaganie w okaleczaniu to qvrestwo! 15.09.15, 00:24
        Na pewno?

W klasie w Szwecji.

"W Norrkoping we wschodniej Szwecji od marca wykryto 60 przypadków obrzezania dziewczynek. Personel medyczny jednej ze szkół odkrył, że prawie wszystkie dziewczynki z jednej klasy przeszły taki zabieg. Zaniepokojony rosnącą popularnością tego obrzędu szwedzki rząd uruchomił specjalny kurs internetowy, który ma zwiększyć świadomość w
        tym zakresie.".
    • mara571 pomagam systematycznie uchodzcom w obozach 13.09.15, 08:47
      w Libanie.
      I to jest najwlasciwsza pomoc.
      Wojna sie skonczy i ktos musi odbudowac zniszczenia.
    • tirol1 Re: Niepomaganie imigrantom-polityczne qvrestwo! 13.09.15, 08:51
      Spoko bogaci biali Niemcy dostana azyli w Polsce jak nad renem powstanie islamska dyktatura
    • adalberto3 Jeszcze będą do nich strzelać ! 13.09.15, 08:58
      Nie zdziwię się, że wkrótce osiągnięta będzie granica cierpliwości i dzisiejsi pomagierzy zechcą strzelać do tych imigrantów.
      • 13kisiel Re: Jeszcze będą do nich strzelać ! 13.09.15, 08:59
        można im pomóc dając mapy z trasą do Berlina :-)))
        • adalberto3 Re: Jeszcze będą ... słuszny wniosek ! 13.09.15, 09:11
          Niemców stać na pomaganie. Nawet, jeżeli będą musieli się zadłużyć, to obecnie pożyczają pieniądze za przysłowiowe frico.
          • ewa12321 Re: Jeszcze będą ... słuszny wniosek ! 13.09.15, 12:36
            > Niemców stać na pomaganie. Nawet, jeżeli będą musieli się zadłużyć, to obecnie
            > pożyczają pieniądze za przysłowiowe frico.

Nie, wystarczy, jak te pieniadze oddciagna sobie od wplat unijnych. Polska sie ucieszy. Bo doplaty sie zmniejsza, wiec bedzie mogla pokazac, iz sama tez potrafi.
            • 1zzarda Re: Jeszcze będą ... słuszny wniosek ! 13.09.15, 16:01
              Oni uważają, że do tego nie dojdzie....
              • ewa12321 Re: Jeszcze będą ... słuszny wniosek ! 14.09.15, 08:09
                Nie wiem, dlaczego nie wyciaga sie takich wnioskow. W tym tonie wypowiadaja sie nie tylko politycy austriaccy. Merkel na to, ze na razie bedzie probowala perswazji, a nie wyciaganie kul armatnich. Ale ona takie tez ma w rekawie.

Z drugiej strony Polska oczekuje, iz straty po suszy UE pokryje. Naprawde wyciaganie reki po pieniadze przychodzi bardzo latwo, ale branie odpowiedzialnosci za wspolne losy juz nie. Typowy przyklad mentalnosci Kalego.

Dziwi mnie tez, jak slysze wypowiedzi niektorych politykow w TV, ktorzy uwazaja, iz to nie Polski wina, wiec nie musi teraz wspolpartycypowac w rozmieszczeniu uciekinierow na swoim terenie. Jak to, nie Polski wina? A kto wspoluczestniczyl ramie w ramie z USA w rozpetywaniu wojny w Iraku? Kto byl tym koniem trojanskim w oczach UE? Teraz coraz glosniej sie pisze, iz to ta polityka doprowadzila do obecnej sytuacji. Polska ma wiec swoj udzial w zalewie uciekinierow, a zaklada sie, ze co najmniej 4000 dzihadystow przyplynelo do Europy.

Teraz, jak Niemcy zamkneli granice z Austria, temat bedzie jeszcze dotkliwiej poruszany na forach europejskich. Gdyz dzisiaj Austria spodziewa sie naplywu ponad 20 000 uciekinierow w miejscowosci granicznej w Nickersdorf, a panstwo, podobnie jak Niemcy, nie ma juz mozliwosci ulokowania ich na swoim terenie.
          • man_sapiens Re: Jeszcze będą ... słuszny wniosek ! 14.09.15, 09:29
            > Niemców stać na pomaganie.

Tak, stać ich, mają tą odrobinę szlachetności, której brakuje polskim nacjonalistom.
    • wiosnaludzikow Re: Niepomaganie imigrantom-polityczne qvrestwo! 13.09.15, 09:04
      1zzarda napisał:

> Nie chcecie pomóc muzułmanom i chrześcijanom wschodnim, to qvrva pomóżcie chrz
      > eścijanom z Niemiec Francji itp., którzy pomagają tamtym
      Nie mów tak brzydko o premier Kopacz.
    • artexe Re: Niepomaganie imigrantom-polityczne qvrestwo! 13.09.15, 09:07
      1zzarda napisał:

> Nie chcecie pomóc muzułmanom i chrześcijanom wschodnim, to qvrva pomóżcie chrz
      > eścijanom z Niemiec Francji itp., którzy pomagają tamtym

Ilu emigrantów przyjąłeś pod swój dach?
      • artexe Re: zzarda odpowiesz na moje pytanie? 13.09.15, 12:51
        forum.gazeta.pl/forum/w,28,158697670,158697806,Re_Niepomaganie_imigrantom_polityczne_qvrestwo_.html
        • pies_na_czarnych Re: zzarda odpowiesz na moje pytanie? 13.09.15, 13:33
          Jest wiele form pomocy.
        • danillko Nooo, to jest "szantaż moralny" 13.09.15, 14:48
          zzarda ma dom, pracę, rodzinę i nie może zostawić uchodźców w domu, żeby pilnowali jej kwiatków.
          Co innego inni, ci mogą, a zzarda będzie ich moralizować i pouczać...

artexe napisał(a):

> forum.gazeta.pl/forum/w,28,158697670,158697806,Re_Niepomaganie_imigrantom_polityczne_qvrestwo_.html
          • 1zzarda Re: Nooo, to jest "szantaż moralny" 13.09.15, 16:02
            Jesteś zwolennikiem kary śmierci?
    • antyk-acap Re: Niepomaganie imigrantom-polityczne qvrestwo! 13.09.15, 09:20
      Tym pod tunelem także?
      • 13kisiel Na szczęście emigrańcy nie są debilami 13.09.15, 09:23
        i zamiast Bronka złotego okresu wybierają social Niemiecki :-)))
        • adalberto3 W Monachium doszli do ściany ! 13.09.15, 11:23
          wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,18803678,w-monachium-brakuje-miejsca-dla-uchodzcow-burmistrz-apeluje.html?lokale=local#BoxNewsImg
          Ktoś nie wytrzyma, jeżeli zbyt wielu imigrantów będzie przebywało w miejscach publicznych.
          • tirol1 Re: W Monachium doszli do ściany ! 13.09.15, 11:46
            dokładnie puszczenie cierpliwości to tylko kwestia
            • 1zzarda Re: W Monachium doszli do ściany ! 13.09.15, 12:23
              I jak myślisz jak będą tego skutki?
              • tirol1 Re: W Monachium doszli do ściany ! 13.09.15, 15:11
                zamieszki chaos może nawet strzelaniny
                słowem strefa grozy .... sorry Gazy
              • mara571 bunt przybyszy 13.09.15, 15:59
                przeciez obiecano im raj na ziemi. A maja jeszcze dlugi u przemytnikow.

PS Wiekszosc atakow na urzednikow urzedu pracy lub socjalnego dokonali muzulamnie, ale nie Turcy. Byly tez zabojstwa w urzedzie.
            • kylax1 Nic nie puści z prostego powodu. 13.09.15, 14:40
              Większość mieszkańców Monachium poniżej 40 roku życia to Niemcy pochodzenia zagranicznego. Ubermensch CSU to tylko siwe dziadki z demencją.
              • tirol1 Re: Nic nie puści z prostego powodu. 13.09.15, 15:13
                to Policja Niemiecka ściągnie posiłki
                może nawet z PoLandu:)
                • kylax1 Dlaczego? 13.09.15, 15:41
                  Przecież pijacy z Polski już mają zakaz chlania pod dworcami w Niemczech.
                  • artexe Re: Dlaczego? 13.09.15, 15:47
                    kylax1 napisał:

> Przecież pijacy z Polski już mają zakaz chlania pod dworcami w Niemczech.
                    >

Kim ty jesteś żołnierzu Putina, posługujący się językiem polskim?
                    Płatna bladź Putina?
                    • kylax1 Walę w dupę Twojego Putlera. 13.09.15, 15:50
                      Idź się spuścić do portretu Wołodii, Wania i daj mi spokój.
                      • artexe Re: Walę w dupę Twojego Putlera. 13.09.15, 15:53
                        kylax1 napisał:

> Idź się spuścić do portretu Wołodii, Wania i daj mi spokój.
                        >

Wiem, żołnierzu Putina, że do końca będziesz rżnął głupa.
                        • kylax1 Wania, nie projektuj swoich fantazji na mnie. 13.09.15, 15:54
                          Każdy wie, że popierasz Putlera, inaczej nie bredziłbyś o tym.
                          • artexe Re: Wania, nie projektuj swoich fantazji na mnie. 13.09.15, 16:02
                            kylax1 napisał:

> Każdy wie, że popierasz Putlera, inaczej nie bredziłbyś o tym.
                            >

Przecież pisałem wczesnej, że będziesz rżnął głupa i szedł w zaparte, jak na rosyjskiego "czieławieka" przystało.
                            • kylax1 I kto to mówi? Prawda, Wania? 13.09.15, 16:58

• psiogon Re: Niepomaganie imigrantom (??) ................. 13.09.15, 14:47
      To się zapoznaj z tym. www.youtube.com/watch?v=xn-UCR5p0y0 i z tym też www.youtube.com/watch?v=I6SX9H4luRY .
      • kylax1 Kontener miał dotrzeć do Libii, a nie do UE. 13.09.15, 14:49
        Zatem nie wiem co to ma do rzeczy z uchodźcami. Skończ propagandzić.
        • artexe Re:pytanie do zzardy i muslima kylax1 13.09.15, 15:37
          Ilu uchodźców przyjęliście?
          Potraficie odpowiedzieć trolle?
          • kylax1 Na razie żadnego. 13.09.15, 15:40
            Nie wiem, jak drugi/a forumowicz/ka, o którego/którą pytasz, ale ja na razie nikogo nie przyjąłem. To rola państwa polskiego przede wszystkim. Obywatele prywatni, jeśli chcą, też mogą przyjąć uchodźców.
            • artexe Re: Na razie żadnego. 13.09.15, 15:46
              kylax1 napisał:

> Nie wiem, jak drugi/a forumowicz/ka, o którego/którą pytasz, ale ja na razie ni
              > kogo nie przyjąłem. To rola państwa polskiego przede wszystkim. Obywatele prywa
              > tni, jeśli chcą, też mogą przyjąć uchodźców.

Jak jesteś taki współczujący muzułmanom, to dlaczego nie przyjąłeś żadnego muslima?
              Wolisz klepać durniu w klawiaturę i poniżać Polaków, ty ruski putinowski najemco?
              Wiadomo, jakie miałeś kiedyś nicki....mnie nie oszukasz thisisrussia, antymajdan i wiele podobnych nicków.
              • artexe Re: zzarda...ile uchodźców przyjąłeś 13.09.15, 16:04
                Odpowiesz hejterze w końcu?
                • 13kisiel Re: zzarda...ile uchodźców przyjąłeś 13.09.15, 16:11
                  niezalezna.pl/70814-bruksela-rozzloscila-baltow
                • 1zzarda Re: zzarda...ile uchodźców przyjąłeś 13.09.15, 17:57
                  Jeśli ktoś jest zwolennikiem kary śmierci to oznacza, że będzie sam ją wykonywał?
          • man_sapiens Re:pytanie do zzardy i muslima kylax1 13.09.15, 17:32
            > Ilu uchodźców przyjęliście?
            Wszystkich, którzy o to w Polsce poprosili.
            • artexe Re:pytanie do zzardy i muslima kylax1 13.09.15, 18:49
              man_sapiens napisał:

> > Ilu uchodźców przyjęliście?
              > Wszystkich, którzy o to w Polsce poprosili.

Nie wiedziałem, że masz tyle nicków. Ja nie pytałem Ciebie, tylko wymienionych.
              • 13kisiel lewacy chcą przyjmować za nasze podatki 13.09.15, 18:53
                a nawet wciągnąć w ten proceder biedne parafie...:-)))
                • 1zzarda Re: lewacy chcą przyjmować za nasze podatki 13.09.15, 19:44
                  U mnie plebanie to prawie pałace....
              • man_sapiens Re:pytanie do zzardy i muslima kylax1 14.09.15, 09:32
                A ilu ty uchodźców utopiłeś, zastrzeliłeś, zatrułeś? Skoro jesteś takim dzielnym obrońcą cywilizacji (jakiej?), to przestań puszyć się swoimi hejterskimi wpisami i obrażać przyzwoitych ludzi, pojedź na Węgry z kałasznikowem albo nożem, nie bądź hipokrytą.
                • artexe Re:pytanie do zzardy i muslima kylax1 14.09.15, 09:35
                  man_sapiens napisał:

> A ilu ty uchodźców utopiłeś, zastrzeliłeś, zatrułeś? Skoro jesteś takim dzielny
                  > m obrońcą cywilizacji (jakiej?), to przestań puszyć się swoimi hejterskimi wpis
                  > ami i obrażać przyzwoitych ludzi, pojedź na Węgry z kałasznikowem albo nożem,
                  > nie bądź hipokrytą.

Sapiący...kogo ja obrażam moimi wpisami? jakich przyzwoitych ludzi obrażam?
                  Zapytałem zzardę ilu uchodźców przyjął pod swój dach.
                  Ilu ty przyjąłeś?
            • ewa12321 Re:pytanie do zzardy i muslima kylax1 14.09.15, 09:01
              "Nie dziw się tym, którzy potrafią być dobrzy bez Boga, użalaj się raczej nad tymi, którzy potrzebują Boga, by być dobrymiNN."

Dlaczego mam uzalac sie nad muzulmaninem, ktory wedlug sury o mieczu bedzie wtedy dobry, jezeli bedzie swoja religie rozprzestrzenial takze sila?
              Ludzie bez Boga sa lepsi, niz ci z Bogiem. Wystarczy zobaczyc, co sie dzialo w czasach inkwizycji.
              • artexe Re:pytanie do zzardy i muslima kylax1 14.09.15, 09:36
                ewa12321 napisała:

Ludzie bez Boga sa lepsi, niz ci z Bogiem.

Otóż to !!!!
                • 1zzarda Re:pytanie do zzardy i muslima kylax1 14.09.15, 10:10
                  Znasz dobrego i diabeł....
                  • 13kisiel co za cios w wolny swiat UE :-))) 14.09.15, 10:40
                    www.fronda.pl/a/szczerski-kontrole-na-granicach-niemcy-zrywaja-solidarnosc-europejska,56877.html
        • psiogon Re: Kontener miał dotrzeć do Libii, a nie do UE. 13.09.15, 18:09
          A gdzie pisałem o tym gdzie był wysłany ?. Fakty są widoczne gołym okiem i nawet tak zaślepiony obserwator tego nie neguje. Na temat rozmowy z muzułmaninem jakoś milczysz ????
    • veglie Re: Niepomaganie imigrantom-polityczne qvrestwo! 13.09.15, 18:00
      Niemcy długo nie wytrzymali Będą kontrole na granicy Austrią. :-D
    • 1zzarda Re: Niepomaganie imigrantom-polityczne qvrestwo! 13.09.15, 21:08
      mobile.twitter.com/pan_opticum/status/643122877684953088
    • giulia123 qvrestwo to masz w linku! 13.09.15, 21:46
      qvrestwo to masz w linku!

www.youtube.com/watch?v=I6SX9H4luRY
      • giulia123 w tym też! 13.09.15, 21:47
        www.youtube.com/watch?v=XFXNJfwcCDs
        • 1zzarda Re: w tym też! 14.09.15, 07:53
          Dokładnie jak nasze...
    • rccc Re: Niepomaganie imigrantom-polityczne qvrestwo! 14.09.15, 10:43
      Qrestwo to było agitowanie Wyborczej do ataku na Irak.
      Teraz mamy efekty obalenia Saddama.
    • piotr7777 w Niemczech i Francji też już są muzułmanie 14.09.15, 19:38
      ...i oby w Polsce było ich jak najmniej.
      • trevistas Re: w Niemczech i Francji też już są muzułmanie 15.09.15, 01:18
        piotr7777 napisał:

> ...i oby w Polsce było ich jak najmniej.
        Francja to calkiem odrebny przypadek. Jej muzulmanie to pozostalosc jej polityki kolonialnej, a zwlaszcza wojny I niepodleglosci Algerii, oraz zwiazanego z tym braku ograniczen w migracji pomiedzy Francja I krajami Meghrebu.
    • adalberto3 Wysyłanie na białe niedźwiedzie też ? 15.09.15, 08:49
      www4.rp.pl/Uchodzcy/309149991-Norwegia-bedzie-wysylac-uchodzcow-do-Arktyki.html
      Po jednej polarnej zimie powrót do Syrii pewny.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka