Dodaj do ulubionych

Dodge 126p

27.09.15, 10:12
Pojazd kradziony, a pieniądze na paliwo wyłudzone z sejmowej kasy... Jeszcze tylko nocny przegląd w dziupli na Mickiewicza i można ruszać na wycieczkę do muzeum osobliwości prawa i sprawiedliwości.
Obserwuj wątek
    • camille_pissarro Witia, kogo interesują wywody 27.09.15, 11:33
      matuzalema lewaka ? Już dziś twoje skamlenie nie zainteresuje psa z kulawa nogą, a po 25 października twój skowyt będzie może i słyszalny, ale kogo on będzie obchodził poza gronem redaktorków na Czerskiej :-)
      • witek.bis Re: Witia, kogo interesują wywody 27.09.15, 11:51
        Widzę, że lobotomia u Kamilka zakończyła się sukcesem - wycięto mu tę półkulę mózgu, w której mieściły się słowa "hunwejbini" i "zapatyści". Ale została jeszcze ta, którą całkowicie wypełniają słowa "skowyt" i "skamlenie" :-)
        • bogucjusz Re: Witia, kogo interesują wywody 27.09.15, 12:03
          witek.bis napisał:

> Widzę, że lobotomia u Kamilka zakończyła się sukcesem - wycięto mu tę półkulę m
          > ózgu, w której mieściły się słowa "hunwejbini" i "zapatyści". Ale została jeszc
          > ze ta, którą całkowicie wypełniają słowa "skowyt" i "skamlenie" :-)

Określenie w/w półkul - mózgowymi zakrawa na nadużycie semantyczne :-)
        • wiosnaludzikow Re: Witia, kogo interesują wywody 27.09.15, 12:34
          Zazdrościsz Witek, że jednak coś takiego w ogóle posiada w przeciwieństwie do Ciebie-zazdrosnego.
          • witek.bis Re: Witia, kogo interesują wywody 27.09.15, 12:53
            Oczywiście, że mu zazdroszczę. Wyszukiwarka informuje, że w swoich rozmowach na forum w parafii tutejszej Kamilek aż 306 razy użył formy "durniu", a więc z pewnością jest bardzo, ale to bardzo mądrym człowiekiem :-)
            • wiosnaludzikow Re: Witia, kogo interesują wywody 27.09.15, 13:00
              witek.bis napisał:

> Oczywiście, że mu zazdroszczę. Wyszukiwarka informuje, że w swoich rozmowach n
              > a forum w parafii tutejszej Kamilek aż 306 razy użył formy "durniu", a więc z
              > pewnością jest bardzo, ale to bardzo mądrym człowiekiem :-)
              Sprawdż swoje wpisy o mesjaszu samozwańczy.
              • witek.bis Re: Witia, kogo interesują wywody 27.09.15, 13:06
                Sprawdziłem i okazało się, że do nikogo nie napisałem "durniu". Boszszszsz... Jaki ja głupi jestem!
                • wiosnaludzikow Re: Witia, kogo interesują wywody 27.09.15, 13:17
                  witek.bis napisał:

> Sprawdziłem i okazało się, że do nikogo nie napisałem "durniu". Boszszszsz... J
                  > aki ja głupi jestem!
                  To niedokładnie sprawdziłeś :
                  forum.gazeta.pl/forumSearch.do?pageNumber=1&query=dure%C5%84&forumId=28&author=witek.bis&title=&forum=
                  • witek.bis Re: Witia, kogo interesują wywody 27.09.15, 13:21
                    No i gdzie jest forma "durniu" (oczywiście oprócz tej zacytowanej z Kamilcia?). Bo na przykład zdania "akurat Leski durniem nie jest" chyba nie liczymy? :-)
      • szwampuch58 Re: panie freelancer.. 27.09.15, 12:02
        ...mnie,przykladowo a z tym "teraz ku...my" to na dwoje babka wróżyła.
    • 0zdunka Re: Dodge 126p 27.09.15, 13:06
      amatorzy z kartą klienta sex myjni Kopaczowej na botox-ie

ha ha ha ha ha

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka