witek.bis 27.09.15, 10:12 Pojazd kradziony, a pieniądze na paliwo wyłudzone z sejmowej kasy... Jeszcze tylko nocny przegląd w dziupli na Mickiewicza i można ruszać na wycieczkę do muzeum osobliwości prawa i sprawiedliwości. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
camille_pissarro Witia, kogo interesują wywody 27.09.15, 11:33 matuzalema lewaka ? Już dziś twoje skamlenie nie zainteresuje psa z kulawa nogą, a po 25 października twój skowyt będzie może i słyszalny, ale kogo on będzie obchodził poza gronem redaktorków na Czerskiej :-) Odpowiedz Link Zgłoś
witek.bis Re: Witia, kogo interesują wywody 27.09.15, 11:51 Widzę, że lobotomia u Kamilka zakończyła się sukcesem - wycięto mu tę półkulę mózgu, w której mieściły się słowa "hunwejbini" i "zapatyści". Ale została jeszcze ta, którą całkowicie wypełniają słowa "skowyt" i "skamlenie" :-) Odpowiedz Link Zgłoś
bogucjusz Re: Witia, kogo interesują wywody 27.09.15, 12:03 witek.bis napisał: > Widzę, że lobotomia u Kamilka zakończyła się sukcesem - wycięto mu tę półkulę m > ózgu, w której mieściły się słowa "hunwejbini" i "zapatyści". Ale została jeszc > ze ta, którą całkowicie wypełniają słowa "skowyt" i "skamlenie" :-) Określenie w/w półkul - mózgowymi zakrawa na nadużycie semantyczne :-) Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: Witia, kogo interesują wywody 27.09.15, 12:34 Zazdrościsz Witek, że jednak coś takiego w ogóle posiada w przeciwieństwie do Ciebie-zazdrosnego. Odpowiedz Link Zgłoś
witek.bis Re: Witia, kogo interesują wywody 27.09.15, 12:53 Oczywiście, że mu zazdroszczę. Wyszukiwarka informuje, że w swoich rozmowach na forum w parafii tutejszej Kamilek aż 306 razy użył formy "durniu", a więc z pewnością jest bardzo, ale to bardzo mądrym człowiekiem :-) Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: Witia, kogo interesują wywody 27.09.15, 13:00 witek.bis napisał: > Oczywiście, że mu zazdroszczę. Wyszukiwarka informuje, że w swoich rozmowach n > a forum w parafii tutejszej Kamilek aż 306 razy użył formy "durniu", a więc z > pewnością jest bardzo, ale to bardzo mądrym człowiekiem :-) Sprawdż swoje wpisy o mesjaszu samozwańczy. Odpowiedz Link Zgłoś
witek.bis Re: Witia, kogo interesują wywody 27.09.15, 13:06 Sprawdziłem i okazało się, że do nikogo nie napisałem "durniu". Boszszszsz... Jaki ja głupi jestem! Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: Witia, kogo interesują wywody 27.09.15, 13:17 witek.bis napisał: > Sprawdziłem i okazało się, że do nikogo nie napisałem "durniu". Boszszszsz... J > aki ja głupi jestem! To niedokładnie sprawdziłeś : forum.gazeta.pl/forumSearch.do?pageNumber=1&query=dure%C5%84&forumId=28&author=witek.bis&title=&forum= Odpowiedz Link Zgłoś
witek.bis Re: Witia, kogo interesują wywody 27.09.15, 13:21 No i gdzie jest forma "durniu" (oczywiście oprócz tej zacytowanej z Kamilcia?). Bo na przykład zdania "akurat Leski durniem nie jest" chyba nie liczymy? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: panie freelancer.. 27.09.15, 12:02 ...mnie,przykladowo a z tym "teraz ku...my" to na dwoje babka wróżyła. Odpowiedz Link Zgłoś
0zdunka Re: Dodge 126p 27.09.15, 13:06 amatorzy z kartą klienta sex myjni Kopaczowej na botox-ie ha ha ha ha ha Odpowiedz Link Zgłoś