a12a2a 13.11.15, 14:12 kandydowania na szefa PO... Grzegorz "Shrek" Schetyna bierze wsio? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czekam.na.lewice a wyjeżdza do Kanady ? 13.11.15, 14:13 Jak Schetyna to lemingi mogą na krótko się pozbierać. Odpowiedz Link Zgłoś
0zdunka Re: Breaking News; Ha! Ewa Kopacz rezygnuje z 13.11.15, 14:27 stawiam na b. MON Odpowiedz Link Zgłoś
czekam.na.lewice POnoć Siemoniak ! 13.11.15, 14:30 Na pewno Siemoniak to lepszy kandydat ale czekam tu na opinię aktywistów PO z tego forum a więc Adama, Zapijaczonego, Ayrana, Hrabiego, Snajpera.... Jak sądzicie Panie i Panowie ? Siemoniak byłby lepszy jako Wasz przywódca od byłej Premier Kopacz? Odpowiedz Link Zgłoś
rccc czyli opcja walki z PiS odchodzi od wladzy 13.11.15, 14:59 bardzo dobrze - szansa na nowa, polska konstytucje sie zwieksza. Odpowiedz Link Zgłoś
czekam.na.lewice Re: czyli opcja walki z PiS odchodzi od wladzy 13.11.15, 15:18 rccc napisał: > bardzo dobrze - szansa na nowa, polska konstytucje sie zwieksza. A co takiego w tej nowej konstytucji jest dla Ciebie tak ważne ? Odpowiedz Link Zgłoś
rccc Re: czyli opcja walki z PiS odchodzi od wladzy 13.11.15, 15:24 zeby byla tak napisana, zeby jacys sedziowie TK nie mogli sobie tego na rozne sposoby interpretowac Mysle, ze podzial wladzy prezydent - premier powinien byc lepiej zdefiniowany Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Breaking News; Ha! Ewa Kopacz rezygnuje z 13.11.15, 15:15 Trzecia porażka mogłaby premier Ewę z Radomia doprowadzić do załamania psychicznego. Ze zdrowotnego punktu widzenia decyzja jest uzasadniona. Tylko kto teraz rozliczy PiS? Odpowiedz Link Zgłoś
gelati Cholerna szkoda! 13.11.15, 15:18 Moglaby jeszcze wpedzic PO na metr gleboko w ziemie. "Kolej na Ewe." :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))). Odpowiedz Link Zgłoś
czekam.na.lewice Mam nadzieję, że nie zrezygnują na tym forum .... 13.11.15, 15:20 gelati napisał(a): > Moglaby jeszcze wpedzic PO na metr gleboko w ziemie. "Kolej na Ewe." > :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))). Mam nadzieję, że idąć tropem pani Kopacz, nie zrezygnują z tego forum : Ryj, Hrabia, Czandra , Snajper i kilku innych bo nikt lepiej nie kompromituje PO na tym forum :) Odpowiedz Link Zgłoś
gelati Re: Mam nadzieję, że nie zrezygnują na tym forum 13.11.15, 15:32 Ja tez:))). Dlatego POdtrzymuje wsciekla nienawisc tych zalosnych analfabetycznych durni. Moze GW wytrztma jeszcze pare miesiecy. Moze rok... Piateczka! Odpowiedz Link Zgłoś