Dodaj do ulubionych

Bo lech się odgraża....

24.02.16, 14:58
"Lech Wałęsy we wtorek wieczorem zamieścił kolejny wpis na swoim mikroblogu. Skierował go do prezydenta Andrzeja Dudy. "Panie Prezydencie Duda, ja tu nie mam do czego się przyznać. Z tego co wiem to pan ma" - napisał Wałęsa."

Ciekawe na kogo ma jeszcze "haki" prezydent Wałęsa.

Chronologia: "Człowiek z żelaza"; "Człowiek z marmuru"; "Człowiek bez honoru".

Czytaj więcej na fakty.interia.pl/raporty/raport-dokumenty-kiszczaka/all/news-walesa-atakuje-dude-to-pan-ma-do-czego-sie-przyznac,nId,2150322#utm_source=paste&utm_medium=paste&utm_campaign=chrome
Obserwuj wątek
    • 1a.a Re: Bo lech się odgraża.... 24.02.16, 15:06
      z racji wieku Wajda powinien się pośpieszyć sugerowałbym tytuł na przykład Człowiek z pawlacza lub Człowiek z szafy Kiszczaka
      • x2468 Re: Bo lech się odgraża.... 24.02.16, 17:43
        Raczej "czlowiek z SKOK".
        • xystos Re: Bo lech się odgraża.... 24.02.16, 17:50
          Z SKOK to tez nagonka bankow kommercyjnych na spoldzielczos
          finansowo-kredytowa
          w niemczech "Sparkasse" ma sie dobrze
          i wypelnia luke ktora niejest interesywna
          dla duzych bankow ..noo ale w niemczech inna kultura
          • x2468 Re: Bo lech się odgraża.... 24.02.16, 19:07
            Sparkasse ma konta w Luksemburgu i 13 miliardow strat na ktore nie ma pokrycia? Ciekawe.
    • monalisa2016 Re: Bo lech się odgraża.... 24.02.16, 15:26
      Cytat:
      "Lech Wałęsy we wtorek wieczorem zamieścił kolejny wpis na swoim mikroblogu. Skierował go do prezydenta Andrzeja Dudy. "Panie Prezydencie Duda, ja tu nie mam do czego się przyznać. Z tego co wiem to pan ma" - napisał Wałęsa."
      ..............................
      Wałęsa w swoim zacietrzewieniu traci już poczucie czasu, porównując daty urodzenia Wałęsy 1943) i Dudy (1972) wprowadzenia stanu wojennego (1981) mówi samo za siebie co nie wymaga komentarzy że ten rozgoryczony jak i samozakłamany człowiek strzela już na oślep pustymi kulkami byle by innych ugryźć jak i skierować na nich podejrzenia. Co za charakter?
      • 141288bs Re: Bo lech się odgraża.... 24.02.16, 16:33
        Po prostu duren z charakterem szui.
        • monalisa2016 Re: Bo lech się odgraża.... 24.02.16, 17:56
          141288bs napisał:

> Po prostu duren z charakterem szui.
          ..........................
          Dziwne że mądrzejsze od niego dzieci nie zwrócą mu uwagi: ojciec opanuj się albo nie zabiorą mu komputera by się więcej nie kompromitował publicznie i nie dolewał benzyny do ognia z destrukcją własnej osoby?
    • tw_wielgus Oprócz teczki na Dudę 24.02.16, 16:22
      prezydent Wałęsa ma też "kwity" na Sławoja Głódzia, pogromce Kwaśniewskiego w drodze do Charkowa ( stąd ksywka: "Flaszka").

"Abp Sławoj Leszek Głódź mówi, że wyrządziłem jakieś krzywdy, aż się prosi by zmierzyć, kto więcej?" - napisał Lech Wałęsa.
    • indeed4 Re: Bo lech się odgraża.... 24.02.16, 17:18

A co on tam może mieć za haki, po tylu latach życia na marginesie polityki - szeptane ploty od dawnych esbeckich kumpli na emeryturze i to wszystko. Teczuszki Tymińskiego mu się przypomniały?
      • tw_wielgus Re: Bo lech się odgraża.... 24.02.16, 17:29
        Biedny stary człowiek, któremu wmówiono, że jest wielki.
        • xystos Re: Bo lech się odgraża.... 24.02.16, 18:16
          "Stary czlowiek i Floryda"
        • indeed4 Re: Bo lech się odgraża.... 24.02.16, 18:17

W pewnym sensie jest wielki - dla mnie to trochę taki drugi prof. Kieżun, z jednej strony bohater PW44, a z drugiej uwikłany we współpracę.
    • chudaduda Re: Bo lech się odgraża.... 24.02.16, 17:30
      Polska tteraz nazistowskim krajem nagonek i niszcenia siebie nawzajem. lubie takie wolskie smieci i dziekuje Kaczynskiemu za to. Gdzie prezes sie bije, tam sila tych, co podaja kije.
      • m.c.hrabia Re: Bo lech się odgraża.... 24.02.16, 17:32
        szmalec i płatny hejter ,wszystko dla prezesa.
        • indeed4 Re: Bo lech się odgraża.... 24.02.16, 17:40

> szmalec

Coś takiego! Czyżby tw_wielgus też zbrodniczo zgłaszał nieregulaminowe bluzgi adminom?!
          • tw_wielgus Re: Bo lech się odgraża.... 24.02.16, 18:02
            "Szmalec" czyli taki, który nie dość że donosi administratorom to jescze od gazety dostaje za to kasę.
            Taki kolaborant, jak Chaim Rumkowski.
            • indeed4 Re: Bo lech się odgraża.... 24.02.16, 18:09

Co?! Ja nic nie podpisywałem i nie dostawałem! Admini mnie oszukali - zaufałem im, a oni brali na moje konto pieniądze.

PS. Jakby co, idziemy w narrację Bolka ;-)
              • tw_wielgus Re: Bo lech się odgraża.... 24.02.16, 18:51
                :)
    • jola.iza1 Re: Bo lech się odgraża.... 25.02.16, 01:19
      Tobie?
      • tw_wielgus Re: Bo lech się odgraża.... 25.02.16, 09:50
        Nie! BOLE(CH/K) (tym razem duże litery) grozi dekonspiracją agentury.
        Wczoraj przestraszył się nawet "Moskiewski Konsomolec".
    • stop-obludzie No duda bedzie sie musial przyznac ze 25.02.16, 01:32
      ws sądu konstytucyjnego łże jak bura suka.

A Lechu twardo zaprzecza czyli raczej mówi prawdę bo po co miałby kłamać :)
      I dlatego wy płatne zera tutaj spamujecie tym gównem :)
      Gdyby prawda była inna to by piSB wam tego nie zlecało bo po co :)

za 10 lat bedziecie mogli sie pochwalić dzieciom że zarabialiście na zycie plując na ludzi na zlecenie. Akurat żeby je wychować na kupę gówna jak tatusiowie tacy.
      • tw_wielgus Re: No duda bedzie sie musial przyznac ze 25.02.16, 09:40
        Słowo" dureń" będzie najlepszym podsumowaniem twoich "umysłowych" wypocin.
        • stop-obludzie Re: No duda bedzie sie musial przyznac ze 25.02.16, 15:07
          Powaliłeś mnie swoją logiką -,-
          • baabeczka Re: No duda bedzie sie musial przyznac ze 25.02.16, 15:15
            Wielgus,indyk...to dopiero durnie,udaja,ze nie wiedza o czym pisze Wałęsa w sprawie Dudy. Jakim to trzeba byc malym czlowieczkiem...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka