Dodaj do ulubionych

Lichocka to jednak dramat

08.03.16, 23:22

wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,19735461,poslanka-czy-jeszcze-dziennikarka-show-lichockiej-w-tvp-jestem.html

Czyżby zapatrzyła się w Karolinę Lewicką ze (słynnego) wywiadu z ministrem Glińskim? Gdyby tak się zachowywała któraś z posłanek Platformy, PiS nie zostawiłby na niej suchej nitki.
Obserwuj wątek
    • indeed4 Re: Lichocka to jednak dramat 08.03.16, 23:36

link do tej pyskówki

www.youtube.com/watch?v=4a6krW-7M08

Muszę przyznać, że takiej buty i bezczelności w studiu tv dawno nie widziałem.

• pkt4a Re: Lichocka to jednak dramat 08.03.16, 23:39
      ona chyba ma menopauzę czy coś bo taka jest agresywna , czy ona ma jakiegoś chłopa ? kobita z miesnego i ten nerwicowy wytrzeszcz oczu a przy tym utyta mocno
      • dr.krisk Re: Lichocka to jednak dramat 08.03.16, 23:49
        Zaczyna przypominać Wandę Wasilewską. Typowa ciotka rewolucji. Należy takich kobietonów unikać jak ognia - z jakiegoś powodu wydzielają niezwykłe ilości jadu.
        • tacx Re: Lichocka to jednak dramat 09.03.16, 06:57
          jaka rewolucja taki lenin. I Wandzia. Kiedyś stalin zapytał Osóbkę -" A ????? ?? ??? ????? ". Nasz wódz naroda raczej nikogo tak nie spyta
        • pkt4a Re: Lichocka to jednak dramat 09.03.16, 11:01
          ona podobna w swojej agresji i utyciu do panny Krysi
    • religijnych.uczuc.obraza Re: Lichocka to jednak dramat 09.03.16, 07:00
      Milionerka Luchocka dzięki dziadkom ustawionym w PRL.
    • zapijaczony_ryj Lichocka to tragikomiczna postać, zaprzeczenie 09.03.16, 07:31
      zawodu dziennikarstwa.
      Pamiętam jak w czasie debaty prezydenckiej czytała Komorowskiemu pytania napisane przez Jarkacza, jego kontr kandydata.
      Czy to godne zachowanie, czy zwyczajne chamstwo?
      • matigrypl Re: Lichocka to tragikomiczna postać, zaprzeczeni 09.03.16, 07:39
        Każdy dziennikarz wart jest napiętnowania jeżeli nie zgadza się z jedynie słusznym poglądem na swiat reprezentowanym przez swiatłe peło. Ponoć istnieje odgórne zarządzenie genseków pełowskich by żarli swieczki i doznali przez to oswiecenia. Już widać efekty tego prikazu a zwłaszcza na tym forum.
        • zapijaczony_ryj Re: Lichocka to tragikomiczna postać, zaprzeczeni 09.03.16, 07:47
          zgadzasie się nie ma tu nic do tego co napisałem, mozna się zgadzać, albo nie zgadzać i zadawać
          pytania od siebie. To co wtedy zrobiła ją dyskwalifikuje jako dziennikarza
          • indeed4 Wczoraj byłem na spotkaniu z T. Lisem 09.03.16, 08:33

który zaczął je okrzykiem "Witam gdański KOD!", a potem - wspólnie z Renatą Kim z Newsweeka - przez godzinę szydził z Kaczyńskiego i obśmiewał PiS. Wzorzec obiektywnego dziennikarstwa?
            • religijnych.uczuc.obraza Re: Wczoraj byłem na spotkaniu z T. Lisem 09.03.16, 08:35
              Sugerujesz że obśmiewanie Kaczyńskiego i PiS nie jest obiektywne?
              Inna sparwa że Kim to żenada a Lis ma wyraźnego fioła na punkcie Kaczyńskiego.
    • erka-4 Re: Lichocka to jednak dramat 09.03.16, 09:16
      Co fakt to fakt,przesadziła,ale to babska natura lubi odchodzić od tematu.
      • indeed4 Re: Lichocka to jednak dramat 09.03.16, 09:46

Oj, zachowania Lichockiej nie nazwałbym "odejściem od tematu" - to było coś znacznie gorszego. Żal tylko prowadzącego Czyża, chłopina bał się słowa powiedzieć z obawy przed utratą roboty...
        • erka-4 Re: Lichocka to jednak dramat 09.03.16, 09:54
          Straszne życie mają ci dziennikarze.
          O ile milsze byłoby życie,gdyby wszyscy przestali istnieć.
          Mniej wiesz spokojniej żyjesz.
          A bomba jak ma spaść to i tak spadnie.
          • indeed4 Re: Lichocka to jednak dramat 09.03.16, 10:05

Sorry, ale na Coelho to dla mnie trochę za wcześnie ;-)
    • mietowe_loczki Re: Lichocka to jednak dramat 09.03.16, 10:15
      Wyobrażacie sobie taki komentarz na tym forum kogoś z nie-pis?
      • dr.krisk Re: Lichocka to jednak dramat 09.03.16, 10:30
        Nie. Wolacy z PiS to lepszy sort. Ubermensche po prostu.....
      • qwardian Re: Lichocka to jednak dramat 09.03.16, 11:33

mietowe_loczki napisała:

> Wyobrażacie sobie taki komentarz na tym forum kogoś z nie-pis?

A zasłużyli na moją sympatię? Ilu bliskowschodnich pastuchów zamknęli od momentu kiedy objęli władzę, czy ruszyli z pomocą naszym słowiańskim białym braciom w Dreźnie, Miśni, Budziszynie i Lipsku?
        • lionold Re: Jesteś PiS_dian 09.03.16, 11:52
          znaczy się idiokretyn z gębą dawna.
          • yoma Re: Jesteś PiS_dian 09.03.16, 11:54
            Nie obrażaj downów.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka