Dodaj do ulubionych

Będzie kolejny festiwal kłamstwa!

17.05.16, 08:26
Premier, która tak naprawdę nie jest premierem i nawet nie miała wpływu na konstruowanie tego rządu (czytaj nierządu) będzie kłamał wyliczając "swoje"rzekome osiągnięcia.
Będzie powtórka z Środy Łgarstwa:
www.tvn24.pl/polrocze-rzadu-beata-szydlo-przedstawi-sprawozdanie,644344,s.html
Obserwuj wątek
    • religijnych.uczuc.obraza Re: Będzie kolejny festiwal kłamstwa! 17.05.16, 08:31
      Może wymieni te zawiadomienia do prokuratury po "audycie".
      • ryj_zapijaczony.sponiewierany Re: Będzie kolejny festiwal kłamstwa! 17.05.16, 08:43
        E, tam, wystarczy, że ciemny lud to kupił, TV pokazała Gadzinówka TVPiS utrwala i starczy.
    • j-k Co cie tak trzepie, hloopie ? 17.05.16, 08:39
      Nie tfuj Prezydent, nie tfuj Premier, nie tfuj Prezio...

moj tez nie - ale mnie to lata i mne to ne zaima.

nervy stracisz, a Rzad sie przecie przez to nie zmieni i do wyborow za 3 lata dotrwa.

dziabnij dzialke koshera na uspokojenie, zanim bedziesz musial brac w tym celu psychotropy:
      Tfu(j), jak zawsze, Dr. J.K.
      zwolennik Lewicy.
      stopsyjonizmowi.files.wordpress.com/2011/06/wodka.jpg
      • zapijaczony_ryj Re: Co cie tak trzepie, hloopie ? 17.05.16, 08:46
        Ciebie nie zaima, bo to nie twój kraj, a dla mnie to moja ojczyzna, która staje się pośmiewiskiem Świata
        • j-k moj, moj... 17.05.16, 09:10
          zapijaczony_ryj napisał:
          > Ciebie nie zaima, bo to nie twój kraj, a dla mnie to moja ojczyzna, która staje
          > się pośmiewiskiem Świata

moj moj (mam tylko polski paszport) i po latach zdecydowalem sie pisac ponownie na Foro Kraj
          - bo niedlugo wracam.

ale wlasnie dlugi pobyt za granica sprawil, ze widze smiesznosc forumowych AntyPisiaczkow...

A takze to, ze obecny Rzad w swojej NIEUDOLNOSCI w niczym sie nie rozni od poprzedniego.
          • zapijaczony_ryj Re: moj, moj... 17.05.16, 09:29
            I nie szkoda ci opuszczać Ziemi Świetej
          • czekam.na.lewice Re: moj, moj... 18.05.16, 06:04
            j-k napisał:
            > ale wlasnie dlugi pobyt za granica sprawil, ze widze smiesznosc forumowych Anty
            > Pisiaczkow...
            > A takze to, ze obecny Rzad w swojej NIEUDOLNOSCI w niczym sie nie rozni od popr
            > zedniego.
            Jak możesz burzyć świat, który sobie stworzył Ryj !?
    • zapijaczony_ryj Tu jest rzetelna ocena PiSich rządów 17.05.16, 10:06
      kontakt24.tvn24.pl/pol-roku-z-rzadem-pis-wystaw-ocene,836,gt
    • rirei Re: Będzie kolejny festiwal kłamstwa! 17.05.16, 17:39
      w kłamstwie są dobrzy
    • yoma Re: Będzie kolejny festiwal kłamstwa! 17.05.16, 17:45
      Przedstawi sprawozdanie na piśmie?
      • matigrypl Re: Będzie kolejny festiwal kłamstwa! 18.05.16, 06:19
        Świat ryja został stworzony i zaplanowany w reichu i nie moze być zrozumiały dla Słowianina i Polaka. A ryj sobie może pisać co chce bo nie ma tego złego... bo ich pisanie ma wielką siłę przekonującą że są udziałem sił złowrogiej ciemności.
        • czekam.na.lewice Re: Będzie kolejny festiwal kłamstwa! 18.05.16, 06:24
          matigrypl napisał(a):

> Świat ryja został stworzony i zaplanowany w reichu i nie moze być zrozumiały d
          > la Słowianina i Polaka.
          Co Ty opowiadasz ?!
          Masz na myśli Zapijaczonego Ryja ? Tego, z tego forum? On reprezentuje porządek niemiecki ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka