Dodaj do ulubionych

oszust Kaczyński

26.05.16, 09:00
" W wywiadzie dla Gazety Polskiej prezes PiS Jarosław Kaczyński odniósł się do kwestii upamiętnienia męczeństwa Kresowian, pomordowanym przez ukraińskich nacjonalistów na Wołyniu i w Małopolsce Wschodniej. Choć podkreślał, że „zbrodnie popełnione na naszych rodakach przez UPA muszą być nazwane ludobójstwem”, a on sam nie dopuszcza „żadnej formy wybielania tego straszliwego czasu naszej wspólnej historii”, to jednak nie chce, żeby pamięć o ludobójstwie popełnionym przez Ukraińców była czczona 11 lipca. Mimo, że wcześniej tak właśnie deklarował PiS. W wywiadzie Jarosław Kaczyński powiedział, że upamiętnienie męczeństwa Kresowian zostanie przesunięte na 17 września."
Kaczyński to oszust i kanalia.!7 września to dzień bolszewickiej agresji na Polskę w 1939 roku,11 lipca to poczatek masowego ludobójstwa dokonanego przez zwyrodnialców banderowskich w 1943 roku.
Ten nędzny oszust chce zbrodniami bolszewickimi przesłonić zbrodnie ukraińskich nacjonalistów.To wyjątkowe łajdactwo!Kaczyński znieważa pamięć przeszło 100 tysięcy polskich obywateli bestialsko pomordowanych przez upowską dzicz.W świetle tych wypowiedzi Kaczyńskiego staje się zrozumiałe mianowanie Jana Piekło,znanego ukrainofila ambasadorem w Kijowie.

---
jestem gorszy sort,resortowy,z mediow,z zagranicy,z bandy kolesiów i mam Jarosława k. w dupie a TVPiS kłamie!
Obserwuj wątek
    • m.marle Re: oszust Kaczyński 26.05.16, 09:26
      Raczej odwrotnie, wpisując się w narrację kremlowskiej "polityki historycznej", która stara sie wyprzeć pamięć o wspólnej z hitlerowskimi Niemcami agresji na Polskę, okupacji i ludobójstwie, a początek udziału Sowietów w II Wojnie Światowej datuje na 22 czerwca 1941.
      17 wrzesnia? Oj coś tam było... to chyba ci Ukrańcy... na szczęście Stalin przyszedł Polsce z obroną...
      • horpyna4 Re: oszust Kaczyński 26.05.16, 09:37
        Chyba masz rację, on przecież dogadza Putinowi, jak tylko potrafi.
        • yoma Re: oszust Kaczyński 26.05.16, 09:42
          I znowu trzeba będzie uczyć historii na tajnych kompletach.
      • az43 Re: oszust Kaczyński 26.05.16, 10:08
        Coś w tym jest.Jeżeli weźmiemy pod uwagę,że PiS to partia bolszewicka działania na rzecz Putina stają się zrozumiałe.
      • savras Re: oszust Kaczyński 26.05.16, 21:52
        ostatnio czytałem komentarze na guardianie o brexit. kacapskich troli było tam zatrzęsienie.

dowiedziałem się m.in., że 17 września 1939 kacapy zatrzymały inwazję hitlera.

człowiek całe życie uczy się czegoś nowego...
    • ryj_zapijaczony.sponiewierany Nagina prawo,nagina rzeczywisość (Polska w Ruinie) 26.05.16, 09:46
      To czemu miałby być prawym wobec historii.
      Nikt nie wie co się urodzi w chorej głowie tego niestabilnego psychicznie człowieka.
      • az43 Re: Nagina prawo,nagina rzeczywisość (Polska w Ru 26.05.16, 21:36
        Odnoszę wrażenie,że po wszechstronnych badaniach medycznych będzie można wiele ciekawych dolegliwości ujawnić.
    • znak-wodny To prawda. Jest to wyjątkowa kanalia. 27.05.16, 22:23

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka