Dodaj do ulubionych

Gra o tron...

20.06.16, 13:32
A to Jarosława Kaczyńskiego na mszy nie będzie? Bo jakże to tak - prezes na stołeczku, a Duda na tronie?

W trakcie mszy świętej z udziałem papieża wszyscy oficjele usiądą na identycznych miejscach. Poza dwiema osobami ? pierwsza para RP będzie górować nad pozostałymi. Specjalnych tronów zażądała Kancelaria Prezydenta.
Obserwuj wątek
    • szwampuch58 Re: Gra o tron... 20.06.16, 13:41
      a mnie ciekawi czy po " imprezie" uroczyste odsloniecie tablicy pamiatkowej zaplanowano , wszak dostony Dupa...tfu Duda zaszczyci to miejsce
    • mariner4 Re: Gra o tron... 20.06.16, 13:55
      Jak się ma mentalność kacyka, to tak jest.
      M.
    • m.c.hrabia Re: Gra o tron... 20.06.16, 14:12
      jak cysorz ,to i tron z baldachimem byndzie.
      img15.staticclassifieds.com/images_tablicapl/362401839_1_1000x700_nakladka-na-sedes-wc-ze-stopniem-thermobaby-zielen-jarocin.jpg
    • magdolot Re: Gra o tron... 20.06.16, 14:38
      Najnowsza udolna i błyskotliwa ściema pana Szczerskiego?
      Jatka pośród Prawych i Sprawiedliwych, którym ktoś znów obraża ich nadwrażliwe uczucia i te, no, wartości chrześcijańskie? Bo jak to?! Na samej górze powinien zasiąść Kaczyński, poniżej pan Terlikowski, nasz lokalny papiż nad papiże, koniecznie z papiżową i gromadką dzieciąt we hełmach powstańczych, a Franciszek niżej, w ramach resocjalizacji, bo to przecież jest gorszy sort papieża, jakiś lewak niecny. A w to wszystko, jakby obrażania Prawych i Sprawiedliwych było za mało jeszcze, wtrynia się pan prezydent, ustami swego wiernego Krzysztofa Luśni Szczerskiego [?] zupełnie poza kolejką [Pan tu wcale nie stał!] i mu się górowania jakiegoś zachciało?!
      Skandal i zberezieństwo.
    • l_zaraza_l Re: Gra o tron... 20.06.16, 16:43
      Musiałam kilkukrotnie upewnić się, że to nie AszDziennik.
    • ave.duce Re: Gra o tron... 21.06.16, 17:44
      K. Jarosława wezmą na kolana ;)
      • l_zaraza_l Re: Gra o tron... 21.06.16, 18:11
        Ewentualnie oś takiego. Może będzie też z kotkiem zamiast misia.
      • iza.bella.iza Re: Gra o tron... 21.06.16, 18:14
        K. Jarosława wezmą na kolana, ponieważ jest on reprezentantem głodnych polskich sierotek.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka