Dodaj do ulubionych

Kret demontuje NATO od wewnatrz

04.07.16, 11:27
Niech mi teraz ktos powie, ze Macierewicz nie jest sowieckim agentem!
www.tvn24.pl/polacy-odpuszczaja-nato-decyzje-macierewicza,656870,s.html
Obserwuj wątek
    • buldog2 Re: Kret demontuje NATO od wewnatrz 04.07.16, 13:19
      Do wyjścia z NATO wzywają ideolodzy postępu - M.Susłow i B.Wolniewicz:

...trzeba machnąć ręką na nic niewart sojusz z USA i dogadywać się ze Wschodem. Prezydent Putin wysunął dwukrotnie ideę "budowy wspólnego domu od Lizbony do Władywostoku. Czemu tego nie poprzemy?
      wiadomosci.dziennik.pl/opinie/artykuly/518954,prof-boguslaw-wolniewicz-krytykuje-pis-polityke-suwerenna-nalezy-odroznic-od-wariackiej.html

--
      Opozytura to bardzo ładne słowo, bo zawiera i działanie PiS w charakterze ekspozytury - Magdolot.
      Oni ukradli Express Wieczorny zgodnie z prawem.
    • l_zaraza_l Re: Kret demontuje NATO od wewnatrz 04.07.16, 13:19
      To jest przerażające. Ale jest to pewien, od dawna widoczny ciąg zdarzeń inicjowanych (a także celowych zaniechań) przez tego szkodnika.
      • buldog2 Re: Kret demontuje NATO od wewnatrz 04.07.16, 13:24
        W 2007/2008 na rosyjskich forach branżowych dyskutowano możliwość nagrodzenia Antoniego za publikację Raportu o WSI, denuncjację polskiej agentury i zniszczenia wywiadu.
        Była mowa o odznaczeniach resortowych i pańśwowych oraz nagrodzie i żeby wszystko było załatwione tak, żeby nie narobić mu kłopotów.
        • l_zaraza_l Re: Kret demontuje NATO od wewnatrz 04.07.16, 13:27
          Wygląda na to, że opóźnienie we wręczeniu takiego odznaczenia wynika jedynie z tego, że każde wydaje się zbyt skromne wobec takich osiągnięć Antoniego.
          • buldog2 Re: Kret demontuje NATO od wewnatrz 04.07.16, 14:43
            Jeszcze kilka lat temu zauważałem szereg dziwacznych działań Macierewicza, ale kładłem to na karb "czubkowatości" pomieszanej z działaniami rzeczywistej agentury (ale nie bezpośrednio Macierewicza i JARa), bo przecież agentura jest, jak w każdym kraju, który znaczy cokolwiek.

Dziś już tak nie myślę. W połączeniu z osobą JARa (do którego również miałem podobny stosunek) mamy w Polsce rządy agentury, całkowite przeżarcie agenturą naszego systemu bezpieczeństwa i "wniedrienije" agentury, zwykłej i wpływu, na wszelkie możliwe miejsca. Przy czym perspektywiczni nie będą się niczym wyróżniać, do ich zadań będzie należało nawet maskowanie się poprzez demonstrowanie trzeźwości poglądów, a może i umiarkowaną krytykę niektórych posunięć rządu JARa. Na razie podostawali jakieś posadki, na których im wygodnie i może tylko używani są do zadań ("skopiuj i daj mi tajne dokumenty na temat obronności, albo bazę danych, ale to tylko do użytku wewnętrznego PiS, możesz to zrobić z czystym sumieniem, a będziemy ci za to zobowiązani"), nie wszyscy nawet mają świadomość, o co tu chodzi (taką metodę stosował JAR w czasie poprzednich rządów). Metoda stosowana przez PiS została sprawdzona i dokładnie opisana w radzieckich i poradzieckich źródłach, które także tu przedstawię.
            Ich czas nadejdzie za lat 10-20. Tak jak w przypadku agenta JARa.

My powinniśmy agenturę (zdrajców) wypalać żywym ogniem (w tych nielicznych przypadkach byłbym i za przywróceniem KS). Jednocześnie racją stanu jest tworzenie konstruktywnych relacji innego rodzaju (choćby interesy, tak jak robią Niemcy, przecież nie sprzedają swojego kraju), żeby one zaczęły być najważniejsze i żeby osłabić w Rosji znaczenie tych, którzy argumentują, że Polacy podli, z nami dogadać się nie można i Polskę można tylko trzymać pod butem i że trzeba wysługiwać się zdrajcami (grupa I i II wg Piqa) i przygłupami, którzy bezmyślnie na ich "powodkie" idą. Super sukces agentury (pomimo wpadek takich jak "hel na mankietach", zdemaskowany i wycofany agent Cieszewski) to "zamach smoleński" - nic w ostatnich lach nie skompromitowało Polski bardziej, niż to.
            Stanięcie w poprzek działaniom agentury i "kukłowodow" wydaje się realne. Ale trzeba odebrać argumenty ludziom, którzy twierdzą, że Polska to kraj ludzi niepoważnych i głupich ("zamach"), bez odpowiedzialnej klasy politycznej i stawiać można tylko na podległą sobie agenturę. Znaczy, na PiS(b).

--
            SŁOWO I DIEŁO utinoje ! GOJDA ! GOJDA ! - PiS(b).
    • pies_na_czarnych Re: Kret demontuje NATO od wewnatrz 04.07.16, 13:30
      Admin byl tutaj ze swoja czarodziejska rozdzka.
      • pisczykacz Re: Kret demontuje NATO od wewnatrz 04.07.16, 13:33
        A bo to raz. :)
        Coś go zaczynam podejrzewać o jedynie słuszne poglądy. :)
      • glupota.nie.boli Spoko... 04.07.16, 13:37

...Kret już niczego nie demontuje. Siedzi w domu z Tadlą.
        wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114883,20323262,jaroslaw-kret-zwolniony-z-tvp.html
      • buldog2 Re: Kret demontuje NATO od wewnatrz 04.07.16, 13:53
        Był, oczywiście. Tylko nie wiem, po co.

--
        Sztandar PiS dumnie powiewa - xyz_xyz1.
    • pisczykacz Bardzo czarno przyszłość NATO ja widzę 04.07.16, 13:38
      Nawet wszystkie lemingi w Polsce oraz ich prowadzący nie potrafią sobie z nim poradzić.
      Bardzo czarno przyszłość NATO ja widzę.

Macierewicz to mityczny świr dla lemingów. Dlaczego?

Dlaczego cwaniacy tak bardzo szczują mniej inteligentnych naszych rodaków na Macierewicza?
      Macierewicz mityczny świr dla lemingów. Dlaczego?
      Facet bardzo rzadko się w mediach odzywa a jak się odzywa, to atakujące go dziennikarzyny roznosi w dyskusja w drobniusieńki puch.
      Badałem temat, czy to tylko sprawa smoleńska Macierewicza tak bardzo lemingi rozjuszyła.
      Ale gdzie tam.
      Jeszcze przed Smoleńskiem leming bardzo, bardzo nienawidził Macierewicza.
      Czy leming nie jest wstanie wybaczyć Macierewiczowi jego bardzo, bardzo wysokiej inteligencji, jego pozycji w PISe, tego że nie potrafią sobie poradzić z jego elokwencją i ciągłymi porażkami w dyskusjach z nim ich idolów?
      Temat manipulacji faktami medialnymi na temat Macierewicza jest wręcz fascynującym zjawiskiem, wartym głębszego się nim zainteresowania.
      • buldog2 Re: Bardzo czarno przyszłość NATO ja widzę 04.07.16, 14:59
        Tu:

mamy niezależną, dyplomatyczną i autorytatywną w skali świata ocenę działań PiS(b).
        I wściekłość PiSowskiej agentury i jej pomioteł w odpowiedzi:

profesor Zbigniew Brzeziński, fetowany i odznaczany, utytułowany i uszanowany swoją wypowiedzią przekroczył wszelkie granice głupoty, a co gorsze - granice zbydlęcenia!
        wiadomosci.onet.pl/kraj/jacek-swiat-brzezinski-przekroczyl-granice-zbydlecenia/thvsz
        --
        Opozytura to bardzo ładne słowo, bo zawiera i działanie PiS w charakterze ekspozytury - Magdolot.
    • l_zaraza_l Re: Kret demontuje NATO od wewnatrz 04.07.16, 13:52
      W innym miejscu przywołałam słowa Giertycha, który twierdzi, że Macierewicz tylko zgrywa psychola by lepiej "dostroić się" do Kaczyńskiego. Wiadomo, że świr w towarzystwie innego świra czuje się swobodniej, bezpieczniej, i że to właśnie jemu zaufa a nie tym, którzy poddają w wątpliwość racjonalność poczynań świruska. Możliwe, że prowadzący Antoniego już dawno rozgryźli stan Kaczyńskiego i właśnie taką strategię nakazali Macierewiczowi. Dwie pieczenie przy jednym ogniu: Kaczyński ma bratnią duszę, która nie tylko utwierdza przytakuje jego najbardziej odlotowym wizjom ale jeszcze utwierdza go w szaleństwie, produkując coraz to nowe odpały. A jednocześnie społeczeństwo mniej patrzy na ręce Antoniego, uważając, że to tylko wariat.
      • buldog2 Re: Kret demontuje NATO od wewnatrz 04.07.16, 14:02
        Na jednym z rosyjskich forów (dla intelektualistów, ogólnie mówiąc) jeden z rozmówców, świetnie znający Polskę i naszą historię, napisał, że ludzie niesłusznie biorą Macierewicza ("Antonij - eto smieszno") za świra, że to maska.
        Dodał, że Macierewicz ma w sobie coś nie śmiesznego, a diabelskiego.
        • pies_na_czarnych Re: Kret demontuje NATO od wewnatrz 04.07.16, 14:09
          Podjal wybór. W razie draki zamkna go w psychiatryku, a nie w wiezieniu. Jego wybór tylko nie wiem czy słuszny.
        • niechmi Re: Kret demontuje NATO od wewnatrz 04.07.16, 14:15
          Aha! Na rosyjskich forach.
          Coś diabelskiego w nim widzą.
          Oj!
          Przeraża on ich!
          Uważaj tylko żeby i tobie zwieracze teraz nie popuściły.

"Na jednym z rosyjskich forów (dla intelektualistów, ogólnie mówiąc)"

Człowieku coś ty tu kręcisz??!!
          Który z ruskich intelektualistów by cię tam wpuścił?
          Ani Ruskim ponoć nie jesteś a intelektualistą to na pewno nie jesteś.
          No chyba, ze dla Ruskich już od dawna pracujesz.
          Wtedy może tak.

• buldog2 Re: Poruszyło 04.07.16, 14:47
            Nie tylko wpuszczają, ale i czytają.
            Poruszyło. Niebawem poruszy jeszcze bardziej.
            • niechmi Chyba przewracają się ze śmiechu. 04.07.16, 14:59
              Podaj mi link do tego fora i swój nick tam.
              Chciałbym sprawdzić jak ty tam Polskę reprezentujesz.
              • buldog2 Re: Chyba przewracają się ze śmiechu. 04.07.16, 15:35
                Może podam, nie w tej chwili. Nie, nie śmieją się.
                Ostatnio pisałem, że gen. Czerniachowski był w Polsce oprawcą i nie powinien mieć w Polsce pomnika. Jednocześnie nie okazywałem postawy właściwej dla agentury, która na rozkaz kompromituje Polskę.
                Nikt nie zaprotestował, forum - jedno z najbardziej prestiżowych, czytane i szanowane przez chyba całą klasę polityczną.

O Katyniu też pisałem, na Wiadomości (jako dystans4 lub buldog2). Niestety, wątek zniknął, został tylko taki ślad:
                forum.gazeta.pl/forum/w,902,109393416,109393416,_Unicestwimy_te_zwierzeta_Miedwiediew_o_odpow_.html#p109396651

Mogę powiedzieć, że pisałem, że dopóki sprawa Katynia nie będzie załatwiona, pomiędzy nami nie będzie dobrze.
                Następnie, maksymalnie uprzejmie zwróciłem się publicznie do jednego z b. znanych w świecie ludzi (jest w pięćdziesiątce intelektualistów z całego świata w znanym ratingu). W rozmowie brali udział ludzie "stamtąd". Po ok. miesiącu rozpoczęły się proces zmian w tej kwestii, którego szczegółów nawet nie znam.

--
                Sztandar PiS dumnie powiewa - xyz_xyz1.
      • niechmi No widzę, że Giertych cię teraz prowadzi. 04.07.16, 14:32
        No widzę, że Giertych cię teraz prowadzi.
        Zgoda.
        On ma bardzo duży wpływ na tych mniej wymagających logicznego myślenia widzów i słuchaczy.
        Każdy normalny by rozjechał jego argumentację w pył.
        Dlatego nigdy go nie postawią do konfrontacji kogoś z PISu, gdyż by już było po Giertychu i tylko banki z nosa by mu poszły..

Ja nic na to poradzić nie mogę, że dajesz się Giertychowi prowadzić.
        Kiedyś wyprowadzi cie na manowce.

Wyrazy współczucia.
    • kylax1 Od dawna piszę, że to ruski agent. 04.07.16, 14:12
      Świadomy, lub nieświadomy. Ale to już detal. Faktem jest, że Macierewicz idealnie rozgrywa Polskę wprost w objęcia Kremla.
    • gorszysort Re: Kret demontuje NATO od wewnatrz 04.07.16, 17:47
      Ciekawe
      • buldog2 Re: Kret demontuje NATO od wewnatrz 04.07.16, 20:30
        Ogólnie, żyjemy w ciekawych czasach.
        Będzie jeszcze ciekawiej.

--
    • taniarada Re: Kret demontuje NATO od wewnatrz 04.07.16, 20:52
      Czarna napisała :Apogeum histerii osiągnął pewny poziom .Biedny Jarek Kret zwolnili go i już demontuje NATO.Lol.
      • marynazmlyna Oni szpiegowali na rzecz Rosji 04.07.16, 22:51
        i WSZYSCY o tym wiedzieli i dlatego musieli zostac zwolnieni.
    • znak-wodny Nie przejmuj się. NATO sobie szybko 04.07.16, 23:05
      z nim poradzi. Jest jeszcze paru innych wartych odpowiedniego potraktowania.
    • znak-wodny Niebawem Duda dostanie od NATO propozycję 04.07.16, 23:10
      nie od odrzucenia. Żarty się szybko skończą.
    • x2468 Re: Kret demontuje NATO od wewnatrz 04.07.16, 23:24
      Od kiedy wolno wynosić na zewnątrz tajne dokumenty? Czyżby człowiek Macierewicza wracał z ambasady ościennego mocarstwa?
      • pies_na_czarnych Re: Kret demontuje NATO od wewnatrz 05.07.16, 00:38
        Mowia, ze byl na zbiórce harcerskiej.
      • buldog2 Re: Kret demontuje NATO od wewnatrz 05.07.16, 23:11
        Z całą pewnością od czasu tłumaczenia Raportu dla Putina.
        Ale można być pewnym, że znacznie dłużej (jak tylko istnieje PiS, wcześniej PZPR, aż do Targowicy).

--
    • czekam.na.lewice Re: Kret demontuje unię od wewnatrz 05.07.16, 05:50
      w UE jest zamontowany kret Putina z dawnej S-T-A-S-I .
    • xystos Re: Kret demontuje NATO od wewnatrz 05.07.16, 07:03
      ja cito powiem I moimi zlotymi
      dzwonami zapewniam,nie jest-nienadaje sie.
      moja agentura I moje spiochy wystarczaja

aa ile Wam.MOSAD placi ?,w kruszcu czy tylko w papierach pieniedzmi zwanymi ?
    • pies_na_czarnych Re: Kret demontuje NATO od wewnatrz 05.07.16, 11:48
      Odwołać go nie mozna poniewaz ma podobno Boga w sercu :))) cokolwiek by to mialo znaczyc.
      Lepiej jest, aby sowiecki agent brylowal na salonach NATO i nadal osmieszal Polske. Miejmy tylko nadzieje skoro musi zostac, ze podczas rozmow z szefostwem NATO nie wyskoczy ze swoim żelaznym tematem "Zamach Smolenski".
    • pies_na_czarnych Re: Kret demontuje NATO od wewnatrz 05.07.16, 20:26
      +

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka