Dodaj do ulubionych

coming out ONRowców

31.08.16, 16:21
Ale, żeby tak przyznawać się przed kościołem, że identyfikują się z tęczowym ruchem? Prowokatorzy.

Widać przepychanki między uczestnikami uroczystości i szarpanie za transparenty KOD. Została również nagrana sytuacja, w której kobieta wyprowadzana przez policję z uroczystości pyta jednego z obecnych tam mężczyzn: "Bijecie kobietę? Tak? Gratuluję". - Ja jestem gejem. Jestem gejem i nie lubię kobiet - odpowiada jej ze śmiechem ktoś z tłumu.

www.tvn24.pl/wiadomosci-z-kraju,3/kod-pokazuje-nagranie-z-zajsc-na-pogrzebie-inki,672478.html

Obserwuj wątek
    • mao111 Re: coming out ONRowców 31.08.16, 16:39
      Błaszczak i Szydło obwieszczają, że byli prowokowani do coming out'u.
    • l_zaraza_l Re: coming out ONRowców 31.08.16, 16:43
      0:47 - jakaś kobieta chce dołączyć do wyprowadzanych KODowców. Żeby to zrobić musi wyminąć barierkę. Bardzo skutecznie blokuje ją jakiś facet waląc z impetem z biodra aż bidula się zatoczyła. Prawdziwy bohater bo to wielka odwaga walnąć znienacka kogoś o 50 kg lżejszego od siebie.
    • l_zaraza_l Re: coming out ONRowców 31.08.16, 16:50
      A żeby było jeszcze śmieszniej:

"Przedstawiciele Obozu Narodowo-Radykalnego złożyli do gdańskiej prokuratury zawiadomienie dotyczące podejrzenia popełnienia przestępstwa przez działaczy KOD. Sprawa dotyczy incydentu podczas niedzielnych uroczystości pogrzebowych "Inki" i "Zagończyka" w Gdańsku. "
      wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,ONR-sklada-zawiadomienie-ws-incydentu-na-pogrzebie-Inki-i-Zagonczyka,wid,18487100,wiadomosc.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka