Dodaj do ulubionych

Komuchy z Senatu

30.09.04, 21:36
"Senat nie zgodził się w czwartek na uchylenie immunitetu Jerzemu Pieniążkowi
(SLD-UP). Pociągnięcia senatora do odpowiedzialności domaga się Prokuratura
Okręgowa w Łodzi w związku z niegospodarnością w Wojewódzkim Funduszu Ochrony
Środowiska i Gospodarki Wodnej w Łodzi (WFOŚiGW)."

Tę przechowalnię przestępców trzeba koniecznie zlikwidować.
Obserwuj wątek
    • nowy.oszolom.z.radia.maryja Re: Komuchy z Senatu 30.09.04, 22:17
      przechowalnią stała się za sprawą oglupionych wyborców w 2001 roku. to też jest dowod na to że ordynacja większosciowa nie rozwiąże problemu przestępczosci wsród parlamentarzystów
    • emerytka.z.rzeszowa Proszę nie dezinformować! 30.09.04, 23:13
      douglasmclloyd napisał:

> "Senat nie zgodził się w czwartek na uchylenie immunitetu Jerzemu Pieniążkowi
      > (SLD-UP). Pociągnięcia senatora do odpowiedzialności domaga się Prokuratura
      > Okręgowa w Łodzi w związku z niegospodarnością w Wojewódzkim Funduszu Ochrony
      > Środowiska i Gospodarki Wodnej w Łodzi (WFOŚiGW)."
      >
      > Tę przechowalnię przestępców trzeba koniecznie zlikwidować.
      >

Proszę Pana, proszę nie być aż tak emocjonalnym. W senacie reprezentowani są
      nie tylko działacze SLD-UP, lecz również różne Bloki 2001, Unia Wolności, PSL,
      Samoobrona, PO, PiS i LPR. Zwracam uwagę, że aż 26 senatorów zagłosowało ZA
      uchyleniem immunitetu p. Pieniążkowi, co stanowi 40% klubu SLD-UP. Proszę
      dostrzegać niuanse i nie dać się zwieźć prawicowej propagandzie. Przed wyborami
      działa coraz intensywniej!

Uchylam czapkę -
      • douglasmclloyd Re: Proszę nie dezinformować! 30.09.04, 23:31
        emerytka.z.rzeszowa napisała:

> douglasmclloyd napisał:
        >
        > > "Senat nie zgodził się w czwartek na uchylenie immunitetu Jerzemu Pieniąż
        > kowi
        > > (SLD-UP). Pociągnięcia senatora do odpowiedzialności domaga się Prokuratu
        > ra
        > > Okręgowa w Łodzi w związku z niegospodarnością w Wojewódzkim Funduszu Och
        > rony
        > > Środowiska i Gospodarki Wodnej w Łodzi (WFOŚiGW)."
        > >
        > > Tę przechowalnię przestępców trzeba koniecznie zlikwidować.
        > >
        >
        > Proszę Pana, proszę nie być aż tak emocjonalnym. W senacie reprezentowani są
        > nie tylko działacze SLD-UP, lecz również różne Bloki 2001, Unia Wolności, PSL,
        > Samoobrona, PO, PiS i LPR. Zwracam uwagę, że aż 26 senatorów zagłosowało ZA
        > uchyleniem immunitetu p. Pieniążkowi, co stanowi 40% klubu SLD-UP. Proszę
        > dostrzegać niuanse i nie dać się zwieźć prawicowej propagandzie. Przed wyborami
        >
        > działa coraz intensywniej!
        >
        > Uchylam czapkę -

Immunitetu nie uchylono, przede wszystkim głosami SLD i to się liczy.
        • emerytka.z.rzeszowa Z tego co wiem... 30.09.04, 23:48
          za nieodwoływaniem Pieniążka głosowały również partie opozycyjne: UW,
          Samoobrona i PSL, Unia Pracy była za uchyleniem immunitetu, a SLD sie w tej
          sprawie podzieliło po połowie. Przynajmniej takie są doniesienia agencyjne, ja
          z nimi polemizować nie mam zamiaru, bo mnie podczas tego głosowania po prostu
          nie było!
          • Gość: Bem Re: Z tego co wiem... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.04, 00:26
            Emerytko! Dla tego idioty douglasa fakty się nie liczą. Liczy się tylko jego
            zapluta nienawiść! Szkoda słów!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka