Dodaj do ulubionych

rozyjska agentura obcina finansowanie Bielsatu

16.12.16, 22:58
Agnieszka Romaszewska: to koniec stacji

Półgłówek i Smęciarz będacy marszałkiem senatu wszak niedawno wychwalał, jak ciepły jest Łukaszenka.
Towarzysz Karczewski na kolanach przed Łukaszenką

Widać Poputczycy i Sprzedawczycy dostali przez agenta Jara polecenie od prowadzących z Moskwy, żeby przestać bruździć Alieksandru.
Obserwuj wątek
    • mao111 Re: rozyjska agentura obcina finansowanie Bielsat 16.12.16, 23:01
      Och jak Guzy chodził po stacjach tv i opowiadał o świetnej polityce międzymorskiej Waszczykowskiego...
    • szwampuch58 Re: rozyjska agentura obcina finansowanie Bielsat 16.12.16, 23:05
      Koniec wylewania pomyj na Lukaszenke,ta bidula- meczenica Andzelika Borys jest na aucie ale co to znaczy jedna ofiara gdzy zmierzamy we wlasciwym kierunku.
      • taniarada Re: rozyjska agentura obcina finansowanie Bielsat 16.12.16, 23:07
        szwampuch58 napisał:

> Koniec wylewania pomyj na Lukaszenke,ta bidula- meczenica Andzelika Borys jest
        > na aucie ale co to znaczy jedna ofiara gdzy zmierzamy we wlasciwym kierunku.
        >
        Szwampuch popierasz Łukaszenkę ? wyrzuć klawiaturę bo nie da się tego czytać.
    • wariant_b Re: rozyjska agentura obcina finansowanie Bielsat 16.12.16, 23:19
      Trochę się zmieniło, teraz Moskwa zaczęła nadawać do polsku.
    • qqazz No w końcu 16.12.16, 23:26
      pozdrawiam
    • privus Re: rozyjska agentura obcina finansowanie Bielsat 16.12.16, 23:28
      Jeśli sugerujesz, że rozyjska agentura finansuje PiS, to coś w tym może być. W końcu postępoiwanie Kaczyńskiego może sprawiać przynajmniej wrażenie wprowadzania Putinowskiego systemu rządów.
    • taniarada Siemka piq 16.12.16, 23:45
      Ci kretyni wyją w sejmie i pod .A PIS po cichu zrobił czystkę w armii .I nikt z tych kretynów tego nie zauważył .Idę spać dość się dzisiaj naprodukowałem.
      • piq ja zauważyłem,... 17.12.16, 01:13
        ...wszyscy byli po natowskich studiach. Rany boskie, rany boskie, co się dzieje?
        • privus Re: ja zauważyłem,... 17.12.16, 01:17
          Wystarczy sobie przypomnieć kościelny pakt miłości podpisany przez Michalika z moskiewską cerkwi.ą i porównać ją z rolą biskupów w Targowicy.
    • buldog2 Re: rozyjska agentura obcina finansowanie Bielsat 17.12.16, 09:46
      Na różne sposoby jest to widoczne od dawna. Ale mnie nie dziwi, nic a nic.
      W przypadku Ukrainy JAR od zawsze popierał najgorsze elementy banderowskie.
      Relacje z Białorusią perspektywicznie mają największe możliwości rozwoju, o czym Rosjanie piszą (w najpoważniejszych wydawnictwach) od lat. Nie relacje z Ukrainą.
      Dlatego Agent JAR i jaczejka robią to co widzimy. I zobaczymy więcej.
      ZSL też z nimi.

--
      Opozytura to bardzo ładne słowo, bo zawiera i działanie PiS w charakterze ekspozytury - Magdolot

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka