Dodaj do ulubionych

długopis prezesa

09.01.17, 18:50
w przerwie między nartami zdemolował polską szkołę.Mnie to wisi bo na całe szczęście moje dzieci z tym całym pisim bajzlem nie będą miały nic do czynienia ale trochę szkoda,że zamiast głowy państwa mamy lokajczyka.Pewnie dlatego,że i tego państwa coraz mniej.
Obserwuj wątek
    • ultimate.strike Re: długopis prezesa 09.01.17, 18:52
      Głowa państwa jest ukryta w domku na terenie zalewowym.
      • ultimate.strike Re: długopis prezesa 09.01.17, 18:53
        Tam by się jej żadne wrogie nam siły nie spodziewały, co dodatkowo zabezpioecza ten, jakże potrzebny, a zarazem wrażliwy organ.
    • porannakawa01 Re: długopis prezesa 09.01.17, 18:56
      Tym razem w dzień, jasny dzień nocny kundel prezesa zrobił aport.
      A miał szansę.
      Znowu zaprzepaścił.
      On już wie, że Sąd ma nieunikniony.
      Polska Norymberga.
      • szwampuch58 Re: długopis prezesa 09.01.17, 18:59
        Wyglada na to ze w tej pisiej ferajnie,nikt nie ma szans "podskoczyc" czlowiekowi z drabinkOm
    • 1tomasz1 Re: długopis prezesa 09.01.17, 19:22
      Dlaczego zdemolowal?
      • pogromca_bzdury Re: długopis prezesa 09.01.17, 19:25
        Zapewne z tych samych powodów, dla którzy demoluje po kolei wszystko co się da. A w najlepszym razie przywraca do stanu jak za PRL - w czasach wyidelizowanej młodości swojego pana i mocodawcy.
        • 1tomasz1 Re: długopis prezesa 09.01.17, 19:33
          Osobiscie mam mieszanw odczucia. Dlatego pytam przeciwnika o konkrety.
          • ultimate.strike Re: długopis prezesa 09.01.17, 19:38
            Dołączam się do pytania, bo osobiścuie nie widzę nic złego w likwidacji gimnazjów. System 8+4 do 5 sprawdzał się przez wiele lat.zmniejszał ilość "przeprowadzek" i związanych z tym powtórek materiału wyrównujących poziom z poprzedniego szczebla.
            • 1tomasz1 Re: długopis prezesa 09.01.17, 19:43
              mnie chodzi o inny aspekt. 6+3+3 mialo jedna wade. Liceum trwalo faktycznie 2,5 roku. Za krotko. Wolalbym wiec 4+4+4.
              • ultimate.strike Re: długopis prezesa 09.01.17, 22:19
                Kiedyś w podstawówce były tzw klasy 1 do 3, czyli był faktyczny podział 3+5+4, nie wiem jak to teraz PIS planuje.
      • mai-ra3 Re: długopis prezesa 09.01.17, 21:45
        Reforma edukacji powinna trwać co najmniej kilka lat. Co stworzą przez 7,5 miesiąca (tyle zostało do września)? raczej nic dobrego. Podręczniki z błędami i bajzel. W dodatku szkołę wyznaniową z elemantami narodowościowymi.
        • snajper55 Re: długopis prezesa 09.01.17, 22:52
          mai-ra3 napisała:

> Reforma edukacji powinna trwać co najmniej kilka lat. Co stworzą przez 7,5 mies
          > iąca (tyle zostało do września)?

Przecież im nie chodzi o to, aby tworzyć. Im chodzi o to, aby niszczyć.

S.
        • 99venus Re: długopis prezesa 09.01.17, 23:06
          I o to własnie chodzi.Ideologia jest ważna.Ma powstać nowy model obywatela Katolickiego Państwa Polskiego wzór PiS.
          Kilka pokoleń będzie skażonych pisią zgnilizną.
    • gorszysort Re: długopis prezesa 10.01.17, 09:38
      DudaPis
      • sandflower5 Re: długopis prezesa 16.01.17, 16:58
        Były przy korycie psy, teraz są wilki
    • ave.duce A tymczasem wszystko w celu 17.01.17, 14:19
      ... wykształcenia nowego absolwenta z ksenofobiczno-nacjonalistycznym nastawieniem ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka