Dodaj do ulubionych

Mariusz Błaszczak

12.01.17, 12:28
Minister spraw wewnętrznych i administracji Mariusz Błaszczak uważa, że wobec posłów okupujących salę plenarną i mównicę sejmową mogą zostać zastosowane regulaminowe kary finansowe. Dodatkowo stwierdził, że zgodnie z Kodeksem karnym mogą zostać skazani nawet na 10 lat więzienia

Co ty Taki miekki laskawco.
Wasi idole do ludzi strzelali wiec co to za kara te 10 lat wiezienia ?

Badz mezczyzna!!
Obserwuj wątek
    • eiran Re: Mariusz Błaszczak 12.01.17, 12:41
      Sądząc z tonu dominującego wczoraj wśród pisiackich forumowiczów "falsetto continuo" (które zwykle dośc dobrze odzwierciedla przekazy dnia) spodziewałbym się raczej gróźb finansowych.
    • aniechto.only Re: Mariusz Błaszczak 12.01.17, 12:53
      Reżimowy PiSmak Gmyz, ten co się przyspawał do koryta ku...zji wtóruje :
      " Odnoszę wrażenie, że PiS mogłoby jeszcze trochę wzrosnąć gdyby zdecydował się na lekki wpie....

Zaczynają straszyć, widać boją się.

• wsk175 Re: Mariusz Błaszczak 12.01.17, 14:17
        Już "solidarność" kacperkowa i gumofilcowa też straszyła. I jakoś im para z dupy zeszła.
        • m.c.hrabia Re: Mariusz Błaszczak 12.01.17, 14:20
          a myślałem że troszkę inteligentniejszy od Kuchcińskiego ,
          jak to pozory mylą.
      • eiran Re: Mariusz Błaszczak 12.01.17, 14:46
        aniechto.only napisała:

> Reżimowy PiSmak Gmyz, ten co się przyspawał do koryta ku...zji wtóruje :
        > " Odnoszę wrażenie, że PiS mogłoby jeszcze trochę wzrosnąć gdyby zdecydował si
        > ę na lekki wpie....

Nawalił się jak co wieczór i tyle:

>>Cezary „Trotyl” Gmyz ‏@cezarygmyz 14 godz.14 godzin temu

Odnoszę wrażenie, że PiS mogłoby jeszcze trochę wzrosnąć gdyby zdecydował się na lekki wp.... (wykropkowanie moje)

>>Cezary „Trotyl” Gmyz ‏@cezarygmyz 3 godz.3 godziny temu
        Choć mój wczorajszy wpis był wrażeniem z zasłyszanej rozmowy, uważam go za niewłaściwy i za niego przepraszam

>>Cezary „Trotyl” Gmyz ‏@cezarygmyz 3 godz.3 godziny temu
        Przepraszam też za użycie w twittcie wulgaryzmu. Rzeczywiście korespondent TVP nie powinien używać takie słownictwa

twitter.com/cezarygmyz
        Swoją drogą, nawet kiedy nie przeklina, to jego polszczyzna i tak pozostawia wiele do życzenia.
        • 99venus Re: Mariusz Błaszczak 12.01.17, 14:50
          A ja się dziwię,że taki cham jak Gmyz został pracownikiem TVPiS a nie szaletów miejskich.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka