Dodaj do ulubionych

Muzyka szatana

20.03.17, 07:55
Jazz jak wiadomo jest muzyką szatana, a jazzman Urbaniak to chyba szatana ziemskie wcielenie.
Co też ten Michał U. o ojcu malwersancie twitnął?
cyt. "Zapłącisz kur_wo nam i kościołowi. Religia Ciebie nie toleruje skur_wysynu"
(W oryginale bez spacji)
polityczek.pl/index.php/uncategorised/3636-urbaniak-zrownal-z-ziemia-rydzyka-zaplacisz-nam-ku-religia-ciebie-nie-toleruje
Obserwuj wątek
    • zapijaczony_ryj Re: Muzyka szatana 20.03.17, 08:33
      Prawdę mu powiedział, bo to nie ksiądz tylko biznesmen, który doi mohery!
      • horpyna4 Re: Muzyka szatana 20.03.17, 09:44
        Że biznesmen, to jeszcze mały pikuś. Mohery chcą go obdarowywać, ich sprawa - chcącemu nie dzieje się krzywda.

Znacznie gorsze jest to, kto go naprawdę wypromował i w czyim interesie on działa. Nie bez powodu ma tak częste osobiste kontakty z Macierewiczem, którego jest najprawdopodobniej sterownikiem.
    • f.a.q Cieszymy się? 20.03.17, 12:23
      A później będziemy ronić łzy nad upadającą kulturą?
      • religijnych.uczuc.obraza Re: Cieszymy się? 20.03.17, 12:31
        No właśnie, dlaczego kapłan tak nisko upadł?
        • lumpior Re: Cieszymy się? 20.03.17, 12:38
          religijnych.uczuc.obraza napisał:

> No właśnie, dlaczego kapłan tak nisko upadł?
          >
          Bo tak jest wygodnie,opłaci jemu i popierającym go politykom.Łączy ich kasa,władza i to przy manipulowaniu "ciemnym ludem" czyli moherami.
        • f.a.q Re: Cieszymy się? 20.03.17, 13:02
          Czyli się cieszymy z tego, że jakiś przedstawiciel lewackiej kultury, filosemicki zarzyganiec , w d..ę rżnięty, zbluzgał polskiego kapłana, tak?
          • religijnych.uczuc.obraza Re: Cieszymy się? 20.03.17, 13:04
            Polskiego? Ten przedstawiciel antypolskiego zarzyganego kapłaństwa to Polak?
            • f.a.q Re: Cieszymy się? 20.03.17, 13:08
              Oczywiście, że tak. Nie to co ten nowojorski mosiek, który gdyby nie znajomości w diasporze i niesłychana wprawa w robieniu "łaski", to do tej pory zdechłby na raka płuc wywołanego wieloletnim wydobywaniem azbestu.
              • taniarada Re: Cieszymy się? 20.03.17, 13:14
                Jeśli to prawda bo ten polityczek bo to jakieś następne gaaawniane czasopismo .To Michał Urbaniak nie nadaje się do występowania w szambie nawet . Jedynie w rynsztoku.I*niech mu ziemia lekką będzie.
                • f.a.q Re: Cieszymy się? 20.03.17, 13:27
                  Zakładamy że to prawda. Inaczej lemingoza nie cieszyłaby się z tego faktu, że następny przedstawiciel kultury pokazał, jak się tańczy walca z białymi myszkami po środku rynsztoka.
              • religijnych.uczuc.obraza Re: Cieszymy się? 20.03.17, 13:16
                Koleżka który buszował po Reichu, służył Niemcowi i jest z antypolskiego kapłaństwa Polakiem? To nie może być. W dodatku non stop rzyga antypolsko za pośrednictwem swego geszefciarskiego biznesu.
                • f.a.q Re: Cieszymy się? 20.03.17, 13:29
                  Oczywiście że jest Polakiem, przecież już to podkreśliłem w poprzedniej wypowiedzi. Nie umiesz czytać, czy co?
                  • religijnych.uczuc.obraza Re: Cieszymy się? 20.03.17, 13:37
                    A ja poddaję to w wątpliwość skoro pluje on antypolsko i służył Niemcom w Reichu. No i jest z antypolskiego stanu duchownego.
                    • f.a.q Re: Cieszymy się? 20.03.17, 13:56
                      A podawaj sobie wątpliwości. Kogo to obchodzi?
                      • religijnych.uczuc.obraza Re: Cieszymy się? 20.03.17, 14:10
                        Nie obchodzi cię jego antypolska działalność? No tak, co antypolskie to dla ciebie dobre albo neutralne.
          • zoro_wieczorowo_poro Re: Cieszymy się? 20.03.17, 13:21
            aleś mnie rozśmieszył faq..KAPŁANA ..hehe
            • taniarada Re: Cieszymy się? 20.03.17, 13:29
              zoro_wieczorowo_poro napisał:

> aleś mnie rozśmieszył faq..KAPŁANA ..hehe
              > Czego się rechotasz ? Z samego siebie się śmiejesz.Bo nie masz za grosz kultury jak Urbaniak zwany artystą.Facet bliżej grobu ,a hejtuje jak grono tych knurów na necie.
            • f.a.q Re: Cieszymy się? 20.03.17, 13:30
              Czyli lemingoza rozbawiona. No i fajnie.
          • erte2 Re: Cieszymy się? 20.03.17, 13:25
            f.a.q
            Tak żuczku, cieszymy się że jeden z najwybitniejszych polskich (i nie tylko) muzyków jazzowych, multiinstrumentalista i kompozytor, ambasador polskiej kultury, Artysta przez duże "A". jest po naszej stronie. Tak jak wielu innych polskich artystów - Krystyna Janda, Andrzej Seweryn, Daniel Olbrychski, Dorota Stalińska, Krzysztof Penderecki czy nieżyjący już Andrzej Wajda i Wojciech Młynarski.
            A wy macie jerzego zelnika, aktora dwóch ról: młodocianego faraona i ochotnika w służbie SB.
            A, zapomniałem; jeszcze niejaka łaniewska, czołowa zetempówa i towarzyszka partyjna; można jeszcze dorzucić przegraną divę polskiej piosenki (z głosem jak spod wycieraczki) halinę frąckowiak. I to by było na tyle.

A tak gwoli ścisłości: z tego co wiem Michał Urbaniak potraktował nader adekwatnie niejakiego rydzyka zwanego ojcem. Więc gdzie tu masz jakiegoś polskiego kapłana?

P.S. Następna paralela: w stanie wojennym polscy artyści w zdecydowanej większości też byli po naszej stronie. Wajda, Młynarski, wielu aktorów i malarzy....
            • f.a.q Re: Cieszymy się? 20.03.17, 13:36
              Wy erte - skoro już zmuszasz mnie do użycia tego zaimka osobowego - to podskakiwaliście na festiwalach piosenki radzieckiej w Zielonej Górze bijąc rzęsiste brawa czterema naraz kończynami.
              Szczególne poruszenie w waszych sercach budziło pojawienie się na scenie "Chóru Armii Czerwonej" pod dyrekcją płk. Jurija Krasnojebca.
              Stąd też wnioskuję, że w kwestiach kultury zupełnie nie interesuje mnie WASZA opinia.
              • erte2 Re: Cieszymy się? 22.03.17, 00:22
                f.a.q
                Muszę przyznać że mnie zaskoczyłeś. To ty wiesz co to jest zaimek osobowy? To jednak PRL nie był taki zły; nawet takiego z czworaków wyciągnął i czegoś go nauczył...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka