Dodaj do ulubionych

Amber Gold bis

22.04.17, 08:51
www.tvn24.pl/o-wlascicielu-piramidy-finansowej-finroyal-w-superwizjerze,733764,s.html
Mało rozgarniętych pisiorów informuję, że 100 baniek/1700 idiotów = około 58000 PLN na jednego durnia co ulokował tam pieniądze.
Jeden oszust trafił na 1700 drobniejszych oszustów. Popełnił oczywiste przestępstwo, ale tych, którym wydawało się, ze są cwaniakami, nie żałuję. Ponadto pieniądze w rekach idiotów nie przynoszą pożytku.
Piramidy to bardzo stary wynalazek a ciągle ludzie dają się nabierać. Dobrze im tak!
Obserwuj wątek
    • mazala1 Wśród oszukanych przeważają członkowie " totalnej 23.04.17, 11:46
      opozycji". Są nawet wśród oszukanych politycy SLD, PO i Nowoczesnej.Nie uwierzę, że ci wszyscy ludzie także są oszustami
    • mjunhy Re: Amber Gold bis 23.04.17, 14:57
      Mnie interesuje tylko to czy Rząd zmniejszył zawyżone mocno emerytury i renty wszystkim funkcjonariuszy SB ?
      Redukcja świadczeń miała objąć 32 tys. osób, czy nadal mamy to szambo z poprzedniego systemu tylko w innej oprawie? PO PSL nic nie zrobili i może PiS to naprawi.
      • pies_na_czarnych Re: Amber Gold bis 23.04.17, 15:21
        Kogo interesuje co ciebie interesuje? Chcesz odpowiedz na to pytanie, to zaloz sobie nowy watek.
      • porannakawa01 Re: Amber Gold bis 23.04.17, 15:29
        mjunhy napisał:

> Mnie interesuje tylko to czy Rząd zmniejszył zawyżone mocno emerytury i renty w
        > szystkim funkcjonariuszy SB ?
        > Redukcja świadczeń miała objąć 32 tys. osób, czy nadal mamy to szambo z poprzed
        > niego systemu tylko w innej oprawie? PO PSL nic nie zrobili i może PiS to napra
        > wi.
        PiS ma to w HWD.
        Jasiński, Piotrowicz, Wolfgang, Kryże...
        PiS chroni esbeków i komunistów.
        Skąd ci to do glowy przyszło?
        Nie widzisz, nie obserwujesz?
        • snajper55 Re: Amber Gold bis 23.04.17, 15:36
          porannakawa01 napisała:

> Skąd ci to do glowy przyszło?
          > Nie widzisz, nie obserwujesz?

On kupuje u Kurskiego.

S.
      • taziuta Re: Amber Gold bis 23.04.17, 15:38
        mjunhy napisał:

> Mnie interesuje tylko to czy Rząd zmniejszył zawyżone mocno emerytury i renty w
        > szystkim funkcjonariuszy SB ?
        > Redukcja świadczeń miała objąć 32 tys. osób, czy nadal mamy to szambo z poprzed
        > niego systemu tylko w innej oprawie? PO PSL nic nie zrobili i może PiS to naprawi.

Mam nadzieję, że przyszła władza, gdy antykonstytucyjne PiS odejdzie już do lamusa, obniży emerytury wszystkich kolaborantów dzisiejszej władzy.
        • snajper55 Re: Amber Gold bis 23.04.17, 18:23
          taziuta napisał:

> Mam nadzieję, że przyszła władza, gdy antykonstytucyjne PiS odejdzie już do lam
          > usa, obniży emerytury wszystkich kolaborantów dzisiejszej władzy.

Obniży do zera za to, że traktowali Polskę jako koryto. Nażarli się, to niech teraz spokojnie trawią.

S.
        • mariner4 I może nowa wladza nie oprze 24.04.17, 05:29
          się pokusie, aby wykorzystać pisie prawo zanim je znów ucywilizuje.
          PiS kręci sobie bat na d.....
          M.
    • titerlitury Re: Amber Gold bis 24.04.17, 02:19
      Tak jak w przypadku Ambergold mam mieszane uczucia: żal mi tych ludzi, ale trudno też się nadziwić ich naiwności
      • snajper55 Re: Amber Gold bis 24.04.17, 02:26
        titerlitury napisała:

> Tak jak w przypadku Ambergold mam mieszane uczucia: żal mi tych ludzi, ale trud
        > no też się nadziwić ich naiwności

A mnie takich naiwnych nie żal. To tacy naiwni (to ci naiwni?) głosowali na PiS. To tacy naiwni wierzą w zamach smolenski i homeopatię.

S.
        • taniarada Re: Amber Gold bis 24.04.17, 02:36
          snajper55 napisał:

> titerlitury napisała:
          >
          > > Tak jak w przypadku Ambergold mam mieszane uczucia: żal mi tych ludzi, al
          > e trud
          > > no też się nadziwić ich naiwności
          >
          > A mnie takich naiwnych nie żal. To tacy naiwni (to ci naiwni?) głosowali na PiS
          > . To tacy naiwni wierzą w zamach smolenski i homeopatię.
          To oni wszyscy byli z PIS? Czyli popierasz oszustwa na ludziach i dajesz przyzwolenie na to ? Dziwne?
      • sverir Re: Amber Gold bis 24.04.17, 07:33
        Naiwni... A przecież niewiele różnią się od tych, którzy w wyborach głosują na jakąś partię, bo partia składa jakieś tajemnicze obietnice poprawy. Goście, którzy zakładają piramidy finansowe, zwykle nie są przypadkowymi osobami z ulicy - wiedzą co i jak przedstawić, żeby jak najwięcej osób się nabrało.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka