Dodaj do ulubionych

To PO zamordowało Magdę Żak !!

17.05.17, 08:40
Teraz pewnie Gazeta Polska (przepraszam) szuka bliskich powiązań Tuska z tą sprawą.
wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114883,21821667,gazeta-polska-polaczyla-smierc-magdaleny-zuk-z-platforma.html#Czolka3Img
Obserwuj wątek
    • m.c.hrabia Re: To PO zamordowało Magdę Żak !! 17.05.17, 08:56
      Tuska widziano w Kairze .
    • sverir Re: To PO zamordowało Magdę Żak !! 17.05.17, 09:01
      Wymienione w tekście lokale to może być dobry trop. Ja w takim razie Gazecie Polskiej podpowiadam: w Cherry widziano propisowskiego prokuratora!
      • f.a.q Re: To PO zamordowało Magdę Żak !! 17.05.17, 10:06
        No jak to propisowskiego? To już zdążył się wyzwolić spod bezwzględnej podległości PO?
        Mierzi mnie tego typu pisanie. Jak trybunałem zarządzał jeden z lewicowych polityków - prof. Rzepliński, to był to trybunał niezależny, jak PiS wpakował tam swoich to jest to Trybunał PiSowski. Chore i przerażającego jaki kisiel można ludziom zrobić w głowie przy pomocy gazety i farby drukarskiej.
        • alistair-p Re: To PO zamordowało Magdę Żak !! 17.05.17, 10:13
          Chore i przerażającego jaki kisiel można ludziom zrobić w głowie przy pomocy gazety i farby drukarskiej.
          Teraz już wiem,czemu większość wyborców PiS to analfabeci,oparli się tej wrednej propagandzie.
        • sverir Re: To PO zamordowało Magdę Żak !! 17.05.17, 10:37
          "No jak to propisowskiego? To już zdążył się wyzwolić spod bezwzględnej podległości PO?"

Nigdy nie skarżył się na bezwzględną podległość PO, a propisowski był odkąd go znam:)

"Mierzi mnie tego typu pisanie. Jak trybunałem zarządzał jeden z lewicowych polityków - prof. Rzepliński, to był to trybunał niezależny, jak PiS wpakował tam swoich to jest to Trybunał PiSowski"

Prokurator ów wprost mówi, że jest za PiS, głosuje na PiS i zazwyczaj broni rozwiązań proponowanych przez PiS. Czego jeszcze potrzebuję, żeby móc nazwać prokuratora propisowskim? Powinien ustawiać śledztwa zgodnie z życzeniem PiS, tak?
          • f.a.q Re: To PO zamordowało Magdę Żak !! 17.05.17, 10:56
            Ulegasz emocjom, a te skutecznie zaciemniają zdolność logicznego myślenia.
            Za pomocą przeprowadzonego przez Ciebie dowodu można wysnuć wniosek, że zarówno Rzepliński, Stępień, czy chociażby prezes SN lub sędzia Żurek to zausznicy PO . Wystarczy się uważnie wsłuchać w ich publiczne wypowiedzi.
            Stwierdzenie, że prokuratura była niezależna ponieważ urząd był "oddzielony ustawowo" od ministra sprawiedliwości jest dziecinadą, z którą nie ma co polemizować. Upolitycznienie prokuratury za czasów poprzednich rządzących ( ale nie tylko) było na podobnym poziomie co obecnie, z tym że nie było winnych bo odpowiedzialność była tak rozmyta żeby nikomu nie można było postawić zarzutów.
            • sverir Re: To PO zamordowało Magdę Żak !! 17.05.17, 11:14
              " Ulegasz emocjom, a te skutecznie zaciemniają zdolność logicznego myślenia"

Czy ja wiem? Facet głosuje na PiS, broni (zazwyczaj) PiS, wiele poglądów ma zbieżnych z PiS, a nawet wprost oznajmia, że jest za PiS. Dla mnie wniosek, że ten prokurator jest za PiS, jest niesłychanie logiczny. Dla Ciebie jednak nie. Zatem bardzo proszę, uświadom mi, jaka powinna być jedyna logiczna konkluzja z przywołanych przeze mnie okoliczności. Że prokurator deklarujący, że popiera PiS, jednak jest przeciw PiS i z tego powodu na PiS głosuje?

"Stwierdzenie, że prokuratura była niezależna ponieważ urząd był "oddzielony ustawowo" od ministra sprawiedliwości jest dziecinadą, z którą nie ma co polemizować(...)"

To nie polemizuj z tym. Polemizuj z moim stwierdzeniem, że ów prokurator nigdy nie skarżył się na uzależnienie od PO. Nie wiem, może wykaż, że jednak się skarżył?
        • titerlitury Re: To PO zamordowało Magdę Żak !! 17.05.17, 10:41
          Jeśli w kontekście Rzeplińskiego pada epitet "lewicowy" to ja już nie mam pytań...
          • f.a.q Re: To PO zamordowało Magdę Żak !! 17.05.17, 10:58
            A w Twojej ocenie apologeta socjalistycznej UE jest reprezentantem jakiego nurtu myślenia?
            • sverir Re: To PO zamordowało Magdę Żak !! 17.05.17, 11:15
              " A w Twojej ocenie apologeta socjalistycznej UE jest reprezentantem jakiego nurtu myślenia?"

Lewackiego jak sam papież, który nagrodził Rzeplińskiego medalem za zasługi na rzecz Kościoła.
              • f.a.q Re: To PO zamordowało Magdę Żak !! 17.05.17, 11:53
                Ależ zgadza się, większość konserwatystów uważa obecnego papieża za lewaka.
                • sverir Re: To PO zamordowało Magdę Żak !! 17.05.17, 12:21
                  " Ależ zgadza się, większość konserwatystów uważa obecnego papieża za lewaka"

Niby tak, ale medal został przyznany na wniosek Nycza - znanego w środowisku warszawskim lewaka - między innymi za zgodność jego (tzn. Rzeplińskiego) poglądów na przykład na karę śmierci z nauczaniem JP2 (lewak). Tego samego dnia za zasługi dla Kościoła odznaczono niejakiego Romaniuka (lewaka), biografa Wyszyńskiego (lewaka) - na marginesie odznaczonego także przez wspomnianego Nycza (lewaka) za zasługi dla archidiecezji warszawskiej (oczywiście lewackiej). Jak popatrzeć, to środowisko katolickie w Polsce pełne jest lewaków i lewactwa.
                  • f.a.q Re: To PO zamordowało Magdę Żak !! 17.05.17, 13:39
                    Manipulujesz. Dlaczego? Albowiem podążając tym tropem udowodnię, że poglądy środowisk lewicowych na aborcję są tożsame z poglądami Hitlera.
                    Ten papież ma poglądy ultra lewicowe w tym niezwykle konserwatywnym środowisku.
                    • sverir Re: To PO zamordowało Magdę Żak !! 17.05.17, 14:11
                      "Albowiem podążając tym tropem udowodnię, że poglądy środowisk lewicowych na aborcję są tożsame z poglądami Hitlera"

Albowiem podążając tym tropem na pewno tego nie udowodnisz, gdyż ponieważ ja opieram swój trop na motywacji, a motywacja Hitlera była zgoła inna, niż motywacja środowisk. Ale tak poza tym owszem, pewne zbieżności można wykazać, co niczego jeszcze nie dowodzi. Przecież i w Twoich poglądach można znaleźć elementy wspólne z Hitlerem.

"Ten papież ma poglądy ultra lewicowe w tym niezwykle konserwatywnym środowisku"

Od razu lepiej - teraz określiłeś środowisko, dla którego papież może być lewakiem, co wcale nie musi przekładać się ogólnie na szeroko pojęte "lewactwo". Ale "ultralewicowymi" nazwac ich specjalnie nie można, bo na lewo od niego też jest jeszcze miejsce, choćby w kwestii ideologii gender, prawa do aborcji czy wobec uchodźców (w tym przypadku Janek był bardziej lewacki). A jeśli już przy tym jesteśmy - Rzepliński jest przecież za całym tym prawackim bajdurzeniem o klauzuli sumienia, o prymacie wolności sumienia nad prawami zwierząt, itd. Idąc tropem przedstawionego przez Ciebie rozumowania - pewne zbieżności świadczą o ścisłym powiązaniu z ideologią - Rzepliński nie może być lewakiem, skoro wspiera klauzulę sumienia względem realizacji prawa do aborcji.
                      • f.a.q Re: To PO zamordowało Magdę Żak !! 17.05.17, 14:46
                        Otóż nie dostrzegasz pewnego błędu jakie popełniasz w swoim myśleniu - perspektywy środowiskowej która powoduje takie, a nie inne postrzeganie postaw. Punkt widzenia itd...
                        Dlaczego mam podstawę uważać Rzeplińskiego za "lewaka" dałem dowód wyżej, ale powtórzę: skoro w UE dominują wartości lewicowe i socjalistyczne to entuzjastyczna i radosna akceptacja ( a temu Rzepliński dał nie raz wyraz) świata owych wartości neguje możliwość pozostawania w światopoglądowej kontrze.
                        • religijnych.uczuc.obraza Re: To PO zamordowało Magdę Żak !! 17.05.17, 17:12
                          Skoro nie raz dał wyraz to podaj przykład przynajmniej raza.
                        • sverir Re: To PO zamordowało Magdę Żak !! 17.05.17, 20:17
                          "Otóż nie dostrzegasz pewnego błędu jakie popełniasz w swoim myśleniu - perspektywy środowiskowej która powoduje takie, a nie inne postrzeganie postaw. Punkt widzenia itd.."

Ależ panie kolego - przecież my się brzydzimy relatywizowaniem! O jakim więc punkcie widzenia mówimy? Jeśli papież lewak, to widać cały Kościół lewacki.

"skoro w UE dominują wartości lewicowe i socjalistyczne"

To widać PiS pragnąc pozostać w tej UE także jest lewacki.
                          • f.a.q Re: To PO zamordowało Magdę Żak !! 18.05.17, 09:29
                            Oczywiście, relatywizowaniem brzydzimy się ponad miarę. Niemniej znowu popełniasz błąd myślowy przypisując lewacki sposób myślenia kościołowi. To że niedemokratycznie wybrany papiweż ma upodobania lewicowe nie przesądza o poglądach wspólnoty kościelnej.

No ale dobrze, sięgnę po dowód ostateczny. Do PZPR Rzepliński nie zapisał się z powodu konserwatywnych prawicowych przekonań, czyż nie?
                            • religijnych.uczuc.obraza Re: To PO zamordowało Magdę Żak !! 18.05.17, 09:33
                              Albo taki Piotr Gabryel... On chyba nie zapisał się do PZPR z powodu swych konserwatywnych prawicowych przekonań, czyż nie?
                            • sverir Re: To PO zamordowało Magdę Żak !! 18.05.17, 10:09
                              "Niemniej znowu popełniasz błąd myślowy przypisując lewacki sposób myślenia kościołowi"

A może Ty po prostu nie znasz katolickiej nauki społecznej i politycznej? Wcale by mnie to nie zdziwiło, Polacy w ogóle kiepsko ją znają. To ja tylko przypomnę, że lewakiem ochrzczono już Leona XIII za to właśnie, że zwrócił się do robotników, zamiast do elit. Lewakiem, choć mniejszym, był przecież Paweł VI, który w soborowym duchu chciał, aby kwestie społeczne stały się problemem całej ludzkości. Ten duch soborowy zidentyfikował potrzebę usuwania różnic społecznych i gospodarczych. To wszystko zatwierdził Wielki Polak. Wiem, że wspólnota kościelna w Polsce ma odmienne spojrzenie na wiele kwestii, ale to jeszcze nie powód, by jej poglady przypisywać Kościołowi.

"No ale dobrze, sięgnę po dowód ostateczny. Do PZPR Rzepliński nie zapisał się z powodu konserwatywnych prawicowych przekonań, czyż nie?"

Jeśli to jest ostateczny dowód, to naprawdę słaby dowód na to, że JEST lewakiem. Że BYŁ to nawet, nawet, ale ciągłości to nie dowodzi. W Polsce wielu jest takich, którzy w latach PRL twardo bronili linii partii i rządu, a dziś uważa się za przedstawicieli prawicy (i czasem nie bez racji).
          • wagonetka Re: To PO zamordowało Magdę Żak !! 17.05.17, 11:07
            titerlitury napisała:

> Jeśli w kontekście Rzeplińskiego pada epitet "lewicowy" to ja już nie mam pytań
            > ...

jeśli nie popiera pisu to jest lewicowy bez dwóch zdań
          • man_sapiens Re: To PO zamordowało Magdę Żak !! 17.05.17, 11:11
            "Lewicowy" to nie epitet, to zwykły przymiotnik określający poglądy polityczne (zresztą bardzo mętnie i niejednoznacznie, podobnie jak "prawicowy").
            Prof. Rzepliński ma w sobie tyle lewicowości ile Kaczyński szacunku dla ludzi a Macierewicz dbałości o Polskę.
            • f.a.q Re: To PO zamordowało Magdę Żak !! 17.05.17, 11:58
              O i tutaj się nie zgodzę. No chyba, że podważmy tezę mówiącą o tym, że UE to socjalistyczna ( a wiec lewicowa) dominanta. Rzepliński jest entuzjastą UE, czy entuzjastą może być ktoś kto nie podziela wartości tego opartego na naukach Marksa tworu?
              • sverir Re: To PO zamordowało Magdę Żak !! 17.05.17, 13:30
                "Rzepliński jest entuzjastą UE, czy entuzjastą może być ktoś kto nie podziela wartości tego opartego na naukach Marksa tworu?"

A konkretnie których naukach?
                • f.a.q Re: To PO zamordowało Magdę Żak !! 17.05.17, 13:44
                  W sensie nauk społecznych i socjalizmu naukowego, które prowadzą do entuzjastycznego wsparcia międzynarodówki kosztem interesów państw narodowych.
                  • sverir Re: To PO zamordowało Magdę Żak !! 17.05.17, 14:14
                    "W sensie nauk społecznych i socjalizmu naukowego, które prowadzą do entuzjastycznego wsparcia międzynarodówki kosztem interesów państw narodowych"

Znów ogóły. Panie kolego - uniwersalizm kosztem interesów państw narodowych to komunizm, ale chrześcijański, o którego realizację walczyli kolejni papieże i jeden cesarz niemiecki.
                    • f.a.q Re: To PO zamordowało Magdę Żak !! 17.05.17, 14:37
                      Dzizas a chciałeś szczegółową analizę działania UE w oparciu o nauki Marksa i Engelsa?
                      Z racji swojej specyfiki na forum pewne zagadnienia porusza się hasłowo. W naukach kościoła jest sporo z ideologii lewicowej. Kult ubóstwa, empatia wobec jednostek upadłych i założenie, że każdy może popełnić błąd.
                      Z tym ,że tutaj oba kierunki filozoficzne różnią się zdecydowanie. Jeszcze niedawno lewica uważała że ludzkie błędy najlepiej naprawia strzał z "nagana" w potylicę.
                      • sverir Re: To PO zamordowało Magdę Żak !! 17.05.17, 20:19
                        "Dzizas a chciałeś szczegółową analizę działania UE w oparciu o nauki Marksa i Engelsa?"

Dlaczego zaraz cała analizę? Liczyłem po prostu na coś bardziej szczegółowego niż "w sensie nauk społecznych". Nauki społeczne to ma nawet Kościół, a w sensie tych nauk, w duchu Rerum novarum, to i Unia niekiedy postępuje.

" Jeszcze niedawno lewica uważała że ludzkie błędy najlepiej naprawia strzał z "nagana" w potylicę"

Co potwierdza, że lewica ma z Kościołem o wiele więcej wspólnego, niż kult ubóstwa (choć to pewne uproszczenie). Na przykład świętym Kościoła jest człowiek, wg którego zbłądzić można raz. Potem to już uporczywe trwanie w błędzie, a to zasługuje na śmierć.
                        • f.a.q Re: To PO zamordowało Magdę Żak !! 18.05.17, 09:32
                          Nie rozumiem kierunku Twojego wywodu. Chcesz mi udowodnić oczywistą oczywistość że prądy i trendy mieszają się ze sobą w kotle tworząc nowy kierunki politycznego myślenia? Z góry ustalmy że się z Tobą w tym zakresie zgadzam i będzie po sprawie.
                          • sverir Re: To PO zamordowało Magdę Żak !! 18.05.17, 10:13
                            "Z góry ustalmy że się z Tobą w tym zakresie zgadzam i będzie po sprawie"

To akurat wiem, a przynajmniej wydawało mi się, że wiem, że się zgadzasz. Staram się jedynie przekonać, być może nieskutecznie, że zgoda na część poglądów tworzących pewną ideę nie oznacza jeszcze akceptacji całej idei (choć oczywiście też nie wyklucza).
                            • f.a.q Re: To PO zamordowało Magdę Żak !! 18.05.17, 22:07
                              I znowu się zgodzę
        • religijnych.uczuc.obraza Re: To PO zamordowało Magdę Żak !! 17.05.17, 10:49
          Przecież Rzepliński to prawicowiec, który jednak nigdy nie dał odczuć przy orzekaniu w TK, że jego poglądy mają wpływ na jego orzekanie (no może poza głosowaniem w sprawie aborcji).
          • f.a.q Re: To PO zamordowało Magdę Żak !! 17.05.17, 11:02
            A rozumiem czyli lewicowce to taki który jara maryśkę, po przebraniu się w damskie łaszki pudruje nosek i idzie na miasto by pieprzyć się z każdym kto się tylko nawinie. Po udanym /lub mniej/ seksie /najlepiej analnym/ robi sobie profilaktyczną skrobankę, po czym idzie napić się frappe w modnej knajpie pod spalonym gejowskim totemem. Dobrze posklejałem "klisze" Twoich poglądów?
            • religijnych.uczuc.obraza Re: To PO zamordowało Magdę Żak !! 17.05.17, 11:32
              Nie, to raczej twoje poglądy. Nie powiem żeby były jakoś mądre, ale w twoim przypadku nie jest to dziwne. Wiadomo że operujesz pewnymi kliszami i to też trzeba jakoś zaakceptować gdyż po prostu dzięki temu za bardzo się nie nadwyrężasz przy "myśleniu".
              • f.a.q Re: To PO zamordowało Magdę Żak !! 17.05.17, 11:54
                Zapewniam Cię, że nie są to moje poglądy a raczej próba posklejania twoich z migawek jakie uchwyciłem na FK.
                • religijnych.uczuc.obraza Re: To PO zamordowało Magdę Żak !! 17.05.17, 12:22
                  To twój pogląd że tak prezentują się lewicowcy. Jakże błędny. Podobnie do uznania Rzeplińskiego za lewicowca.
                  • f.a.q Re: To PO zamordowało Magdę Żak !! 17.05.17, 13:54
                    Być może, ale mam prawo do własnych wniosków na podstawie tego dzikiego medialnego wycia jakie miało miejsce po tym jak schetynowcy i koderskie bojówki pogoniły pederastów z marszu "wolności".
                    • religijnych.uczuc.obraza Re: To PO zamordowało Magdę Żak !! 17.05.17, 17:14
                      Jakiego dzikiego medialnego wycia?
    • taniarada Jeśli coś to Magda Żuk 17.05.17, 09:06
      Markus W. w to syn dziennikarza gazety wyborczej oraz osobisty fryzjer żony prezydenta Wrocławia - Rafała D. Magdalena Ż. pochodzi ze Zgorzelca choć ostatnio mieszkała we Wrocławiu. Do Egiptu pojechała 26 kwietnia. Była w kontakcie ze swoich chłopakiem, który został w Polsce. Dość szybko po przyjeździe zaczęła go prosić, żeby jak najszybciej zabrał ją do Polski. Była wystraszona choć nie do końca wiadomo czego się bała. Do internetu trafił film z ostatniej rozmowy Magdy z jej chłopakiem. Dziewczyna prosi żeby ją zabrać do domu. Rodzina - w porozumieniu z polską ambasadą - zorganizowała powrót. Ale Magdalena Ż. była w takim stanie zdrowia, że nie przyjęto jej na pokład samolotu wylatującego z Egiptu. Trafiła do szpitala. Tu - w niewyjaśnionych do końca okolicznościach - wypadła przez okno z pierwszego lub drugiego piętra. Była ciężko ranna, ale wciąż żyła. Przewieziono ją do szpitala w Hurgadzie. W niedzielę (30 kwietnia) zmarła

Czytaj więcej: www.gazetawroclawska.pl/wiadomosci/a/prokurator-z-jeleniej-gory-wylatuje-do-egiptu-na-sekcje-zwlok-magdaleny-z,12057412
    • taniarada Magda Żuk 17.05.17, 09:19
      Na temat nowych okoliczności, które pojawiły się w związku z tajemniczą śmiercią w Egipcie 27-letniej Polki Magdaleny Ż., mówił w programie „Odkodujmy Polskę” na antenie TV Republika Witold Gadowski.
      Przez kilka pierwszych dni śledziłem informacje na ten temat. Myślałem, że to nieszczęśliwe zdarzenie. Ale dziś otrzymałem z dość wiarygodnych źródeł, i z Wrocławia, informacje o tym, że towarzystwo, które jakoś tam zbliżyło się do tej pani (Magdaleny Ż. – przyp. red.), to jest towarzystwo związane z takim znanym nocnym klubem we Wrocławiu. Bardzo snobistycznym i bardzo rozwiązłym. Bawi się tam taka śmietanka młoda Wrocławia i nie tylko
      – opowiadał dziennikarz.Markus W.(urodzony w Niemczech) to syn dziennikarza Gazety Wyborczej Artura W., który jest autorem m.in. wywiadu "Sekrety Ewolucji Kochania i Swawolenia". Markus oraz jego znajomi, m.in. Maciej Solczak, Michał Rostkowski i Kamil C. (rzekomy chłopak Karoliny Kaczorowskiej) byli zamieszani w bardzo podobną śmierć polskiej modelki Karoliny Kaczorowskiej także mieszkającej we Wrocławiu, która rzekomo popełniła samobójstwo w hotelu w Karpaczu w styczniu 2016. Wszyscy włącznie z Magdą mają coś wspólnego z klubem muzycznym Grey we Wrocławiu, kojarzonym ze środowiskami lewicowymi, który według wielu uważany jest za klub homoseksualistów oraz innych obcokrajowców z grubym portfelem. Wszyscy oni mają także powiązania z synami wrocławskich polityków Platformy Obywatelskiej.
      • m.c.hrabia Re: Magda Żuk 17.05.17, 09:38
        uważany jest za klub homoseksualistów oraz innych obcokrajowców z grubym portfelem. Wszyscy oni mają także powiązania z synami wrocławskich polityków Platformy Obywatelskiej.

dodaj jeszcze ,że stałymi gośćmi (wręcz mieszkańcami) są dzieci Tuska i wszystko będzie jasne.
        • snajper55 Re: Magda Żuk 17.05.17, 09:46
          A ja uważam, że ta śmierć jest związana z przemytem egipskich ośmiorniczek dla prominentnych polityków PO. Magdalena Żuk musiała się czegoś dowiedzieć i ją uciszono. Bez powołania sejmowej komisji się nie obejdzie. No i bez przesłuchania Donalda Tuska.

S.
        • man_sapiens Re: Magda Żuk 17.05.17, 11:18
          Najlepsze jet klub homoseksualistów oraz innych obcokrajowców z grubym portfelem.
          Trzeba zmienić definicję homoseksualisty. W Wikipedii powinno być
          Homoseksualista - obcokrajowiec z grubym portfelem odczuwający pociąg seksualny do osób tej samej płci co on. Na ogół należy do PO lub jest krewnym Tuska albo Gronkiewicz-Walc.
          • buldog2 Re: Magda Żuk 18.05.17, 19:58
            Ta kategoria ludzi (gorszego sortu) już dawno została zdefiniowana i nazwana: тунеядец
      • alistair-p Re: Magda Żuk 17.05.17, 09:48
        Podobno Misiewicz szukał tam swojego zastępcy.Testował młodzieńców a fotografie przesyłał Macierewiczowi do akceptacji.
      • erte2 Re: Magda Żuk 17.05.17, 09:50
        taniarada
        Po prostu obrzydzenie bierze.
        Czy każdą śmierć, każdą tragedię i każde ludzkie nieszczęście musicie kanalie wykorzystywać politycznie? Mało wam nieszczęsnych ofiar smoleńskiej wycieczki z których wyssaliście już każdą kroplę krwi ale jeszcze wam mało, więc jak hieny wygrzebujecie je z powrotem - bo a nuż jeszcze coś zostało czym się można pożywić? Czy zaspokajanie najniższych instynktów gawiedzi i pisowskiego motłochu to jest wasza recepta na sukces polityczny?
        Ale to działa do czasu, bo w pewnym momencie przyjdzie otrzeźwienie i słono za to zapłacicie.
        Czego wam życzę z całego serca.
        • yoma Re: Magda Żuk 17.05.17, 10:44
          Zakład, że na najbliższej miesiączce prezes zaliczy Ż. do poległych?
      • sverir Re: Magda Żuk 17.05.17, 10:47
        Ciekawe, skąd Gadowski wie, że klub jest snobistyczny i rozwiązły. Czy sam tam chodzi, czy też ma powiązania z ludźmi, którzy tam chodzą (a tym samym są to powiązania z synami wrocławskich polityków Platformy Obywatelskiej)?
    • rzewuski1 Re: To PO zamordowało Magdę Żak !! 17.05.17, 11:26
      Nie dziwi mnie że to napisali , Urban w porównaniu z nimi jest dla mnie człowiekiem honoru.
      • erte2 Re: To PO zamordowało Magdę Żak !! 17.05.17, 13:07
        rzewuski1 napisał:
        Urban w porównaniu z nimi jest dla mnie człowiekiem honoru.

Urban jako rzecznik rządu łgał w żywe oczy wygłaszając propagandowe bzdury jakie mu podyktowały SB i KC.
        Ale z Urbanem było tak że on wiedział że kłamie, my wiedzieliśmy że on kłamie, ale on wiedział również że my to wiemy a my wiedzieliśmy że on wie że my to wiemy i że nie dajemy się nabierać.
        Trochę to skomplikowane, ale wg mnie to była taka dość co prawda obrzydliwa ale jednak gra, Z obu stron.
        Dziś pisowska propaganda serwuje nam łgarstwa bez mrugnięcia okiem, na poważnie i co gorsza - udaje się jej część społeczeństwa przekonać.
        Urban nawet tego nie próbował bo doskonale wiedział że nikt mu nie wierzy.
        • alistair-p Re: To PO zamordowało Magdę Żak !! 17.05.17, 14:16
          Urban to wysokiej klasy profesjonalista.
    • fajnnyydammm Re: To PO zamordowało Magdę Żak !! 17.05.17, 11:56
      nawet dziecko wie że
      PO to samo zło!!!
    • ukos Hiena cmentarna roku dla GaPola! n/t 17.05.17, 16:44

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka