Dodaj do ulubionych

mój pomysł

24.06.17, 16:00
...polega na prostej sztuczce z którą nawet sam kaczor sobie nie poradzi a terroryści będą mogli się wlewać do naszego kraju niczym barbarzyńcy w okresie wędrówki ludów. Należy namówić Brukselę i rudego aby wszystkim terrorystom nadać obywatelstwo szwabskie, francuskie czy belgijskie. Wtedy już jako obywatele unii zgodnie z traktatami będą mogli się udać w dowolny zakątek unii a zrobiony w bambuko kaczor zzielenieje, obróci się po trzykroć własnego ciała na koniec splunie i uda się na pielgrzymkę po bezdrożach Syberii z której prawdopodobnie już nie wróci!
Obserwuj wątek
    • polski_demokrata Re: mój pomysł 24.06.17, 16:08
      Przecież NRDowska cesarzowa już teraz robi co się jej podoba i w doopie ma prawo co udowodniła łamiąc wszystkie możliwe zapisy unijne w zakresie prawa migracyjnego. O wewnętrznej polityce nawet nie wspominam‚ cenzura i zamordyzm mają się dobrze jak za wujka Adolfa.
    • nazimno Re: mój pomysł 24.06.17, 17:11
      Zeby im wydac unijne dokumenty, musza najpierw wiedziec, komu je wydaja.
      Obecnie ustalenie tozsamosci jest praktycznie
      niemozliwe. Amri / Berlin, ciezarowka/ mial tych
      tozsamosci az 14.
      • x2468 Re: mój pomysł 24.06.17, 17:36
        Mrożony ośle syberyjski. Temu dzieciakowi pomroczna nie pomoże bo to potencjalny terrarysta?
        bi.gazeta.pl/im/6/10014/z10014496IH.jpg
        • nazimno Re: mój pomysł 24.06.17, 17:53
          Znajdz wszystkie drastyczne przypadki nieszczesc.
          To beda twoje argumenty, indeksowany
          betonie.

Idz do niemieckiego urzedu, powiedz,
          ze jestes Polakiem, i poinformuj ich,
          ze nie masz przy sobie zadnego dokumentu,
          ale chcialbys zarejestrowac samochod.
          • x2468 Re: mój pomysł 24.06.17, 18:17
            Dziecko mrożony ośle to nie samochód i nie chodzi tu o rejestracje auta lecz o życie człowieka patologiczny tępaku.
            • nazimno Re: mój pomysł 24.06.17, 18:37
              boszzzze, jakie szczegolowe sledztwo
              przeprowadziles...

To stare przyzwyczajenia, co nie?
              ...prawdziwa natura wychodzi jak sloma
              z butow...betonku...

Slabo cie wyszkolili.
      • suender Re: mój pomysł 24.06.17, 17:47
        nazimno 24.06.17, 17:11

> .... ustalenie tozsamosci jest praktycznie niemozliwe.

Masz rację, bo dla bezkopetemcyjnych służb bezpieczeństwa RP jest to naprawdę niemożliwe. Oni potrafią
        za to robić inne dziwne rzeczy.

Pozdr.
        • nazimno Re: mój pomysł 24.06.17, 17:55
          Przyklad pochodzi z Niemiec i
          sprawa stala sie tam publicznym
          skandalem dot. tzw "sluzb".
          • x2468 Re: mój pomysł 24.06.17, 18:19
            Żyjemy w pisiej pomrocznej nie w Niemczech które przyjęły kilkaset tysięcy uchodźców w tym również takie dzieci.
            • nazimno Re: mój pomysł 25.06.17, 08:52
              Cytowanie tragicznych sytuacji
              jest naduzyciem w argumentacji do
              problematyki ustalania tozsamosci.

Ty stosujesz typowe manipulacyjne
              zabiegi instrumentalnego naduzycia
              ludzkiej tragedii.

Jesli robisz to swiadomie, to
              pograzyles sie ostatecznie.

• suender Re: mój pomysł 25.06.17, 08:06
            nazimno 24.06.17, 17:55

> Przyklad pochodzi z Niemiec i
            > sprawa stala sie tam publicznym
            > skandalem dot. tzw "sluzb".

Czyli z Niemiec pochodzi przykład jak służby RP są niekompetentne.
            A zatem to już nie tylko przykłady niekompetencji służb w RP pochodzą od suwerena, a także z zagranicy.
            To jednak żadne odkrycie, a oczywista oczywistość.

Pozdr.
    • szwampuch58 Re: mój pomysł 24.06.17, 17:40
      "stary Maliniak" ma pomysla kartofel godnego odnotowania:
      wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114871,22004459,zaskakujaca-deklaracja-ojca-prezydenta-dudy-trzeba-przyjac.html#MTstream
      Tylko nie wiadomo co na to prycypal Adriana wiec ostroznie kartofel
    • pies_na_czarnych Re: mój pomysł 24.06.17, 17:47
      Ta wycieczka na Syberię jest warta przemyślenia, ale reszta jest do dupy.
      • matigrypl Re: mój pomysł 24.06.17, 18:11
        No co nie wierzycie w unię? Oni już nie takie numery robili. Najważniejsze teraz jest zrobienie kaczora w bambuko i zapełnienie Polski terrorystami. Jak solidarność to solidarność!
        Jak się ten pomysł niektórym nie podoba to mam następny: moze jakiś podkop? Z historii wiemy że już wiele rzeczy dało się zrobić przy pomocy podkopów. Słynny chrabia Monte Christo, ucieczki ze szwabskich obozów czy wdzieranie się do zamków. Polska w rzeczywistości to taki zamek w którym działają patrioci pełowscy i moglibyśmy zacząć nawet z dwóch stron. Pisiaki to takie durnie co już setki razy udowodniono nawet na tym forum że na pewno się nie obetną. Można im zasugerować budowę studni. Chciałbym jeszcze dożyć tej chwili gdy kaczor w ataku furii zeżre własne onuce. Będzie to wiekopomna chwila. Wzruszyłem się i płaczę ze szczęścia że to jest jednak realne!
        • x2468 Re: mój pomysł 24.06.17, 18:24
          Tylko skąd oni wezmą tych terrorystów? Z San Escobar?
          • nazimno Re: mój pomysł 24.06.17, 18:34
            wiesz,ze pajacujesz?
            Wlasnie bronia sie jak moga...

polsatnews.pl/wiadomosc/2017-06-19/niemcy-przywrocily-kontrole-na-granicach-kierowcy-utkneli-w-ogromnym-korku/
            • jureek Re: mój pomysł 24.06.17, 19:48
              nazimno napisał:

> wiesz,ze pajacujesz?

Pajacuje to założyciel wątku, ale jego pajacowania jakoś dziwnym trafem się nie czepiasz, panie obiektywny.
              • nazimno Re: mój pomysł 25.06.17, 08:41
                Mylisz sie. On nie pajacuje.
                On stosuje pewna metode manipulacji,
                ktorej Ty nie wyczuwasz.

• jureek Re: mój pomysł 25.06.17, 15:08
                  nazimno napisał:

> Mylisz sie. On nie pajacuje.
                  > On stosuje pewna metode manipulacji,
                  > ktorej Ty nie wyczuwasz.

No tak, zapomniałem, że mam do czynienia z ekspertem, który bezbłędnie potrafi odróżnić pajacowanie od pewnej metody manipulacji (tak jakby jedno wyłączało drugie) no i najlepiej wie, co kto inny wyczuwa i czego nie wyczuwa.
                  • nazimno Re: mój pomysł 25.06.17, 16:16
                    Niestety, jureek.
                    A moze tylko udajesz, ze nie wyczuwasz.
                    Dlatego napisalem o tozsamosci.
        • snajper55 Re: mój pomysł 24.06.17, 18:43
          matigrypl napisał(a):

> No co nie wierzycie w unię? Oni już nie takie numery robili. Najważniejsze ter
          > az jest zrobienie kaczora w bambuko i zapełnienie Polski terrorystami. Jak soli
          > darność to solidarność!

Nie terrorystami tylko uchodźcami. Tak, w imię solidarności z innymi państwami Unii. Uważasz że Polska ma tylko brać?

S.
          • szwampuch58 Re: mój pomysł 24.06.17, 18:56
            nalezy siEm ,kurduple obalili komune...malo ci?
          • matigrypl Re: mój pomysł 24.06.17, 19:06
            Ukraińcy to nawet się żenili z nami i mieli dzieci a potem w imię religii banderowskiej mąż modował żonę i dzieci, te mordowały się w imię religii upowskiej między sobą itd itp. Nie wspominam już o sąsiadach bo dla fanatyków to oczywiste. To są fakty znane i oczywiste. Wystarczy troszkę się zainteresować by mieć obraz tego co nam szykują w unii. Najgorzej mnie wkurzają gadki o tym że nie wszyscy bo ja w takie bajania po prostu nie wierzę. Ruski prokurator lubiał gadać; dajcie mi człowieka a ja mu paragraf znajdę. To samo mówią doktrynerzy islamscy na spędach swoich owieczek.

Już raz ten przykład podawałem; popatrzcie co się stało z ludżmi którzy kiedyś byli normalni a dziś są pełowcami!
            • suender Re: mój pomysł 25.06.17, 08:15
              matigrypl 24.06.17, 19:06

> Ukraińcy to nawet się żenili z nami i mieli dzieci

Matigrypl, CHŁOPIE reprezentujesz tutaj wielebne grono szwuli co to żenią się z innymi chłopami.
              Twe słowa "żenili się z nami" dobitnie o tym świadczą.
              Zboczeni seksualnie niech lepiej nie zaśmiecają tego forum!

Pozdr.
    • fajnnyydammm Re: mój pomysł 25.06.17, 15:17
      to wystąpimy z ue i zammkniemy granice
    • zapijaczony_ryj E tam, a komu będzie co miesiąc na tej Syberii 25.06.17, 17:00
      z drabinki ubliżał?
      Przecież be ochrony 1850 błaszczakowych dostanie najpierw w dziób, a potem w kaczy kuper tak siermiężnego kopa , ze będzie orbitował obok naszych wątków w kosmosie!
    • m.c.hrabia Re: mój pomysł 25.06.17, 17:06
      genialny ,nic tylko opatentować ,
      pospiesz się.
      • matigrypl Re: mój pomysł 25.06.17, 18:20
        Pomijając złośliwośc to zapytam od kiedy peło nie jest z pedałami. Tyle się naczytałem pełowskich postów w obronie pedalstwa że nabrałem przekonania że peło to same pedały! Pisząc w ten sposób liczyłem na zrozumienie a tu masz babo placek. Wiem ze w peło jest niemożliwością konsekwentne bycie ze swoimi różnymi twierdzeniami ale w tym przypadku niekonsekwencja wymaga byście to wytłumaczyli. Dlatego pragnę się dowiedzieć czy jesteście przynajmniej w dziewięćdziesięciu procentach zdeklarowanym pedalstwem czy to objaw zwykłej w takich razach schizofrenii? A moze macie nawet dobrą pamięć ale jest ona nadzwyczajnie krótka? To by tłumaczyło idiotyzm milionów postów które wzbudzają wesołość u każdego kogo pamięć nie zawodzi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka