zapijaczony_ryj 12.07.17, 12:31 Ano sprowadza PiS do parteru ujawniając fakty! A zakłamana PiSia GAdzinówka zwana dla jaj TVP INFO o...katastrofie smoleńskiej! Kurski ty sk...., co ty zrobiłeś z tą telewizją? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pies_na_czarnych Zazynaja sami sie grilowac :) 12.07.17, 12:58 12:40 Poseł Łukasz Rzepecki (PiS): Postanowiłem zabrać głos ws. ustawy, która bulwersuje miliony Polaków, także i mnie. Ta ustawa jest zła, antyludzka i antyobywatelska, dlatego z tego miejsca chciałbym zaapelować do moich koleżanek i kolegów z PiS, do kierownictwa PiS, żebyście wycofali państwo te podpisy pod tą ustawą. Ta ustawa wprowadza wiele podwyżek cen począwszy od paliwa, skończywszy na żywności, na usługach transportowych. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: Zazynaja sami sie grilowac :) 12.07.17, 13:12 Długo w PiSiu nie zagrzeje, Świr takiej zniewagi nie daruje, a PiSia Gadzinówka na ewno o tym wystąpieniu nie wspomni. A tak z innej mańki, nie przypuszczałem, że w PiSiej ferajnie znajdzie się choć jeden normalny. Jak widać myliłem się! Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Zazynaja sami sie grilowac :) 12.07.17, 13:20 Moze o to chodzilo aby pokazac jaki ludzki jest PiS? Odpowiedz Link Zgłoś
horpyna4 Re: Zazynaja sami sie grilowac :) 12.07.17, 14:51 To klasyczna pezetpeerowska ustawka: "a wy, towarzyszu, będziecie przeciw, żeby było demokratycznie". Odpowiedz Link Zgłoś
alaias11 kij v marchewka :-) 12.07.17, 15:01 horpyna4 napisała: > To klasyczna pezetpeerowska ustawka: "a wy, towarzyszu, będziecie przeciw, żeby > było demokratycznie". +++ oczywiście, że tak jest, jak napisałaś. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: kij v marchewka :-) 12.07.17, 15:25 Wyglada, ze jest szczery. Wmanewrowali chlopaka i tyle :) www.tvn24.pl/posel-pis-nie-glosujcie-za-ustawa-ws-oplaty-paliwowej,756266,s.html Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: Zazynaja sami sie grilowac :) 12.07.17, 14:52 Wielokrotne wykopki ofiar katastrofy smoleńskiej , to paliwo dla PiS i jego zmanipulowanej Gadzinówki pod wodzą Kurskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
inocom PiS się sam zglilował 12.07.17, 15:51 wpolityce.pl/polityka/348452-nasz-wywiad-lukasz-rzepecki-komentuje-swoj-sprzeciw-wobec-podwyzszenia-oplaty-paliwowej-realizuje-program-pis Nawet facet posiada cnotę... Może lekko pulchny, ale robi to w co wierzy. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: PiS się sam zglilował 12.07.17, 15:55 Wielkie nieba. Nawet inocom przeciwko pis :o Odpowiedz Link Zgłoś