zapijaczony_ryj 29.10.17, 11:12 Walnęła prawdę w Kawie na ławie posłanka Joanna Scheuring-Wielgus Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pies_na_czarnych Re: "Jarosław Kaczyński jest tchórzem" 29.10.17, 11:26 Ameryki tym stwierdzeniem nie odkryla. Wszyscy widza kim jest PrezesPan. Wlasciwie opisujac ta podla postac mozna uzyc wiele przymiotnikow z najwyzszej polki polskich plugawych slow. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: "Jarosław Kaczyński jest tchórzem" 29.10.17, 11:48 Marek Nowakowski by to celniej określił. A codo podłości, to się zgadzam, to najbardziej podły i mściwy typ pod słońcem! Typ, który co miesiąc szczuje nas na siebie i zionie nienawiścią oraz ubliża Polakom, a prokuratura tego nie widzi Odpowiedz Link Zgłoś
erka-4 Re: "Jarosław Kaczyński jest tchórzem" 29.10.17, 15:54 A zapijaczone ryje to nachlane świnie są. Odpowiedz Link Zgłoś
marbor1 Re: "Jarosław Kaczyński jest tchórzem" 29.10.17, 16:06 Nachlane świnie są bardzo sympatyczne, czego o wściekłej zawistnej mordzie pana J.K. powiedzieć nie można: pbs.twimg.com/media/DCBxvbwXsAE6eQm.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
erka-4 Re: "Jarosław Kaczyński jest tchórzem" 29.10.17, 16:14 Jak nie rykniesz na świnię to nie odsunie się od koryta,wiem coś na ten temat,bo jestem chłopem. Polskim oczywiście. Odpowiedz Link Zgłoś
erka-4 a nawet ... 29.10.17, 16:20 ...czasami kopniakiem musi się niektórą wredną świnię potraktować,której ni jak nie idzie oderwać od koryta. Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: a nawet ... 29.10.17, 16:25 erka-4 napisał: > ...czasami kopniakiem musi się niektórą wredną świnię potraktować,której ni jak > nie idzie oderwać od koryta. to nie dziwota żeś idiota , mószczek kopniakami ci odbili. Odpowiedz Link Zgłoś
erka-4 Re: a nawet ... 29.10.17, 16:34 E tam,każdy wie,że chrabiowie nie znają się na świniach,bo cóż świnia może powiedzieć o sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: a nawet ... 29.10.17, 16:37 mając do czynienia z chłopami pańszczyźnianymi ,wystarczająco poznali mentalność tej trzody. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k ale dzisiaj ta trzoda was doi, conie ? 29.10.17, 16:46 m.c.hrabia napisał: > mając do czynienia z chłopami pańszczyźnianymi , wystarczająco poznali mentalność tej trzody. ale dzisiaj ta trzoda was doi, conie ? a ja cie moge zawsze podleczyc - jak to dojenie na 500+ boli :))) Tfu(j), jak zawsze, DRr J.K. Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: ale dzisiaj ta trzoda was doi, conie ? 29.10.17, 16:51 j-k napisał: > ale dzisiaj ta trzoda was doi, conie ? > a ja cie moge zawsze podleczyc - jak to dojenie na 500+ boli :))) > > Tfu(j), jak zawsze, DRr J.K. jasne ,widać po Radziwiłłach :) Odpowiedz Link Zgłoś
j-k Re: ale dzisiaj ta trzoda was doi, conie ? 29.10.17, 17:01 nie wiem, jak Radziwillowie, ale PeOviecka trzoda z tego fora - to mocno placze na tym foro, ze jest dojona... a przecie wystarczy sprezentowac sobie blizniaki i czlek z automatu lapie sie na 500+... Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: ale dzisiaj ta trzoda was doi, conie ? 29.10.17, 17:05 j-k napisał: > nie wiem, jak Radziwillowie, ale PeOviecka trzoda z tego fora > - to mocno placze na tym foro, ze jest dojona... > > a przecie wystarczy sprezentowac sobie blizniaki i czlek z automatu lapie sie n > a 500+... jak wytrzeźwiejesz , przetłumacz na polski. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k Re: ale dzisiaj ta trzoda was doi, conie ? 29.10.17, 17:17 ja nie pije z rozpaczy, jak na tym foro przegrane PeoViecki - tylko dla przyjemnosci - wiec niczego nie musze tlumaczyc. wystarczy wasze nieszczescie tu obsmiac :) Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: ale dzisiaj ta trzoda was doi, conie ? 29.10.17, 17:20 widać twoją przyjemność na każdym kroku. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k mylisz sie... 29.10.17, 17:34 mylisz sie - jest to radosc pyrrusowa, ze jedno g... zastapilo drugie... gdyz caly POPiS - to obyczajowa konserwa - a Polska jest jedynym krajem w Europie kontynentalnej - gdzie nie ma swobody przerywania ciazy do 3-go miesiaca. Odpowiedz Link Zgłoś
suender Re: ale dzisiaj ta trzoda was doi, conie ? 29.10.17, 19:56 j-k 29.10.17, 17:01 > a przecie wystarczy sprezentowac sobie blizniaki i czlek z automatu lapie sie na 500+... W tym Teutschland siedzi i jesteś niedoinformowany. Za bliźniaki dostaje się 2 x 500+, bo na każde dziecko! Nie możesz ujmować wiarygodności Pani Premierowej .... mfg. Odpowiedz Link Zgłoś
erka-4 Re: a nawet ... 29.10.17, 16:48 - no tak,najbardziej wówczas gdy ich cięli piłami. No widzisz,nie dopuszczałeś chłopa do książki to ciął cię pomału,bo chciał i był przekonany tego,że robi ci dobrze,bo wolniej to mniej boli. Zatem dostałeś za swoje od chłopa polskiego,który miał serce anioła. Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: a nawet ... 29.10.17, 20:28 Cieli dla Franca Józefa, dzisiaj gotowi są ciąć dla Putina. Co się kmiocie cieszysz. Gdyby król pruski was pod przymusem nie zmusił do uprawy kartofli to byście kmioty z głodu wyzdychali. Gdyby hrabia Działyński ni nauczył was hodowli świń i nowoczesnej uprawy gleby, to po polskim kmiocie śladu by nie było. Gdyby nie hrabia Pieniążek to byście brukiew zamiast jabłek żarli i wyglądalibyście niczym pokurcz z Żoliborza. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k belkot a-historyczny i anty-polska propaganda... 29.10.17, 21:24 x2468 napisał: > i wyglądalibyście niczym pokurcz z Żoliborza. i ten pokurcz przypierniczyl turkom pod Wiedniem - co, belkocie ? Tfu(j), jak zawsze, Dr. J.K. PS. mieszkam obok Zoliborza - na Muranowie... www.arte.fm/husaria-polska-ii/10664/preview/ Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: belkot a-historyczny i anty-polska propaganda 29.10.17, 22:36 Pokurcz bełkocie stoi na katafalku pod pomnikiem Księcia Józefa. Nie chlej bez umiaru. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k belkot a-historyczny i anty-polska propaganda 29.10.17, 22:58 sancho pancha jest nadal u boku xiecia Jozefa... newsweb.pl/2016/05/19/walesa-drwi-z-niezyjacego-prezydenta-w-dodatku-za-pomoca-slabego-mema/ Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa01 Re: "Jarosław Kaczyński jest tchórzem" 30.10.17, 18:08 erka-4 napisał: > Jak nie rykniesz na świnię to nie odsunie się od koryta,wiem coś na ten temat,b > o jestem chłopem. > Polskim oczywiście. Więc trzeba ryknąć na świnię, że tchórzem jest. Ale i tak dospawana do koryta od dziesięcioleci. Nic innego nie potrafi więc chłepce z koryta nienasycenie. Ale trzeba na świnę czasem ryknąć. Masz rację! Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: "Jarosław Kaczyński jest tchórzem" 30.10.17, 09:36 TA zawistna i wściekła morda to na dodatek szczujem jest, bo szczuje nas na siebie! Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: "Jarosław Kaczyński jest tchórzem" 30.10.17, 09:34 A Ty PiSi psycholu jak zwykle gdy nie masz argumentów to ubliżasz. Dlaczego jesteś chamem? Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: "Jarosław Kaczyński jest tchórzem" 29.10.17, 22:33 Ja bym zacytował Benedykta Chmielowskiego:" Koń jaki jest, każdy widzi". Odpowiedz Link Zgłoś
lumpior Re: "Jarosław Kaczyński jest tchórzem" 29.10.17, 11:43 www.youtube.com/watch?v=y7G9NyMq1eo Odpowiedz Link Zgłoś
pkt4a Re: "Jarosław Kaczyński jest tchórzem" 29.10.17, 14:54 foto niczym bossa z San Escobar , nadaje się na ulotki ,plakaty i bilboardy , zęby już 26 lat temu miał spruchniałe natemat.pl/221395,przeszlosc-aktualna-jak-nigdy-jaroslaw-kaczynski-juz-26-lat-temu-przewidzial-jak-beda-wygladac-rzady-pis-u Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: "Jarosław Kaczyński jest tchórzem" 29.10.17, 21:39 > foto niczym bossa z San Escobar Ja widze tam morde pedofila. :( Odpowiedz Link Zgłoś
gelati "Pruhno" lemingowskie:) 30.10.17, 15:04 pkt4a napisała: "...zęby... miał spruchniałe..." Nigdy, przenigdy nie wygracie wyborów z takim kulawym pisaniem:) Jesteście analfabetami. Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: "Jarosław Kaczyński jest tchórzem" 29.10.17, 15:21 "hameryki" nie odkryła , problem w tym że cała opozycja to tchórze, powinni to powtarzać na okrągło, jak kiedyś pis powtarzało "prawdę " o krześle czy inne tego typu prawdy. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: "Jarosław Kaczyński jest tchórzem" 29.10.17, 15:43 Powinni zacząć od akcji pod kryptonimem Buś: www.stonoga-zbigniew.pl/operacja-pod-kryptonimem-bus/ Zabrać Maciotewiczowi te akta i upublicznić! Odpowiedz Link Zgłoś
j-k PO jest bezsilna i bedzie trzepac nuszkami 29.10.17, 15:26 przez najblizsze 6 lat - bez zadnego realnego skutku. az do wlasnego, koncowego upadku, gdyz jej elektorat przejmie zapewne Nowosmieszna.pl. J.K. zwolennik LEWICY. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Link 29.10.17, 15:48 www.tvn24.pl/kawa-na-lawe-o-zmianach-w-rzadzie-spor-o-przeprosiny-dla-kaczynskiego,785524,s.html Odpowiedz Link Zgłoś
j-k Alesz PO jest bezsilna... 29.10.17, 15:54 i kogo interesuje zdanie przegranego o tych - ktorzy sprawuja wladze i beda ja sprawowac jeszcze 6 lat ? ja jako zwolennik LEWICY PiSem sie nie interesuje - interesuje mnie naotomast dlaczego PO przegralo wybory... (a i moja Lewica tez...) Odpowiedz Link Zgłoś
99venus Re: Alesz PO jest bezsilna... 29.10.17, 16:49 Chciałeś chyba napisać-ja,jako analfabeta bez znajomości polskiej ortografii. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k Alesz PO jest nadal bezsilna... 29.10.17, 17:03 chcialem Ci napisac, hloopcze, ze to ja jestem tfoim Doctorem. a ze "zachodnim" to dlatego mam Dr. - a nie polskie "dr" Tfu(j), jak zawsze, Dr. J.K. Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Alesz PO jest nadal bezsilna... 29.10.17, 21:15 A mi się wydaje j-k że jesteś małopolskim półdupkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k Alesz jestes nadal bezsilny... 29.10.17, 21:26 Warszawa, belkocie i nieuku nie lezy w Malopolsce. - lezy na Mazowszu. Tfu(j), jak zawsze, Dr. J.K. Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Alesz jestes nadal bezsilny... 29.10.17, 22:49 Może być.Warszawiak w pierwszym pokoleniu prosto z słoika z burakiem w herbie. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k I nadal Alesz jestes nadal bezsilny... :) 30.10.17, 15:08 x2468 napisał: > Może być. Warszawiak w pierwszym pokoleniu. w drugim, hloopcze. - dziadek z moim malym ojcem na reku przyjechal do Warszawy w 1926... - to juz bedzie ponad 90 lat... :) Tfu(j), jak zawsze, Dr. J.K. Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Alesz PO jest bezsilna... 29.10.17, 21:13 Komuniści w PRL też tak mówili. Odpowiedz Link Zgłoś
marbor1 Re: PO jest bezsilna i bedzie trzepac nuszkami 29.10.17, 16:10 > zwolennik LEWICY. To jest twoje PiSdolenie Jarusiowego kotka za pomocą młotka. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k i ty, hloopcze, potrzep bezsilnie nuszkami 29.10.17, 16:16 i nasci dzialke koshera na poprawe humoru: www.thewhiskyexchange.com/p/24751/kosher-vodka-anatewka Odpowiedz Link Zgłoś
marbor1 Re: i ty, hloopcze, potrzep bezsilnie nuszkami 29.10.17, 18:50 Tę koszerną wódkę zaproponuj kurduplowi. On tylko taką pije, a jego mame w zaświatach będzie ci bardzo wdzięczna. Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: PO jest bezsilna i bedzie trzepac nuszkami 29.10.17, 22:51 Co to są te "nuszki" analfabeto? Odpowiedz Link Zgłoś
j-k PO jest bezsilna i nadal trzepie nuszkami 30.10.17, 15:11 x2468 napisac chcial: > Co to są te "nuszki" Wielce Szanown Panie Doctorze ? - to sa nuszki malego dziecka, hloopcze, ktore to posadzono na wysokiej lawce i nie potrafi z niej zejsc - tylko nimi bezsilnie macha, jak ty :) Tfu(j), jak zawsze, Dr. J.K. Odpowiedz Link Zgłoś
erka-4 Re: "Jarosław Kaczyński jest tchórzem" 29.10.17, 15:51 Na temat tej pani wolałbym się nie wypowiadać. Powiem tak: - opozycja nie będzie decydować kto kim ma być w obecnym rządzie. Jak wygra kiedyś wybory to owszem,prawo takie będzie jej przysługiwać i może wówczas być nawet i ona panią Premier. Może nawet będzie lepiej,bo się zakończy dyktatura kobiet. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k erka - ale Ty dobroduszny jestes dla oPOzycji... 29.10.17, 16:14 erka-4 napisał: > - opozycja nie będzie decydować kto kim ma być w obecnym rządzie. erka - ale Ty dobroduszny jestes... to jasne, co piszesz, ale ta oPOzycja nie jest w stanie zdecydowac nawet o swoim wlasnym programie wyborczym... kiedys mowila, ze na nic nie ma pieniedzy, a niedawno moj ulubieniec - Grzesio S. zapowiadzial, ze jak PO przejmie wladze - to bedzie kontynuowac program 500+ moze dodadza w koncu cos od samych siebie (zeby bylo, ze maja wlasne autorskie pomysly) i zrobia PROGRAM: 555+ ??? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
erka-4 no widzisz,uczą się... 29.10.17, 16:40 ...i wyciągają wnioski,ale Polacy też się uczą i nie dadzą nabrać się na plewy. Nie da się wejść w cudze buty. Muszą się jeszcze myśleć nauczyć,a póki co to myślą,że ich POleceń będzie słuchał pan prezes Kaczyński. On nie jest głupi. Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 Re: "Jarosław Kaczyński jest tchórzem" 29.10.17, 16:12 On jest śmierdzącym tchórzem, bez honoru i elementarnej uczciwości. Rządzić? Tak! Odpowiadać za decyzję? NIE! To ludzka szmata. M. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: "Jarosław Kaczyński jest tchórzem" 29.10.17, 16:16 Joanna ta najbrzydsza z Nowośmiesznych.A sztuczna szczęka przy tym jej nie wyleciała ?Ohyda . Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: "Jarosław Kaczyński jest tchórzem" 29.10.17, 16:21 pokaż swoją fizys, najlepiej w czasie, gdy cię współbrat dyma. Odpowiedz Link Zgłoś
szlachcic Re: "Jarosław Kaczyński jest tchórzem" 29.10.17, 16:41 Mnie najbardziej rozpierd...... jak pisowiec powiedzial o Jarku, ze on udowodnil swoja odwage opozyjonisty w czasie stanu wojennego Do teraz jeb..... ze smiechu Kaczynski wstal 13.XII o 10.00, poszedl sie wysrac, a tu kibel zajmuje Lech. Poczekal pol godziny, przewietrzyl po Lechu, sprawdzil czy brat nie wykorzystal papieru toaletowego i usiadl na sraczu. Po wyjsciu (godzina 11) Jarek zapytal matki kiedy bedzie obiad. Tak zaczal sie dzien wybitnego opozycjonisty Jaroslawa, wroga numer 1 komuny Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: "Jarosław Kaczyński jest tchórzem" 29.10.17, 21:43 W dowod wdziecznosci SB sfalszowala jego lojalke :D Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: "Jarosław Kaczyński jest tchórzem" 29.10.17, 22:52 On nie pytał o obiad lecz obiat. Odpowiedz Link Zgłoś
lumpior Re: "Jarosław Kaczyński jest tchórzem" 29.10.17, 21:22 wyborcza.pl/1,75398,19749634,nieinternowanie-jaroslawa-kaczynskiego-dlaczego-sb-dala-mu.html Odpowiedz Link Zgłoś
inocom Taka już rola bycia jenerałem. 29.10.17, 21:29 zapijaczony_ryj napisał: > Walnęła prawdę w Kawie na ławie posłanka Joanna Scheuring-Wielgus Petru też wysyła Joannę Scheuring-Wielgus a nie sam staje w zapasy. Odpowiedz Link Zgłoś
szlachcic Re: Taka już rola bycia jenerałem. 30.10.17, 15:49 idiota pisowski nie odroznia pojscia do TV nawet nie na debate a spotkanie towarzyskie z rzadzeniem kraajem Nie ma co sie dziwic ze idiota musi glosowac na PIS Odpowiedz Link Zgłoś
gelati Odróżnianie PO od PiSu 30.10.17, 15:55 Miało miejsce przy urnach:) Alleluja! I POwtórzy się przy następnych wyborach:) Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: Odróżnianie PO od PiSu 30.10.17, 15:59 gelati napisał(a): > I POwtórzy się przy następnych wyborach:) tak jak poprzednie siedem razy , Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: "Jarosław Kaczyński jest tchórzem" 29.10.17, 21:33 "Jarosław Kaczyński jest tchórzem" - to jest tajemnicą poliszynela. Hitler miał 4 ochroniarzy, ilu ma Kaczyński? Macierewicz około 100. Odpowiedz Link Zgłoś
lech1966 Re: "Jarosław Kaczyński jest tchórzem" 30.10.17, 22:44 zapijaczony_ryj napisał: > Walnęła prawdę w Kawie na ławie posłanka Joanna Scheuring-Wielgus Jarosław nigdzie nie uciekł,,,nie ukrywa się przed nikim, nie skomli pod drzwiami w Brukseli,,,ani tym bardziej nie ma zamiaru do niej uciekać i prosić o azyl, jak popularny emigrant z PO.. Odpowiedz Link Zgłoś