Dodaj do ulubionych

List Piotra czyta Wojciech Lemański

• purchawkapuknieta Re: List Piotra czyta Wojciech Lemański 04.11.17, 19:10
      ale hieny

kontrowersje.net/kim_jest_piotr_s_z_niepo_omic_i_anna_hejda_od_prania_m_zg_w_z_fundacji_frdl
      • adam.eu Re: List Piotra czyta Wojciech Lemański 04.11.17, 19:36
        Dokładnie takie reakcji ze strony PISu można było się spodziewać.
        Od siebie dodam, albo zapytam.
        Są zarzuty, że to nie Piotr sam napisał manifest.
        Ale czy są również zarzuty, że jest niezgodny ze stanem faktycznym?
        • buldog2 Re: List Piotra czyta Wojciech Lemański 04.11.17, 20:27
          Gdyby wybrane części konsultował, dowodziłoby to dojrzałości intelektualnej podejścia do tematu.
          Poważne dokumenty tworzą zespoły, rzadko pojedynczy ludzie. Choćby sama redakcja tekstu...
        • lech1966 Re: List Piotra czyta Wojciech Lemański 04.11.17, 22:11
          adam.eu napisał:

> Dokładnie takie reakcji ze strony PISu można było się spodziewać.
          > Od siebie dodam, albo zapytam.
          > Są zarzuty, że to nie Piotr sam napisał manifest.
          > Ale czy są również zarzuty, że jest niezgodny ze stanem faktycznym?

A ty myślisz że samobójcy z al kaidy sami piszą listy pożegnalne? Gratuluję jasności umysłu.
          • adam.eu Re: List Piotra czyta Wojciech Lemański 04.11.17, 22:30
            lech1966 napisał:

> A ty myślisz że samobójcy z al kaidy sami piszą listy pożegnalne? Gratuluję jas
            > ności umysłu.

Nie przesadzaj, zupełnie przeciętnym umysłem można ogarnąć, że co zrobisz?
            Że zmienisz temat. Ale że to tak zrobisz, to już na to nie wpadłem.
          • ukos Re: List Piotra czyta Wojciech Lemański 05.11.17, 09:52
            lech1966 napisał:

> A ty myślisz że samobójcy z al kaidy sami piszą listy pożegnalne? Gratuluję jas
            > ności umysłu.

Jaką trzeba być ścierą PiSdacką, żeby takie nieczystości wydalić? Kogo zabił swoim samobójstwem, że go porównujesz z bandytami, ściero PiSdacka z otworem odbytowym zamiast gębowego?
    • j-k Listu Sw. Piotra - tez nie mozemy tu pominac: 04.11.17, 19:18
      zbawienieiwiara.com/Listy_Apostolskie/1_2.Piotra.html
      • buldog2 Re: Listu Sw. Piotra - tez nie mozemy tu pominac 04.11.17, 19:52
        Nikt nie broni. Czytaj, razem z JARem i samym Ojcem Dyrektorem.
        • j-k Re: Listu Sw. Piotra - tez nie mozemy tu pominac 04.11.17, 19:55
          po co mam sam czytac.
          przeczytalem do czytania innym.

- w koncu zadnego z tych Piotrow nie mozemy tu pominac.

- obaj przecie zgineli "za sprawe".
          • buldog2 Re: Listu Sw. Piotra - tez nie mozemy tu pominac 04.11.17, 20:00
            PISz na forach Ojca Dyrektora. Znajdziesz więcej zrozumienia i uznania, i zabawy. To odpowiednie miejsce na te dywagacje.
            • j-k Re: Listu Sw. Piotra - tez nie mozemy tu pominac 04.11.17, 20:12
              mylisz sie, hloopcze...

zabawe z zablakanymi PeOvieckami mam najlepsza tutaj.
              • buldog2 Re: Listu Sw. Piotra - tez nie mozemy tu pominac 04.11.17, 20:24
                Tak jak pozostali PISowcy.
                Ale tam byłbyś wśród swoich. Spróbuj, na pewno się spodoba.
                • j-k Re: Listu Sw. Piotra - tez nie mozemy tu pominac 04.11.17, 20:27
                  buldog2 napisał:
                  > Tak jak pozostali PISowcy.

nie przypuszczam.

PiSowcy maja tu swoja misje.
                  ja, zwolennik LEWICY, mam tu glownie zabawe polegajaca na wysmiewaniu rozpaczy PeOviecek po odstawieniu od koryta...

syndrom glodu alkoholowego u nich - jest widoczny...
                  • buldog2 Re: Listu Sw. Piotra - tez nie mozemy tu pominac 04.11.17, 20:28
                    W końcu nikt ci nie zabrania tu PISać.
                    • j-k Re: Listu Sw. Piotra - tez nie mozemy tu pominac 04.11.17, 20:32
                      ale mnie to pisanie tu sprawia przyjemnosc...

przegranym PeOvieckom plakanie tu w moj rekaw sprawia BUL...
                      • buldog2 Re: Listu Sw. Piotra - tez nie mozemy tu pominac 04.11.17, 23:02
                        Myśleliśmy, że żona albo kochanki, są daleko bardziej egzotyczne sposoby. Ale nie przejmuj się, skoro to na cię działa...
                  • adam.eu Re: Listu Sw. Piotra - tez nie mozemy tu pominac 04.11.17, 20:39
                    j-k napisał:

........................
                    > ja, zwolennik LEWICY, .........................

Czy jest tu ktoś na forum, kto zauważył Twoją lewicowość?
                    Być może był tu taki jeden, ale zamilkł.
                    • j-k Re: Listu Sw. Piotra - tez nie mozemy tu pominac 04.11.17, 20:42
                      adam.eu napisał:
                      > Czy jest tu ktoś na forum, kto zauważył Twoją lewicowość?

a cusz to mnie obchodzi ?
                      - wazne jest to, co ja tu zauwazam
                      a zauwazam, ze caly POPIS - jest przeciw aborcji.

tylko LEWICA jest za legalnym dostepem do aborcji do 3-go miesiaca ciazy.
                      • inocom Jeśli Bóg tak chciał 04.11.17, 20:48
                        j-k napisał:

> tylko LEWICA jest za legalnym dostepem do aborcji do 3-go miesiaca ciazy.

To wychowamy kolejne istnienie. Bóg musi się starać bardzo. Tysiąc złotych za zabezpieczenie.
                      • buldog2 Re: Listu Sw. Piotra - tez nie mozemy tu pominac 04.11.17, 22:26
                        Co jeszcze widzisz? Albo słyszysz. Opowiedz, proszę, to ci na pewno pomoże.
                        • adam.eu Re: Listu Sw. Piotra - tez nie mozemy tu pominac 04.11.17, 22:37
                          buldog2 napisał:

> Co jeszcze widzisz? Albo słyszysz. Opowiedz, proszę, to ci na pewno pomoże.

Zakładam, że źle go oceniasz. Być może ja też się mylę, ale bardziej prawdopodobne wydaje mi się że to taki "lewicowy" płatny troll, sorry pisowski troll udający lewicowca.
                          Czy są posty tego dr., które w sposób czytelny negują takowe założenia?
                          • buldog2 Re: Listu Sw. Piotra - tez nie mozemy tu pominac 04.11.17, 22:49
                            Te wPISy są na tyle niezborne, że prędzej już stanowią ekspresję przymusu wewnętrznego (za Freudem, czynności przymusowe), niżeli realizacją spójnych poleceń podoficera prowadzącego, przekazywanych w SMSach via Nowogrodzka. Specjalista na pewno mógłby powiedzieć więcej.
                            • buldog2 Re: Listu Sw. Piotra - tez nie mozemy tu pominac 04.11.17, 22:55
                              Jeszcze systematyczne enuncjacje na temat żony, kochanek, własnych osiągnięć, może jeszcze coś...
                              Prezes Buś też miał duży temperament. Kot nie sprosta.

Cóż...

Teoria Freuda chyba nie do końca straciła swoją ważność. W szczególnych przypadkach.
                          • lech1966 Re: Listu Sw. Piotra - tez nie mozemy tu pominac 04.11.17, 22:53
                            adam.eu napisał:

> buldog2 napisał:
                            >
                            > > Co jeszcze widzisz? Albo słyszysz. Opowiedz, proszę, to ci na pewno pomoż
                            > e.
                            >
                            > Zakładam, że źle go oceniasz. Być może ja też się mylę, ale bardziej prawdopodo
                            > bne wydaje mi się że to taki "lewicowy" płatny troll, sorry pisowski troll udaj
                            > ący lewicowca.
                            > Czy są posty tego dr., które w sposób czytelny negują takowe założenia?

Tak tak Adamie,,on to płatny troll,,,,a teraz popatrz w lustro i powiedz co tam widzisz?? Tylko się z nie zdziw jak zobaczysz coś takiego..

vignette.wikia.nocookie.net/lotr/images/c/c1/Troll1.jpg/revision/latest?cb=20120817140712&path-prefix=pl
                        • j-k vidze cie, hloopcze...vidze 05.11.17, 00:02
                          buldog2 napisał:
                          > Co jeszcze widzisz?. Opowiedz, proszę, to ci na pewno pomoże.

vidze cie, hloopcze...vidze

ploniesz, bedac caly w plomieniach i modlisz sie do Sw. Piotra.
                          - ale nie jestem pewien, czy ta vizja ci pomoże...
                      • adam.eu Re: Listu Sw. Piotra - tez nie mozemy tu pominac 04.11.17, 22:32
                        j-k napisał:

> tylko LEWICA jest za legalnym dostepem do aborcji do 3-go miesiaca ciazy.

To koniec Twoich deklaracji?
    • buldog2 Re: List Piotra czyta Wojciech Lemański 04.11.17, 19:51
      Przyjdzie czas, że czytać go będą dzieci w szkołach.
    • lech1966 Re: List Piotra czyta Wojciech Lemański 04.11.17, 22:55
      znak-wodny napisał:

Gdyby czytał Donald Trump to byłoby na co popatrzeć,,a że to tylko Lemański to se odpuszczę..
      • znak-wodny Re: List Piotra czyta Wojciech Lemański 05.11.17, 11:47
        To nie ja, to ty lechu1966 napisałeś.
    • f.a.q Re: List Piotra czyta Wojciech Lemański 05.11.17, 10:09
      Zróbcie z tego jeszcze przedstawienie w "Powszechnym". Benzynę dostarczy "Orlen".
      • inocom Re: List Piotra czyta Wojciech Lemański 05.11.17, 10:20
        f.a.q napisał:

> Zróbcie z tego jeszcze przedstawienie w "Powszechnym". Benzynę dostarczy "Orlen
        > ".

Przypomniałeś mi dawne przedstawienie z wrocławskiego Współczesnego. Sztuka opowiadała o sprawiedliwym wermachtowcu wracającym z frontu wschodniego.
        Aktorzy tak wznosili toast, że się podpalili na scenie.
        Wybiegł więc inny aktor z kocem gaśniczym i zaczął okładać kolegę :)

PS
        Nikomu nic się nie stało. Ale to lubię w teatrze. Scenariusz scenariuszem, a życie życiem. Nie ma dwóch takich samych przedstawień.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka