superspec 18.11.17, 11:54 samobójstwo to akt egoizmu prawie każdy psycholog tak powie! www.wirtualnemedia.pl/artykul/ks-adam-boniecki-zakaz-wypowiedzi-za-slowa-o-samospaleniu-piotra-szczesnego-i-wsparcie-lgbt www.youtube.com/watch?v=l35hgJhs80M Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
l.george.l Re: Panie księże Boniecki 18.11.17, 12:09 Czy powiesz to samo o powstańcach, którzy za miesiąc, dwa, może trzy uzbrojeni w koktaile mołotowa zmierzą się z pisowskim rezimem w obronie wolności i demokracji? Uznasz ich za egoistów? Odpowiedz Link Zgłoś
superspec Z Demokracją trzeba walczyć!:) 18.11.17, 12:21 The main strategic goals associated with suicide are the expulsion of foreign occupying forces, national independence, destabilization or replacement of a political regime, intensification of a violent conflict in progress, or interruption of some process of peaceful solutions for a political, ethnic or religious conflict www.ict.org.il/Article/1233/The-Social-Psychology-of-Suicide-Terrorism#gsc.tab=0 Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Panie księże Boniecki 18.11.17, 14:08 superspec napisał: > samobójstwo to akt egoizmu prawie każdy psycholog tak powie! Czyli Jezus był egoistą. S. Odpowiedz Link Zgłoś
superspec Jezus cierpiał na schizofrenię paranoidalną tak 18.11.17, 14:20 jak ja. Aczkolwiek był chyba największym w historii filozofem mistycznym obok Mojżesza, Mahometa! W przeciwieństwie do mnie któren jestem głupi jak Tusk. www.express.co.uk/news/uk/341926/Jesus-Christ-may-have-suffered-from-mental-health-problems-claims-Church-of-England img7.demotywatoryfb.pl//uploads/201408/1409509684_0wlnrd_600.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa01 Re: Panie księże Boniecki 18.11.17, 15:58 Cżesto najwyższy akt poświęcenia. Wpadł granat do czołgu - jeden z załogi na niego się rzucił przykrywając własnym ciałem ocalając pozostałych i czołg. Akt egoizmu? Poyebało ciem? Odpowiedz Link Zgłoś
superspec Egoistic Suicide 18.11.17, 16:13 occurs in a society where there is excessive individualism, that is, low social integration. Egoistic suicide is committed by people who are not strongly supported by membership in a cohesive social group. sociologyindex.com/egoistic_suicide.htm Odpowiedz Link Zgłoś