homoso-vieticus 08.01.18, 13:29 do zdecydowanej pracy na rzecz powstania w Polsce dwupartyjnego systemu parlamentarnego, w którym zabraknie miejsca na formalne istnienie politycznych ośrodków interesów obcych pańśtw. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
religijnych.uczuc.obraza Re: Plan Petru wydaje się być silnym mpulsem 08.01.18, 13:43 To jakie to będą partie, homoś? Wiemy że PiS wykluczyłeś na samym starcie bo uważasz że dla PiSu zabraknie miejsca na formalne istnienie. Odpowiedz Link Zgłoś
mazala1 Re: Plan Petru wydaje się być silnym mpulsem 09.01.18, 10:00 Myślę, że jedną z nich pozostanie przez czas jakiś PiS. Prawo i Sprawiedliwość to hasła banalne ale przyciągające ciągle większość ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
religijnych.uczuc.obraza Re: Plan Petru wydaje się być silnym mpulsem 09.01.18, 10:15 No ale PiS to polityczny ośrodek interesów obcych państw. Odpowiedz Link Zgłoś
mazala1 Re: Plan Petru wydaje się być silnym mpulsem 09.01.18, 10:47 Potrafisz jakoś uzasadnić swoje twierdzenie? Odpowiedz Link Zgłoś
religijnych.uczuc.obraza Re: Plan Petru wydaje się być silnym mpulsem 10.01.18, 07:10 Potrafię. Odpowiedz Link Zgłoś
mazala1 Re: Plan Petru wydaje się być silnym mpulsem 10.01.18, 07:21 religijnych.uczuc.obraza napisał: > Potrafię. > No to do dzieła! Nie wstydź się. Odpowiedz Link Zgłoś
religijnych.uczuc.obraza Re: Plan Petru wydaje się być silnym mpulsem 10.01.18, 08:40 Nie chce mi się. poza tym i tak byś nie zrozumiał. Przecież brak ci rozumu i inteligencji. Odpowiedz Link Zgłoś
haen2010 Nie jest z nim najlepiej. 09.01.18, 04:40 Ludzie już trochę zapomnieli jak zdołował po Maderze. No to Plan Petru - jakby nie widział jak kończą organizacje polityczne z nazwiskiem ich właściciela. Ego jak z Warszawy do Lizbony. Co za dupek - głupek! Odpowiedz Link Zgłoś
mazala1 Re: Nie jest z nim najlepiej. 09.01.18, 10:07 Myślę, że Petru głupkiem nie jest podobnie jak kiedyś głupkiem nie był Palikot, który rozpowszechniał w Polsce "polityczny nihilizm i chamstwo" w interesie " beneficjentów OS". POdobne cele wydaje się mieć Petru. Chamstwo zastąpił prostactwem a nihilizm troską o przyszłość elit OS Odpowiedz Link Zgłoś
haen2010 Re: Nie jest z nim najlepiej. 10.01.18, 05:33 Elity OS? Oprócz Kaczusia wszyscy na cmentarzu historii lub Powązkach. Pamiętam jednak swoją złość na Palikota gdy się sam nazwał. Od razu przeczuwałem zakończenie obiecującego projektu. Z Petru nie będzie inaczej. Z Kukizem również. Odpowiedz Link Zgłoś