Dodaj do ulubionych

Plan Petru wydaje się być silnym mpulsem

08.01.18, 13:29
do zdecydowanej pracy na rzecz powstania w Polsce dwupartyjnego systemu parlamentarnego, w którym zabraknie miejsca na formalne istnienie politycznych ośrodków interesów obcych pańśtw.
Obserwuj wątek
    • religijnych.uczuc.obraza Re: Plan Petru wydaje się być silnym mpulsem 08.01.18, 13:43
      To jakie to będą partie, homoś? Wiemy że PiS wykluczyłeś na samym starcie bo uważasz że dla PiSu zabraknie miejsca na formalne istnienie.
      • mazala1 Re: Plan Petru wydaje się być silnym mpulsem 09.01.18, 10:00
        Myślę, że jedną z nich pozostanie przez czas jakiś PiS. Prawo i Sprawiedliwość to hasła banalne ale przyciągające ciągle większość ludzi.
        • religijnych.uczuc.obraza Re: Plan Petru wydaje się być silnym mpulsem 09.01.18, 10:15
          No ale PiS to polityczny ośrodek interesów obcych państw.
          • mazala1 Re: Plan Petru wydaje się być silnym mpulsem 09.01.18, 10:47
            Potrafisz jakoś uzasadnić swoje twierdzenie?
            • religijnych.uczuc.obraza Re: Plan Petru wydaje się być silnym mpulsem 10.01.18, 07:10
              Potrafię.
              • mazala1 Re: Plan Petru wydaje się być silnym mpulsem 10.01.18, 07:21
                religijnych.uczuc.obraza napisał:

> Potrafię.
                >

No to do dzieła! Nie wstydź się.
                • religijnych.uczuc.obraza Re: Plan Petru wydaje się być silnym mpulsem 10.01.18, 08:40
                  Nie chce mi się. poza tym i tak byś nie zrozumiał. Przecież brak ci rozumu i inteligencji.
    • haen2010 Nie jest z nim najlepiej. 09.01.18, 04:40
      Ludzie już trochę zapomnieli jak zdołował po Maderze. No to Plan Petru - jakby nie widział jak kończą organizacje polityczne z nazwiskiem ich właściciela. Ego jak z Warszawy do Lizbony.

Co za dupek - głupek!
      • mazala1 Re: Nie jest z nim najlepiej. 09.01.18, 10:07
        Myślę, że Petru głupkiem nie jest podobnie jak kiedyś głupkiem nie był Palikot, który rozpowszechniał w Polsce "polityczny nihilizm i chamstwo" w interesie " beneficjentów OS". POdobne cele wydaje się mieć Petru. Chamstwo zastąpił prostactwem a nihilizm troską o przyszłość elit OS
        • haen2010 Re: Nie jest z nim najlepiej. 10.01.18, 05:33
          Elity OS? Oprócz Kaczusia wszyscy na cmentarzu historii lub Powązkach. Pamiętam jednak swoją złość na Palikota gdy się sam nazwał. Od razu przeczuwałem zakończenie obiecującego projektu. Z Petru nie będzie inaczej. Z Kukizem również.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka