Dodaj do ulubionych

Dlaczego PiSi tak zachwalająMacierewicza?

18.01.18, 15:48
Najlepszy ministet od wojny, podniósł wojsko polskie z kolan, jedyne o czym wiem, to stworzyl OT i to wszystkie jego zaslugi. A o reszcie mogę powiedziec jedynie to, ze czegokolwiek się dotknął to spieprzyl to dokumentnie. Wiec dlaczego z nieleczonego robia supermena?
Obserwuj wątek
    • lumpior Re: Dlaczego PiSi tak zachwalająMacierewicza? 18.01.18, 15:59
      TKMPiSlam takie ma zasady,oczywista oczywistosć.
    • elisabit Myśl trochę. 18.01.18, 16:13
      Zadarł Macierewicz z Prezydentem a z Prezydentem nie mógł przecież wygrać.
      Z tych dwóch z których żaden nie chciał ustąpić tylko Macierewicz mógł być odwołany w prosty sposób. No i stało się.
      • porannakawa01 Re: Myśl trochę. 18.01.18, 16:33
        elisabit napisała:

> Zadarł Macierewicz z Prezydentem a z Prezydentem nie mógł przecież wygrać.
        > Z tych dwóch z których żaden nie chciał ustąpić tylko Macierewicz mógł być odwo
        > łany w prosty sposób. No i stało się.
        Obserwowałam Dudem jak dawał sobie na łeb szrać.
        Zwykły szef kompanii, sierżant, gdyby mu podwładny tak podskakiwał natychmiast by go przeczołgał, w pełnym umundurowaniu i uzbrojeniu nakazałby biego pod kulochwyt i spowrotem ze dwadzieścia razy, czołganiem przez pełzanie i po tym wszystkim wezwałby do siebie delikwenta i urfami rzucając zapytałby czy ma jeszcze soś do powiedzenia.
        Pożegnałby go słowami - jeszcze raz mi podskoczycie to jaja poukręcam pasem, który je nad nimi nosicie durniu.
        A Dudem pozwalał sobie na coś takiego. Facio nie był pewny swego, nie znał swojego miejsca w szeregu i ciągle patrzył na Kaczyńskiego bo jak Kaczyński Matjerjewiczju na to pozwalał to jak Dudem mógł Matjerjewiczju podskoczyć.
        Aż Kaczyński łaskawie mu skinął dłonią - Aport, bierz go!
        To i po aporcie go zwolnił.
    • szwampuch58 Re: Dlaczego PiSi tak zachwalająMacierewicza? 18.01.18, 16:24
      Rzeknij jeszcze co w tym OTjest pozytywne ze podlega zasludze bo chyba nie bron co robi"jeb...jeb"?
    • zapijaczony_ryj Bo posuwał Misiewicza! 18.01.18, 16:30
      A MIsiewicz to ładny chłopiec, PiSia męska płeć na czele z ZK uwielbiał chłopców.
      Nawet ojciec Rydzol powiedział patrząc na MIsiewicza; zobaczcie jaki ładny chłopiec.
      Niestety zapomniał dodać ; i jaką ma ładną i pulchną pupę i te usta, zupełne jak u Zera!
      • teen69 Re: Bo posuwał Misiewicza! 18.01.18, 16:35
        Obrzezani zawsze maja wzięcie
    • j-k bez Maciora nie ma fora :) 18.01.18, 16:41
      Juz sie martwilem, ze moje forumki zapomna o Maciorze...
      forum.gazeta.pl/forum/w,28,165390523,165390523,Nie_ma_fora_bez_Maciora.html
    • buldog2 Re: Dlaczego PiSi tak zachwalająMacierewicza? 18.01.18, 16:55
      Bo ma dobry gust, w sam raz do PISu. Patrzą na Misiewicza i widzą.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka