Dodaj do ulubionych

Wyobraźmy sobie...

21.01.18, 21:13
że na forum są osoby popierające idee faszystowskie. W jaki sposób by się wypowiadały?
A wierzycie, że tu nie ma żadnej takie osoby?

Tak się składa, że tak bardzo wielu bluzga na prawie wszystko, co nie jest PISowskie. Ale nie zauważyłem, aby ktokolwiek z nich miał odwagę potępić "patriotów".

Dziwne też, że taki Błaszczak nic nie wiedział o faszystowskich tendencjach w naszym społeczeństwie. I dokąd taki człowiek zaprowadzi nasze wojsko?
Obserwuj wątek
    • cossa.nostra Imagine 21.01.18, 21:18
      www.youtube.com/watch?v=VOgFZfRVaw
      Zacznij od siebie żałosny przegrany lemingu. Czy ty, ukierunkowany cieciu, napisałeś chociaż jedną krytykę na temat skorumPOwanego ugrupowania?
      • lech1966 Re: Imagine 21.01.18, 21:24
        Prawda. Adamie samogwałt to nie jest praktyka polityczna. Nie widziałem ani nigdy nie słyszałem żeby ktokolwiek z PO czy też sympatyków PO skrytykował działalność HGW. Zastanów się czego ty oczekujesz,,,,przemyśl to i sprostuj swoje marzenia i wyobrażenia.
        • adam.eu Re: Imagine 21.01.18, 21:27
          Bo PO tak robiło.................................................................................
      • adam.eu Re: Imagine 21.01.18, 21:25
        Patrioto i pewnie jeszcze chrześcijaninie, jakiego używasz języka?
        A co mojej krytyki PO to między innymi pisałem, że nie dość skutecznie zwalczali faszystów.
        A jak chcesz więcej, to sobie poszukaj w pamięci albo w wyszukiwarkach.
        • lech1966 Re: Imagine 21.01.18, 21:34
          adam.eu napisał:

> Patrioto i pewnie jeszcze chrześcijaninie, jakiego używasz języka?
          > A co mojej krytyki PO to między innymi pisałem, że nie dość skutecznie zwalczal
          > i faszystów.
          > A jak chcesz więcej, to sobie poszukaj w pamięci albo w wyszukiwarkach.

Nawet nie wiem czy mogę siebie nazwać "chrześcijaninem"??? Moje poglądy są im bliskie bo nie mam wielu znajomych wśród "innowierców" przyjaźniłem się kiedyś z Turkiem muzułmaninem i innym podobno buddystą ale to stara sprawa. Nawet Niemcy nie zwalczają faszystów, choć myślę że tam jest ich najwięcej. A wracając do twoich oczekiwań samooskarżenia to podaj jakiś link do swojej wypowiedzi gdzie krytykujesz działania uwłaszczeniowe HGW lub krytykujące PO..Będzie mi miło czytać.
          • taniarada Co racja to racja Adasiu 21.01.18, 21:39
            Napylamy na PIS bo to jest modne.
            • kolpik124 Re: Co racja to racja Adasiu 21.01.18, 21:44
              jak tam żona i dzieci, brunatny ojcze pedofilu?
    • wariant_b Re: Wyobraźmy sobie... 21.01.18, 21:23
      ... że przyszedł nowy przekaz dnia - potępiamy faszyzujących pseudopatriotów.

Kto na forum będzie najbardziej oburzony ich działalnością?
      A skąd będą mieli listę tych do potępienia?
      • lech1966 Re: Wyobraźmy sobie... 21.01.18, 21:25
        wariant_b napisał:

> ... że przyszedł nowy przekaz dnia - potępiamy faszyzujących pseudopatriotów.
        >
        > Kto na forum będzie najbardziej oburzony ich działalnością?
        > A skąd będą mieli listę tych do potępienia?

No wariant przecież adam eu jest z twojej "mańki" więc nie ładnie zarzucać mu sympatii proPIS. Wstydź się za siebie
        • adam.eu Re: Wyobraźmy sobie... 21.01.18, 21:30
          lech1966 napisał:

> wariant_b napisał:
          >
          > > ... że przyszedł nowy przekaz dnia - potępiamy faszyzujących pseudopatrio
          > tów.
          > >
          > > Kto na forum będzie najbardziej oburzony ich działalnością?
          > > A skąd będą mieli listę tych do potępienia?
          >
          > No wariant przecież adam eu jest z twojej "mańki" więc nie ładnie zarzucać mu s
          > ympatii proPIS. Wstydź się za siebie

Zobacz, jak omijasz temat.
          • lech1966 Re: Wyobraźmy sobie... 21.01.18, 21:35
            adam.eu napisał:

> Zobacz, jak omijasz temat.

Nie omijam,,upomniałem tylko warianta że strzela do swojej bramki...
            • wariant_b Re: Wyobraźmy sobie... 21.01.18, 22:03
              > Nie omijam,,upomniałem tylko warianta że strzela do swojej bramki...

Siedzę już wystarczająco długo na forum, żeby wiedzieć, kto pisze to co myśli,
              a kto pisze to, co powinien myśleć, gdyby potrafił.
      • pies_na_czarnych Re: Wyobraźmy sobie... 21.01.18, 21:41
        Nowy przekaz? Przecież to jest zwykła pisowska ściema. Gdyby dziennikarze nie podnieśli tego tematu to nadal udawaliby, że nic się nie dzieje. Co robią tajniacy Ulaskawionego? Śledzą staruszki z różami w ręku?
        • lech1966 Re: Wyobraźmy sobie... 21.01.18, 21:55
          A tego grubego pyskacza ( nie znam nazwiska) tego Rambo z przerośniętym ego,,, obrażającego kobietę- dziennikarkę i posiadacza nielegalnej broni to wypuścili czy siedzi?
          Bo po zaprezentowanym języku to jak najbardziej mi pasuje na faszystę.
          • pies_na_czarnych Re: Wyobraźmy sobie... 22.01.18, 08:22
            Oś ci się popierwdzielilo. Dziennikarki obrażał Lech, a właścicielem różowego pistoleciku był Jarosław.
        • wariant_b Re: Wyobraźmy sobie... 21.01.18, 22:06
          > Gdyby dziennikarze nie podnieśli tego tematu...

To by nie było przekazu, co należy o tym myśleć.
          • lech1966 Re: Wyobraźmy sobie... 21.01.18, 22:33
            To gdzie jest centrala kierująca TVN? Smsy dostają z Czerskiej czy z Wiejskiej?
    • taniarada Przekaz 21.01.18, 21:46
      Z Czersko-Wiertniczej. Szukamy faszystów wśród pisowców. Żydów z Izraela nietykamy .Choć to jest niezgodne etycznie z wyznaczoną linią Michnika.
      • x2468 Re: Przekaz 21.01.18, 22:10
        Musisz tu tani NS śmierdzieć od rana do nocy? Przenieś kapucho się do Rydzyka lub innej swołoczy i będziesz tykał Żydów z Izraela do woli.
    • ultimate.strike Re: Wyobraźmy sobie... 21.01.18, 22:02
      "I dokąd taki człowiek zaprowadzi nasze wojsko?"

Pod Stalingrad?
      • ultimate.strike Re: Wyobraźmy sobie... 21.01.18, 22:03
        Chociaż teraz to nie ten kierunek. Pewnie będziemy oblegać Rotterdam.
        • x2468 Re: Wyobraźmy sobie... 21.01.18, 22:11
          W Układzie Warszawskim cel był wyznaczony. Dania. Myślę że się nie zmienił.
          • ultimate.strike Re: Wyobraźmy sobie... 21.01.18, 22:18
            Czyli będziemy oblegać Kopenhagę?
            • cossa.nostra PO - złodziejskie nasienia 22.01.18, 14:59
              www.msn.com/pl-pl/wiadomosci/polska/kukiz-odpowiada-siemoniakowi-przy-malwersantach-i-z%c5%82odziejach-z-po-winnicki-to-kryszta%c5%82/ar-AAv0AvI?ocid=spartandhp

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka