erka-4
21.02.18, 17:08
...jest atakiem na Stany Zjednoczone w Ameryce.
Proszę mi uwierzyć, że w mojej ocenie jest to akcja, która ma na celu najpierw uderzenie w Polskę, w kontekście dyskusji na temat naszej ustawy, a później atak na Donalda Trumpa. Tym ludziom w ogóle nie zależy na historii, na pamięci osób, które zginęły w czasie II wojny światowej. Jest to cyniczna gra na wywołanie emocji i mówienie o polskim holokauście, wykorzystanie również braku wiedzy wielu osób, a później uderzenie w Donalda Trumpa. To jest jednoznaczne.
Prywatna fundacja z Bostonu Ruderman Family Foundation rozpoczęła w internecie kampanię wideo przeciw nowelizacji polskiej ustawy o IPN.
Zwraca pan uwagę na Twitterze, że współpracuje ona z Hillary Clinton. Możemy tu mówić o przypadku ?
Gdy chodzi o grubą kasę,a 60 mld dolarów to nie w rurkę dmuchał,nie można mówić,że jest to kwestią przypadku.
Najpierw Polskę zamordować spróbują,bo z Polską jest łatwiej,potem zabiorą się za Trumpa,też im nie będzie raczej trudno,wszak on to nie cała Ameryka.
No ale,coś mi się wydaje,że za wielu już bryka,żeby im to poszło tak gładko.
Padnie w końcu ten kapitalizm obłudny i fałszywy,zrodzi się kapitalizm z ludzką nieobłudną twarzą.