Dodaj do ulubionych

Totalny atak na mój Kraj...

21.02.18, 17:08
...jest atakiem na Stany Zjednoczone w Ameryce.

Proszę mi uwierzyć, że w mojej ocenie jest to akcja, która ma na celu najpierw uderzenie w Polskę, w kontekście dyskusji na temat naszej ustawy, a później atak na Donalda Trumpa. Tym ludziom w ogóle nie zależy na historii, na pamięci osób, które zginęły w czasie II wojny światowej. Jest to cyniczna gra na wywołanie emocji i mówienie o polskim holokauście, wykorzystanie również braku wiedzy wielu osób, a później uderzenie w Donalda Trumpa. To jest jednoznaczne.

Prywatna fundacja z Bostonu Ruderman Family Foundation rozpoczęła w internecie kampanię wideo przeciw nowelizacji polskiej ustawy o IPN.
Zwraca pan uwagę na Twitterze, że współpracuje ona z Hillary Clinton. Możemy tu mówić o przypadku ?

Gdy chodzi o grubą kasę,a 60 mld dolarów to nie w rurkę dmuchał,nie można mówić,że jest to kwestią przypadku.
Najpierw Polskę zamordować spróbują,bo z Polską jest łatwiej,potem zabiorą się za Trumpa,też im nie będzie raczej trudno,wszak on to nie cała Ameryka.
No ale,coś mi się wydaje,że za wielu już bryka,żeby im to poszło tak gładko.

Padnie w końcu ten kapitalizm obłudny i fałszywy,zrodzi się kapitalizm z ludzką nieobłudną twarzą.
Obserwuj wątek
    • wsk175 Re: Totalny atak na mój Kraj... 21.02.18, 17:14
      pisia trzoda rozpoczęła ten atak.
      • erka-4 Re: Totalny atak na mój Kraj... 21.02.18, 17:27
        Ryli ponad 70 lat,teraz zaatakowali otwarcie.
        • f.a.q Re: Totalny atak na mój Kraj... 21.02.18, 19:04
          Dokładnie tak, ale dobrze gdy się rozliczamy bo nikt nie ma tyle brudu za pazurami co żydzi. Oj będzie się działo!
          Polskie straty za okres żydo-komuny oceniałbym na około 1 bilion USD od tego odliczymy te 100 mld jakich żądają "nowojorskie p...y"
          • sverir Re: Totalny atak na mój Kraj... 22.02.18, 10:49
            Sęk w tym, że oni mogą spokojnie domagać się od RP takich odszkodowań (chyba że udowodnimy, że PRL to nie RP, ale wtedy wyjdzie na to, że żadnych roszczeń byłych właścicieli kamienic nie zaspokoiliśmy i jednak nie da się wsadzić HGW do więzienia za dziką reprywatyzację). Natomiast jak Polska wykaże, że to od USA czy tamtejszych gmin żydowskich trzeba domagać się odszkodowania za działalność sowieckiej żydo-komuny? Jakiś związek formalny czy prawny?
            • erka-4 domagać każdy się może... 22.02.18, 11:48
              ...nawet gruszek na wierzbie.

sverir napisał:

Sęk w tym, że oni mogą spokojnie domagać się od RP takich odszkodowań

- a możesz to uzasadnić formalnie i prawnie.

• sverir Re: domagać każdy się może... 22.02.18, 11:52
                Słusznie, domagać się zawsze można.

" - a możesz to uzasadnić formalnie i prawnie"

Nie chce mi się. Ale poczytaj pana Żaryna, profesora. On chętnie udowodni, że wprawdzie III RP w żaden sposób nie dziedziczy po PRL, ale za to amerykańska gmina żydowska odpowiada za działania ZSRR w Polsce.
            • inocom Problem mają ze swoimi 22.02.18, 22:25
              sverir napisał:

> Sęk w tym, że oni mogą spokojnie domagać się od RP takich odszkodowań

• erka-4 Re: Totalny atak na mój Kraj... 22.02.18, 12:03
            To te sześćdziesiąt kilka miliardów już do stu urosło,to szybko im rośnie stopa.
            Jeszcze rok rządów PiS-u to im,tym Żydom w Ameryce,urośnie do biliona ta stopa polska.
            I jak ich tu kochać,skoro chcą nas zagłodzić.

Z prawnego punktu widzenia roszczenia żydowskie do mienia bezspadkowego nie mają racji bytu. Z jednej strony mamy przepisy kodeksu cywilnego, czyli art. 935, który jasno i wyraźnie mówi, że mienie polskich obywateli, którzy nie zostawili spadkobierców, przechodzi na własność państwa polskiego. To nie jest jakiś ewenement w prawodawstwie. To jest norma w całym cywilizowanym świecie. Czy Polacy mają prawo do ubiegania się o mienie bezspadkowe rodaków będących obywatelami Stanów Zjednoczonych? Oczywiście, że takiego prawa nie mają i nikt przy zdrowych zmysłach nie robi z tego powodu awantury. Dlaczego zatem amerykańscy Żydzi domagają się restytucji mienia po swoich rodakach posiadających polskie obywatelstwo? I dlaczego zostało to zaakceptowane przez Senat USA?

To nie są żarty,o tym należy wyraźnie im,tym Żydom amerykańskim, powiedzieć,że nie ma już w Polsce durni.
      • 99venus Re: Totalny atak na mój Kraj... 21.02.18, 17:55
        Na całe szczęście nie jest to atak na mój kraj tylko na pisią,ciemną,prostacką krainę.
        Bełkotliwe omamy dewianta Tarczyńskiego dowodzą jedynie słabości polskiej służby zdrowia.
        • f.a.q Re: Totalny atak na mój Kraj... 21.02.18, 19:07
          Omamy to miał pewien żydowski dziennikarz, którego mama rzekomo uczyła się polskiego w przedszkolu. Była bardzo zdolna - tak twierdzi- bo w wieku poniżej 5 lat perfekcyjnie znała już polski, idysz i hebrajski. Nie zapominajmy również o rosyjskim, który przydał się jej najbardziej.
          • inocom A mówiąc to płakał... 22.02.18, 22:37
            f.a.q napisał:

> Omamy to miał pewien żydowski dziennikarz, którego mama rzekomo uczyła się pols
            > kiego w przedszkolu. Była bardzo zdolna - tak twierdzi- bo w wieku poniżej 5 la
            > t perfekcyjnie znała już polski, idysz i hebrajski. Nie zapominajmy również o r
            > osyjskim, który przydał się jej najbardziej.
            >
            • lech1966 Re: A mówiąc to płakał... 22.02.18, 22:44
              To sędzia płakał,,,jak mu przyszło samemu stanąć przed sądem..
              • inocom Re: A mówiąc to płakał... 22.02.18, 22:50
                lech1966 napisał:

> To sędzia płakał,,,jak mu przyszło samemu stanąć przed sądem..

Taki roztargniony był.
                • lech1966 Re: A mówiąc to płakał... 22.02.18, 22:58
                  inocom napisał:

> lech1966 napisał:
                  >
                  > > To sędzia płakał,,,jak mu przyszło samemu stanąć przed sądem..
                  >
                  > Taki roztargniony był.

Kliniczny przypadek DSR, nieuleczalny ale za to gwarantujący bezkarność..
                  • 141288bs Re: A mówiąc to płakał... 22.02.18, 23:15
                    Opanowac roztargnienie nie jest prosta sprawa. - Byl az tak roztargniony,ze jako praworeczny ta piecdziesiatke lewareka obsluzyl. Moze tak sie zdarzyc...moze!, wiec zrozummy"czlowieka"cierpiacego...zona,dziecko, przezywaja za 50 zl.
                    • yoma Re: A mówiąc to płakał... 22.02.18, 23:23
                      Idiota? Posłusznie melduję, Herr Oberst, idiota. Nie w ten wątek cyngiel wkleiłeś :))
                      • inocom Szmalcownik? 22.02.18, 23:27
                        yoma napisała:

> Idiota? Posłusznie melduję, Herr Oberst, idiota. Nie w ten wątek cyngiel wkleił
                        > eś
                        >
                        • lech1966 Re: Szmalcownik? 22.02.18, 23:47
                          inocom napisał:

> yoma napisała:
                          >
                          > > Idiota? Posłusznie melduję, Herr Oberst, idiota. Nie w ten wątek cyngiel
                          > wkleił
                          > > eś

Typuję że yomę dopadła epidemia DSR i w jej wyniku zaczęła pisać w niezrozumiałym jej języku
                    • lech1966 Re: A mówiąc to płakał... 22.02.18, 23:26
                      141288bs napisał:

> Opanowac roztargnienie nie jest prosta sprawa. - Byl az tak roztargniony,ze jak
                      > o praworeczny ta piecdziesiatke lewareka obsluzyl. Moze tak sie zdarzyc...moze!
                      > , wiec zrozummy"czlowieka"cierpiacego...zona,dziecko, przezywaja za 50 zl.

To nie jest jeszcze najgorsze.
                      Najgorsze jest to że nie codziennie zdarzają się okazje żeby wrócić z łupem do domu....
    • erka-4 post scriptum... 21.02.18, 17:25
      Ciekawe, że żaden inny naród z naszego regionu - Węgrzy, Rumuni, Słowacy, Litwini, Łotysze czy Chorwaci - nie podlega tego typu presji. Nikt nie żąda, by któryś z naszych bliższych czy dalszych sąsiadów uznał siebie za współsprawcę Holocaustu, choć przecież owe narody oficjalnie, a często i gorliwie, współpracowały z III Rzeszą w dziele mordowania Żydów… I na ich ziemi także mordowano.

- to nie jest ciekawe,to jest normalne,bo 60 mld dolarów mogą zarobić tylko w Polsce,i zarobią jak nam Niemcy reparacje wypłacą wojenne.
      Innej opcji nie ma.
      • szlachcic Re: post scriptum... 21.02.18, 17:48
        bo wymienione przez ciebie kraje nigdy nie nawidzily tak Zydow jak robili to Polacy
        A w Polsce Zydow bylo najwiecej
        Stad najwiecej Polakow tych co ich ratowali i tych co przyczynili sie do ich zaglady
        • 141288bs Re: post scriptum... 21.02.18, 19:21
          o tym nienawidzeniu zydow gdybys pisal w czasie terazniejszym,bym sie zgodzil bo nie mozna tolerowac kogos kto ucieka sie do klamstw w celu osiagniecia korzysci...konkretnie z holukaust biznes
    • qwardian Re: Totalny atak na mój Kraj... 21.02.18, 17:27
      Media tzw. mainstreamowe są znienawidzone, a informacje do ludzi płyną z You Tube...

forum.gazeta.pl/forum/w,28,165629102,165629102,Wolska_Kiemlicze_udajacy_Kmicica_.html?p=165630876
    • snajper55 Re: Totalny atak na mój Kraj... 21.02.18, 17:27
      erka-4 napisał:

> ...jest atakiem na Stany Zjednoczone w Ameryce.
      >
      > "Proszę mi uwierzyć, że w mojej ocenie jest to akcja, która ma na celu najpierw uderzenie w
      > Polskę...

No to trzeba autorów tej nowelizacji oskarżyć o atak na Polskę. To chyba Jaki powinien pierwszy zeznawać. Tylko niech nie cygani i mówi prawdę - kto mu to zlecił, kiedy i za ile.

S.
    • m.c.hrabia Re: Totalny atak na mój Kraj... 21.02.18, 17:32
      napisał śmieć, który utrwalał komunizm w Czechosłowacji.
    • religijnych.uczuc.obraza Re: Totalny atak na mój Kraj... 21.02.18, 17:34
      Hudefakis Tarczyński? Jakieś pedzio?
      • szwampuch58 Re: Totalny atak na mój Kraj... 21.02.18, 18:11
        hehehehe,takie zera to tylko w Wolsce
        wiadomosci.wp.pl/dominik-tarczynski-6173456618968705c
        • religijnych.uczuc.obraza Re: Totalny atak na mój Kraj... 21.02.18, 18:58
          No tak. To katolik. To wszystko tłumaczy.
          • szwampuch58 Re: Totalny atak na mój Kraj... 21.02.18, 19:01
            nie to kretyn ,religia nie ma na to wplywu
            • zdybex Re: Totalny atak na mój Kraj... 21.02.18, 19:10
              Litwini I Lotysze to czołówka w mordowaniu Żydów u siebie. Węgrzy wysłali swoich do oświęcimia. Francuzi też. Przypominam, ze Wegry były sojusznikiem hitlera i mieli swoje jednostki SS, Teraz to nasi kumple?
              • m.c.hrabia Re: Totalny atak na mój Kraj... 21.02.18, 19:12
                gdy płonęło warszawskie getto, po stronie aryjskiej kręciły się karuzele, a niektórzy śpiewali: 'Hitler kochany, Hitler złoty nauczył Żydów roboty'.
                • zdybex Re: Totalny atak na mój Kraj... 21.02.18, 19:19
                  Kapitalizm w czystej formie. Słabszy przegrywa.
        • x2468 Re: Totalny atak na mój Kraj... 22.02.18, 08:26
          Poseł Jenot?
      • taniarada Re: Totalny atak na mój Kraj... 22.02.18, 12:19
        religijnych.uczuc.obraza napisał:

> Hudefakis Tarczyński? Jakieś pedzio?
        >
        Za taki wpis człowieku ,jeśli tak cię można nazwać.Miał byś bana.Tu się możesz wypróżniać.
    • mariner4 Re: Totalny atak na mój Kraj... 21.02.18, 19:18
      To jest także mój kraj. I ja popieram jego obronę przez wolny świat, przed dzikim motłochem którego członkiem jesteś.
      M.
      • erka-4 Re: Totalny atak na mój Kraj... 22.02.18, 05:51
        mariner4 napisał:

> To jest także mój kraj. I ja popieram jego obronę przez wolny świat, przed dzik
        > im motłochem którego członkiem jesteś.
        > M.
        >
        my, Naród Polski – wszyscy obywatele Rzeczypospolitej - no wiesz,skoro twierdzisz jak stwierdziłeś to czemu POdpuszczasz zdradzieckiego przeciw krajowi swemu oszusta ?
        Masz święty obowiązek obywatelski,jeżeli nawet do Narodu się nie zaliczasz,bronić Kraju swojego przed zdradą,kłamstwem i oszczerstwem.
        Bo jeżeli POstępujesz inaczej to kula w łeb się należy takiemu jak ty w przypadku wojny.

Mariner POwinien znać zasady wojny.
        • aniechto.only Re: Totalny atak na mój Kraj... 22.02.18, 06:02
          erka-4 napisał:

> Masz święty obowiązek obywatelski,jeżeli nawet do Narodu się nie zaliczasz,bron
          > ić Kraju swojego przed zdradą,kłamstwem i oszczerstwem.

No właśnie mariner to robi, broni kraj przed tobą.
        • mariner4 Re: Totalny atak na mój Kraj... 22.02.18, 06:19
          Tak jak ty w Czechosłowacji?
          M.
          • erka-4 Re: Totalny atak na mój Kraj... 22.02.18, 07:02
            mariner4 napisał:

> Tak jak ty w Czechosłowacji?
            > M.
            >

- a co niby ja jako Polak zrobiłem w tej Czechosłowacji ?
            Mieli szczęście Czesi i Słowacy,że Polak tam wówczas wkroczył,bo gdyby wkroczył Ruski to by ich przepuścił przez maszynkę do mięsa.
            Dlatego należy zawsze głosić podstawowe hasło:

Precz z komunizmem,precz z komunitycznymi internacjonalistami.
            • erka-4 zauważyłem,że ruskie trolle... 22.02.18, 07:04
              ...już wylazły z łóżek.
            • eiran Re: Totalny atak na mój Kraj... 22.02.18, 07:31
              Chciałbyś powiedzieć, że sowieckie i enerdowskie wojska tam wtedy nie weszły, a jedynie polskie? Albo że obecność polskich wojsk powstrzymała Rosjan od strzelania do Czechów i Słowaków? Bo zobaczyli czołgistę erkę i wymiękli?
              • erka-4 Re: Totalny atak na mój Kraj... 22.02.18, 09:25
                eiran napisał:

> Chciałbyś powiedzieć, że sowieckie i enerdowskie wojska tam wtedy nie weszły, a
                > jedynie polskie? Albo że obecność polskich wojsk powstrzymała Rosjan od strzel
                > ania do Czechów i Słowaków? Bo zobaczyli czołgistę erkę i wymiękli?
                >

- nic takiego nie powiedziałem,powiedziałem,że gdyby wkroczyli Ruscy,a że myśmy tam także byli mieliśmy na to wszystko swój wpływ dodatni,mimo tej polskiej komuny,ale wpływ polski się na tym ruskim postępowaniu wycisnął.
                Każdy wiedział,że w polskim wojsku zasadniczym nie służyli sami komuniści i było wiadomo,że w przypadku wydania rozkazów strzelania do braci Czechów i Słowaków Polacy broń swą by skierowali przeciw swym komunistycznym dowódcom.
                Takie były nastroje w tej "polskiej armii" które komuniści znali aż za dobrze.
                • m.c.hrabia Re: Totalny atak na mój Kraj... 22.02.18, 09:47
                  Każdy wiedział,że w polskim wojsku zasadniczym nie służyli sami komuniści i było wiadomo,że w przypadku wydania rozkazów strzelania do braci Czechów i Słowaków Polacy broń swą by skierowali przeciw swym komunistycznym dowódcom.

tylko współczuć twojej rodzinie,
                  ale od wnuków powinna dziadka kretyna odseparować jak najszybciej , dla ich dobra.
                • mariner4 Re: Totalny atak na mój Kraj... 22.02.18, 11:58
                  Ale Polacy poszli za Zaolzie razem z Hitlerem. I nie byli to komuniści.
                  Ale masz przynajmniej tradycję, do której możesz się odwoływać.
                  M.
                  • erka-4 nie z Niemcami szli a przeciw... 23.02.18, 06:51
                    mariner4 napisał:

> Ale Polacy poszli za Zaolzie razem z Hitlerem. I nie byli to komuniści.
                    > Ale masz przynajmniej tradycję, do której możesz się odwoływać.
                    > M.
                    >
                    ... o rok odroczyli niemieckie prześladowania tamtejszej polskiej większości.
                    • mariner4 Re: nie z Niemcami szli a przeciw... 23.02.18, 07:34
                      Czyli usprawiedliwiasz tą polską agresję? Gdybyś nieco lepiej znał te sprawy, to wiedziałbyś, że po tym żałosnym wydarzeniu opinia publiczna mocarstw zachodnich była przeciwko otwartej interwencji w Polsce w 1939.
                      M.
                    • eiran Re: nie z Niemcami szli a przeciw... 23.02.18, 07:41
                      Stąd, złodziejaszku, trwająca do dziś wdzięczność Czechów. Podobna do wdzięczności do erki, wjeżdżającego w 1968 z zamiarem obrony siłą polsko-czechosłowackiej przyjaźni przed nawałą radzieckiej przemocy.
            • mariner4 Re: Totalny atak na mój Kraj... 22.02.18, 07:36
              Pacyfikowałeś ten kraj.
              M.
              • x2468 Re: Totalny atak na mój Kraj... 22.02.18, 08:39
                Wylazły bezwstydne i tłuste pisiaki..
                tvnwarszawa.tvn24.pl/informacje,news,karaluchy-w-szpitalu-na-solcu-jeden-mial-spokojnie-4-centymetry,253040.html
    • eiran ten filmik... 22.02.18, 07:33
      To klasyczny przykład drażnienia pisiackiego pawiana poprzez walenie kijem w klatkę. Pawiana, bo szympans jest zbyt bystry że się tak łatwo dać sprowokować.
      • f.a.q Re: ten filmik... 22.02.18, 07:51
        Rozumiem ze w ten oto sposób chciałeś oznajmić ze nie dałeś się sprowokować. Brawo! Tylko w związku z tym wyznaniem dla własnego dobra unikaj wyjazdów do Niemiec.
    • zapijaczony_ryj Atak jest odpowiedzia na kretyńską ustawę Świra! 22.02.18, 07:37
      Który sam włożył kij w mrowisko, rozgrzebał je, a tera się dlaczego go mrówki atakują!
      • erka-4 Żydów do mrówek porównywać... 22.02.18, 09:31
        ...nie przystoi,oni handlarzami są bardziej POważnymi.

zapijaczony_ryj napisał:

> Który sam włożył kij w mrowisko, rozgrzebał je, a tera się dlaczego go mrówki a
        > takują!
        >
        >
        - tego to największy antysemita by nie wymyślił.
        • 3nd 60 mld $ 22.02.18, 12:16
          Zydzi maja te forse w d.pie . Nie obchodzi ich to . Ta cala sprawa zaczela sie polska Ustawe . O "polskich" obozach Zydzi wiedza ze to jest klamstwo. Chodzi o czesc o udziale Polakow w zagladzie Zydow . Byla ich tylko czesc (na szczescie) . Tak samo jak czesc Polakow bylo Sprawiedliwymi (Czesc Ich Pamieci ) . Wiekszosc Polakow stala z boku . A jak ta Ustawa stwierdzi co jest klamstwem a co prawda ?

Dodam artukul z POLSKIEJ gazety :
          www.wprost.pl/tygodnik/9554/nasza-wina.html
          • 141288bs Re: 60 mld $ 22.02.18, 23:26
            "A jak ta Ustawa stwierdzi co jest klamstwem a co prawda?" - Ustawa nie stwierdza,Ustawa reaguje na niezgodnosc z faktami
            historii.
            • snajper55 Re: 60 mld $ 23.02.18, 01:20
              141288bs napisał:

> "A jak ta Ustawa stwierdzi co jest klamstwem a co prawda?" - Ustawa nie stwierd
              > za,Ustawa reaguje na niezgodnosc z faktami
              > historii.

Z takimi faktami jak zamach smoleński, udowodniony przez bardzo ważną komisję sejmową.

S.
              • erka-4 szmalcownik to nie Naród... 23.02.18, 07:08
                ...ani Państwo,którego nie było,a to które było szmalcownika rozstrzeliwało bezapelacyjnie.

snajper55 napisał:

> 141288bs napisał:
                >
                > > "A jak ta Ustawa stwierdzi co jest klamstwem a co prawda?" - Ustawa nie s
                > twierd
                > > za,Ustawa reaguje na niezgodnosc z faktami
                > > historii.
                >
                > Z takimi faktami jak zamach smoleński, udowodniony przez bardzo ważną komisję s
                > ejmową.
                >
                > S.
                - nie kombinuj,nie uda się Żydom,niektórym oczywiście,wrobić Polaków w Holokaust skoro w nim ginęli razem z Żydami.
                Naszą polską rolą jest to ogłupionemu światu uświadomić,że byli i są nadal jeszcze pod fałszywym wpływem tej garstki bardzo wpływowej i aktywnej grupy żydowskie,która nie bacząc na historyczne fakty oraz własny honor pragnie wyrwać kasę,która im nie przysługuje w żadbym wypadku od Polaków.
                Mogą ją uzyskać jedynie pod warunkiem,gdy Niemcy wypłacą nam wojenne reparacje.
                Innej opcji nie ma.
        • aniechto.only Re: Żydów do mrówek porównywać... 22.02.18, 12:29
          W innym wątku porownałeś Polskę do kurnika, ,tego nawet największy antypolonista nie wymyślił, no chyba tylko płatny ruski troll
          • erka-4 a kim ty jesteś,jeżeli ja trollem jestem.. 22.02.18, 13:09
            ...i to ruskim w dodatku ???

aniechto.only napisała:

> W innym wątku porownałeś Polskę do kurnika, ,tego nawet największy antypolonist
            > a nie wymyślił, no chyba tylko płatny ruski troll-

- oczywiście,inaczej się nie da porównać skoro mowa jest o zdradzieckim fałszywym lisie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka