pies_na_czarnych 13.04.18, 20:50 Skąd się biorą spadki PiS. Więcej: wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,161770,23265872,sroczynski-pis-slabnie-to-najlepszy-moment-zeby-przestac.html Dyktatura w pisim burdelu. Tyle pozostało z marzen Kaczyńskiego. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jochnny_walker4 Re: Skąd się biorą spadki PiS 13.04.18, 20:53 Sondaż jest ważny - w dniu wyborów. Reszta to opium dla ludu i frustratów. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Skąd się biorą spadki PiS 13.04.18, 20:56 Od kiedy tak jest? Przez ostatnie miesiace pisi wmawiali nam, ze sondaze sa najwazniejsze i nigdy nie ma falszywych sondazy:D Odpowiedz Link Zgłoś
jochnny_walker4 Re: Skąd się biorą spadki PiS 13.04.18, 20:59 pies_na_czarnych napisała: > Od kiedy tak jest? Przez ostatnie miesiace pisi wmawiali nam, ze sondaze sa naj > wazniejsze i nigdy nie ma falszywych sondazy:D Ale ja prezentuję tylko moje odczucia. Nie jestem niewolnikiem żadnej partii. Odpowiedz Link Zgłoś
borrka Ważne są wyłącznie te korzystne dla PiS 13.04.18, 21:05 Propaganda PiS jest dla sekty - juz nie dbaja o wiarygodność. Działają, niczym Tarik Aziz, wieszczący wiekopomne zwyciestwo, gdy GIs stali na przedmiesciach Bagdadu :) Czekam juz z rosnącym napieciem, jaki będzie koniec! Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: Ważne są wyłącznie te korzystne dla PiS 13.04.18, 23:53 borrka, co robisz na polskim forum. W delegacji? Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: Skąd się biorą spadki PiS 13.04.18, 21:04 Opinia komucha,pojeba bolszewika Odpowiedz Link Zgłoś
ultimate.strike Re: Skąd się biorą spadki PiS 13.04.18, 21:10 Już sprawa spadkowa jest? Wreszcie rąbnął w kalendarz? Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Skąd się biorą spadki PiS 13.04.18, 21:20 Sam tytul artykulu mowi wszystko. Sroczyński: "Miała być dyktatura, a jest burdel", czyli skąd się biorą spadki PiS W poprzedniej probie zalozenia watku (wyparowal) na temat tego artykulu jochnny_walker4 nie wierzyl, ze moze byc dyktatura w burdelu i zapytal mnie czy bylem w burdelu. Odpowiedzialem mu, ze tak. Bylem w takim na Nowogrodzkiej i widzialem jak alfons dyktator zabieral dziwkom pieniadze. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k Ale co co ze spadkami PO ? 13.04.18, 21:22 moze bys, dziecie, co w koncu na ten temat napisalo ? Tfu(j), jak zawsze Dr. J.K. zwolennik LEWICY Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Ale co co ze spadkami PO ? 13.04.18, 21:25 Przespałeś pijaczku. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k PeO-viecki nie daly ci sie napic ? 13.04.18, 21:45 no to masz problem dziewojo. pojsc spac o suchym pysku - to poruta. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k Spadki PiS biora sie ze spadku PO 13.04.18, 21:43 w koncu jak rodzina daje spadek - to zazwyczaj sie go bierze. Odpowiedz Link Zgłoś
ultimate.strike Re: Spadki PiS biora sie ze spadku PO 13.04.18, 21:45 A PIS jeszcze będzie musiał podatek od tych spadków zapłacić. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k a spadki PO biora sie z braku spadku... 13.04.18, 21:48 to jasne. problem PO jest jednak taki, ze nie maja czym spadku od spadku placic. Dr. J.K. ekonomista. Odpowiedz Link Zgłoś
ultimate.strike Re: a spadki PO biora sie z braku spadku... 13.04.18, 22:00 Ale PIS ma, tyle nagród sobie przyznali, że czapek Morawieckiego i Szydło nie da się już ugasić. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k ale spadki PiS mnie nie interesuja. 13.04.18, 22:14 interesuja mnie tylko spadki PO - za ktore PeOviecki nie sa w stanie zaplacic nawet podatku. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k dalej nie rozumiesz co to podatek od spadku ? 13.04.18, 22:42 no to ci , dzecie, przyblize: a PO placic go jednak musi. Tfu(j), jak zawsze, Dr. J.K. ekonomista. www.bankier.pl/wiadomosc/Kiedy-nie-zaplacisz-podatku-od-spadku-2733775.html Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: dalej nie rozumiesz co to podatek od spadku ? 13.04.18, 22:52 Kogo? Odpowiedz Link Zgłoś
j-k Re: dalej nie rozumiesz co to podatek od spadku ? 13.04.18, 22:57 Grzesia S. cos pomoglem, belkotko ? Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: dalej nie rozumiesz co to podatek od spadku ? 13.04.18, 23:01 Kogo to obchodzi co ciebie interesuje? Cos pomogłem? > interesuja mnie tylko spadki PO Odpowiedz Link Zgłoś
j-k dalej nie rozumiesz co to podatek od spadku ? 14.04.18, 00:36 a kogo obchodza tfoje spadki , niemowlaczko ?? Tfu(j), jak zawsze, Dr. J.K. Odpowiedz Link Zgłoś
szlachcic Re: Skąd się biorą spadki PiS 13.04.18, 21:56 Powiedzmy sobie szczerze Jarek trzyma skuteznie za ryj swoich przyglupow Mowi im co maja mowic do madiow, co robic, kiedy oddawac pieniadze wie ze to sie nie podoba politykom pislamskim ale ciemnota pisowska jest zachwycona PIS wygra kolejne wybory do sejmu - nie beda to samodzielne rzady ale beda w koalicji Pamietajcie. Serial 500+ sie jeszcze nie skonczyl. Sa grupy awodowe i spoleczne ktore czekaja na to by je przekupic a za rok zacznie sie propaganda na niespotykana sile w pisowskiej TV Bedzie kilka ustawek przed wyborami Prawdziwy koniec syfu pisowskigo dopiero za 5 lat Ekonomia zacznie dzialac dopiero po czasie. Ale sie zaczyna. Ropa znacznie tansza niz w najgorszym monmencie za PO a ceny paliw juz po 5 zl Odpowiedz Link Zgłoś
ultimate.strike Re: Skąd się biorą spadki PiS 13.04.18, 22:42 Jarek trzyma skuteznie za ryj swoich przyglupow Jarek nawet moczu nie trzyma chyba. Mowi im co maja mowic do madiow, co robic, kiedy oddawac pieniadze Mówi co mu każą, jak nie powie to kolacji nie dostanie. PIS wygra kolejne wybory do sejmu Jak sfałuszją to wygra. Prawdziwy koniec syfu pisowskigo dopiero za 5 lat Tak szybko GRU nam odpuści? Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Skąd się biorą spadki PiS 13.04.18, 22:56 > Mowi im co maja mowic do madiow, co robic, kiedy oddawac pieniadze Marnotrawny syn szybko wrócił na łono Prezesa:D www.tvn24.pl/tak-jest-cymanski-o-kaczynskim-skromnie-sie-odzywia-ubiera-i-zyje,829417,s.html Odpowiedz Link Zgłoś
j-k A Skąd się biorą spadki PO ? 13.04.18, 22:59 wlasciwie, to nie wiem , ale moze z braku programu ? Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: A Skąd się biorą spadki PO ? 13.04.18, 23:58 Upij się bardziej i wtedy PISz. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k A Skąd się biorą spadki po PO ? 14.04.18, 00:40 buldog2 napisał: > Upij się bardziej i wtedy PISz. POscij czesciej czeka cie jeszcze piec lat POstu. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: A Skąd się biorą spadki PO ? 14.04.18, 02:14 Ma powod aby sie tak zachlewac. Jego ukochany PiS juz ledwo zipie. Odpowiedz Link Zgłoś