superspec 05.05.18, 17:59 Po co Wam władza nad Krajem?:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czan-dra Re: PO 05.05.18, 18:07 A wam PiSiory? I tak nie potraficie, czego się tkniecie to spieprzycie aż miło popatrzeć, jesteście niczym Midas tylko że na odwyrtkę. Odpowiedz Link Zgłoś
czan-dra Re: PO 05.05.18, 18:24 A pokaż mi gdzie jest w moim poście obelga, hę? Midas był mitycznym władcą Frygii, i to chyba nie jest obelga? Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: PO 05.05.18, 18:26 superspec napisał: > Zaczynasz od obelg.:) > Normalka na tym forum.Obelgi i się zaczynają na początku wątku . Życzenie śmierci Kaczyńskiemu.Kurdupel ,głupek, długo nie pociągnie.I klikanie w kosz dla tych co mają odmienne poglądy.To norma . Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: PO 06.05.18, 11:22 superspec napisał: > Zaczynasz od obelg.:) > - to wymusza dobicie platformy i jej przybudowki .N Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: PO 05.05.18, 18:37 czan-dra napisał: > A wam PiSiory? I tak nie potraficie, czego się tkniecie to spieprzycie aż miło > popatrzeć Mnie wcale nie jest miło patrzeć jak te szumowiny niszczą Polskę. S. Odpowiedz Link Zgłoś
inocom Ale jak totalni to jest Ci miło. 06.05.18, 00:45 snajper55 napisał: > czan-dra napisał: > > > A wam PiSiory? I tak nie potraficie, czego się tkniecie to spieprzycie aż > miło > > popatrzeć > > Mnie wcale nie jest miło patrzeć jak te szumowiny niszczą Polskę. PiS nie będzie rządził wiecznie. Co dla Polski zrobili dobrego totalni? Obcinają fundusze? OK im przyjdzie się z tym zmierzyć. Budżet UE jest budżetem pięcioletnim. Odpowiedz Link Zgłoś
nazimno Re: PO 06.05.18, 11:05 Przeczytaj: "Podanie", Slawomira Mrozka. Wtedy zrozumiesz. Odpowiedz Link Zgłoś