Dodaj do ulubionych

Waszczykowski wróć!!!!!

17.06.18, 11:44
Czaputowicz jest za uprzejmy w stosunku do tego głupka Timmermansa.
Waszczykowski to by już z frajerem tym nie gadał.
Obserwuj wątek
    • lumpior Re: Waszczykowski wróć!!!!! 17.06.18, 11:53
      Siedzi w San Escobar?
      • pies_na_czarnych Re: Waszczykowski wróć!!!!! 17.06.18, 11:54
        Za co siedzi? Przeciez przelal nagrode na Caritas.
        • rzewuski1 Re: Waszczykowski wróć!!!!! 17.06.18, 12:20
          Jest tam ambasadorem.
      • tolerancja.represywna No i ma rację. 17.06.18, 13:29
        Myśleli, że gdy będzie Polak bardzo uprzejmy wobec lewaka Timmermansa to Timmermansowi rozum powróci ale pod warunkiem, że kiedykolwiek go miał.
        Ale ja wiedziałem, że lewactwo uprzejmość, grzeczność i wszelkie ustępstwa uważa za oznakę słabości.
        To jest bolszewicki sposób myślenia przejęty od bolszewików przez lewactwo i większość zdecydowaną dzisiejszych Rosjan.
        Oni uważają, że jeżeli ktoś jest wobec nich grzeczny, uprzejmy i czasami ustępuje to znaczy to tylko, że ten ktoś ich boi. A oni przecież bardzo, bardzo lubią gdy ktoś się ich boi.
        Oprócz zdolności siania strachu i surowców to właściwie oni niczego nie mają.
        • pies_na_czarnych Re: No i ma rację. 17.06.18, 13:38
          O tej lewicy piszesz, ktora popiera forumowy dohtor j-k?
          • tolerancja.represywna O całym lewactwie tu piszę. 17.06.18, 13:41

• suender Re: No i ma rację. 17.06.18, 18:04
          tolerancja.represywna 17.06.18, 13:29

> wobec lewaka Timmermansa ......

Prawda, on jest lewacki, ale już się mówi, że zostanie zastąpiony niedługo tym razem jakimś prawakiem.
          Zachodzi tylko pytanie, czy ten prawak będzie dla PiS(u) bardziej łagodny niż Frans?
          Ten kto zna zadania na tym stanowisku wie, że solidny urzędnik w KE niezależnie czy z lewa, czy z prawa musi wykonywać swoje zdanie zgodnie z przepisami go obligującymi.

Jeżeli tak będzie, to PiS dalej będzie niezadowolony, - bo jego zadowolić się nie da!

Pozdr.
    • religijnych.uczuc.obraza Re: Waszczykowski wróć!!!!! 17.06.18, 12:27
      Ty leszab, a Waszczykowski to już odtajnił do wrezśnia te materiały MSZ dotyczące Smoleńska? Mówił o tym przed wrześniem 2016 r.
      • tolerancja.represywna Teraz przecież nie ma do tego kompetencji. 17.06.18, 13:31
        Myślałem, że myślisz.
        • religijnych.uczuc.obraza Re: Teraz przecież nie ma do tego kompetencji. 17.06.18, 19:41
          Czyli nie odtajnił? Kłamał jak to pisowiec?
    • adalberto3 Nie mamy szczęścia do szefów MSZ. 17.06.18, 13:14
      Sikorski paplał, jego jęzor był szybszy niż tok myślenia. Waszczykowski też nie był orłem, a obecny zbyt wiele kombinuje. Wszyscy mają tę zaletę, że nie potrafią przewidzieć skutków swoich wypowiedzi czy innych działań. Mam nadzieję, że przybysz z Brukseli posiedzi sobie dłużej w poczekalni przed gabinetem premiera. Może wtedy zrozumie, że idzie złą drogą.
      • tolerancja.represywna A gdzie tam. 17.06.18, 13:34
        Nigdy przecież nie zrozumie.
        Przecież to lewak a w Polsce przecież rządzi teraz Rząd prawicowy czyli jego największy wróg.
        Jemu to nawet nie wolno zrozumieć o co tak naprawdę w tym wszystkim chodzi.
        Tusk mu na dodatek jeszcze do ucha cos tam napluje i temat załatwiony.
        • potwor_z_piccadilly Re: A gdzie tam. 18.06.18, 05:31
          tolerancja.represywna napisał:

> Przecież to lewak a w Polsce przecież rządzi teraz Rząd prawicowy

Prawicowość tego rządu ogranicza się tylko i wyłącznie do wytartych portek na kolanach.
      • pies_na_czarnych Re: Nie mamy szczęścia do szefów MSZ. 17.06.18, 13:40
        > . Mam nadzieję, że przybysz z Brukseli posiedzi sobie dłużej w poczekalni

Juz w poczekalni pisi beda go balagac na kolanach o litosc.
        • adalberto3 Re: Nie mamy szczęścia do szefów MSZ. 17.06.18, 14:05
          W poczekalni powinien dostać materiały do czytania o Walońskiej Dywizji Grenadierów Pancernych SS.
    • rzewuski1 Re: Waszczykowski wróć!!!!! 17.06.18, 17:32
      Waszczykowski z nikim nie gadał poza królem Escobaru czy jakiegoś inne mocarstwa z półkuli wschodniej.
    • buldog2 Krzesło i PISło elektryczne !!!!! 17.06.18, 17:43
      Tolerancja represywna to eufemizm określający demokrację socjalistyczną pis oraz jej dewiacje "miłosne".
      • buldog2 Re: Krzesło i PISło elektryczne !!!!! 18.06.18, 00:19
        Wsadzą cię za to leszab. Pisowski prokurator już pisze wyrok.
        To pewne.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka