Dodaj do ulubionych

Jarosław Kaczyński o swojej chorobie: Miałem niebe

10.07.18, 20:57
Jarosław Kaczyński o swojej chorobie: Miałem niebezpieczną bakterię

Przecież nienawiść do świata nie jest bakterią.
Jest schorzeniem psychicznym!
Chłopie - pierdoły ci opowiadają i leczą na nie to na co chorujesz!
Obserwuj wątek
    • natemat22 Re: Jarosław Kaczyński o swojej chorobie: Miałem 10.07.18, 22:27
      Jarek ! Kibicujemy tobie ! Nieustająco !!!

cyt
      " W wywiadzie dla tygodnika „Sieci” Jarosław Kaczyński przerwał milczenie na temat swojej choroby i po raz pierwszy o niej opowiedział. Kaczyński wyraźnie podkreślił, że problem z kolanem to jego jedyne poważne schorzenie, dementując tym samym plotki o znacznie poważniejszych problemach zdrowotnych, takich jak nowotwór. „Miałem ostre zakażenie kolana, niebezpieczną bakterię, stąd błyskawiczne przyjęcie do szpitala” - powiedział Jarosław Kaczyński podczas ostatniego wywiadu."
      • porannakawusia Re: Jarosław Kaczyński o swojej chorobie: Miałem 11.07.18, 00:56
        natemat22 napisała:

> Jarek ! Kibicujemy tobie ! Nieustająco !!!
        >
        > cyt
        > " W wywiadzie dla tygodnika „Sieci” Jarosław Kaczyński przerwał milczenie na te
        > mat swojej choroby i po raz pierwszy o niej opowiedział. Kaczyński wyraźnie pod
        > kreślił, że problem z kolanem to jego jedyne poważne schorzenie, dementując tym
        > samym plotki o znacznie poważniejszych problemach zdrowotnych, takich jak nowo
        > twór. „
        Takie schorzenie kolana ma przerzuty na aparat mowy?
        Hłe, hłe?
    • yoma Re: Jarosław Kaczyński o swojej chorobie: Miałem 11.07.18, 00:47
      Sam jest niebezpieczna bakteria. Mała i zaraźliwa...
    • natemat22 Re: Jarosław Kaczyński o swojej chorobie: Miałem 11.07.18, 07:44
      poniżej opinia forumowego lekarza szpitalnego , prawda jest najprawdopodobniej bardziej skomplikowana,Jarek ściemnia :

kzet69 29.05.18, 19:49
      takie tam różne medyczne wiewiórki opowiadają że to zespół lizy guza z ostrą niewydolnością nerek i sepsą jako powikłanie po chemioterapii, a prezesa wspomaga respirator i hemodializer, ale ja tam nie wiem...
    • zapijaczony-ryj Nienawiść to bakteria? 11.07.18, 09:10
      Od kiedy?
    • szwampuch58 Re: Jarosław Kaczyński o swojej chorobie: Miałem 11.07.18, 09:43
      nadal ma i to nie wcale w kolanie
    • borrka Podpatrzylem 11.07.18, 10:58
      Na krótkim filmiku, udostępnionym ostatnio, Jarek wychodzi ze sceny i już w kulisach przestaje korzystać ze szwedki.
      Myslal, że juz go nie widac.
      Wiec noga/kolano jest raczej ściemą, choc istotnie ledwo łazi nasz wódz.
    • natemat22 Re: Jarosław Kaczyński o swojej chorobie: Miałem 11.07.18, 20:34
      FOTO - czy ten koleś na poniższym foto może być chory ? popatrzcie :
      wyborcza.pl/7,75398,23657727,trwoga-w-partii-wladzy.html
      • porannakawusia Re: Jarosław Kaczyński o swojej chorobie: Miałem 11.07.18, 22:46
        natemat22 napisała:

> FOTO - czy ten koleś na poniższym foto może być chory ? popatrzcie :
        > wyborcza.pl/7,75398,23657727,trwoga-w-partii-wladzy.html]
        I co teraz?
        Popatrz!
        pikio.pl/wp-content/uploads/2018/07/screen-twitter.png
        • porannakawusia Re: Jarosław Kaczyński o swojej chorobie: Miałem 11.07.18, 22:52
          porannakawusia napisał(a):

> natemat22 napisała:
          >
          > > FOTO - czy ten koleś na poniższym foto może być chory ? popatrzcie :
          > > wyborcza.pl/7,75398,23657727,trwoga-w-partii-wladzy.html]
          > I co teraz?
          > Popatrz!
          > pikio.pl/wp-content/uploads/2018/07/screen-twitter.png

I jeszcze - cdn.natemat.pl/951fadc8d1fb0ec18a327c0eae0ddcce,780,0,0,0.jpg
        • natemat22 Re: Jarosław Kaczyński o swojej chorobie: Miałem 11.07.18, 22:55
          och jak nam przykro , gaśnie
          tak nam przykro niezmiernie
          pikio.pl/wp-content/uploads/2018/07/screen-twitter.png

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka