porannakawusia 10.07.18, 20:57 Jarosław Kaczyński o swojej chorobie: Miałem niebezpieczną bakterię Przecież nienawiść do świata nie jest bakterią. Jest schorzeniem psychicznym! Chłopie - pierdoły ci opowiadają i leczą na nie to na co chorujesz! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
natemat22 Re: Jarosław Kaczyński o swojej chorobie: Miałem 10.07.18, 22:27 Jarek ! Kibicujemy tobie ! Nieustająco !!! cyt " W wywiadzie dla tygodnika „Sieci” Jarosław Kaczyński przerwał milczenie na temat swojej choroby i po raz pierwszy o niej opowiedział. Kaczyński wyraźnie podkreślił, że problem z kolanem to jego jedyne poważne schorzenie, dementując tym samym plotki o znacznie poważniejszych problemach zdrowotnych, takich jak nowotwór. „Miałem ostre zakażenie kolana, niebezpieczną bakterię, stąd błyskawiczne przyjęcie do szpitala” - powiedział Jarosław Kaczyński podczas ostatniego wywiadu." Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawusia Re: Jarosław Kaczyński o swojej chorobie: Miałem 11.07.18, 00:56 natemat22 napisała: > Jarek ! Kibicujemy tobie ! Nieustająco !!! > > cyt > " W wywiadzie dla tygodnika „Sieci” Jarosław Kaczyński przerwał milczenie na te > mat swojej choroby i po raz pierwszy o niej opowiedział. Kaczyński wyraźnie pod > kreślił, że problem z kolanem to jego jedyne poważne schorzenie, dementując tym > samym plotki o znacznie poważniejszych problemach zdrowotnych, takich jak nowo > twór. „ Takie schorzenie kolana ma przerzuty na aparat mowy? Hłe, hłe? Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Jarosław Kaczyński o swojej chorobie: Miałem 11.07.18, 00:47 Sam jest niebezpieczna bakteria. Mała i zaraźliwa... Odpowiedz Link Zgłoś
natemat22 Re: Jarosław Kaczyński o swojej chorobie: Miałem 11.07.18, 07:44 poniżej opinia forumowego lekarza szpitalnego , prawda jest najprawdopodobniej bardziej skomplikowana,Jarek ściemnia : kzet69 29.05.18, 19:49 takie tam różne medyczne wiewiórki opowiadają że to zespół lizy guza z ostrą niewydolnością nerek i sepsą jako powikłanie po chemioterapii, a prezesa wspomaga respirator i hemodializer, ale ja tam nie wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: Jarosław Kaczyński o swojej chorobie: Miałem 11.07.18, 09:43 nadal ma i to nie wcale w kolanie Odpowiedz Link Zgłoś
borrka Podpatrzylem 11.07.18, 10:58 Na krótkim filmiku, udostępnionym ostatnio, Jarek wychodzi ze sceny i już w kulisach przestaje korzystać ze szwedki. Myslal, że juz go nie widac. Wiec noga/kolano jest raczej ściemą, choc istotnie ledwo łazi nasz wódz. Odpowiedz Link Zgłoś
natemat22 Re: Jarosław Kaczyński o swojej chorobie: Miałem 11.07.18, 20:34 FOTO - czy ten koleś na poniższym foto może być chory ? popatrzcie : wyborcza.pl/7,75398,23657727,trwoga-w-partii-wladzy.html Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawusia Re: Jarosław Kaczyński o swojej chorobie: Miałem 11.07.18, 22:46 natemat22 napisała: > FOTO - czy ten koleś na poniższym foto może być chory ? popatrzcie : > wyborcza.pl/7,75398,23657727,trwoga-w-partii-wladzy.html] I co teraz? Popatrz! pikio.pl/wp-content/uploads/2018/07/screen-twitter.png Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawusia Re: Jarosław Kaczyński o swojej chorobie: Miałem 11.07.18, 22:52 porannakawusia napisał(a): > natemat22 napisała: > > > FOTO - czy ten koleś na poniższym foto może być chory ? popatrzcie : > > wyborcza.pl/7,75398,23657727,trwoga-w-partii-wladzy.html] > I co teraz? > Popatrz! > pikio.pl/wp-content/uploads/2018/07/screen-twitter.png I jeszcze - cdn.natemat.pl/951fadc8d1fb0ec18a327c0eae0ddcce,780,0,0,0.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
natemat22 Re: Jarosław Kaczyński o swojej chorobie: Miałem 11.07.18, 22:55 och jak nam przykro , gaśnie tak nam przykro niezmiernie pikio.pl/wp-content/uploads/2018/07/screen-twitter.png Odpowiedz Link Zgłoś