Dodaj do ulubionych

Samoobrona i LPR chcą odwołać ministra zdrowia

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.04, 17:22
To co sie dzieje w tym sejmie obraza zdrowy rozsadek..
Obserwuj wątek
    • Gość: Lilia Re: Samoobrona i LPR chcą odwołać ministra zdrowi IP: 193.190.11.* 13.10.04, 17:28
      Najbardziej smuci mnie to, ze Platforma probuje licytowac sie z samą broną i
      kliką polskich gadzin w zakresie populizmu. Szkoda, ze sami siebie obrzucaja g...
      • Gość: Krzstzna Re: Samoobrona i LPR chcą odwołać ministra zdrowi IP: *.MiGen.Bio.Uni-Goettingen.de 13.10.04, 17:42
        Mnie tez to smuci... Niby maja czyste rece, bo to nie oni zaproponuja wotum
        nieufnosci, ale zaglosowac populistycznie juz moga. I na kogo kurcze ja mam
        teraz glosowac?
        • Gość: salve RM i TV Trwam broń nas przed Samoobroną i LPR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.04, 17:52
          Złodziej nie jest nigdy bezrobotny i zawsze partyjny!
          • Gość: STEVE Re: RM i TV Trwam broń nas przed Samoobroną i LP IP: *.fwhq2nat.dot.ca.gov 13.10.04, 18:14
            A KOGO TY OKRADASZ?
            • Gość: Czytelnik Re: Pacjenci umierali w szpitalach, a pieniadze IP: *.mdot.state.mi.us / 162.108.2.* 13.10.04, 18:23
              na lekarstwa, ktore mieli dostawac znikaly. Minister Zdrowia wiedzial o tym.
              Wiedzial i nie reagowal! Dlaczego? Czy mial z tego zyski? To logiczne.
              Tylko pytanie, dlaczego mordercy sa ministrami zdrowia, dyrektorami szpitali,
              siedza w urzedach kontrolujacych finanase szpitali.
              Tworzy sie specjalnie zla opinie, by przejac szpitale.
            • Gość: salve RMiTV Trwam broń nas odSO iLPR,zadałeśsobiepytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.04, 20:33
              Co właśnie kradniesz?
      • Gość: katastrofa TO PIESEK SZALENCA PRYWATYZACJI KWASNIAKA !!!! IP: *.com / *.dsl.chcgil.ameritech.net 13.10.04, 18:22
        ostatnia zemsta kwasniaka na Polakach !
        to pryatyzacja szpitali !
        wiadomo teraz dlaczego kwasniak
        posadzil balickiego na stolcu ministra !!

kwasniak za tzw. prowizje
        sprywatyzowalby nawet swoja matke !
    • nowy.oszolom.z.radia.maryja Re: Samoobrona i LPR chcą odwołać ministra zdrowi 13.10.04, 17:29
      to fakt ale akurat w tym wypadku poslowie z LPRu nie sa tu niczemu winni
      • Gość: rydzyk no właśnie,te typy tak mają... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.04, 18:15
        trudno wymagać od oszołomów zdrowego rozsądku
        taka już jest ich natura...
        • Gość: MINOR Re: no właśnie,te typy tak mają... IP: *.fwhq2nat.dot.ca.gov 13.10.04, 18:17
          Oj rydzyk rydzyk, powinienes byc w pierdlu albo mieszkac na Bialorusi. Strzel se w leb/
      • meteorr Re: Samoobrona i LPR chcą odwołać ministra zdrowi 13.10.04, 18:39
        Taaa... Nieboraczki. Niewiniatka.

Tylko zdaje sie chca poprzez ciagle odwolywanie ministrow zdrowia wjechac do
        parlamentu (na krytyce ze niby nie reformuje sie zluzby zdrowia - a kto to ma
        robic jak kazdego odwoluja jak tylko sie wdrozy jako minister?)

Takze PO po raz kolejny minie niemile zaskoczylo. Jak faktycznie
        zaglosuja "za", to raczej nie dostana mojego glosu w wyborach...
    • Gość: KATO Re: Samoobrona i LPR chcą odwołać ministra zdrowi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.04, 18:21
      Sojusz buraczano - faszystowski :-)
      • nowy.oszolom.z.radia.maryja Re: Samoobrona i LPR chcą odwołać ministra zdrowi 13.10.04, 18:24
        a gdzie ty widzisz faszystów? jakies urojenia?
        • Gość: KATO Re: Samoobrona i LPR chcą odwołać ministra zdrowi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.04, 18:40
          a co, same buraki?? :-)
    • Gość: dum spiro spero Re: Samoobrona i LPR chcą odwołać ministra zdrowi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.04, 18:41
      ...a to się politykierzy obudzili po kolejnym zawale, ale ci już tak mają biją
      jedynie pianę - i sadząc po wynikach wyborczych ludzie czyt. wyborcy lubia
      chłeptać tę piankę - ochyda...
    • Gość: papuas ODWOŁAĆ św.Mikołaja, Pinokia, wolne niedziele i.. IP: *.mtx.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.04, 18:47
      kursy metra... ZADEKRETOWAC UCHWAŁĄ...Złote Góry, renty dla wszystkich po
      5.000.-, WOLNOŚĆ dla Prometeusza, a Syzyfowi powiesić kamień- medal u szyji no
      bo co się będzie męczył...kięża do księgarni, a policji dać licencje na
      zabijanie jak 007..........i bendzie dobże...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka