Dodaj do ulubionych

Fala donosów

13.09.18, 20:23
Fala donosów. Ściślej mówiąc samodonosów :)

"Uprzejmie zawiadamiam, że ja także prowadziłam zajęcia na temat Konstytucji RP" - oświadczyła adwokat Anna Rakowska-Trela. www.tvn24.pl/mecenasi-donosza-sami-na-siebie-reakcja-na-postepowanie-wobec-sadrakuly,868315,s.html
Obserwuj wątek
    • lumpior Re: Fala donosów 13.09.18, 20:45
      Konstytucja? Do pierdla,TKMPiSlam to załatwi.
    • tzwpanstwopislamskie Re: Fala donosów 13.09.18, 20:52
      No dobra
      Scierwa pislamskie kompromituja sie w naszych oczach
      A w oczach ciemnoty pislamskiej to bohaterowie
      I tu mamy problem
    • buldog2 Re: Fala donosów 13.09.18, 20:59
      U leszaba mają przechlapane. Odbierają mu chleb.
      • pies_na_czarnych Re: Fala donosów 13.09.18, 21:06
        Lesiu nam wszystko ładnie wytłumaczy.
    • yoma Re: Fala donosów 13.09.18, 22:12
      Hihihihi... ja w pewnym sensie też, tylko dyscyplinarki nie ma mi kto zrobić :(
    • lech1966 Re: Fala donosów 13.09.18, 22:43
      Nie ma ich tak dużo. Ja proponuję przesłuchać,,zebrać dowody, postawić przed sądem dyscyplinarnym i niech się sąd zastanawia na ile zawinili w/w, a jeśli zawinili i kłamali wprowadzając w błąd studentów to wypier,,ć na zbity r,,,j i zapomnieć.
      • pies_na_czarnych Re: Fala donosów 14.09.18, 00:04
        Propozycje zloz na swojej dzialce na grzadce kartofli.
        • lech1966 Re: Fala donosów 14.09.18, 00:17
          Mam zamiar złożyć w PE w gabinecie cieni,,,,własnych cieni PO>
      • snajper55 Re: Fala donosów 14.09.18, 11:37
        lech1966 napisał:

> Nie ma ich tak dużo. Ja proponuję przesłuchać,,zebrać dowody, postawić przed są
        > dem dyscyplinarnym i niech się sąd zastanawia na ile zawinili w/w, a jeśli zawi
        > nili i kłamali wprowadzając w błąd studentów to wypier,,ć na zbity r,,,j i zapo
        > mnieć.

Jeśli na przykład kłamali, że w Smoleńsku była katastrofa a nie zamach to ja bym ich do jakiegoś obozu reedukacyjnego zamykał. Albo do psychuszki. Bracia Słowianie stosują takie metody i rosną w siłę, a ludziom radzieckim żyje się dostatniej. Warto ich naśladować a nie wzorować się na jakiejś leminżej, zdegenerowanej Europie. No nie, Lesiu?

S.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka